ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΜΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ! ΠΡΟΣΟΧΗ! ΨΑΞΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ-ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ(Βίντεο)

5/5 (7)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Αρχίζει! Η αστυνομία της Καλιφόρνια χρησιμοποίησε ως εστία τον κοροναϊό για να επιβάλει και να κλειδώσει τον κόσμο στις γειτονιές

It Begins! California Police Used to Enforce Neighborhood Lockdown

Θα μας σώσει το Ισραήλ από το κορόνα???

Will Israel ‘Heal the World’ from Coronavirus?

Coronavirus: gouvernments and medias are liyng. Part 18

Κατάσταση έκτακτης ανάγκης που δηλώθηκε στη Νέα Υόρκη

State of Emergency Declared In New York

Don’t Take Away My Corona!

Εκείνοι που ακολουθούν τη δημόσια συζήτηση για το Corona διαπιστώνουν ότι οι ανησυχίες αφορούν περισσότερο την υγεία της οικονομίας από τους ανθρώπους. Από την μία πλευρά, η κυνική, από την άλλη πλευρά, δεν είναι αδικαιολόγητη, το καπιταλιστικό οικονομικό σύστημα μέχρι τώρα ήταν πολύ πιο ευαίσθητο στο COVID-19 από τον ανθρώπινο οργανισμό. Τουλάχιστον σύμφωνα με την τρέχουσα κατάσταση της γνώσης, οι άνθρωποι δεν φαίνεται να ανθίζουν πολύ περισσότερο από ένα πλούσιο κύμα γρίπης. Η οικονομία, από την άλλη πλευρά, απειλείται από μια βαθιά συντριβή.

Ο Κοροναϊός αποκαλύπτει τον λόρδο Ροθσιλντ κύριο Pirbright ως κλειδί για την κοινωνία προσκυνητών και το 140 χρόνια μονοπώλιο της στον παγκόσμιο πολιτισμό, ΕΜΠΟΡΙΟ & ΠΟΛΕΜΟΣ

Το βρετανικό στέμμα και η C.I.A. συνεργάστηκαν προδοτικά μέσω της QinetiQ Group Plc που ελέγχεται από την μοναρχία
Ο Λόρδος Pirbright (Rothschild) και οι εξάδελφοι του τραπεζίτη στο Ν.Μ. Ρότσιλντ & Σ. ήταν οι οπαδοί των στρατοπέδων συγκέντρωσης του 2ου πολέμου Μπόερ (1899-1902) για να οδηγήσουν τους Γάλλους, Ολλανδούς και Γερμανούς έξω από τη Νότια Αφρική.
Νέες αποδείξεις: Οι ηγέτες του Λονδίνου διέτρεχαν τους πρώτους σύγχρονους στρατοπέδους συγκέντρωσης πολέμου, όπου απεβίωσαν περισσότεροι από 60.000 λευκοί και μαύροι, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 14.000 κυρίως λευκών παιδιών που υποβλήθηκαν σε πειράματα εμβολιασμού Burroughs Wellcome & Co. (τώρα Wellcome Trust-Coronavirus χρηματοδότης και GlaxoSmithKline)
Αυτά τα δημοτικά συμβούλια και τα κοινοβουλευτικά αρχεία έχουν ανακαλυφθεί μετά από πολλές δυσκολίες και ελλείποντα έγγραφα.

Συνέχεια εδώ

Οι Βρετανοί και Αμερικανοί κατασκοπευτές έκαναν όπλα στη σύγχρονη νοημοσύνη για να εμπλουτίσουν

Οι Βρετανοί και Αμερικανοί κατασκοπευτές έκαναν όπλα στη σύγχρονη νοημοσύνη για να εμπλουτίσουν τους εαυτούς τους, τους ιππότες τους, τους τραπεζίτες, τους δικηγόρους, τους λογιστές, τους προπαγανδιστές και τις πολεμικές εταιρείες μέσω συνεχόμενων πλαστών εχθρών και τεχνητών συγκρούσεων
Η αδελφότητα τους «Inner Sanctum» πήρε έναν «υπερβολικό όρκο» για να μην αποκαλύψει ούτε την ύπαρξη της συμφωνίας τους στις 5 Μαρτίου του 1946 και απλώς επέτρεψε στο FBI να συμμετάσχει
Ο Αμερικανός Γενικός Διευθυντής James E. Freeze, η ASA, η NSA προωθήθηκε από το «Inner Sanctum» του 1946, δημιούργησε το Echelon, έπειτα έκλεψε και οπλοποίησε την εφεύρεση της κοινωνικής δικτύωσης της Leader Technologies
Η Senior Executive Service (SES) και η IBM προσέλαβαν δεκάδες χιλιάδες Γερμανούς επιστήμονες από την επιχείρηση TICOM (Επιτροπή Πληροφοριών Target που συνδέεται με το Bletchley Park που περιλαμβάνει το Operation Paperclip ως ένα μόνο από τα έργα της)

Εικ. 1 – James Elias Freeze. Ο Freeze προσλήφθηκε στην Υπηρεσία Ασφαλείας Στρατού των ΗΠΑ (ASA) το 1949 από το Λύκειο. Ο πατέρας του ζωγράφος φαίνεται ότι εγκατέλειψε την οικογένεια πριν ο Freeze ήταν οκτώ χρονών. Η μητέρα του στενογράφος τον ανέστησε, αλλά ο ίδιος ποτέ δεν μιλάει ούτε γράφει για κανέναν γονέα.

Μεγάλωσε στις τάξεις για να γίνει ταξίαρχος και διοικητής ASA, όπου δημιούργησε το εξαιρετικά παράνομο δίκτυο μαζικής επιτήρησης ECHELON για πρώτη φορά εκθέτοντας τον καταγγελέα της NSA Edward Snowden το 2013. Το 1999, ο Freeze συμφώνησε να είναι διευθυντής της Leader Technologies. Εισήγαγε την Leader στον πληρεξούσιο διπλωματούχου James P. Chandler, III, ο οποίος επίσης έγινε διευθυντής Leader. Αυτοί οι δύο άνδρες έβαλαν το σκάφος τους στο Leader, για να ανακαλύψουν ένα αντίγραφο του πηγαίου κώδικα της εφεύρεσης Leader, το οποίο έδωσαν αμέσως στην IBM που το διανέμει ελεύθερα ως φανερή «ανοικτή πηγή» σε όλη τη Silicon Valley. Τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης γεννήθηκαν σε αυτή την κλοπή αναμφισβήτητα την πιο πολύτιμη εφεύρεση στην ιστορία.

ΜΑΪΟΣ 17, 2019) – Στις 18 Απριλίου 2010, η αμερικανική NSA και η βρετανική GCHQ δημοσίευσαν για πρώτη φορά την ύπαρξη μιας πιο πάνω μυστικής συμφωνίας (ULTRA) που υπέγραψε στις 05 Μαρτίου 1946, η οποία εξακολουθεί να κατευθύνει την προδοτική τους «Five Eyes» συνεργασία μέχρι σήμερα. Αυτό είναι ακόμα πιο σκληρή απόδειξη ότι η Αμερική δεν έχει κερδίσει ακόμη την Αμερικανική Επανάσταση του 1776. Έχουμε παραχωρήσει την πιο πολύτιμη πνευματική μας ιδιοκτησία στη βρετανική κλοπή και βρετανικό έλεγχο, κατά τη γνώμη μας.

Συγκλονιστικά, η συμφωνία αυτή έδωσε στους πολυεθνικούς κατασκόπους πλήρη έλεγχο της παγκόσμιας επικοινωνίας, της τραπεζικής και της προπαγάνδας από το 1946 μέχρι σήμερα.
Ακόμη και η ύπαρξη της συμφωνίας ήταν μυστική. Ούτε καν οι πρόεδροι και οι πρωθυπουργοί είχαν πει. Αναμφισβήτητα, αυτή η ανηθικότητα έχει δολοφονήσει πολλές δεκάδες εκατομμύρια ψυχές και έχει θέσει την πολιτιστική ατζέντα για τον κόσμο μας μέχρι σήμερα.

Socialist Media TRUMPED by Big Daddy

Συνέχεια εδώ
https://americans4innovation.blogspot.com/2019/06/the-british-inner-sanctum-of-modern.html#first-amended-miller-act-notice

Coronavirus expert: ‘War is an appropriate analogy’

Journalist goes undercover at the wet markets where the Coronavirus started | 60 Minutes Australia

Live video leaks of the secret behind the Corona virus are hidden fact information

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *