ΛΟΓΟΚΡΙΝΑΝΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

1tsipraserdoΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Μέσα στο χάος που επικρατεί αυτές τις μέρες στην Τουρκία και την πόλωση που μεγαλωνει επικύνδινα, είχαμε και την λογοκρισία από τον φιλοκυβερνητικό τύπο των αυστηρών και επικριτικών δηλώσεων του Έλληνα πρωθυπουργού, κ Τσίπρα για τον Ερντογάν, ότι πρέπει να δωσει λόγο για την εκατόμβη των θυμάτων μετά από τις δυο εκρήξεις στο συλλαλητήριο της Άγκυρας.

Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορεία ειδήσεων, DHA, οι δηλώσεις που έκανε ο Έλληνας πρωθυπουργός κ Τσίπρας στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του Σύριζα στην Αθήνα, σχετικά με τα θύματα του συλλαλητηρίου της Άγκυρας ότι πρέπει να δωσει λόγο η τουρκική κυβέρνηση, λογοκρίθηκαν ή ακόμα και αλλαχτήκαν σε σημείο να μην φαίνεται ο έντονος επικριτικός του χαρακτήρας.

Παράλληλα προβλήθηκαν οι ανακοινώσεις του ΚΚΕ και της Νέας Δημοκρατίας για το θλιβερό συμβάν της τουρκικής πρωτεύουσας και η ενός λεπτού σιγή από τον Σύριζα για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στην Άγκυρα.

Εντύπωση έχει κάνει στην Τουρκία και το γεγονός αναφέρθηκε από τον αντιπολιτευόμενο τύπο και η δημόσια εκδήλωση στην πλατεία Συντάγματος κατά του Ερντογάν, για το μεγάλο έγκλημα της πλατείας του σιδηροδρομικού σταθμού στην Άγκυρα.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. 12 Οκτ. 2015

    […] ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος http://www.nikosxeiladakis.gr […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *