ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΑΓΚΥΡΑ – ΣΜΥΡΝΗ : ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ

5/5 (10)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Με ένα πολύ αποκαλυπτικό δημοσίευμα η τουρκική εφημερίδα Hürriyet, αποκαλύπτει ότι οι τρεις μεγάλες πόλεις της Τουρκίας, δηλαδή Κωνσταντινούπολη, Άγκυρα και Σμύρνη, είναι οι πιο επικίνδυνες για την εξάπλωση του Κορονιού, καθώς ήδη τα κρούσματα και τα θύματα είναι χιλιάδες.

Ειδικά για την Σμύρνη, που βρίσκεται απέναντι από τα ελληνικά νησιά και εκεί βρίσκονται χιλιάδες λαθρό που θέλουν να περάσουν στην Ελλάδα, τα κρούσματα είναι όπως αναφέρεται χιλιάδες, ενώ άγνωστο είναι ο αριθμός των νεκρών.

Στην Κωνσταντινούπολη έχει επικρατήσει ένα είδος πανικού, καθώς σε πολλά προάστια, όπως το Esenyürt, έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία ενώ στα Πριγκηπόννησα απαγορεύτηκαν τα γνωστά παιτόνια που έκαναν το γύρο των νησιών.

Στην Άγκυρα τα προάστια που έχουν παρουσιάσει τα περισσότερα κρούσματα, όπως έγινε γνωστό, είναι τα : Etimesgut , Yenimahalle , Çankaya, Mamak, Keçiören και Sincan.

Εντωμεταξύ αδιευκρίνιστο παραμένει μέχρι σήμερα τι απέγιναν οι χιλιάδες των Λαθρό που βρίσκονταν στα σύνορα του Έβρου επιδιώκοντας να περάσουν σε ελληνικό έδαφος και που οι Τούρκοι τους εξαφάνισαν κυριολεκτικά, γιατί είχαν παρουσιάσει πολλά κρούσματα του Κορονιού.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *