Κυριάκος Βελόπουλος: Να κάνουν όλοι οι Έλληνες τεστ κορωνοϊού! -Βρέθηκαν θετικοί στο τεστ που δεν είχαν κάνει! -Μυστήριο! Ο κορωνοϊός εξαφάνισε τη γρίπη και το κοινό κρυολόγημα!

5/5 (2)

Η «Ελληνική Λύση» έχει τη λύση για τον κορωνοϊό: «Πρέπει να κάνουμε όλοι οι Έλληνες τεστ»! Και να αγοράζουμε το «Βυζαντινόν» βεβαίως, βεβαίως!

Βουλή 29/10/2020- ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ (Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης): Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε. 

(…) (…)

Κύριε Υπουργέ, γιατί δεν κάνατε τόσο καιρό τόσα τεστ όσα κάνετε  σήμερα; Σήμερα γίνεται χαμός. Όλη η Ελλάδα κάνει τεστ δωρεάν. Γιατί δεν κάνατε τεστ τόσον καιρό; Γιατί με φειδώ τα κάνατε τα τεστ; Και καλά κάνετε, ήταν η πρότασή μας από την αρχή. Η πρόταση η δική μας ήταν αυτή ακριβώς, δηλαδή ταχεία ανίχνευση ασυμπτωματικών και μη, για να τους απομονώνουμε. Ξαφνικά, αφού, λοιπόν, ήρθε ο κόμπος στο χτένι όλοι οι Έλληνες να κάνουμε τεστ.

Πρέπει να κάνουμε όλοι οι Έλληνες τεστ, αλλά γιατί δεν κάνατε πριν; Σε αυτό πρέπει να απολογηθεί η Κυβέρνηση. Μια Κυβέρνηση που δεν λέει την αλήθεια.

Να σας πω εγώ την αλήθεια. Δεν έχουμε λεωφορεία, μην κοροϊδευόμαστε. Δεν έχουμε νοσοκομεία. Δεν έχουμε ιατρούς. Δεν έχουμε λεφτά. Δεν έχουμε αίθουσες για τα παιδιά μας, για να μπορούν να πηγαίνουν δεκαπέντε-δεκαπέντε να κάνουν μάθημα. Πολλές φορές δεν έχουμε και δασκάλους και καθηγητές. Αλλά έχουμε λεφτά για τα μέσα ενημέρωσης.

Πάλι ταΐζετε με δύο εκατομμύρια τα μέσα ενημερώσεως, συν 41 εκατομμύρια ευρώ τα κανάλια. Ε, όλη μέρα, κύριε Υπουργέ, θα  λιβανίζουν εσάς και την Κυβέρνησή σας. Όλη μέρα θα σας λιβανίζουν, είναι δεδομένο αυτό. Λιβάνι, 41 εκατομμύρια. Γιατί δεν πλήρωσαν και τη δόση τους; Ψάξτε το λίγο. Είναι 20, 22 και άλλα 19 περίπου 41 εκατομμύρια. Τα ξέρω καλά αυτά.

Δεν πλήρωσαν τη δόση, τη δόση που κατόρθωσε ο ΣΥΡΙΖΑ να πάρει. Ο κακός ΣΥΡΙΖΑ από εδώ, αυτοί οι κακοί άνθρωποι, τους επέβαλαν δόση και εσείς τους ελαφρύνατε.

Αλλά στις εφημερίδες τίποτα. Στα site, πλέον, τίποτα. Στα περιφερειακά κανάλια; Εκεί βάζουν κάποιοι το ΕΣΡ, για να κυνηγάει τα κανάλια αυτά για να πληρώνουν πρόστιμο. Το λέω για να καταλάβετε – και δεν αναφέρομαι στην Κυβέρνηση, προς θεού, να το ξεκαθαρίσουμε και αυτό – ότι όλα αυτά δείχνουν ότι οι πολιτικές σας είναι λαθεμένες και με αυτές θα πορευτείτε.

Το πρόβλημα είναι ότι θα την πληρώσουμε εμείς στο τέλος. Θα έχουμε νεκρούς. Από μία υπερδιόγκωση των λαθών σας φτάνουμε στο σημείο τώρα να κινδυνεύει η Θεσσαλονίκη με γενικό lockdown. Και για ρωτήστε και στη Χαλκιδική τι έχει γίνει το καλοκαίρι, κύριε Γεωργιάδη, πόσα λεφτά έχασε η εστίαση. Ρωτήστε τους ανθρώπους που δεν έχουν δουλειά. Ρωτήστε αυτούς που δουλεύουν στα μαγαζιά πώς θα δουλέψουν από εδώ και πέρα, αν τα κλείσουμε όλα, γιατί αναγκαστικά από την ανικανότητά σας θα κλείσουν όλα στο τέλος. 

Διότι αν κάνατε τεστ κορωνοϊού, δεν θα είχαμε προβλήματα, κύριε Γεωργιάδη.

Τον Μάρτιο βγήκε ο Πρωθυπουργός με διάγγελμά του και μας λέγατε να κάνουμε υπομονή, να μην κάνουμε και Πάσχα, για να χαρούμε το επόμενο Πάσχα. Μετά μας είπατε να κάνουμε υπομονή το καλοκαίρι, για να χαρούμε το επόμενο καλοκαίρι, κύριε Γεωργιάδη. Σήμερα μας είπατε, αφήστε την 28η Οκτωβρίου, για να χαρούμε την επόμενη 28η Οκτωβρίου. Τώρα θα μας πείτε αφήστε τα Χριστούγεννα, για να χαρούμε τα επόμενα Χριστούγεννα. Ε, δεν μπορεί να σέρνεται αυτή η ιστορία. Ειλικρινά το λέω, δεν μπορεί να σέρνεται αυτή η ιστορία.

Θα σας το πω διαφορετικά: Αυτή η ιστορία έχει να κάνει με την εξής τακτική. Έχω καταθέσει άπειρες μελέτες άλλων ειδικών. Καμία δεν έλαβε υπόψη της η Κυβέρνηση. Βασικός κανόνας είναι τα πολλά τεστ. Το έλεγα από τον Μάρτιο. Δυστυχώς με φειδώ τα κάνατε. Και το χειρότερο; Αφήσατε την TUI και τους τουρίστες να μπαίνουν ανεξέλεγκτοι, χωρίς έλεγχο – το χειρότερο έγκλημα – κι έρχεται αυτό το πράγμα τώρα και φουσκώνει και θα σκάσει.

Ποιος θα την πληρώσει; Ο Έλληνας που έχει την ψησταριά, ο Έλληνας που έχει ξενοδοχείο, ο Έλληνας που είναι σερβιτόρος, ο Έλληνας που είναι ψήστης, ο Έλληνας ντελιβεράς, ο οποιοσδήποτε Έλληνας που εργάζεται. Αυτό δείχνει έλλειψη σχεδιασμού και κυρίως έλλειψη διάθεσης να αντιληφθεί την επιχειρηματικότητα και μιλάω σε έναν άνθρωπο ο οποίος είχε επιχειρήσεις, όπως ο κ. Γεωργιάδης, και δεν μπορώ να καταλάβω που δεν τα καταλαβαίνει και αυτός.

Φίλες και φίλοι, φοβούμαι ότι  με τα μέσα ενημερώσεως θα φτάσουμε σε ένα σημείο να ακούμε και να υπακούμε μόνο. Φοβούμαι ότι θα φτάσουμε σε ένα σημείο να μη σκεφτόμαστε πλέον και να μην απαιτούμε. Φοβούμαι, επίσης, ότι θα δεχόμαστε τα πάντα χωρίς «δεν πρέπει». Και το κυριότερο, δεν θα αντιδρούμε ποτέ. Αυτή είναι η προσπάθεια των μέσων ενημερώσεως, να υποτάξουν κάθε λογική και κάθε αντίδραση, εύλογη θα έλεγα, σε όλα όσα γίνονται.

Και είναι απορίας άξιο να ακούω τον Υπουργό να λέει ότι είναι προδότες ή δεν είναι πατριώτες όσοι κατέθεσαν στεφάνι χθες. Τι νοηματικό άλμα ήταν αυτό, δεν το κατάλαβα, την ώρα που κάνουν πορεία οι λαθρομετανάστες σήμερα το μεσημέρι. Δεν ξέρω αν το μάθατε. Γίνεται ελεύθερα η πορεία τους. ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΚΕΕΡΦΑ, Κωνσταντίνου και τα λοιπά. Αφίσες γέμισε η Αθήνα. Την ώρα αυτή που βγαίνει ο Ευαγγελάτος, αυτός ο κύριος ο απίστευτος και χαρακτηρίζει ανεγκέφαλους αυτούς που πήραν δέκα αυτοκίνητα και έκαναν πορεία μέσα στην πόλη. Δηλαδή, απίστευτα πράγματα!

Ο κύριος αυτός, αν δεν κάνω λάθος, 800 χιλιάρικα πήρε από τα προηγούμενα λεφτά για τα site κλπ; Να τα χαίρεται ο άνθρωπος, εντάξει, αλλά πολλά λεφτά, θα μου πείτε. Όμως, είναι ωραίο το «λιβάνι». Μου αρέσει και εμένα να με βγάζει το MEGA, να με λιβανίζει στα site, να μου λέει καλά λoγάκια. Εμ, με 41 εκατομμύρια ευρώ μπούκωμα, όχι λιβάνι, αλλά θυμίαμα, λιβάνι, μοσχοκάρυδο, ό,τι θέλετε, θα έχετε. Αλλά μέχρι ποιο σημείο; Μέχρι τότε που θα τελειώσουν τα λεφτά. Γιατί αν τελειώσουν τα λεφτά, θα τελειώσει και η ασυλία των καναλιών, κύριε Υπουργέ. Και δεν το λέω σε εσάς. Το έχω πει σε όλους όσους δεν καταλαβαίνουν τα αυτονόητα.

Και πάμε παρακάτω, για να κλείσω εδώ. Θεωρώ ότι αυτό που έκαναν χθες τα πολιτικά κόμματα, κύριε Λοβέρδο, στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη ήταν ασέβεια. Θα μπορούσαν να στείλουν όλα τα κόμματα έναν εκπρόσωπο στην κατάθεση στεφάνου. Δεν εστάλησαν και δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Δεν ήταν εκπρόσωπος Βουλευτής υπολοίπων κομμάτων. Ήταν μόνο η Ελληνική Λύση.

Και βέβαια, αυτό προκαλεί κατάπληξη, διότι στην Αυστρία, κύριε Υπουργέ, ο Κουρτς, η Κλαούντια Τάνερ, η Υπουργός Άμυνας, ο δήμαρχος και κυβερνήτης της Βιέννης έκαναν εκδήλωση και παρέλαση κανονικότατα με κατάθεση στεφάνου. Το ξέρετε; Στην Αυστρία! Στην ευρωπαϊκή Αυστρία. Δεν σας λέω εγώ στην Ουγκάντα. Δεν σας λέω στο Ιράν, όπου είναι Ταλιμπάν, είναι ακραίοι. Σας λέω στην Αυστρία. Έκαναν πριν από τρεις ημέρες. Πριν από τρεις ημέρες! Μου τηλεφώνησε φίλος. Ψάξτε το κι εσείς. Ψάξτε και βρείτε το.

Και βέβαια, επειδή πολλοί μπορεί να μην πιστεύετε, ορίστε, κύριε Υπουργέ μου, κοιτάξτε. Τρελοί και προδότες όσοι έκαναν χθες πορείες. 

Να ‘το: ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΚΕΕΡΦΑ σήμερα το μεσημέρι πορεία κανονική. Θα την απαγορεύσετε, κύριε Υπουργέ; Θα πείτε στον Χρυσοχοΐδη να απαγορεύσει την εκδήλωση; Για πείτε μου. Γέμισε αφίσες η Αθήνα. Θα την απαγορεύσετε αυτήν; 

(…) (…)

Ευχαριστώ πολύ.

(Όρθιοι οι Βουλευτές της Ελληνικής Λύσης χειροκροτούν ζωηρά και παρατεταμένα)

seferou.blogspot.com

Δεν έκαναν τεστ και τους είπαν έχουν κορωνοϊό

Μυστήριο! Ο κορωνοϊός εξαφάνισε τη γρίπη και το κοινό κρυολόγημα!

Is Infectious Disease Just a Shell Game?

A Corona Cold Virus May Not Be The Cause Of COVID-19

By Bill Sardi

October 29, 2020

————-

Είναι η μολυσματική ασθένεια απλά ένα παιχνίδι κάλυψης;

Ένα κρυολόγημα κορώνας ίσως να μην είναι η αιτία του COVID-19

Πώς επιτρέπεται στη σύγχρονη ιατρική να λέει ότι υπάρχει ένας καινούργιος, νεο- μεταλλαγμένος κορωνοϊός (κρυολόγημα) που είναι θανατηφόρος και εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο, εναντίον του οποίου δεν έχουμε ανοσία, και κατόπιν να λέει ότι η γρίπη εξαφανίστηκε ταυτόχρονα; Είναι ο COVID-19 απλά η γρίπη;

Τώρα αποκαλύπτεται πλέον ότι η γρίπη έχει σχεδόν εξαφανιστεί (98% μείωση) σε αυτό το έτος της πανδημίας του COVID-19. Και όχι μόνο εδώ στις Η.Π.Α. Σύμφωνα με ένα ρεπορτάζ στο DAILY MAIL, υπήρξαν μόλις 12 κρούσματα γρίπης στη Χιλή μεταξύ Απριλίου και Οκτωβρίου (7.000 κρούσματα γρίπης αναφέρθηκαν τον προηγούμενο χρόνο). Στη Νότια Αφρική τα κρούσματα γρίπης εξαφανίστηκαν κυριολεκτικά.

Ένας ιολόγος λέει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να θεωρηθεί κατά λάθος ο ιός της γρίπης ως κρυολόγημα. Κάτω από ένα μικροσκόπιο «ένα τεμάχιο γενετικού υλικού από έναν κορωνοϊό μοιάζει με σπαγγέτι, ενώ το γενετικό υλικό της γρίπης μοιάζει με 8 τεμάχια ζυμαρικών πένας». Έτσι, δεν υπάρχει σύγχυση στο εργαστήριο. Μόνο έξω από το εργαστήριο.

Οι περιπτώσεις καρκίνου του πνεύμονα μειώθηκαν επίσης κατά 75%. Ή μήπως ο καρκίνος του πνεύμονα κωδικοποιήθηκε απλά ως COVID-19;

Ενώ εξακολουθούν να υπάρχουν δημόσιες ενημερωτικές εκστρατείες που παροτρύνουν το κοινό να κάνει εμβόλιο γρίπης αυτή τη χρονιά του COVID-19 είναι ανειλικρινείς. Η γρίπη έχει εξαφανιστεί! Προφανώς το κοινό κρυολόγημα (του οποίου οι κορωνοϊοί είναι ένας τύπος κρυολογήματος) είχε ως αποτέλεσμα την εξαφάνιση της γρίπης.

Ποιο ήρθε πρώτο: Το κρυολόγημα ή η γρίπη;

Όπως φαίνεται σε μια μελέτη στο Yale, μεταξύ 13.000 περιπτώσεων που εισήχθησαν στο νοσοκομείο με αναπνευστική δυσχέρεια, κανείς δεν είχε ποτέ κρυολόγημα και γρίπη ταυτόχρονα.

Οι ανοσολόγοι ισχυρίζονται ότι υπάρχει «παρεμβολή μεταξύ κρυολογημάτων (ρινοϊών) και γρίπης Α». Λοιπόν, κάπως. Η πρώτη λοίμωξη ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα και σίγουρα αποτρέπει κάθε άλλη ιογενή λοίμωξη.

Το παράδειγμα των προβιοτικών και των πρεβιοτικών

Αυτό επιδεικνύεται με προβιοτικά (Acidophilus / Bifidus), που πωλούνται σε καταστήματα υγείας. Αναγνωρίστε ότι το ανθρώπινο πεπτικό σύστημα συνιστά~ 70% του ανθρώπινου ανοσοποιητικού συστήματος.

Σύμφωνα με μια έκθεση που εκδόθηκε από τη Διεθνή Επιστημονική Ένωση Προβιοτικών και Πρεβιοτικών, τα προβιοτικά όπως το acidophilus δεν αναπαράγονται και αποικίζουν (παραμένουν) σαν σπόροι χόρτου για να κάνουν περισσότερα φιλικά βακτήρια. Τα προ-βιοτικά είναι μη παθογόνα βακτήρια που ενεργοποιούν παροδικά μια ανοσοαπόκριση. Ωστόσο, τα προβιοτικά μειώνουν μόνο μετρίως τον κίνδυνο κρυολογήματος και γρίπης. Τα προβιοτικά μειώνουν ελαφρώς την επίπτωση και τη σοβαρότητα των κρυολογημάτων.

Ενώ τα πρε-βιοτικά, όπως το μόριο ερυθρού κρασιού ρεσβερατρόλη, τα οποία ενθαρρύνουν την ανάπτυξη υγιών βακτηρίων στο πεπτικό σύστημα,  επίσης εμποδίζουν την αναπαραγωγή των ιών. Η ρεσβερατρόλη και η κουερσετίνη, δύο μόρια που βρίσκονται στα σταφύλια και σε μεγαλύτερη συγκέντρωση στο κρασί, εμποδίζουν έντονα την ανάπτυξη ιών Α & Β στη χαμηλότερη δοκιμασμένη συγκέντρωση (φυσικά, αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για υπερβολική κατανάλωση).

Εκτός αυτού, ενώ υπάρχουν καλύτεροι τρόποι αντιμετώπισης του ψυχικού στρες που προκαλείται από την εξάπλωση ενός δυνητικά θανατηφόρου μεταλλαγμένου στελέχους κορωνοϊού από την κατανάλωση αλκοόλ, κατανάλωση που βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο όλων των εποχών, το κρασί φαίνεται να είναι το προτιμώμενο ποτό επιλογής κατά τη διάρκεια του lockdown της πανδημίας COVID-19.

Συνέχεια στα Αγγλικά εδώ.

lewrockwell.com

Μετάφραση αποσπάσματος από τη Μαρία Σεφέρου

Ο δαιμονισμένος αποκαλύπτει για τις μάσκες και για καταστροφές.

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *