Κρούσματα μαιμου χωρίς Αντιδραστήρια και ομολογία της απάτης των Τεστ απο Τσιόρδα.-Εκδόθηκε ΚΥΑ για να μας φυλακίζουν οποιος βγαίνει θετικός. Ο Χαρδαλιάς ρυθμιστής Μπόγιας!!!

Ο Μητσοτάκης κυβερνά με τους εντολοδόχους Δημοσιογράφους και τα αργυρώνητα Μ.Μ.Ε που είναι ο καρκίνοι του Έθνους. Με μια άκρως ενορχηστρωμένη προπαγάνδα τα παρουσιάζουν όπως θέλει και όχι όπως είναι..

Κλείστε τες τις γαμημένες τις τηλεοράσεις σας… σας έχουν μετατρέψει σε ΠΡΟΒΑΤΑ.

Σταματήστε ν’ ακούτε τι σας λέει Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΩΝ – ΕΚΠΟΡΝΕΥΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ…

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΓΡΙΠΗΣ.

Τα προηγούμενα χρόνια με τα κρεσέντο της γρίπης, σε έκλειναν στο σπίτι; Σου έβαζαν μάσκα;

ΟΧΙ.

Δεν καταλαβαίνεις βρε ΖΩΟΝ, πως είναι μια παγκόσμια ενορχηστρωμένη απάτη για να μειώσουν τον πληθυσμό, μέσω των τοξικών – θανατηφόρων εμβολιασμών;

Αρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη

Λόγω του Ευρωναυάγιου αυξήθηκαν σήμερα τα κρούσματα.

Είπανε να παίξουν  ξερά Κορωνοϊό και Τουρκία.

Άλλα θέματα δεν υπάρχουν.

460 κρούσματα μαϊμού το τελευταίο 24ωρο.

Στην Αττική τα 207.

Η “μαιμού” βρήκε 114 κρούσματα σε κονσερβοποιία στη Σκύδρα Πέλλας.

Κλείνει η εταιρεία για 10 ημέρες.

Πέντε κρούσματα Κορωνοϊού και σε Γηροκομείο της Καρδίτσας.

Βρήκαν ανοικτή τη πόρτα οι “ελεγκτές Κορωνοιού” και μπήκαν στα Γερόντια!!!

Τέσσερα κρούσματα στο χαμόγελο του Παιδιού…

Ασυμπτωματικός μπήκε σε τρία πλοία και άλλαξε δύο νησιά. Ψάχνουν οι Σέρλοκ Χομς του Μητσοτάκη τις επαφές του!!!

Ο Μητσοτάκης κυβερνά με τους εντολοδόχους Δημοσιογράφους και τα αργυρώνητα Μ.Μ.Ε που είναι ο καρκίνοι του Έθνους. Με μια άκρως ενορχηστρωμένη προπαγάνδα τα παρουσιάζουν όπως θέλει και όχι όπως είναι..

Τα κρούσματα βγαίνουν απο διαγνωστικά που βγάζουν θετικούς ολες τις απλές γρίπες..

Τα Αντιδραστήρια δεν λειτουργούν απο 01/09/20..

Τωρα πως κάνουν τα Τεστ και βγαίνουν θετικά μονο αυτοί ξέρουν!!! (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας στο τέλος).

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ εχει αύξηση κρουσμάτων όπως ειχε δηλώσει απο το Καλοκαίρι ο ΜΑΓΟΣ του ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ Κυριάκος..(VIDEO)

Θετικοί βγαίνουν και οσοι εχουν αντισώματα…δηλαδή οσοι ειναι ΥΓΙΕΙΣ!!!

Με μάσκες οσοι φοράνε γίνονται κατα τον Τσιόρδα , Μαγιορκίνη Χαρδαλιά και Σύψα ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!!!

Ολοι οι αλλοι θάνατοι έπαψαν να υπάρχουν μονο Covid 19 ..

”Nεα παιδιά” φεύγουν κάθε μερα ηλικίας 70 ,80 102…

Ολοι νεότατοι και ντούροι!!!

Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη σκέφτεται το Πολιτη…

Οσους πνίγηκαν στα λασπόνερα στη Θεσσαλία και στο Ιόνιο δεν εχουν ανάγκη φροντίδας γιατι δεν ειχαν φροντίσει να εχουν σωσίβια στα κρεβάτια τους συμφωνία με τις εκτακτες οδηγίες του Χαρδαλιά της Πολιτικής Προστασίας…

Ο Πρωθυπουργός δεν τόλμησε ουτε να τους επισκεφθεί στο Ιόνιο..

Πνίγηκαν τελείωσαν σου λέει αυτοί!!

Οι Λαθρομεταναστες μοιράζονται και παίρνουν ΠΟΣΤΑ οταν λάβουν το σήμα απο Τουρκια να δοκιμάσουν τα μαχαίρια τους σε απιστους Χριστιανούς ….

Τα πρόβατα περιμένουν την θυσία στον Αλλάχ…

Αλλα πρόβατα περιμένουν το εμβόλιο να σωθούν και να ταξιδεύουν απο τα 50 στον αλλο κόσμο…

Ολα τέλεια!!!

Κυριάκος ..Σύψας.. Μαγιορκίνης….Τσιόρδας και ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!

Ολα σχεδιασμένα απο τους Ψυχοπαθείς και Παρανοικούς της μείωσης πληθυσμού με πληθώρα αποδείξεων στο διαδίκτυο με εκδόσεις βιβλίων και video απο το EVENT 201 του 2019.

ΥΓ Για το ανωτέρω αρθρο σας δίνουμε ΔΩΡΟ τις δηλώσεις Κυριάκου,Τσιόρδα και το εγγραφo για τα Αντιδραστήρια.

H OMΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΙΟΡΔΑ…εδώ …..ΠΑΤΗΣΤΕ PLAY

Πηγή

Εκδόθηκε ΚΥΑ για να μας φυλακίζουν οποιος βγαίνει θετικός. Ο Χαρδαλιάς ρυθμιστής Μπόγιας!!!

Όταν σας τα λέγαμε οτι με τον Νόμο 4682/20 θα μας φυλακίζουν …..δεν το πίστεψαν κάποια πρόβατα… Τώρα σε συνέχεια του Φασιστικού Νόμου εξέδωσαν στις 26/09/20 ΚΥΑ στην οποία αναφέρουν ρητά οτι:

1. Τον προσωρινό περιορισμό για δεκατέσσερις (14) ημέρες, επιβεβαιωμένων θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού COVID-19, των ακόλουθων κατηγοριών: α) προσώπων που στερούνται μόνιμης κατοικίας στην ελληνική επικράτεια, β) προσώπων που διαμένουν σε δομές φιλοξενίας και γ) προσώπων που ανήκουν σε πολυπληθείς οικογένειες και δεν έχουν τη δυνατότητα απομόνωσής τους,τα οποία είναι ασυμπτωματικά και δεν χρήζουν εισαγωγής ή περαιτέρω νοσηλείας σε δημόσιο νοσοκομείο, για προληπτικούς λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας από την περαιτέρω διασπορά του κορωνοϊού COVID-19 στην ελληνική Επικράτεια, κατά τα αναφερόμενα στην από 25.9.2020 εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού  COVID-19.

2. Το μέτρο της παρ. 1 υλοποιείται σε χώρους φιλοξενίας (καταλύματα απομόνωσης), οι οποίοι ορίζονται με
πράξεις της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και λειτουργούν υπό την εποπτεία και μέριμνα αυτής. Την υγειονομική παρακολούθηση των ανωτέρω συντονίζει και επιμελείται το Υπουργείο Υγείας με τη σύμπραξη του ΕΟΔΥ.


3. Τα αρμόδια όργανα δύνανται, για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, να ορίζουν ως χώρο επιβολής του μέτρου της παρ. 1 των επιβεβαιωμένων (ασυμπτωματικών ή με ήπια συμπτώματα) κρουσμάτων κορωνοϊού COVID-19 και οποιονδήποτε άλλον εκ των προβλεπόμενων χώρων της περ. ε’ της παρ. 2 του άρθρου πρώτου της από 25.2.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (Α’ 42), η οποία κυρώθηκε με το άρθρο 1
του ν. 4682/2020 (Α’ 76).

4. Για την εφαρμογή του περιορισμού της παρ. 1 ο θεράπων ιατρός εκδίδει εξιτήριο, συντάσσοντας σχετικές
οδηγίες για το επιβεβαιωμένο θετικό κρούσμα κορωνοϊού COVID-19, που δεν χρήζει εισαγωγής σε δημόσιο
νοσοκομείο ή περαιτέρω νοσηλείας και εφόσον εμπίπτει στις κατηγορίες επιβεβαιωμένων θετικών κρουσμάτων
της παρ. 1 ενημερώνει το Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β), το
οποίο αναλαμβάνει το συντονισμό της μεταφοράς του επιβεβαιωμένου θετικού (ασυμπτωματικού ή με ήπια
συμπτώματα) κρούσματος σε κατάλυμα απομόνωσης. 

5. Στα πρόσωπα που παραβιάζουν το μέτρο της παρούσας, χωρίς να θίγονται οι προβλεπόμενες ποινικές κυρώσεις, επιβάλλεται για κάθε παράβαση, με αιτιολογημένη πράξη της αρμόδιας αρχής κατά την έννοια της
περ. (α) της παρ. 1 του άρθρου εικοστού τρίτου της από 14.3.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (Α΄ 64)
και διοικητικό πρόστιμο πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ.

Υποχρεωτικός περιορισμός σε ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ που μπορεί να είναι ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ,ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟΙ ,ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ,ΧΟΤ ΣΠΟΤ κ.α Ιδιωτικές Δομες!!!

Η κατάπτυστη απόφαση μιλά αρχικά για άτομα που δεν έχουν στέγη αλλά αναφέρεται και πολυπληθείς οικογένειες που δεν έχουν ορίσει τι εννοούν και από πόσα μέλη μια οικογένεια θα χαρακτηρίζεται πολυπληθής!!

Ακόμη και ασυμπτωματικούς θα μπορούν να ΑΡΠΑΖΟΥΝ …Δηλαδή Υγιείς πολίτες!!!

Με νεα ΚΥΑ θα το γράψουν ευθέως τώρα που ανεβάζουν τεχνητά και μαιμουδιάρικα τα κρούσματα με διαγνωστικά που βγάζουν θετικούς ολες τις απλές γρίπες και ενώ υπάρχει το εγγραφο του Αιματολογικού ότι δεν έχουν αντιδραστήρια για να κάνουν μοριακούς ελέγχους απο 01/09/20!!!

Αλλωστε ο Νόμος 4862 δεν ξεχωρίζει κανενα Ελληνα πολίτη μικρό η μεγάλο και θα αρχίσουν τις ΑΡΠΑΓΕΣ πολιτών που θα βγάζουν θετικούς σε Υπηρεσίες Σχολεία ,Ιδρύματα, επιχειρήσεις και στο δρόμο!!!

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, δηλαδή ο Χαρδαλιάς, θα αποφασίζει ποιες δομές θα είναι αυτές οι Φυλακές, οι οποίες θα λειτουργούν υπό την εποπτεία του. Ο Χαρδαλιάς θα εχει το ΡΟΛΟ του ΜΠΟΓΙΑ!!!

Οπως διαβάσατε στην ΚΥΑ θα έχουμε και Θεράποντα Ιατρό ΔΙΚΟ τους!!! Ο “θεράπων ιατρός” του συστήματος και της Κυβέρνησης σε μία παντελώς αόριστη περιγραφή της παραγράφου 4 του άρθρου της ΚΥΑ μας λέει ότι  θα δίνει οδηγίες για το επιβεβαιωμένο “κρούσμα” που θα χρήζει νοσηλείας ή οχι η περαιτέρω νοσηλείας και θα ενημερώνει το Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), το οποίο θα αναλαμβάνει τον συντονισμό της μεταφοράς μας  απο το ΕΚΑΒ  ή του παιδιού σας ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ  σε “κατάλυμα απομόνωσης” που θα έχει ορίσει ο Χαρδαλιάς.

Και αν αρνηθείς φυσικά θα υπάρχει συνδρομή της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ!!!! Η  Κυβέρνηση σαφώς  εκτελεί τις εντολές σχέδιο για Υποταγή των πολτών και μείωση του πληθυσμού με μια σειρά εμβολίων για την ΕΞΟΝΤΩΣΗ του μεγαλύτερου μέρους του πληθυσμού..

Η Μοναδική δήθεν Πανδημία που αντιμετωπίζεται με Μπάτσους και οχι απο Γιατρούς και με την σύμφωνη γνώμη των πολιτών για κάθε Ιατρική Πράξη παραβιάζοντας το Σύνταγμα..

Οσο τους αφήνετε τόσο πιο βαθιά θα σας χώνουν και θα σας σπρώχνουν προς την ελεγχόμενη Δολοφονίας σας.Με μια απλή μορφή γρίπης τρομοκρατούν!! Μια ενορχηστρωμένη ΑΠΑΤΗ για τον απόλυτο ελεγχο και μείωση του πληθυσμού που εκτελουν αργυρώνητα ΜΜΕ και το Βρώμικο Πολιτικό σύστημα .

Τώρα θα δούμε αν λειτουργήσει το ένστικτο της επιβίωσης σας…Η πληρωμένη τηλεόραση φυσικά δεν σου ειπε για τον Νόμο ούτε για την ΚΥΑ.. Ξεκινούν με άστεγους και μετά θα εφαρμόσουν ολα αυτά του Νόμου 4682/20  σε ολους μας..

Πηγή

Φρίκη: Εκδόθηκε η Κ.Υ.Α. για τον υποχρεωτικό περιορισμό !!! – Ο Χαρδαλιάς θα αποφασίσει σε ποιες φυλακές θα μας στέλνουν -Φύγετε από τη χώρα φασίστες !!! – Διαδώστε το παντού …

=π.Δ… ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ…ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ… ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ…. ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΜΑΣΚΑ – ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΜΑΙ ΜΕΣΑ– ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΕΣΤ – ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΕΜΒΟΛΙΟ – ΣΤΑ ΑΡΧ@@@ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ… ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΓΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΑΣ…… ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ….ΤΩΡΑ….!!…..

Είναι που μου έλεγαν διάφοροι, καλόπιστοι και -κυρίως- κακόπιστοι, ότι ήμουν υπερβολικός, ότι τρομοκρατώ τον κόσμο, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αρπάξουν εμάς ή τα παιδιά μας και να μας κλείσουν σε δομές.

Εγώ έκανα γνωστό τον νόμο 4682/2020. Για τις υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις, τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, την υποχρεωτική νοσηλεία και φαρμακευτική αγωγή και τον υποχρεωτικό περιορισμό όλων μας ακόμη και σε ιδιωτικές εγκαταστάσεις.Τα παρακρατικά ελληνικά hoaxes είχαν βγάλει -κατά την ελεεινή πρακτική τους- “ψευδείς ειδήσεις” και “παραπληροφόρηση” τη νομική ανάλυση που είχα κάνει για την νομοθετημένη δυνατότητα της κυβέρνησης να μας παίρνει με τη βία και να μας φυλακίζει σε ιδιωτικές δομές.Και να που τώρα έρχεται η κυβέρνηση, δια των υπουργών Σκυλακάκη, Γεωργιάδη, Χρυσοχοΐδη, Βρούτση, Κικίλια και Θεοδωρικάκου, να ολοκληρώσει το έγκλημα και να εκδώσει στις 26 Σεπτεμβρίου την ΚΥΑ για τον υποχρεωτικό περιορισμό μας σε ιδιωτικές δομές (“χώρους φιλοξενίας” & “καταλύματα απομόνωσης”…).

Πρόσφυγες μέσα στην πατρίδα μας.

Στην κατάπτυστη απόφαση, που θα τη ζήλευαν τα αποκρουστικότερα απολυταρχικά και φασιστικά καθεστώτα των σκοτεινότερων περιόδων της παγκόσμιας ιστορίας, η οποία εκδόθηκε κατόπιν της από 25.9.2020 εισήγησης της παρέας του Τσιόδρα και του Σύψα, προβλέπεται ότι θα αρπάζουν εμάς και τα παιδιά μας, όταν βρεθούμε θετικοί στο τεστ, ακόμη και αν είμαστε ασυμπτωματικοί.Το μέτρο ισχύει για όσους δεν έχουν μόνιμη κατοικία και για τα πρόσωπα που διαμένουν σε δομές φιλοξενίας.

Για εμάς και τα παιδιά μας τίθεται μία μόνο προϋπόθεση:

Να ανήκουμε σε πολυπληθείς οικογένειες.

Φυσικά, δεν ορίζεται ο ελάχιστος αριθμός μελών. Επομένως είναι στο χέρι τους να ορίσουν πότε μία οικογένεια είναι πολυπληθής.Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, δηλαδή ο Χαρδαλιάς, θα αποφασίζει ποιες δομές θα είναι αυτές οι φυλακές, οι οποίες θα λειτουργούν υπό την εποπτεία του.Ο “θεράπων ιατρός” (σε μία παντελώς αόριστη περιγραφή της παραγράφου 4 του άρθρου μόνου της ΚΥΑ), θα δίνει οδηγίες για το επιβεβαιωμένο “κρούσμα”, που δεν θα χρήζει νοσηλείας ή περαιτέρω νοσηλείας, και θα ενημερώνει το Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), το οποίο θα αναλαμβάνει τον συντονισμό της μεταφοράς, της δικής μας ή του παιδιού μας, σε “κατάλυμα απομόνωσης” που θα έχει ορίσει ο Χαρδαλιάς.

Εννοείται ότι το ΕΚΑΒ που θα έρθει δεν θα μας παρακαλέσει.

Αν χρειαστεί θα ζητήσει τη συνδρομή της Αστυνομίας.Εάν παραβιάσουμε το μέτρο, εκτός από την προβλεπόμενη στον νόμο 4682/2020 ποινή φυλάκισης έως 2 χρόνια, προσέθεσαν και πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Καταλάβατε τώρα γιατί φώναζα τόσο καιρό και πόσο δίκιο είχα; Είδατε να το λένε πουθενά στις ειδήσεις ή να το παίζουν στις τηλεοράσεις;

Όχι.

Και πάλι όχι, όπως τότε:

Όπως δηλαδή είχαν αποκρύψει και τον ίδιο τον 4682/2020.

Οπότε τώρα είναι όλα έτοιμα. Μπορούν άμεσα να προχωρήσουν στην πρώτη απόπειρα εφαρμογής.

-Ελληνίδες & Έλληνες: Ξεσηκωθείτε!!!

-Προς ΕΚΑΒ και Ελληνική Αστυνομία:

Είναι η δική σας ώρα!!!

Η ιστορία γράφει. Τους πολιτικούς -όλους, και όχι μόνο τους κυβερνώντες- τους γράφει ήδη με μαύρα γράμματα.

Τους εισηγητές γιατρούς, και αυτούς με τα ίδια γράμματα:

Εσάς, σας περιμένει.

Εσείς θα αποφασίσετε με τι χρώμα θα σας γράψει.

Εδώ η ΚΥΑ:

https://www.e-nomothesia.gr/kat-ygeia/astheneies/koine-upourgike-apophase-d1a-gp-oik-59624.html

Τό είδα>>> + Μαρία +


Πηγή >>>ΕΔΩ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *