ΛΑΘΡΟ FAKE ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ(Βίντεο)

5/5 (3)

Γράφει Συντακτική ομάδα Χειλαδάκη

Ξένοι fake ζητιάνοι και οι  πραγματικοί φτωχοί της Γερμανίας και fake γιατροί λαθρο

 

Οργανωμένες μπάντες ζητιάνοι από την ανατολική Ευρώπη που οδηγούν με αυτοκίνητα πολυτελείας. Η απάτη με τη φτώχεια είναι ένα σύστημα και όπου δεν υπάρχει τίποτα, φαίνεται ότι ανάμεσα τους μαστίζουν και ψεύτικοι ζητιάνοι παρακαλώντας, οι επαγγελματίες ζητιάνοι του Βερολίνου εργάζονται για τις συμπάθειες των πεζών και κερδίζουν πολύ καλά.

Όσοι πέφτουν από το δίχτυ ασφαλείας της κοινωνικής πρόνοιας στη Γερμανία έχασαν γρήγορα το έδαφος και έφτασαν στο κατώτερο επίπεδο της κοινωνίας, χωρίς να υπάρξει συνεχής έγκριση, δεν είναι δυνατή η λήψη κοινωνικών παροχών. Δεν την υποστηρίζουν καμία μορφή. Εμπίπτουν στο έγκλημα ή η πορνεία είναι δύσκολο να αποφευχθεί. Η μόνη εναλλακτική λύση είναι η ζωή στο δρόμο.

Ο Sebastian, ένας από αυτούς, πριν από 3 χρόνια τα έχασε όλα: δουλειά,  σπίτι εκείνη την εποχή που ήταν μόνο 28 ετών. Tώρα είναι ένας από τους 8000 άστεγους.

Έχει τη βαλίτσα του με τα πράγματα του και κοιμάται σε πάρκα και κάτω από γέφυρες.

Από την κυβέρνηση δεν παίρνει τίποτα παρά μόνο από την αρχή.

 

Αλλά τους λαθρο τους παρέχουν και λουξ ξενοδοχεία.

Με κρυφή κάμερα μετά ο ρεπόρτερ παρακολουθεί τους ξένους εισβολείς στην χώρα του οι οποίοι παρουσιάζονται σαν ζητιάνοι,  συγκεκριμένα επαγγελματίες  ζητιάνοι.

Ένας άλλος ντυμένος στα άσπρα χαιρετώντας και δίνοντας τόσο ευγενικά το χέρι του στους περαστικούς κέρδισε την συμπάθεια του κόσμου και τον δίνουν από μόνοι τους τα χρήματα.

Γυναίκες σε όλες τις στοές εκμεταλλεύονται τα παιδιά τους και ζητιανεύουν παντού.

Ένα άλλο ψέμα που σκαρφιστήκαν 2 μουσουλμάνες από την Βοσνία,  παρακαλούνε  για φάρμακα  και χρήματα.

Όπως αναφέρει ο Sebastian με την στενή παρακολούθηση του, το βράδυ έρχονται πολυτελείας αμάξια Mercedes, BMW και τους μαζεύουν  παίρνοντας τους τα κέρδη της ημέρας.

 

Foreign fake beggars and Germany’s real poor

 

 

Δεν φτάνει το ότι οι Γερμανοί καταλήγουν στην φτώχεια και στο δρόμο και τους λαθρο τους παρέχουν τα πάντα. Έχουμε και τους fake γιατρούς  μουσουλμάνους που εγχειρίζουν χωρίς πτυχία έχουν κάνει του κόσμου τα λεφτά εις βάρος της υγείας τον Γερμανών και συγχρόνως  επιτίθενται και παρενοχλούν σεξουαλικά τα θύματα τους. ένα από τα αμέτρητα παραδείγματα είναι ο Samer M.

 

https://www.wochenblick.at/wp-content/uploads/2019/01/btb-190130-asyl-zahnarzt-geldscheine-640x353.jpg

 

Η αστυνομία συνέλαβε έναν οδοντίατρο στην περιοχή Steyr-Land την Τετάρτη το απόγευμα: Κατηγορήθηκε για ασθενείς, για εμπορικούς λόγους και για σεξουαλική παρενόχληση. Brisant: Το «Weekly Look» έχει πλέον διαρρεύσει μια λεπτομερή εσωτερική «ενδιάμεση έκθεση» των ερευνητών στα μέσα Ιανουαρίου! Ως εκ τούτου, τουλάχιστον από το φθινόπωρο του 2018 εναντίον του Γερμανού πολίτη και του αδελφού του από τη Συρία έχει καθοριστεί. Είναι ακόμη και η δαπάνη για σοβαρό τραυματισμό στο δωμάτιο!

 

Ο Samer M. (όνομα γνωστό στην αστυνομία ) υποστηρίζεται, σύμφωνα με το επιβεβαιωμένο έγγραφο, ότι έχει δηλώσει πάνω από 770 τοις εκατό διογκωμένες τιμές – σε σύγκριση με άλλους οδοντιάτρους στην Άνω Αυστρία – σε σημειώματα αμοιβής. Θα μπορούσε να «συγκριθεί με τις ασφαλιστικές εταιρείες και τους ασθενείς από απώλειες άνω των 300.000 ευρώ», λέει στο εκρηκτικό επίσημο έγγραφο! Επιπλέον, ο αδελφός του Samer M. θα έπρεπε να είχε βοηθήσει χωρίς την απαραίτητη   ειδικότητα Nostrifikation – δηλ. Την αναγνώριση του «πτυχίου ιατρικής»!

 

Ο Matteo Salvini  έχει δίκαιο όταν τους στέλνει πίσω όλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

 

 

Ο Σαλβίνι, ο οποίος είναι σήμερα πρωθυπουργός, έχει επιδιώξει μια σειρά από σκληρές πολιτικές μετανάστευσης τον Δεκέμβριο, γνωστό ως «διάταγμα του Σαλβίνι». Μέρος των νέων νόμων περιλαμβάνει το κολόβωμα των ιταλικών προσφυγικών κέντρων και τις μαζικές απελάσεις.

 

Matteo Salvini learns he is to be charged w/ kidnapping for blocking migrant ship, English subtitles

 

 

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *