Μαζικοί εμβολιασμοί κορωναϊού: Στην πραγματικότητα, η εφαρμογή της μεγαλύτερης γενοκτονίας στην ανθρώπινη ιστορία από την ΝΤΠ

4.83/5 (6)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Διεθνής συμμαχία πολιτικών και μέσων μαζικής ενημέρωσης όσον αφορά εσκεμμένα ψέματα και ψευδείς αναφορές για μαζικό εμβολιασμό κορώναϊού. Χωρίς πολύ προοίμιο, θα ξεκινήσουμε στην αρχή της καταχώρισης και της έκθεσης των μεγαλύτερων ψεμάτων που πρέπει να ακούμε καθημερινά από διεφθαρμένους πολιτικούς και τα μέσα ενημέρωσης σχετικά με το μαζικό εμβολιασμό κορωναϊού, ο οποίος, μοναδικά στην ιστορία, δεν πραγματοποιείται από αδειοδοτημένους γιατρούς, αλλά από ειδικά εκπαιδευμένους «ειδικούς» που πρέπει να πραγματοποιούνται σε ειδικά συγκροτημένα κτίρια και να φυλάσσονται σε στρατιωτικά «κέντρα εμβολιασμού».

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι οι περισσότεροι υπεύθυνοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι που υπερέχουν στη μεγαλύτερη επίθεση στον ανθρώπινο πολιτισμό στο όνομα μιας τεχνητής δημιουργίας πανδημίας αγοράστηκαν από τις δυνάμεις της Νέας Παγκόσμιας Τάξης (Μεγάλη Επαναφορά). Η βίλα 4,2 εκατομμυρίων ευρώ του Jens Spahn, ενός από τους πιο αδίστακτους υποστηρικτές του κλειδώματος και του αναγκαστικού εμβολιασμού, σχεδόν σίγουρα οφείλεται στους στενούς δεσμούς της με τη φαρμακευτική βιομηχανία, με τον μισθό του ως Υπουργός Υγείας (περίπου 20.000 ευρώ) μηνιαίως) θα έπρεπε να εργαστεί για δεκαετίες για να μπορέσει να αντέξει οικονομικά αυτήν τη βίλα – χωρίς να έχουν απομείνει χρήματα για να ζήσει ή απαραίτητες αγορές για την καθημερινή ζωή. Δεν θα έπρεπε να έχει κληρονομήσει τίποτα – γιατί πώς αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί ότι ο Spahn έχει διώξει όλους όσοι αναφέρουν την τιμή της βίλας του; Μια σύντομη δήλωση («Έχω λάβει μεγάλη κληρονομιά») θα διαλύσει αμέσως την υποψία διαφθοράς.

Ακολουθεί μια σύντομη λίστα με τα μεγαλύτερα ψέματα για τον κορωναϊό – ακολουθούμενη από την αντίστοιχη ακύρωσή τους:

Ψέμα 1 «Δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι θα πεθάνουν από τον κορωναϊό ή έχουν ήδη πεθάνει από αυτόν» Λάθος: Πουθενά ο κορωναϊός δεν διεκδίκησε περισσότερες ανθρώπινες ζωές από κάθε κανονική επιδημία γρίπης. Στην πραγματικότητα, υπάρχει ακόμη και μια μικρή θνησιμότητα: Στη Γερμανία, για παράδειγμα, 12.000 άνθρωποι πέθαναν από τον κορωναϊό (από τα τέλη Νοεμβρίου 2020). Σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια, περίπου οι μισοί από τους άλλους θανάτους από γρίπη. Πάνω από το 90 τοις εκατό αυτών που πέθαναν ήταν άνω των 80 ετών, είχαν πολλές άλλες σοβαρές ασθένειες και δεν πέθαναν, αλλά με κορωναϊό: Θα είχαν πεθάνει από καρκίνο, καρδιαγγειακές παθήσεις ή γήρατα ούτως ή άλλως. Η συμπερίληψη αυτών των ηλικιωμένων και αδύναμων στη λίστα θανάτων των θυμάτων του κορωναϊού είναι σκόπιμη παραπλανητική από την κυβέρνηση και ο Τύπος συνδέεται στενά με αυτά.

DO NOT TAKE THE COVID VA$$INE! WINTER IS COMING

Μια ειδική αξιολόγηση * απέδειξε ότι οι θάνατοι στη Γερμανία το 2020 ήταν ακριβώς ο μέσος όρος των προηγούμενων ετών. Όλες οι αναφορές για τα υψηλά ποσοστά για τους θανάτους από κορωναϊό είναι σκόπιμα ψευδείς αναφορές εκ μέρους της κυβέρνησης και των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Σε κανένα σημείο στην τεχνητή πανδημία κορωναϊού δεν υπήρχε υπερβολική θνησιμότητα – όπως θα περίμενε κανείς σε μια πανδημία. Υπήρξαν σημαντικά περισσότεροι θάνατοι στα κύματα της γρίπης του 2017 και του 2018, καθώς και σε υψηλές θερμοκρασίες το καλοκαίρι. Εγκληματικοί πολιτικοί όπως η Μέρκελ, ο Σόντερ ή ο Κρέτστμαν κρύβουν εντελώς αυτές τις εξαιρετικά σημαντικές πληροφορίες στα μέτρα κλειδώματος, τα οποία είναι αντίθετα με το σύνταγμα και τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα οποία θέλουν να αυξήσουν στο όριο την περίοδο των Χριστουγέννων.

https://www.destatis.de/DE/Themen/Gesellschaft-Umwelt/Bevoelkerung/Sterbefaelle-Lebenserwartung/Tabellen/sonderauswertung-sterbefaelle.html

Ψέμα 2 «Ο αριθμός των νεο μολυσμένων ατόμων αυξάνεται δραματικά» Ένα ψέμα: ο αριθμός των δοκιμών και μόνο αυξήθηκε. Οι απόλυτοι αριθμοί των νεο μολυσμένων ατόμων αυξήθηκαν, αλλά οι σχετικοί αριθμοί παραμένουν οι ίδιοι. Παράδειγμα: Εάν 1 άτομο κάτω των 1000 έχει μολυνθεί με κορωναϊό και δοκιμάζετε μόνο 1000 άτομα, θα βρείτε ένα μολυσμένο άτομο (και έτσι 1 ανά χίλια). Εάν δοκιμάσετε 100.000 άτομα, θα βρείτε εκατοντάδες μολυσμένους και ο αριθμός των μολυσμένων ατόμων φαίνεται να έχει αυξηθεί δραματικά – αλλά το ποσοστό των μολυσμένων παραμένει το ίδιο. Επειδή 100 μολυσμένα άτομα σε 100.000 δοκιμασμένα είναι επίσης μόνο 1 ανά χίλια. Ακριβώς με αυτό το ψέμα λειτουργεί η Μέρκελ και η εγκληματική πολιτική κάστα της. Και τα λιγότερο εγκληματικά μέσα μαζικής ενημέρωσης εμπλέκονται σε αυτήν την δόλια εξαπάτηση: σε κανένα μέσο μαζικής ενημέρωσης δεν ήταν γνωστό σε εμάς αυτό το γεγονός: περισσότεροι δοκιμασμένοι-όχι αυτόματα-πιο μολυσμένοι, με τη σημείωση ότι το μολυσμένο ποσοστό παρέμεινε το ίδιο. Ο λόγος: χρειάζεστε αυτές τις ψευδείς δηλώσεις για να επιβάλλετε το εξαιρετικά εγκληματικό κλείδωμα, τους απειλητικούς για τη ζωή μαζικούς εμβολιασμούς και την κατάργηση των πολιτικών δικαιωμάτων στη σκιά τους.

Με το επιχείρημα ότι ο αριθμός των πρόσφατα μολυσμένων ατόμων «αυξήθηκε δραματικά», ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας Σόντερ – ένας από τους πιο ανελέητους υποστηρικτές του πολιτικού κλειδώματος που παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα – μόλις πρόσφατα ξεκίνησε το πλήρες κλείσιμο των 13 εκατομμυρίων. Κράτος που μετρά τους κατοίκους. Για να δείξουμε το μέγεθος της Βαυαρίας: Η Βαυαρία έχει μερικά εκατομμύρια περισσότερους κατοίκους από την Ουγγαρία, την Τσεχική Δημοκρατία, την Πορτογαλία ή την Ελβετία. Δείτε εδώ

https://www.laenderdaten.de/bevoelkerung/einwohner.aspx

Ο Söder όχι μόνο παραπλανά τους κατοίκους της Βαυαρίας με σχεδόν εγκληματικό τρόπο, βάσει εντελώς λανθασμένων κριτηρίων αξιολόγησης *, αλλά επίσης παραβιάζει, όπως η Μέρκελ, τη ρητή σύσταση του ΠΟΥ σε όλους τους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων, το κλείδωμα των χωρών και των οικονομιών τους, δηλαδή να σταματήσουν τα κλειδώματα. Δρ. Ο Ντέιβιντ Ναμπάρο του ΠΟΥ κάλεσε τους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων παγκοσμίως να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τις κλειδαριές ως μέθοδο καταπολέμησης του κορωναϊού. Είπε ότι το μόνο πράγμα που επιτεύχθηκε είναι η φτώχεια. (Πηγή)

https://off-guardian.org/2020/10/08/who-accidentally-confirms-covid-is-no-more-dangerous-than-flu

Δείτε παραπάνω: Περισσότερες δοκιμές οδηγούν αυτόματα σε πιο απόλυτους αριθμούς μολυσμένων ατόμων εάν το ποσοστό μόλυνσης παραμένει το ίδιο

Ψέμα 3

«Ο κορωναϊός μια πανδημία όπως αυτή η «Ισπανική γρίπη» (απόσπασμα από τη Merkel) Ένα άλλο ψέμα * Η Μέρκελ: Ο κορωναϊός δεν ήταν ποτέ κάτι περισσότερο από μια «φυσιολογική εποχική γρίπη». Ακόμη και ο ΠΟΥ έπρεπε να παραδεχτεί ότι ο κορωνοϊός δεν είναι «πιο επικίνδυνος από την εποχική γρίπη» «Μετά από πάνω από 7 μήνες, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας επιβεβαίωσε επιτέλους ό,τι λένε πολλοί πραγματικοί εμπειρογνώμονες και μελέτες για μήνες: Ο κορωναϊός δεν είναι πιο επικίνδυνος από την εποχική γρίπη. Κατά τη διάρκεια ειδικής συνόδου της Εκτελεστικής Επιτροπής στις 5 Οκτωβρίου, η ηγεσία του ΠΟΥ έκανε την ανακοίνωση. Δρ. Ο Μάικλ Ράιαν, διευθυντής έκτακτης ανάγκης του ΠΟΥ, δήλωσε ότι ο ιός δεν ήταν καθόλου θανατηφόρος όπως όλοι είχαν προβλέψει. Το εξαιρετικά χαμηλό ποσοστό θανάτου είναι σύμφωνο με την κοινή εποχική γρίπη και τις προβλέψεις που έγιναν από πολλούς ειδικούς σε όλο τον κόσμο, δήλωσε ο Ryan.

Το πραγματικό ποσοστό θανάτου κορωναϊού 24 φορές χαμηλότερο από το προβλεπόμενο. Το ποσοστό θανάτου 0,14% είναι 24 φορές χαμηλότερο από το εκτιμώμενο ποσοστό θνησιμότητας του ΠΟΥ κατά 3,4% τον Μάρτιο. Ο αριθμός αυτός υπολογίστηκε απλά με βάση μοντέλα που στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκαν για να δικαιολογήσουν κλειδώματα και άλλα δρακόντεια πολιτικά μέτρα, συνέχισε ο Ryan. Στην πραγματικότητα, είναι πιθανό ότι, δεδομένης της υπερβολικής αναφοράς των υποτιθέμενων θανάτων από το Covid-19, το ποσοστό θανάτου είναι ακόμη χαμηλότερο από 0,14% και δείχνει ότι το Covid-19 είναι πολύ λιγότερο επικίνδυνο από τη γρίπη. «

Off-guardian.org, 08.10.2020
https://off-guardian.org/2020/10/08/who-accidentally-confirms-covid-is-no-more-dangerous-than-flu

Αν και το μήνυμα προέρχεται από τον ΠΟΥ, τον οργανισμό που τους αρέσει πολύ η Μέρκελ και η Co., αυτό το μήνυμα είναι απόλυτα κρυμμένο στα mainstream media και μεταξύ πολιτικών. Ακόμα χειρότερα: Τα δρακόντεια μέτρα του κορωναϊού θα συνεχιστούν χωρίς μετρήσεις και θα ενισχυθούν ακόμη περισσότερο. Οι λεγόμενοι Covid 19 σκεπτικιστές ήταν από την αρχή. * Η ισπανική γρίπη προήλθε από τις ΗΠΑ. Η ισπανική γρίπη, η οποία σκότωσε έως και 50 εκατομμύρια ανθρώπους μεταξύ 1918 και 1920, αρχικά δεν είχε καμία σχέση με την Ισπανία. Η επιδημία ξεκίνησε στο Haskell County, Κάνσας, στις αρχές του 1918. «Ισχυροί άνδρες που φαινόταν υγιείς και δυνατοί τη μια μέρα ήταν νεκροί την επόμενη μέρα.»

Πηγή

https://web.archive.org/web/20171103192237/https:/www.zentrum-der-gesundheit.de/ia-spanische-grippe.html

Ψέμα 4

«Ο μαζικός εμβολιασμός θα μας δώσει προστασία από τον κορωναϊό». Αυτό είναι το μεγαλύτερο από όλα τα ψέματα – και προορίζεται να κρύψει το γεγονός ότι η εφαρμογή του πανικού του κορωναϊού θα πρέπει τελικά να οδηγήσει σε εμβολιασμό όλων των ανθρώπων (7,8 δισεκατομμύρια). Ένας τέτοιος μαζικός εμβολιασμός όχι μόνο έρχεται σε αντίθεση με όλες τις ιατρικές γνώσεις που • Ένας εμβολιασμός κατά ενός ιού όπως ο κορωναϊός, ο οποίος αλλάζει κάθε λίγες εβδομάδες, δεν βοηθά (βλέπε: Δρ. Wodarg: «Ποια είναι η χρήση εμβολιασμού κατά κάτι που αλλάζει συνεχώς;») και • ότι η ανθρωπότητα έχει επιβιώσει μέχρι τώρα όλα τα κύματα της γρίπης που λαμβάνουν χώρα κάθε χρόνο και αντέδρασε στους ιούς της γρίπης με επιτυχημένη αυτοανοσοποίηση.

Μάλλον στοχεύει στη μείωση της ανθρωπότητας έως και 95 τοις εκατό. Είναι λοιπόν το μεγαλύτερο πρόγραμμα ευθανασίας και μαζικών δολοφονιών στην ιστορία – αλλά δομημένο τόσο έξυπνα ώστε όσοι καταδικάζονται σε θάνατο αφήνονται να πιστεύουν ότι οι μαζικοί δολοφόνοι ανησυχούν για την υγεία τους. Τα στοιχεία για την παραπάνω διατριβή είναι συντριπτικά – και μόνο αφελείς ή υποστηρικτές της ΝΤΠ / The Great Reset(Η μεγάλη επανεκκίνηση) θα αρνηθούν αυτόν τον στόχο. Μια περαιτέρω εμβάθυνση αυτού του θέματος θα ξεπεράσει το μήκος αυτού του άρθρου, εδώ μόνο σύντομες ενδείξεις για το πρόγραμμα μαζικής καταστροφής, τα μέσα του οποίου θα είναι ένας εμβολιασμός, ο οποίος α) είναι επιστημονικά εξαιρετικά αμφισβητήσιμος, β) ήδη σε πολλούς θανάτους έχει οδηγήσει, γ) που διαφορετικά δεν χρειάζεται να περάσει δεκαετίες δοκιμών που προβλέπονται για τέτοιους εμβολιασμούς, δ) οι πολιτικοί και τα μέσα ενημέρωσης έχουν σιωπήσει απολύτως για τα συστατικά τους και ε) η φαρμακευτική βιομηχανία έχει απαλλαγεί νομικά από τις παρενέργειές του. Ακολουθεί μια σύντομη επισκόπηση των πραγματικών στόχων και παρενεργειών αυτού του μαζικού εμβολιασμού:

1. Εμβόλιο Covid-19: Κρυφός χειρισμός γονιδίων με (εσκεμμένες) θανατηφόρες συνέπειες για τουλάχιστον 7 δισεκατομμύρια άτομα. 2. Ρώσος συνταγματάρχης: «ο κορωναϊός  πρόκειται να εξοντώσει 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους» . 3. Τα νέα εμβόλια mRNA κορανοϊού είναι πιθανό να προκαλέσουν επίθεση στα κύτταρα του πλακούντα του ανοσοποιητικού, προκαλώντας έτσι γυναικεία υπογονιμότητα, αποβολές ή γενετικές ανωμαλίες . 4. Δεν μας είπαν για το εμβόλιο κορωναϊού: Περιέχει εξαιρετικά επικίνδυνα νανο-ρομπότ (βίντεο) . 5. Το εμβόλιο COVID-19 της Pfizer είναι δυνητικά θανατηφόρο – Θα πεθάνουν σύντομα εκατομμύρια άνθρωποι; . 6. Ο Ιταλός γιατρός προειδοποιεί επειγόντως για τον εμβολιασμό Covid 19 – και θα προτιμούσε να αυτοκτονήσει παρά να εμβολιαστεί. 7. Η μετάλλαξη ιών καθιστά το εμβόλιο άχρηστο . 8. Ο κορωναϊός ως όπλο μαζικής καταστροφής. 9. Αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου: «Ο εμβολιασμός της γρίπης σας κάνει πιο ευαίσθητους στον κορωναϊό» . 10. Ιταλία: Εμβολιασμένη περιοχή που έχει πληγεί περισσότερο από τον κορωναϊό . 11. Επίσημη οδηγία σε γιατρούς και φαρμακοποιούς: «Μην μιλάτε για κινδύνους εμβολιασμού» . 12. Δρ. Wodarg και Dr. Yeadon: Ο εμβολιασμός μπορεί να κάνει τις γυναίκες στείρες 13. Ο καθηγητής ιολογίας παραδέχεται: Η έγκριση έκτακτης ανάγκης για εμβόλιο κορωναϊού είναι μαζική δοκιμή σε ανθρώπους . 14. Οι επικίνδυνες πλευρές του νέου εμβολίου κορωναϊού . 15. Αποτελεσματικότητα εμβολίου SARS-CoV-2 – ο εμβολιασμός δεν αποτελεί εγγύηση για την υγεία.

Δεν υπάρχει πλέον αμφιβολία: Ο αναγκαστικός εμβολιασμός Covid-19 είναι ένα μέτρο της ΝΤΠ για τη μυστική ευθανασία του 90% της ανθρωπότητας. Η μνήμη των ανθρώπων όσον αφορά τα πολιτικά γεγονότα αποδεικνύεται άθλια: Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν λανθασμένα ότι κάτι φοβερό δεν μπορεί να προγραμματιστεί από κανέναν. Έχετε τις προηγούμενες μαζικές δολοφονίες των κομμουνιστών στην Κίνα (έως και 70 εκατομμύρια Κινέζοι έπεσαν θύματα των τριών «πολιτιστικών επαναστάσεων» του Μάο), στην ΕΣΣΔ (40-80 εκατομμύρια θάνατοι (ανάλογα με την εκτίμηση) από τον τρόμο του Λένιν και του Στάλιν) ή ο Χολοδόμορ (7-15 εκατομμύρια νεκροί στην Ουκρανία με εντολή της Σταλινικής Δούμας στη Μόσχα) είτε καταπιέστηκαν είτε δεν το άκουσε κανείς ποτέ.

Ισραήλ –ηλικιωμένος πέθανε  λίγες ώρες μετά το εμβόλιο

Ο πρωταρχικός στόχος του «Προγράμματος δράσης Ατζέντα 2030», το οποίο εκπονήθηκε από τον ΟΗΕ και υπογράφηκε από 178 κυβερνήσεις, είναι η ερήμωση της ανθρωπότητας. Διαδίδεται από τις ελίτ ως τρόπος «σωτηρίας του πλανήτη» και εφαρμόζεται από κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο. «Ένας παγκόσμιος πληθυσμός 250-300 εκατομμυρίων ανθρώπων, δηλαδή μια μείωση 95% από το σημερινό επίπεδο θα ήταν ιδανική ». Ted Turner, ΟΗΕ: Ο μαζικός εμβολιασμός έχει νόημα μόνο εάν αντιμετωπίζουμε μια δεύτερη «ισπανική γρίπη». Αλλά δεν το έχουμε, όπως μας είπε η Μέρκελ. Επειδή μια ειδική αξιολόγηση που κρατιέται κλειδωμένη από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σχετικά με τους θανάτους στη Γερμανία το 2020 έδειξε: Μέχρι τον Νοέμβριο του 2020 αυτοί ήταν ακριβώς ο μέσος όρος των προηγούμενων ετών. Με βάση τα προκαταρκτικά στοιχεία, η Ομοσπονδιακή Στατιστική Υπηρεσία κατέγραψε 788.332 θανάτους το 2020 έως και τις 31 Οκτωβρίου. Αυτός ο αριθμός βρίσκεται ακριβώς μεταξύ των τιμών του 2018 (777.813) και του 2019 (799.113) και λίγο πιο πάνω από τον μέσο όρο των τελευταίων τεσσάρων ετών. Πρόκειται για 775.526 θανάτους μέχρι το τέλος Οκτωβρίου. πηγή

https://www.destatis.de/DE/Themen/Gesellschaft-Umwelt/Bevoelkerung/Sterbefaelle-Lebenserwartung/Podcast/podcast-sterbefaelle.html

Υπάρχει μόνο ένα ουσιαστικό συμπέρασμα: Ο βάναυσος και στρατιωτικά αναγκαστικός μαζικός εμβολιασμός είναι η εφαρμογή της μείωσης του πληθυσμού κατά 90% που έχει προγραμματιστεί εδώ και δεκαετίες και, ως εκ τούτου, η μεγαλύτερη γενοκτονία στην ιστορία. Δεδομένου ότι ο θάνατος δεν θα συμβεί για χρόνια μετά τον εμβολιασμό, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα δουν τη σχέση μεταξύ του εμβολιασμού-κορώναϊού και του θανάτου τους. Ακριβώς αυτή είναι η ύπουλη λογική της σατανικής Μεγάλης Επαναφοράς του κ. Klaus Schwab (ο οποίος είναι επίσης μόνο μαριονέτα πολύ πιο σημαντικών ομάδων ανθρώπων).

Τέλος, μια πολιτική κάστα που εξαπατά τον λαό της τόσο μαζικά, καταργεί τα βασικά και πολιτικά δικαιώματα και θέλει να προωθήσει έναν απειλητικό για τη ζωή μαζικό εμβολιασμό μέσω της χρήσης του στρατού, πρέπει να καταργηθεί, να τεθεί ενώπιον στρατιωτικού δικαστηρίου και να φυλακιστεί για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Γρίπη το 2019 και το 2020

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *