Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ – «τὰ δὲ σημεῖα τῶν καιρῶν οὐ δύνασθε γνῶναι;»…!!! -Λίγοι θα προλάβουν να μετανοήσουν πριν την Συντέλεια-Ο Γέροντας Γαβριήλ μέσα από το κελί του ομιλεί για την μετάνοια, την παγκόσμια σύρραξη και την αθεΐα (Βίντεο)

4.75/5 (4)

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ: Παρακολουθήστε τον Γέροντα Γαβριήλ να ομιλεί περί μετανοίας, παγκόσμιας σύρραξης και Αθεΐας.

Το παρακάτω απόσπασμα βιντεοσκοπήθηκε στις 2 Οκτωβρίου 2020 στο κελί του στο Άγιον Όρος.

Λίγοι θα προλάβουν να μετανοήσουν πριν την Συντέλεια

ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ: Όταν, μετά τις τρεις προειδοποιήσεις, αρχίσουν τα γεγονότα των τριών τελευταίων σαλπίγγων, θα είναι πολύ αργά για να αλλάξει ο κόσμος.

Τα γεγονότα θα τρέχουν με ταχύτητα προς τη Συντέλεια και μόνο λίγοι θα προλάβουν να μετανοήσουν. Γι’ αυτό έχουν μεγάλη αξία τα τρία προειδοποιητικά Ουαί και η αναγγελία τους από τον αετό της Θεολογίας, συγγραφέα της Αποκάλυψης και ευαγγελιστή, Ιωάννη τον Θεολόγο. Όσοι νομίζουν ότι η Αποκάλυψη γράφτηκε από κάποιο τυχαίο Ιωάννη, δεν θα μπορέσουν ποτέ να πλησιάσουν τα θεολογικά νοήματά της, που την αποκωδικοποιούν.

Οι άγιοι, μας καθοδηγούν στην ερμηνεία των προφητικών βιβλίων. Με ακρίβεια ο άγιος Νείλος ο μυροβλύτης προείπε την πνευματική κατάπτωση του 20ού αιώνα, που οδήγησε στη Νέα Τάξη: «Κατά το 1900 έτος, βαδίζοντες προς τον μεσασμόν του 8ου αιώνος (1992), άρχεται ο κόσμος του καιρού εκείνου, να γίνεται αγνώριστος… Το ψεύδος και η φιλαργυρία θα φθάσουν εις τον μέγιστον βαθμόν, και ουαί εις τους θησαυρίζοντας αργύρια. Αι πορνείαι, μοιχείαι, αρσενοκοιτίαι, κλοπαί και φόνοι, θα πολιτεύονται, εν τω καιρώ εκείνω και δια την ενέργειαν της μεγίστης αμαρτίας και ασελγείας, οι άνθρωποι θέλουν στερηθεί την χάριν του Αγίου Πνεύματος όπου έλαβον εις το άγιον Βάπτισμα ως και την τύψιν της συνειδήσεως».[20]

Ο άγιος Καλλίνικος της Τσερνίκα από τη Ρουμανία έμαθε με αποκάλυψη[21] ότι δεν αρχίζουν στην εποχή του (1848), αλλά το 1992 αρχίζουν τα γεγονότα της Συντελείας. Και την «παγκοσμιοποίηση», όπως αλλιώς αποκαλείται η Νέα Τάξη που αρχίζει τότε, ο άγιος Ανδρέας Καισαρείας ονομάζει παγκόσμια Βαβυλώνα.[22]
Και ο άγιος Παΐσιος: «Όταν ακούσετε ότι τα νερά τού Ευφράτη τα κόβουν από ψηλά οι Τούρκοι με φράγματα, και τα χρησιμοποιούν για αρδευτικά έργα (ήδη το κάνουν), τότε να ξέρετε ότι ήδη έχουμε μπει στην ετοιμασία του μεγάλου εκείνου πολέμου και ότι προετοιμάζεται ο δρόμος για τις 2 μυριάδες μυριάδων στρατού των από ανατολών ηλίου, που αναφέρει η Αποκάλυψη»… Επίσης βεβαίωσε ο άγιος, ότι το 1986 στο Τσέρνομπιλ είχαμε την 3η σάλπιγγα: «Εκεί, στην Αποκάλυψη, ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος αναφέρει, ότι είδε αστέρα μέγα καιόμενον να πέφτει από τον ουρανό μολύνοντας, πικραίνοντας, και δηλητηριάζοντας θανάσιμα τα νερά και τις πηγές των υδάτων… Και το όνομα του αστέρος Άψινθος»! (Ουκρανικά Τσέρνομπιλ !…)

….Ο άγιος Νείλος ο μυροβλύτης προείπε με ακρίβεια ότι μετά τον 20ό αιώνα, δηλ. μετά το 7500 από Αδάμ (1992), θα γίνει η «8η Οικουμενική Σύνοδος»,[27] όπως την ονομάζει, όταν καταπαύσουν οι ταραχές (πόλεμοι και εσωτερικές ακαταστασίες), διότι ως τότε «θέλει φιλονικούν ακαταπαύστως, και δεν θέλουν εύρει ούτε αρχήν ούτε τέλος»! Θα ειρηνεύσει τότε τον κόσμο ο της Μεγάλης Βουλής «ισχυρός άγγελος»[28] σταματώντας τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο και περιορίζοντας τη δράση των πονηρών πνευμάτων. Στη Σύνοδο αυτή των Ορθοδόξων, που προφητεύθηκε και από τον άγιο Σεραφείμ του Σαρώφ,[29] ως γεωργός ο Κύριος Ιησούς Χριστός, κατά τον άγιο Νείλο, «θα διαλέξει τον σίτο από το άχυρο, και τότε θα ειρηνεύσουν ολίγον καιρόν οι άνθρωποι»…», την περίοδο της αναλαμπής της Ορθοδοξίας.

Τό είδα>>>ΕΔΩ

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ – «τὰ δὲ σημεῖα τῶν καιρῶν οὐ δύνασθε γνῶναι;»…!!!

=π.Δ…Ο ΕΧΩΝ ΩΤΑ ΑΚΟΥΕΙΝ, ΑΚΟΥΕΤΩ. ΚΑΙ ΝΟΥΝ, ΝΟΕΙΤΩ…

«…τὰ δὲ σημεῖα τῶν καιρῶν οὐ δύνασθε γνῶναι; » (Κατά Ματθαίον κεφ.16, στ.3)

Αγαπητοί αδελφοί Χριστιανοί, όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.!

Σας τα είπαμε πολλές φορές, όπως είπε πολλές φορές και ο Χριστός: «ὁ ἔχων ὦτα ἀκούειν ἀκουέτω» δηλαδή:

«ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ, ΑΣ ΑΚΟΥΕΙ».

– ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΗ ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

-ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΝΟΜΙΜΗ, ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

– ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΝΔΟΞΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

– ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΜΕΣΩ ΠΛΑΓΙΩΝ ΜΕΣΩΝ, ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

– ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΕ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ, ΓΗ, ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ.

– ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ.

– ΣΤΑΔΙΑΚΟΣ ΠΛΗΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΜΕΣΩ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ.

– ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΧΡΗΜΑΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

– ΕΠΙΒΟΛΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑ.

– ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

– ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ.

– ΣΑΛΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΕΙΑΣ.

– ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΙΕΡΟ ΝΑΟ, ΕΞΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΚΟΙΝΟ ΧΩΡΟ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗΣ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΩΣ ΟΙΚΟΣ ΘΕΟΥ.

– ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕΝΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ.

– ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΘΡΩΠΟ.

– ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΕΠΙΒΟΛΗ ΑΥΤΑΡΧΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ….

Κι επειδή δε γνωρίζουμε πόσο διαθέσιμο χρόνο έχουμε ακόμη μπροστά μας, γι αυτό, ας γνωρίζουμε όλοι μας τουλάχιστον το εξής:

Όταν ξεκινήσουν τα δύσκολα, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, και όπως είναι ολοφάνερο οτι προς τα εκεί βαδίζουμε ως χώρα ολοταχώς, ως αποτέλεσμα της ΟΡΓΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ στη χώρα μας αλλά και παγκοσμίως για την εγκατάλειψη που ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ (αφού Τον βγάλαμε από τη ζωή μας) τότε λοιπόν, στο χρονικό εκείνο διάστημα ΘΑ ΕΛΕΗΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ αυτοί που έχουν ξεκινήσει ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ, διότι ο Χριστός μας έχει προειδοποιήσει λέγοντας: «ἑώρακάς με, πεπίστευκας· μακάριοι οἱ μὴ ἰδόντες καὶ πιστεύσαντες.» (Κατά Ιωάννην Ευαγγέλιον κεφ.20, στ.29)

δηλαδή: πίστεψες, διότι με είδες· μακάριοι (τρισευτυχισμένοι) θα είναι απ’ εδώ και πέρα στους αιώνες των αιώνων, εκείνοι οι οποίοι ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΔΑΝ, ΠΙΣΤΕΨΑΝ”.

Οπότε λοιπόν, ξεκίνα αγαπητέ αδελφέ από σήμερα κιόλας, αν δεν το έχεις κάνει ήδη.

Σημείωσε τώρα σε ένα χαρτί όλες τις αμαρτίες σου που θυμάσαι και βρες έναν Πνευματικό Πατέρα για να τις εξομολογηθείς.

Στη συνέχεια ζήτα του να σε κατευθύνει στην Πνευματική Ζωή, που εν συντομία αφορά τα εξής:

Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΕ 10 ΕΝΟΤΗΤΕΣ:

(1) ΞΕΡΙΖΩΜΑ ΠΑΘΩΝ

(2) ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΑΡΕΤΩΝ

(3) ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ

(4) ΜΕΤΑΝΟΙΑ-ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

(5) ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

(6) ΠΡΟΣΕΥΧΗ

(7) ΝΗΣΤΕΙΑ

(8) ΜΕΛΕΤΗ ΘΕΙΟΥ ΛΟΓΟΥ

(9) ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΚΑΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ

(10) ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ – ΜΝΗΜΗ

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΧΡΟΝΟΣ αγαπητοί αδελφοί ΚΑΙ ΚΟΠΟΣ για όλα αυτά, αλλά θα τα κάνουμε από αγάπη προς το Χριστό μας διότι έτσι είναι το ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ.

Δεν έχει ανάγκη ο Θεός από όλα αυτά.

Εμείς τα έχουμε ανάγκη για να σώσουμε τις ψυχές μας, διότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

Και το θέλημα του Θεού είναι να σωθούν όλοι οι άνθρωποι, γι αυτό κι εμείς θα κάνουμε υπακοή στο θέλημά Του.

ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΗ !!!

ΑΥΡΙΟ ΙΣΩΣ ΟΧΙ !!!

Οπότε λοιπόν: «ὁ ἔχων ὦτα ἀκούειν ἀκουέτω»

ΑΜΗΝ – ΓΕΝΟΙΤΟ !

ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΔΙΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.!

Καλό Πνευματικό Αγώνα αδελφοί Χριστιανοί.

Ύπομονή κι έχει ο Θεός…

Τό είδα>>> Βίντεο Ορθοδοξίας

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Συναφή Άρθρα

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *