Μήπως να ξανασκεφτείτε το άνοιγμα των σχολείων…… Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΘΑ Τ Ι Μ Ω Ρ Η Θ Ο Υ Ν -Π Α Ρ Α Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ι Κ Α- ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ … (συγκλονιστικό βίντεο, αφυπνιστικό κείμενο)

3.89/5 (9)

Άν τα καταφέρουν με τα παιδιά μας, κέρδισαν. Το νου σου στα παιδιά!! Μην τους επιτρέπεις να σκύβουν το κεφάλι, για να έχουμε μέλλον…

ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΔΙΚΑΙΩΣΗ…

Ότι πιο ιερό, είναι τα παιδιά μας.

Ότι πιο ανίερο, η σατανικότητά τους, που τα θέλουν για το ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ και τις ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΘΥΣΙΕΣ.

ΔΙΑΛΕΞΕ… ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΣΤΗΝ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥΣ;

ΤΟΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ.

ΑΓΩΝΙΣΟΥ… ΑΓΩΝΙΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΑ…

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ… ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ.

ΠΟΤΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟ ΦΩΣ.

ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ… ΤΟ ΦΩΣ.

Το βίντεο αντιπροσωπεύει ξεκάθαρα την εποχή της παράνοιας που βιώνουμε :

https://www.blogger.com/video.g?token=AD6v5dyUwfvhV-OAKrAGgH3KPaZfQMbLaTvtW6xwYFu64iqHAECPUdmdyRJmTYP9tQpg0gsWcvAT5SsdvRBcRBPUEJorjJUuNliJH6ePqmjLqr-33GCML1e0hjZ-xLW2gThby3UxNTjU

Είναι γνωστό ότι ἡ Ν.Τ.Π., και ο πολιτιστικός μαρξισμός εχουν παρεισφρήσει σέ όλες τις ἐκφάνσεις της ζωής καί της καθημερινότητάς μας, προκειμένου νά μετατρέψουν κάθε υγιές πιστεύω, κάθε φυσιολογική συμπεριφορά καί κάθε ἠθικό τρόπο διαβίωσης, σέ μία στυγνή χειραγώγηση, επιβολή καί υποταγή στα σατανικά σχέδιά τους.   Σχέδια πού ἀποσκοπουν και λειτουργούν ὑπόγεια καί μεθοδικά, για το στήσιμο μίας Παγκόσμιας Κοινωνίας με κυβερνήτη της τον Αντίχριστο και με τούς ἀνθρώπους ὡς μία ἐνιαία πολτοποιημένη μάζα, να σκύβουν ἀναντίρρητα το κεφάλι τους σ’ αὐτόν.   Άν τα καταφέρουν με τα παιδιά μας κέρδισαν. Το νου σας στα παιδιά!! Μην τους επιτρέπετε να σκύβουν το κεφάλι για να έχουμε μέλλον… Ζούμε τις πιο σκληρές εποχές του Ψυχο-φασισμού. Του πραγματικού φασισμού των δήθεν πολιτικών, που ψηφίσαμε και εμπιστευτήκαμε τόσα χρόνια.

Των πολιτικών, αυτών των παιδόφιλων, σατανιστών και των υπολοίπων που δεν διστάζουν να μας στείλουν στον θάνατο, αρκεί και μόνο να κρατήσουν την πολιτική καρέκλα τους.

Ακολουθώντας τον λευκό λαγό (follow the white rabbit) και στην συνέχεια, πέφτοντας μέσα στην λαγότρυπα, όπως έπεσε και η χιονάτη, βλέπουμε μια πραγματική αλήθεια και όχι την αλήθεια που εμείς νομίζουμε ότι υπάρχει, δηλαδή το matrix που ζούμε, εδώ και πολλά χρόνια.

Όλα βγαίνουν στην φόρα. Αποκαλύψεις για πολιτικούς, γιατρούς, δικαστικούς και πώς η το μεγαλύτερο μέρος αυτών, συνωμοτεί εναντίων του κόσμου,εναντίον του απροστάτευτου πολίτη, του πολίτη που έχει δίκιο.   Του πολίτη που δεν είναι διαπλεκόμενος και δεν έχει υποχρεωθεί σε κανέναν τους.

Φυσικά πέφτουν οι μάσκες του χαρακτήρα του καθενός, με την βοήθεια αυτής της ψευτο- πανδημίας.ΟΛΟΙ φανερώθηκαν ! Ποιοι είναι οι ανόητοι, αυτοί δηλαδή που δεν έχουν την κατάλληλη αντίληψη, για να καταλάβουν το ψέμα, οι βολεμένοι και τα κομματόσκυλα που είναι συνειδητά υποδουλωμένα στα κόμματά τους και υπακούουν στους πολιτικούς τους, που και αυτοί ανήκουν στην κατηγορία των ανόητων καθαρμάτων.   Αλλά βέβαια και τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ που κοιτάζουν το χρήμα, ενώ γνωρίζουν την αλήθεια και παρόλα αυτά, δεν διστάζουν να σκοτώσουν τον συνάνθρωπό τους, αρκεί να “τα κονομήσουν” ….

Όμως τα νέα είναι καλά με την αμετανόητη – λόγω Γερμανίας (νέας Ιερουσαλήμ) – Ευρώπη να ακολουθεί αργά αλλά σταθερά : Το παιχνίδι έ χ ε ι τ ε λ ε ι ώ σ ε ι …   Η cabal έχει κατατροπωθεί.   Ο ψεύτικος κόσμος που ζούμε δεν είναι τίποτε άλλο παρά δημιούργημα της σατανικής χ α ζ α ρ ι κ ή ς μ α φ ί α ς που μέχρι πρότινος διαφέντευε τον πλανήτη …   Βιάζονται γιατί κυνηγημένοι,υποχωρούν άτακτα και κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο …   Μη βλέπεις εκεί που σου δείχνουν …   Βλέπε εκεί που χρειάζεται και όλα θα πάνε καλά …   Βγές έξω από την εικονική πραγματικότητα και διαχειρίσου το χρόνο σου όπως χρειάζεται.   Στάσου όρθιος και αντιστάσου στό μεθοδευόμενο χάος.   Είπαμε,”ο νούς μας είναι  α λ η τ α ρ ι ό  και  π ά ν τ α   δ ρ α π ε τ ε ύ ε ι” …   Μείνε ό ρ θ ι ο ς και υ γ ι ή ς στην ψυχή και το σώμα σου και άσ’τους να φοβερίζουν …   Απλά αρνήσου να παίξεις το παιχνίδι τους μέχρι το τέλος και μη σκύβεις το κεφάλι !!   Την ψυχή σου ζητάνε … την ψυχή και την απόλυτη προσοχή σου !!   Βγές έξω από τον πλασματικό καί εφήμερο κόσμο τους και συνέχισε να χτίζεις το δικό σου.   Δέν είσαι μόνος,είμαστε πολλοί που δουλεύουμε γιά το κοινό όραμα καί την τελική απελευθέρωση !!   Αρνήσου τους καί σταμάτα να τους υπακούς … θα πέσουν με πάταγο …   Η παλιά τάξη πραγμάτων θα εξαφανιστεί από προσώπου γής.   Εμείς,εγώ καί σύ είμαστε η νέα … καί ουαί κι’αλλοίμονο σ’αυτούς που θα σταθούν στο δρόμο μας …

Και μην ξεχνάς :

Άν τα καταφέρουν με τα παιδιά μας κέρδισαν. Το νου σου στα παιδιά!! Μην τους επιτρέπεις να σκύβουν το κεφάλι, για να έχουμε μέλλον…

Πηγή

Θέλουμε τα παιδιά μας ελεύθερα και υγιή …..

π.Δ…ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΙΣ ΤΣΟΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΕΝΟΥΣ ΤΣΙ ΒΟΥΛΗΣ……

Δεν θέλουμε ούτε τις μάσκες σας ούτε τα παγούρια σας.

Θέλουμε τα παιδιά μας ελεύθερα και υγιή .Χρηματοδοτήσατε τζαμιά και αφήνετε τους επενδυτές χωρίς μάσκες.

Φτού σας ελεεινοί και τρισάθλιοι.


Τό βίντεο… ΕΔΩ

ΠΗΓΗ>>> ΕΔΩ

Μήπως να ξανασκεφτείτε το άνοιγμα των σχολείων……

Μήπως να ξανασκεφτείτε το άνοιγμα των σχολείων.

Σίγουρα μας βάζουν να τρωγομαστε μεταξύ μας, και αυτοί περνάνε άλλα μέτρα.

Οι γονείς θα πάρουν το ρόλο Βροντακιδες και Φουρτουνακιδες


Τό βίντεο… ΕΔΩ
ΠΗΓΗ>>> ΕΔΩ

Διαμαρτυρία στήν Άγορά Χανίων ….

==π.Δ… ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ…… ΞΥΠΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…. ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ…. ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ.…

Νά ύπογράψουν μέ ποινικές εύθύνες όλοι όσοι είσηγούνται ότι οί μάσκες σέ πολύωρη χρήση άπό τά παιδιά μας δέν είναι βλαβερές γιά τόν όργανισμό τους…


ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ π.ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΣΤΑ ΚΑΤΣΙΦΑΡΙΑΝΑ…..


ΠΗΓΗ>>> ΕΔΩ

Είναι υποχρεωμένοι να μας ανακοινώνουν τι θα μας κάνουν ώστε α ν _ δ ε ν _α ν τ ι δ ρ ά σ ο υ μ ε _ε ί μ α σ τ ε _σ ύ μ φ ω ν ο ι με αυτό και θεωρούμαστε _σ υ ν α υ τ ο υ ρ γ ά _εθελοντικά _θ ύ μ α τ α. Είναι το βασικότερο σκοτεινό πρωτόκολλο χειραγώγησης και εκμετάλλευσης που βασίζεται στη ελεύθερη βούληση γιατί γνωρίζουν πολύ καλά πως χ ω ρ ί ς αυτή τη συγκατάθεσή μας δίνεται α υ τ ό μ α τ α το δικαίωμα σε εξωγενείς παράγοντες να επέμβουν δυναμικά και να το εμποδίσουν.

Ποτέ στην ανθρώπινη γνωστή μας ιστορία δεν έχει δημιουργηθεί ένα εμβόλιο RNA το οποίο να έχει χρησιμοποιηθεί στον άνθρωπο που να παράκαμψε όλες τις δοκιμές κι έρευνες σε ζώα, μεταπηδώντας κατευθείαν στον άνθρωπο και μάλιστα με τέτοια αδικαιολόγητη ταχύτητα και ένα τέτοιο μαζικό επίπεδο που προτείνουν.
Αυτό από μόνο του ως στοιχείο αξίζει ισχυρής αμφιβολίας για τους σκοπούς τους διότι είναι μια παντελώς ανορθόδοξη επιστημονική διαδικασία που δεν έχει συμβεί ξανά.
Δηλαδή, με λίγα λόγια θέλουν να μετατραπούμε ταυτοχρόνως σε ένα πλανήτη πειραματόζωων έρμαια στα χέρια πρακτόρων του σκότους, διεστραμμένων κυβερνώντων και χειραγωγούμενων επιστημόνων οι οποίοι φυσικά δεν θα λάβουν μέρος στο πείραμα αυτό οι ίδιοι ως πειραματόζωα αλλά ως παρατηρητές και ερευνητές. Θα καθοδηγούν τις διαδικασίες και θα παρατηρούν εκ του ασφαλούς την καταστροφική πτώση μας ως είδος.
Αυτό το εμβόλιο RNA θασυνεργαστεί με το DNA μας-όπως προανέφερα- και θα μετατρέψει το σύστημα μας σε κάτι άλλο από ανθρώπινο, κάτι το οποίο είναι άκρως καταστρεπτικό διότι δεν έχει επιστροφή και δεν γνωρίζουμε τις επιπτώσεις.
Με αυτό το εμβόλιο θα ξαναγράψουν το ανθρώπινο γονιδίωμα και θα αρχίσει να αναπαράγεται με αλυσιδωτές κυρίαρχες αντιδράσεις σε βαθμό που θα αλλάξουν το DNA μας στο σημείο όπου δεν θα είμαστε άνθρωποι πλέον και αυτό θα περάσει στις επόμενες γενιές, αν υπάρξουν αυτές.
Αναρτήθηκε από Aνατροπή Τώρα

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. Καλύτερα να μην ανοίξουν καθόλου.Στο Δημοτικό γίνεται πλύση εγκεφάλου με τις νεοταξίτικες θεωρίες και στο Γυμνάσιο και Λύκειο , αν δεν πας φροντιστήριο , δεν μαθαίνεις τίποτα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *