ΛΟΝΔΙΝΟ: ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ. ΤΖΙΧΑΝΤ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΣΤΗΝ CHAMP ELYSEES!

5/5 (3)

 

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

 

Λονδίνο: Ο χριστιανός ιεροκήρυκας συνελήφθη από την αστυνομία «συμμορία σαρία», που δεν λέει ούτε μια λέξη όταν οι μουσουλμάνοι κάνουν το ίδιο πράγμα στους δρόμους.

Ο Χριστιανός ιεροκήρυκας συνελήφθη χθες στο σταθμό Southgate στο Λονδίνο για το κήρυγμα για τον Ιησού. Ο αστυνομικός του είπε ότι «οι άνθρωποι» παραπονέθηκαν ότι ήταν «ισλαμοφοβικός». Όταν ο άνθρωπος ζήτησε να κρατήσει τη Βίβλο του, ο αξιωματικός του την αρπάξε και , είπε: «Θα έπρεπε να το ειχες σκεφτεί πριν γίνεις ρατσιστής».

A Christian preacher this afternoon was arrested at Southgate station London N14 for preaching

 

 

Όταν οι μουσουλμάνοι εκτελούν Daawah (προώθηση του Ισλάμ) σε όλο το Λονδίνο, και στην πραγματικότητα εκτελούν οδικές μετατροπές των Χριστιανών στο Ισλάμ, η αστυνομία δεν βρίσκεται πουθενά.

 

A christian romanian in london converts to islam with Daawa street

 

 

Εάν αυτό δεν ήταν αρκετό για να σας εξοργίσει, κοιτάξτε πόσο διαφορετικά αντιμετωπίζεται ένας μουσουλμάνος ιεροκήρυκας όταν αντιμετωπίζει η αστυνομία στο Λονδίνο.

 

WATCH: Muslim preacher vs Christian preacher

 

Vidéo-choc ! Djihad sur les Champs-Elysées !

 

 

Στην Γερμανία, δείτε τι παίρνει ένας  εθελοντής για να βοηθήσει τους μουσουλμάνους αιτούντες άσυλο λαθρο.

 

Ο Klaus Roth , ένας 74χρονος κοινωνικός λειτουργός, ο οποίος συνεργάστηκε με τους μουσουλμάνους αιτούντες άσυλο που εισέβαλαν στη Γερμανία από το 2015, τώρα εκδιώκεται από το κρατικό του διαμέρισμα, το οποίο έχει ζήσει για 24 χρόνια, για να δημιουργήσει χώρο για τους ίδιους μουσουλμάνους λαθρο, προσφέρθηκε να βοηθήσει.

https://pp.userapi.com/c845419/v845419051/1b0af0/zsFhBUH0Fk4.jpg

 

Τα πράγματα  χειροτερεύουν καθημερινά και ξέφυγαν από κάθε έλεγχο σε όλη την Ευρώπη. Η ελίτ επέτυχε τον στόχο της διότι βρήκε τα κατάλληλα πιόνια σε κάθε χώρα της Ευρώπης.

Γλασκώβη (Σκωτία) – Η γυναίκα αβοήθητα πιάνεται από το παράθυρο στον 11ο όροφο μιας οικοδομής. Από την απελπισία, προσπάθησε να κρατήσει τα πόδια της στην πρόσοψη του σπιτιού και να αναρρώσει πίσω στο διαμέρισμα. Μάταια. Ο 30χρονος Alem Shimeni μουσουλμάνος από την Ερυθραία στη Γλασκώβη (Σκωτία)  την έριξε  από ύψος περίπου 30 μέτρων  μετά από έναν καυγά που προηγήθηκε. Η γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο.

 https://bilder.bild.de/fotos-skaliert/hier-haelt-ein-mann-die-30-jaehrige-alem-shimeni-in-einem-gebaeude-in-glasgow-an-ihren-haaren-aus-dem-f-201062655-60329790/2,w=993,q=high,c=0.bild.jpg

Η λύση  … δυστυχώς

 

ATOMIC BOMB TOP Compilation HD

 

 

Hiroshima: Dropping The Bomb – Hiroshima – BBC

 

 

Nuclear Explosion Power Comparison

 

 

Top 10 Nuclear Bomb Scenes in Movies

 

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *