ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΝΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΧΑΝΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ !… Άποβλάκωσαν τόν Έλληνικό λαό καί τόν κάνουν ότι θέλουν… (βιντεο)

5/5 (4)

ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΝΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΧΑΝΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ !…

=π.Δ…ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΣΑΝΟΦΑΓΟΙ… Άρθρο 333 – Ποινικός Κώδικας: 1. Όποιος προκαλεί σε άλλον τρόμο ή ανησυχία απειλώντας τον με βία ή άλλη παράνομη πράξη ή παράλειψη τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή με χρηματική ποινή. Με την ποινή του προηγούμενου εδαφίου τιμωρείται και όποιος, χωρίς απειλή βίας ή άλλης παράνομης πράξης ή παράλειψης, προκαλεί σε άλλον τρόμο ή ανησυχία, με την επίμονη καταδίωξη ή παρακολούθησή του, όπως ιδίως με την επιδίωξη διαρκούς επαφής μέσω τηλεπικοινωνιακού ή ηλεκτρονικού μέσου ή με επανειλημμένες επισκέψεις στο οικογενειακό, κοινωνικό ή εργασιακό περιβάλλον αυτού, παρά την εκπεφρασμένη αντίθετη βούλησή του.

ΟΛΟΙ ΚΙ ΟΛΕΣ στην μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας.


ΔΕΥΤΕΡΑ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ με αφετηρία, στις 12 μεσημέρι, τον κόμβο Μουρνιών!


Διαμαρτυρόμαστε έντονα για την χωρίς ουσιαστικό λόγο ανακήρυξη του νομού Χανίων σε καραντίνα.


Και μάλιστα με αφορμή μόλις 3 (μη νοσούντα καν) θετικά τεστ σε σύνολο πληθυσμού μαζί με τους τουρίστες άνω των 230.000 ατόμων!


Διαμαρτυρόμαστε έντονα για την καταστροφική, βάρβαρη και βίαιη επίθεση κατά της εργασίας και των τοπικών επιχειρήσεων.


Διαμαρτυρόμαστε εντονότατα για την πρωτοφανή επίθεση κατά των δημοκρατικών και συνταγματικών μας δικαιωμάτων.


Για την πρωτοφανή στέρηση της ελευθερίας μας.Διαμαρτυρόμαστε και διαδηλώνουμε όπως έχουμε συνταγματική υποχρέωση, κατά των αποφάσεων του κράτους που θα έχουν άμεση συνέπεια την ψυχοσωματική μας υγεία και την οικονομική εξαθλίωση μας.


Ζητάμε να αρθεί άμεσα αυτή η απόφαση.Ζητάμε τις δουλειές μας πίσω.Ζητάμε την Ζωή μας πίσω.Καλούμε όλον τον κόσμο, τους επαγγελματίες, τους εργαζόμενους, όλους κι όλες, σε μαζική, δυναμική ειρηνική διαμαρτυρία- πορεία με αυτοκίνητα και μηχανές,


Δευτέρα 31 Αυγούστου με αφετηρία, στις 12μμ, τον κόμβο Μουρνιών.


Επειδή η μάχη αυτή είναι προπαντός και μάχη Πολιτισμού κατά της Βαρβαρότητας, επικεφαλής της πορείας θα είναι αρκετοίκαταξιωμένοι καλλιτέχνες της κρητικής και έντεχνης ελληνικής μουσικής δίνοντας τον τόνο με τα τραγούδια τους.

Η εκδήλωσή μας είναι μια γνήσια λαϊκή αντίδραση που δεν επιτρέπει κανένα καπέλωμα από οποιονδήποτε πολιτικό ή άλλο χώρο, δεν θα έχει επικεφαλής, ούτε ομιλητές, ούτε κανενός είδους δημαγωγικές κινήσεις και «καπετάνιους».

Αναμένουμε από το Εργατικό Κέντρο, το Εμπορικό Eπιμελητήριο, από όλους τους Επαγγελματικούς Συλλόγους και Φορείς να πράξουν το αυτονόητο.

Την έμπρακτη στήριξη της πανδημοκρατικής αυτής διαμαρτυρίας και των αιτημάτων της.

Ελεύθερα Σκεπτόμενοι Πολίτες Χανίων.

Άποβλάκωσαν τόν Έλληνικό λαό καί τόν κάνουν ότι θέλουν…

=π.Δ…ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΔΙΟΤΙ… «έσχάτην ώρα έστίν»…

Από ομιλία του π. Βασιλείου Βολουδάκη.

oxistinneataksi.blogspot.com

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Συναφή Άρθρα

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *