ΚΤΗΝΩΔΕΣ ΣΠΟΡ: ΜΑΧΗ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΣΚΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΟΧΟΙΡΟΥ(Βίντεο)

5/5 (1)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ένα πραγματικά αποκρουστικό «σπορ» λαμβάνει χώρα εδώ και χρόνια στην επαρχία West-Java της Ινδονησίας. Αιματηρές μάχες μεταξύ σκύλων και αγριόχοιρων ή καμιά φορά άλλων ζώων γίνονται συχνά και αποτελούν μεγάλη διασκέδαση για τους κατοίκους της Ινδονησίας.

Η μάχη αυτή κρατάει έως ότου κάποιο από τα δύο ζώα τραυματιστεί σοβαρά ενώ οι θεατές στοιχηματίζουν για τον νικητή. Παρόλο που οι περισσότερες από αυτές τις μάχες θεωρούνται παράνομες και γίνονται κρυφά, σε κράτη όπως της Ινδονησίας όπως φαίνεται θεωρείται κάτι το φυσιολογικό και συνηθισμένο σαν ένα οποιοδήποτε άλλο σπορ.

Προσοχή γραφικά βίντεο.

 

 

Αυτό το σκληρό «άθλημα» δεν διαφέρει από της ταυρομαχίες ή οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση πάλης ζώων .Ένας αγριόχοιρος απελευθερώνεται στην αρένα. Στη συνέχεια, ένας σκύλος πρέπει να το κυνηγάει και να παλεύει μαζί του μέχρι θανάτου.

Το κοινό απολαμβάνει αυτή την φρίκη , που θυμίζει τους αγώνες στο Κολοσσαίο της Ρώμης στην ρωμαϊκή αυτοκρατορία. Φαίνεται οι άνθρωποι δεν έχουν αλλάξει καθόλου από την εποχή εκείνη, προτιμάνε ακόμα και σήμερα να διασκεδάζουν με ό,τι βάρβαρο τους προσφέρεται.

 


 

Οι ελέφαντες επίσης δεν έχουν καλύτερη μεταχείριση από αυτόν τον λαό δυστυχώς.

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *