Μας λένε ψέματα για τον COVID-19, δείτε πώς…

5/5 (2)

We Are Being Lied To! Here Is How…
 By Spiro Skouras
Καθώς πλησιάζουμε στην επέτειο ενός έτους από το ξέσπασμα του νέου κορωνοϊού (novel coronavirus), βρισκόμαστε αντιμέτωποι με πολλές αναπάντητες ερωτήσεις. 
Είμαστε σε χειρότερη θέση με πολλούς τρόπους, σε σύγκριση με από τότε που ξεκίνησε το ξέσπασμα του ιού, καθώς λαμβάνουμε μηνύματα από αξιωματούχους Δημόσιας Υγείας και τα Μέσα Ενημέρωσης για να προετοιμαστούμε για ένα άλλο lockdown. 
Φαίνεται ότι πλησιάζουμε αυτό που θα μπορούσε να είναι μια τέλεια καταιγίδα. Οι προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, η εποχή της γρίπης, η άφιξη του νέου πειραματικού εμβολίου COVID και το «δεύτερο κύμα» του COVID που «προφήτευσαν». 
Τα μεγάλα νέα της εβδομάδας, φυσικά, ήταν ο Πρόεδρος Τραμπ και η Πρώτη Κυρία, που και οι δύο βγήκαν θετικοί στο τεστ για τον COVID. Ο Πρόεδρος νοσηλεύτηκε. 
Ο γιατρός του Προέδρου Trump δήλωσε ότι η διάγνωση του Trump επιβεβαιώθηκε χρησιμοποιώντας τη δοκιμή PCR. Ακριβώς όπως σχεδόν κάθε άλλη «επιβεβαιωμένη υπόθεση» που ακούμε να αναφέρεται. (σ.σ: Ήδη ο Πρόεδρος Trump βγήκε από το νοσοκομείο!)
Ωστόσο, αναπτύχθηκε πραγματικά η PCR με σκοπό τη διάγνωση μολυσματικών ασθενειών; Είναι το PCR ικανό να διαγνώσει μολυσματικές ασθένειες; Πώς θα μπορούσε ένα τεστ που αναπτύχθηκε πριν από σχεδόν 40 χρόνια να χρησιμοποιηθεί για τη διάγνωση μιας εντελώς καινούργιας ασθένειας που βρέθηκε λιγότερο από ένα χρόνο πριν; 
Σε αυτήν την έκθεση, εξετάζουμε αυτά τα ερωτήματα, εκτός από την επανεξέταση video clips πολλών ιατρών που ασχολούνται με το θέμα, συμπεριλαμβανομένου τoυ βιοχημικού Kary Mullis, ο οποίος εφηύρε το PCR και γι’ αυτό κέρδισε ένα βραβείο Νόμπελ στη Χημεία (το 1993). 
Γιατί είναι τόσο σημαντική η κατανόηση του τεστ; Επειδή είναι ο κινητήριος παράγοντας στην εκστρατεία φόβου που καθοδηγείται από τα διεφθαρμένα Μέσα Ενημέρωσης και στη συνέχεια χρησιμοποιείται από την κυβέρνηση για να δικαιολογήσει τους περιορισμούς που επιβάλλονται στη ζωή μας. 
Αυτή είναι μια έκθεση που πρέπει να δείτε η οποία μπορεί να αλλάξει την αντίληψη για εσάς ή για κάποιον που ίσως γνωρίζετε σχετικά με την κρίση.

ΣύνδεσμοιΤα τεστ Coronavirus τέθηκαν σε αναστολή στο Boston Lab λόγω σχεδόν 400 ψευδών θετικών.

Τα κιτ κορωνοϊού της Τανζανίας εγείρουν υποψίες μετά τα θετικά τεστ αιγών και παπάγιας.
Το COVID Test Nasal Swab τρύπησε τον εγκεφαλικό φλοιό γυναίκας και προκάλεσε διαρροή υγρού εγκεφάλου από τη μύτη.
Ανώτατο Δικαστήριο του Μίσιγκαν: Ο κυβερνήτης υπερέβη τις εξουσίες του κατά τη διάρκεια πανδημίας κορωνοϊού.
Ο ομοσπονδιακός δικαστής αποφαίνεται ότι οι εντολές κορωνοϊού της Πενσυλβανίας είναι αντισυνταγματικές.
Προοριζόταν το τεστ COVID-19 για την ανίχνευση ιού;
 Ο Kary Mullis, εφευρέτης της τεχνικής PCR, πεθαίνει.
activistpost.com

Follow Spiro on BitChute bitchute.com/channel/spiro/ Follow on Twitter https://twitter.com/o_rips

seferou.blogspot.com

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *