ΚΟΡΩΝΟΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 666-Η ΗΜΕΡΑ ΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

4.83/5 (6)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Αποκ. 6,8      Και είδα· Και ιδού ένα κίτρινο άλογο, (που συμβολίζει τας επιδημίας και το θανατικό) και εκείνος που εκάθητο επάνω εις αυτό, είχεν όνομα του· Ο θάνατος. Και ακολουθούσε μαζή του ο Αδης, δια να μαζεύη τας ψυχάς εκείνων, που θα επέθαιναν. Και παρεχωρήθη εις αυτόν από τον Θεόν η εξουσία επάνω στο τέταρτον των κατοίκων της γης, να τους φονεύση με την μάχαιραν και με τον λιμόν και με το θανατικό και με τα θηρία της γης, που θα κατασπαράξουν μερικούς.

Εδώ είναι το παζλ εμβολίων για την ημέρα: Τι κοινό έχουν όλοι οι Dr. Barton Williams, Hank Aaron και 46 ηλικιωμένοι κάτοικοι σε ένα ισπανικό γηροκομείο; Απάντηση – Όλοι πέθαναν λίγο μετά τη λήψη του εμβολίου Covid-19.

https://childrenshealthdefense.org/defender/doctor-dies-second-dose-covid-vaccine/

https://childrenshealthdefense.org/defender/national-media-vaccine-misinformation-hank-aaron/

https://www.lifesitenews.com/news/46-residents-in-spanish-nursing-home-die-after-receiving-covid-19-vaccine

Αλλά ας μην καταλήξουμε σε συμπεράσματα, εξάλλου, σε κάθε περίπτωση, τα μέσα ενημέρωσης μας έχουν διαβεβαιώσει ότι το εμβόλιο δεν είχε καμία σχέση με τους θανάτους τους. Το πιστεύετε αυτό; Φυσικά, όχι, αλλά αυτό πιθανότατα δεν θα υπονομεύσει την εμπιστοσύνη σας στα εμβόλια.Είναι απόλυτη τρέλα. Δεν πρέπει ποτέ να αμφισβητούμε την αμετάβλητη ακεραιότητα των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών που παράγουν αυτά τα θαυματουργά φάρμακα μόνο για καθαρά φιλανθρωπικούς λόγους. Είναι αδιανόητο ότι αυτές οι πειραματικές συνθέσεις – οι οποίες δεν έχουν δοκιμαστεί ποτέ σε ζώα ή έχουν υποβληθεί σε μακροχρόνιες δοκιμές – μπορεί να έχουν δημιουργηθεί για πολιτικούς σκοπούς και όχι για ιατρικούς σκοπούς. Αυτό είναι ακόμη δυνατό από απόσταση;

Ναι, είναι πιθανό, αλλά είναι επίσης μια άλλη θεωρία συνωμοσίας, οπότε κλείστε ραντεβού και πάρτε το εμβόλιο, σωστά; Λάθος, επειδή όλα σχετικά με το εμβόλιο Covid είναι λανθασμένα, όπως και όλα για την Covid-μανία είναι λάθος. Είναι όλα άνευ προηγουμένου, ύποπτα και περίεργα. Κανένα από αυτά δεν περνάει τη δοκιμή. Πότε στα χρονικά έχουμε κλείσει ολόκληρη τη χώρα για να επιβραδύνουμε την εξάπλωση ενός ιού; Πότε έχουμε κλείσει σε καραντίνα τόσα εκατομμύρια υγιείς ανθρώπους, και τους διατάξαμε όλους να φορούν μάσκες, να κλείσουν επιχειρήσεις, μπαρ και σχολεία και να σπρώξουν την οικονομία στην καταστροφή;

Ποτέ. Πότε οι εμπειρογνώμονες της δημόσιας υγείας και οι σύμμαχοί τους στη Δημοκρατία σφετερίστηκαν τις δυνάμεις έκτακτης ανάγκης και κυβερνήθηκαν από εκτελεστικά όργανα που ουσιαστικά βραχυκυκλώνουν τις συνταγματικές εξουσίες των κρατικών νομοθετικών οργάνων; Πότε έχουν απομακρυνθεί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και οι τεχνολογικοί γίγαντες, επιστήμονες, επιδημιολόγοι, ιολόγοι και στατιστικολόγοι από τις πλατφόρμες τους, επειδή οι επαγγελματικές τους απόψεις έρχονταν σε σύγκρουση με την παράλογη «επίσημη αφήγηση» λευκών πολιτών όπως ο Tony Fauci;

Πότε συμμετείχαν ενεργά οι κρατικοί οργανισμοί στην εκκαθάριση των λογαριασμών ατόμων των οποίων οι απόψεις δεν υποστηρίζουν τον μαζικό εμβολιασμό εκατομμυρίων ανθρώπων με ένα τοξικό κοκτέιλ που μπορεί ή δεν μπορεί να επηρεάσει τη μακροχρόνια υγεία, τη γονιμότητα και, ναι, την ίδια τη ζωή; Πότε ένας τεράστιος οργανισμός μέσων ενημέρωσης, όπως το AP(Associated Press), ξεκίνησε μια πλήρης επίθεση σε «θεωρητικούς συνωμοσίας» των οποίων οι απόψεις για τη σκιώδη προέλευση της μόλυνσης Covid δεν ταιριάζουν με τη δική τους; («Οι υπερδιανομείς πίσω από τις κορυφαίες θεωρίες συνωμοσίας COVID-19», The Seattle Times) Και γιατί έχει σημασία για αυτούς; Είναι το MSM τόσο ανασφαλές ώστε να αισθάνονται ότι πρέπει να υποτιμήσουν κακώς εκείνους τους ανθρώπους με τους οποίους διαφωνούν μάλλον που παρέχουν αντικειμενική σε βάθος αναφορά; Και πώς αυτή η κακοποιός συμπεριφορά επηρεάζει το κοινό; Θέλουν οι άνθρωποι να δουν τα μέσα τους να ενεργούν ως επιβλητικοί του κρατικού δόγματος, στοχεύοντας και συνθλίβοντας όποιον δεν παπαγαλίζει το δόγμα του συστήματος; Τους αρέσει όταν οι δημοσιογράφοι γίνονται επιθετικοί σκύλοι για το πολιτικό κατεστημένο και την μεγάλη φαρμακοβιομηχανία; Γι ‘αυτό έχουμε μια πρώτη τροποποίηση;

https://www.seattletimes.com/business/the-superspreaders-behind-top-covid-19-conspiracy-theories/

Αλλά  από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης  η εμπειρία του περασμένου έτους ήταν εντελώς παράξενη. Και, όμως, αν κάποιος απλώς επιχειρήσει να εκφράσει τι πιστεύει ότι μπορεί να οδηγεί στην περίεργη κατάσταση, αμέσως λογοκρίνονται, τόσο για την ελευθερία λόγου. Είναι άραγε φυσιολογικό ή κάποιοι φοβούνται πολύ ότι χάνουν τον έλεγχο της «μετάδοσης» των πληροφοριών; Αυτή είναι η αντίδραση που θα περίμενε κανείς από κάποιον που έχει συνηθίσει να μονοπωλεί πληροφορίες και είναι αποφασισμένος να μην μοιραστεί αυτήν την εξουσία με κανέναν άλλο. Είναι επίσης η συμπεριφορά κάποιου που δεν είναι εντελώς ευθύς και ειλικρινής για τους στόχους του, κάποιον που έχει κάτι να κρύψει.

Λοιπόν, τι κρύβουν άραγε; Ποιος αναλαμβάνει τις ειδήσεις των μέσων ενημέρωσης; Ποιος δίνει στον Fauci και στους δημοκρατικούς διοικητές τις διαταγές πορείας; Ποιος δίνει εντολές σε αυτό το πανδημικό φιάσκο. Φανταστείτε για ένα λεπτό πως ό,τι βιώνουμε αυτή τη στιγμή δεν είναι η τυχαία απάντηση μιας κυβέρνησης που προσπαθεί να ανακατευτεί από μια ακανθώδη και αγχωτική κρίση, αλλά μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου για τη δημιουργία όσο το δυνατόν περισσότερης υστερίας προκειμένου να δημιουργήσει ένα υποτακτικό κοινό που πέφτει στα γόνατα του και ακολουθεί διαταγές χωρίς καμία αμφισβήτηση.

Και ξαφνικά υπάρχει ένα θαυματουργό φάρμακο, ένα εμβόλιο, που υπόσχεται να ελευθερώσει τους ανθρώπους από τη συλλογική τους δυστυχία και να τους επιστρέψει με ασφάλεια στην κανονική ζωή. Δεν σας φαίνεται εντελώς τυχαίο; Φαίνεται σχεδόν ότι ήταν μέρος ενός σεναρίου, αλλά αυτό δεν θα μπορούσε να είναι αλήθεια, γιατί αυτό θα σήμαινε ότι οι ηγέτες μας σχεδιάζουν ανέντιμους κακοποιούς που δεν μπορούν να μας τους εμπιστευθούν.

Αυτό που πρέπει να αναρωτηθεί κάποιος είναι: ποιοι προσπαθούν να πασάρουν αυτό το νέο φάρμακο «θαύμα» και επιμένουν να εμβολιαστούν και τα 7 δισεκατομμύρια άνθρωποι; Είναι οι επιστήμονες, οι ιολόγοι και οι επιδημιολόγοι που δεν είναι ενεργοί στη διαμάχη και που οι απόψεις τους βασίζονται στην επιστήμη ή είναι οι συγκρουόμενοι κρατικοί γραφειοκράτες, οι υπεύθυνοι δημόσιας υγείας και οι καλούμενοι δισεκατομμυριούχοι που αναζητούν πρόσβαση στην προσωπική βιολογία όλης της ανθρωπότητας για να πραγματοποιήσουν τις αλλαγές που πιστεύουν ότι θα μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό και θα αντιστρέψουν την προβλεπόμενη επιτάχυνση της κλιματικής αλλαγής; Και γιατί , μπορεί να αναρωτηθείτε – αυτοί οι ακτιβιστές δισεκατομμυριούχοι για το κλίμα εγκαταστάθηκαν στη δημόσια υγεία όταν το πραγματικό τους πάθος είναι η μείωση του πληθυσμού και η υπερθέρμανση του πλανήτη;

Δεν είναι επειδή έχουν αναγνωρίσει τα εμβόλια ως σημείο πρόσβασης που χρειάζονται για να επιτύχουν τις φιλοδοξίες τους; Δεν είναι αυτός ο λόγος που έχουν περάσει δεκαετίες δημιουργώντας την κρίσιμη υποδομή για τους παγκόσμιους οργανισμούς δημόσιας υγείας, όχι για να βελτιώσουν τη ζωή και την υγεία των φτωχών μητέρων και παιδιών στην Αφρική και την Ινδία, αλλά για να επεκτείνουν και να ενισχύσουν τα πλοκάμια αυτού του νέου διεθνούς εμβολίου που μπορεί να φτάσει σε όλη τη γη και να προσελκύσει κάθε άνθρωπο στην λαβή του.

Αυτή δεν είναι θεωρία συνωμοσίας. Αυτή η υποδομή υπάρχει στην πραγματικότητα και επεκτάθηκε σε μεγάλο βαθμό και ενισχύθηκε την τελευταία δεκαετία. Αυτή η υποδομή δεν συναρμολογήθηκε επίπονα για να σώσει την ανθρωπότητα από τον «ιό δολοφόνο», αλλά για να εφαρμόσει μια στρατηγική για την εισαγωγή βελόνων στα χέρια 7 δισεκατομμυρίων ανθρώπων. Δεν είναι φιλανθρωπία. Αυτό είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Κάτι υπολογιστικό, υποτιμημένο και απαίσιο.

Φυσικά, είναι μια τρελή θεωρία συνωμοσίας και ακόμη κι αν συμβαίνει, δεν συμβαίνει πραγματικά, επειδή οι πραγματικοί ιδιοκτήτες μας και η νέα μας πραγματικότητα έχουν ήδη αποφασίσει ότι δεν συμβαίνει. Στην πραγματικότητα, επικοινωνούν μέσω του Διαδικτύου για να «εξαφανίσουν» όποιον τολμά να αναφέρει τι πιστεύει ότι πραγματικά συμβαίνει. Τούτου λεχθέντος, πρέπει ακόμη να συμφιλιώσουμε όλες τις ασυνέπειες, τις μισές αλήθειες και τα ψέματα με το γεγονός ότι οι άνθρωποι πεθαίνουν αφού πάρουν το εμβόλιο. Αυτό είναι το μόνο γεγονός που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.

Λοιπόν, πώς επιλύουμε αυτές τις ασυνέπειες; Πώς εξηγούμε τη μόνιμη κατάσταση έκτακτης ανάγκης που χρησιμεύει μόνο για την ενίσχυση της δύναμης των τυράννων και των δικών τους, πώς συμβιβάζουμε τις κλειδαριές, τις μάσκες, το κλείσιμο των σχολείων και τη σκόπιμη εξάλειψη του πολιτισμού μας για έναν ιό που σκοτώνει μόλις 1 σε κάθε 400 μολυσμένα άτομα; Είναι αδύνατο. Δεν μπορεί να γίνει. Όταν η κυβέρνηση τρελαίνεται και χάνει την εμπιστοσύνη του λαού, οι σκεπτικιστές θα βρουν θεωρίες που εξηγούν τι συμβαίνει. Είναι φυσικό. Και αυτό συμβαίνει τώρα.

Όσον αφορά τα εμβόλια, λοιπόν, γνωρίζουμε ότι αξιόπιστοι επαγγελματίες μας έχουν προειδοποιήσει ότι αυτές οι ενέσεις «ζόμπι» θα μπορούσαν να επηρεάσουν την υγεία και τη θνησιμότητα της γονιμότητας, αλλά είναι πιθανό; Σε τελική ανάλυση, οι ειδικοί, οι διασημότητες και τα μέσα ενημέρωσης προωθούν αυτά τα εμβόλια mRNA με περισσότερη ευχαρίστηση από ό, τι οποιοδήποτε προϊόν της Madison Avenue στην ιστορία. Ίσως πρέπει να αφήσουμε τις ανησυχίες μας και να συνεχίσουμε με τη μάζα. Σε τελική ανάλυση, τι θα μπορούσε να πάει στραβά; Δείτε αυτό το απόσπασμα από μια συνέντευξη με τον Dr. Chris Shaw, Ph.D, Ειδικό στη Νευροπλαστικότητα και τη Νευροπαθολογία. Να τι είπε:

«Η κατασκευή PEG με επικάλυψη λιπιδίων mRNA – από τη μελέτη της Moderna – δεν παραμένει εντοπισμένη αλλά εξαπλώνεται σε όλο το σώμα, συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου. Βρέθηκαν σε μελέτες σε ζώα στο μυελό των οστών, στον εγκέφαλο, στους λεμφαδένες, στην καρδιά, στα νεφρά των νεφρών, στους πνεύμονες κ.λπ. Οι γιατροί λένε ότι το εμβόλιο ΔΕΝ διασχίζει το φράγμα αίματος-εγκεφάλου, αλλά αυτό ΔΕΝ ισχύει. … Εάν φτάσει στον εγκέφαλο θα υπάρξει αυτόματη ανοσοαπόκριση που θα προκαλέσει φλεγμονή. Αυτό που χαρακτηρίζει σχεδόν όλες τις νευρο-εκφυλιστικές ασθένειες είναι αυτή η λανθασμένη πρωτεΐνη που είναι χαρακτηριστική για τη νόσο Lou Gerrigs, για το Αλτσχάιμερ, για το Πάρκινσον έως το Χάντινγκτον κ.λπ. Είναι διαφορετικές πρωτεΐνες , αλλά τείνουν να σχηματίζουν αυτά τα φύλλα των αναδιπλωμένων πρωτεϊνών που ονομάζονται Beta Sheets. Τώρα ζητάτε από κύτταρα σε διάφορα μέρη του σώματος – συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου – να παράγουν πολλές από αυτές τις πρωτεΐνες και να τις απελευθερώνουν προς τα έξω και, είμαστε σίγουροι ότι αυτό τα κάνει όλα αυτά; Λαμβάνετε συστάδες λανθασμένων πρωτεϊνών μέσα στους νευρώνες; Αυτό θα ήταν άσχημο. Άρα θα θέλατε να μάθετε πού είναι, πόσο υπάρχει, και ποιες ομάδες νευρωνικών ομάδων στοχεύει. Και αυτά είναι τα είδη ερωτήσεων που θέλετε οι εταιρείες να έχουν λύσει πολύ πριν λάβουν εξουσιοδότηση και ανακαλύψουν μερικά χρόνια αργότερα ότι έχουν πρόβλημα. «

«Αυτό είναι ένα τεράστιο πείραμα που θα έπρεπε να είχε γίνει στο εργαστήριο για ζώα και τώρα γίνεται σε ανθρώπους. Το δυναμικό είναι ότι πρόκειται να βλάψετε πολλούς ανθρώπους ενώ κάνετε αυτό το πείραμα.» («Ανησυχίες και προβληματισμοί επιστημόνων για τα εμβόλια», Chris Shaw, Ph.D, Ειδικός στη Νευροπλαστικότητα και τη Νευροπαθολογία) Ακούγεται σοβαρό; Ειλικρινά, θα ήταν προτιμότερο να μην έχει κανείς συνθετικές τοξίνες από ένα πειραματικό εμβόλιο που επιπλέει στον εγκέφαλό.

NEUROSCIENTIST’S CONCERNS ABOUT COVID VACCINES

«Αυτό που γνωρίζουμε για τον κοροναϊό από 30 χρόνια εμπειρίας είναι ότι ένα εμβόλιο κορωναϊού έχει μια μοναδική ιδιαιτερότητα, η οποία οποιαδήποτε προσπάθεια δημιουργίας του εμβολίου είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας κατηγορίας αντισωμάτων που πραγματικά κάνουν τους εμβολιασμένους ανθρώπους πιο άρρωστους όταν τελικά υποφέρουν από έκθεση στον άγριο ιό. Μετά την επιδημία SARS που ξεκίνησε το 2002, η Κίνα ξεκίνησε μια συντονισμένη προσπάθεια για την ανάπτυξη εμβολίου κορωναϊού. Κατάφεραν να αναπτύξουν 30 πολλά υποσχόμενα μοντέλα και επέλεξαν τα τέσσερα «καλύτερα στην κατηγορία» για να κατασκευάσουν και στη συνέχεια να δοκιμάσουν τα κουνάβια, το ζώο που είναι πιο ανάλογο με τους ανθρώπους όταν πρόκειται για λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού.

Όλα τα κουνάβια ανέπτυξαν αξιοθαύμαστες, στιβαρές και ανθεκτικές αντιδράσεις αντισωμάτων και οι επιστήμονες πίστευαν ότι είχαν χτυπήσει το τζάκποτ. Αλλά τότε, όταν τα ζώα υπέστησαν έκθεση στον άγριο ιό, συνέβη κάτι τρομακτικό. Τα εμβολιασμένα ζώα αρρώστησαν και πέθαναν με φλεγμονή σε όλο το σώμα. Το εμβόλιο είχε δημιουργήσει μια κατάσταση γνωστή ως παράδοξη εγγενής ανοσοαπόκριση, η οποία ενίσχυσε τον τραυματισμό που προκλήθηκε από την ασθένεια και όχι την πρόληψή του.

Οι επιστήμονες εκείνη την εποχή υπενθύμισαν ένα παρόμοιο περιστατικό από τη δεκαετία του 1960 όπου το NIH είχε πραγματοποιήσει μελέτες για ένα εμβόλιο για το RSV, μια ανώτερη αναπνευστική ασθένεια πολύ παρόμοια με τον κορωναϊό. Τα 35 παιδιά σε αυτή τη μελέτη είχαν αναπτύξει μια ισχυρή απόκριση αντισωμάτων, αλλά είχαν αρρωστήσει πολύ κατά την έκθεση σε άγριο RSV. Δύο από τα παιδιά πέθαναν. Ενθυμούμενοι αυτό το περιστατικό, οι επιστήμονες το 2012 εγκατέλειψαν τις προσπάθειές τους να δημιουργήσουν αυτό το εμβόλιο. Και αυτός είναι ο λόγος που σήμερα ακούτε τρομερές προειδοποιήσεις από απροσδόκητα τέταρτα… που όλοι έχουν προειδοποιήσει ότι ένα εμβόλιο κορωνοϊού μπορεί να καταλήξει να κάνει τους ανθρώπους πιο άρρωστους από κορωναϊό παρά να αποφύγει την ασθένεια. («Συνέντευξη με τον Robert F Kennedy J», Παιδική Υγεία)

Παρακάτω μια συνέντευξη με τον Robert F Kennedy Jr σχετικά με αυτά τα εμβόλια mRNA:

https://insidethevatican.com/magazine/robert-f-kennedy-jr-on-coming-covid-vaccines/

Όταν τα ζώα υπέστησαν έκθεση στον άγριο ιό, συνέβη κάτι τρομακτικό. Τα εμβολιασμένα ζώα αρρώστησαν και πέθαναν με φλεγμονή σε όλο το σώμα. » Αυτό είναι επαναλαμβανόμενο θέμα όταν κάποιος διαβάζει εναλλακτική βιβλιογραφία για το εμβόλιο mRNA. Μπορεί επίσης να εξηγήσει γιατί οι κατασκευαστές εμβολίων παρέλειψαν τις δοκιμές σε ζώα πριν ζητήσουν έγκριση από το FDA. Πρέπει επίσης να σημειώσουμε ότι καμία από τις τρέχουσες καλλιέργειες εμβολίων δεν έχει ολοκληρώσει τις δοκιμές της Φάσης 3, οι οποίες δεν θα ολοκληρωθούν για δύο χρόνια από σήμερα. Οι αναγνώστες δεν πρέπει να το βρίσκουν καθησυχαστικό.

Ας εξετάσουμε λίγο βαθύτερα σε αυτήν την ιδέα ότι τα εμβόλια μπορεί πραγματικά να σας κάνουν πιο άρρωστους και ίσως να πεθάνετε. Ακολουθεί μια ανάλυση από ένα ερευνητικό έγγραφο που δημοσιεύθηκε στο Nature τον Ιούλιο του 2020 σχετικά με την κατάσταση που ονομάζεται Ενίσχυση που εξαρτάται από αντισώματα: «Η εξαρτώμενη από τα αντισώματα ενίσχυση (ADE) της νόσου είναι μια γενική ανησυχία για την ανάπτυξη εμβολίων και θεραπειών αντισωμάτων επειδή οι μηχανισμοί που διέπουν την προστασία των αντισωμάτων έναντι οποιουδήποτε ιού έχουν θεωρητικό δυναμικό ενίσχυσης της μόλυνσης ή ενεργοποίησης επιβλαβούς ανοσοπαθολογίας. Αυτή η δυνατότητα απαιτεί προσεκτική εξέταση σε αυτό το κρίσιμο σημείο στην πανδημία της νόσου του κοροναϊού 2019 (COVID-19).

Οι επιπτώσεις της έλλειψης γνώσης μας είναι διττές. Πρώτον, απαιτούνται επειγόντως πλήρεις μελέτες για τον καθορισμό κλινικών συσχετισμών προστατευτικής ανοσίας έναντι του SARS-CoV-2. Δεύτερον, επειδή το ADE(Antibody-dependent enhancement) της νόσου δεν μπορεί να προβλεφθεί αξιόπιστα μετά από εμβολιασμό ή θεραπεία με αντισώματα – ανεξάρτητα από τον ιό που είναι ο αιτιολογικός παράγοντας – θα είναι απαραίτητο να εξαρτάται από προσεκτική ανάλυση της ασφάλειας στον άνθρωπο καθώς οι ανοσολογικές παρεμβάσεις για το COVID-19 προχωρούν.

Είναι σαφές ότι μετά από πολλά χρόνια και σημαντική προσοχή, η κατανόηση του ADE της νόσου μετά από εμβολιασμό ή χορήγηση αντιιικών αντισωμάτων είναι ανεπαρκής για να προβλέψει με βεβαιότητα ότι μια δεδομένη ανοσολογική επέμβαση για μια ιογενή λοίμωξη θα έχει αρνητικά αποτελέσματα στον άνθρωπο… Απαιτούνται πρόσθετες μελέτες με επίκεντρο τον μηχανισμό για να προσδιοριστεί εάν τα μοντέλα ιών μόλυνσης από μικρά ζώα και NHP, συμπεριλαμβανομένου του SARS-CoV-2, μπορούν να προβλέψουν τα πιθανά οφέλη ή τους κινδύνους εμβολίων ή παρεμβάσεων παθητικών αντισωμάτων σε ανθρώπους.

Εν τω μεταξύ, θα είναι απαραίτητο να εξετάσουμε άμεσα την ασφάλεια και να ορίσουμε συσχετισμούς προστασίας που παρέχονται από εμβόλια και αντισώματα κατά του SARS-CoV-2 και άλλων ιογενών παθογόνων σε κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους. («Μια προοπτική για πιθανή ενίσχυση που εξαρτάται από αντισώματα του SARS-CoV-2», Nature) Ας συνοψίσουμε:

1. Θα μπορούσατε να αρρωστήσετε και να πεθάνετε. (Παράθεση – «Η ενίσχυση που εξαρτάται από αντισώματα (ADE) δημιουργεί τη« δυνατότητα ενίσχυσης της μόλυνσης ή την πρόκληση επιβλαβούς ανοσοπαθολογίας ».) 2. Δεν ξέρουμε τι δεν γνωρίζουμε. (Απόσπασμα – «… Η ADE της νόσου δεν μπορεί να προβλεφθεί αξιόπιστα μετά από εμβολιασμό ή θεραπεία με αντισώματα… θα είναι απαραίτητο να εξαρτάται από προσεκτική ανάλυση της ασφάλειας στον άνθρωπο καθώς οι ανοσολογικές παρεμβάσεις για το COVID-19 προχωρούν….»)

https://www.nature.com/articles/s41586-020-2538-8

3. Πετάμε τυφλά και ελπίζουμε για το καλύτερο. (Παράθεση– «Απαιτούνται πρόσθετες μελέτες με επίκεντρο τον μηχανισμό για να προσδιοριστεί εάν τα μοντέλα ιών μόλυνσης από μικρά ζώα και NHP, συμπεριλαμβανομένου του SARS-CoV-2, μπορούν να προβλέψουν τα πιθανά οφέλη ή τους κινδύνους εμβολίων ή παρεμβάσεων παθητικών αντισωμάτων στους ανθρώπους… «) 4. Ας συνεχίσουμε να δοκιμάζουμε γιατί δεν έχουμε ιδέα εάν αυτό που κάνουμε είναι ασφαλές. (Παράθεση – «Εν τω μεταξύ, θα είναι απαραίτητο να ελέγξουμε άμεσα την ασφάλεια και να ορίσουμε συσχετισμούς προστασίας που παρέχονται από εμβόλια και αντισώματα κατά του SARS-CoV-2 και άλλων ιογενών παθογόνων σε κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους.»)

Έτσι, ενώ ο Shaw βλέπει ένα σύνολο πιθανών προβλημάτων, ο Kennedy βλέπει τους άλλους εντελώς διαφορετικά. Αλλά αυτά είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, επειδή ο Δρ J. Patrick Whelan, παιδιατρικός ρευματολόγος, πιστεύει ότι τα εμβόλια mRNA θα μπορούσαν να προκαλέσουν μικροαγγειακό τραυματισμό στον εγκέφαλο, την καρδιά, το ήπαρ και τα νεφρά με τρόπους που δεν αξιολογούνται σε δοκιμές ασφαλείας. Στην πραγματικότητα, έγραψε ακόμη και μια λεπτομερή επιστολή προς το FDA τον Δεκέμβριο προειδοποιώντας τους ρητά για αυτούς τους πιθανούς κινδύνους. Ακολουθεί ένα απόσπασμα από ένα άρθρο της Global Research που παρέχει τις λεπτομέρειες.

«Ανησυχώ για την πιθανότητα ότι τα νέα εμβόλια που στοχεύουν στη δημιουργία ανοσίας έναντι της πρωτεΐνης ακίδα SARS-CoV-2 έχουν τη δυνατότητα να προκαλέσουν μικροαγγειακό τραυματισμό στον εγκέφαλο, την καρδιά, το ήπαρ και τα νεφρά με τρόπο που δεν φαίνεται να είναι επί του παρόντος αξιολογείται σε δοκιμές ασφάλειας αυτών των πιθανών φαρμάκων. » Ο Whelan αναφερόταν στο γεγονός ότι τα εμβόλια mRNA λειτουργούν ενσωματώνοντας το γενετικό σχεδιάγραμμα της βασικής πρωτεΐνης ακίδας στην επιφάνεια του ιού σε έναν τύπο που – όταν εγχέεται σε ανθρώπους – δίνει εντολή στα δικά μας κύτταρα να φτιάξουν την ακίδα πρωτεΐνη.

Με βάση την μέχρι σήμερα έρευνα, είναι πολύ πιθανό ορισμένοι παραλήπτες των εμβολίων mRNA πρωτεΐνης ακίδων να παρουσιάσουν τα ίδια συμπτώματα και τραυματισμούς που σχετίζονται με τον ιό. Και πάλι, σύμφωνα με τον Whelan, «η πιθανότητα πρόκλησης μικροαγγειακών τραυματισμών (φλεγμονή και μικροί θρόμβοι αίματος που ονομάζονται μικροθρομβωτικοί) στον εγκέφαλο, την καρδιά, το ήπαρ και τα νεφρά… δεν αξιολογήθηκαν στις δοκιμές ασφαλείας.» .. Η παράβλεψη αυτών των έγκυρων και επιστημονικά υποστηριζόμενων προειδοποιήσεων μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι να υποστούν δυνητικά θανατηφόρους τραυματισμούς ή μόνιμη βλάβη μετά τον εμβολιασμό. Θα διαβρώσει επίσης τη μειωμένη εμπιστοσύνη που έχει η χώρα μας στους ομοσπονδιακούς ρυθμιστικούς οργανισμούς μας για την προστασία της υγείας όλων των Αμερικανών.

Δυστυχώς, οι ανησυχίες του Whelan δεν αναγνωρίστηκαν και αντ ‘αυτού βασίστηκε στα περιορισμένα δεδομένα κλινικών δοκιμών. Το VRBPAC ενέκρινε τη χρήση του εμβολίου Pfizer στις 10 Δεκεμβρίου. Την επόμενη ημέρα, η FDA εξέδωσε την πρώτη άδεια έκτακτης ανάγκης για εμβόλιο COVID-19, επιτρέποντας στο εμβόλιο Pfizer-BioNTech COVID-19 να διανέμεται ευρέως σε άτομα ηλικίας 16 ετών και άνω χωρίς να καλεί για τις πρόσθετες μελέτες που η Whelan ένιωσε ότι ήταν κρίσιμης σημασίας για τη διασφάλιση της ασφάλειας του εμβολίου, ειδικά σε παιδιά. » («Θα μπορούσε η πρωτεΐνη ακίδα στην Moderna, τα εμβόλια Pfizer να προκαλέσουν θρόμβους αίματος, φλεγμονή του εγκεφάλου και καρδιακές προσβολές;» Παγκόσμια έρευνα).

https://www.globalresearch.ca/could-spike-protein-moderna-pfizer-vaccines-cause-blood-clots-brain-inflammation-heart-attacks/5737069

Αυτές είναι μερικές από τις πολλές προειδοποιήσεις που έχουν εκδώσει δημοσίως οι επαγγελματίες του ιατρικού τομέα. Αντικατοπτρίζουν τις αυξανόμενες ανησυχίες σχετικά με αυτό το νέο καθεστώς εμβληματικών εμβολίων. Περιττό να πούμε, οι προειδοποιήσεις τους είτε έχουν πέσει σε αυτιά που δεν ακουν ή έχουν χαθεί στο εορταστικό δείπνο γύρω από το νέο φάρμακο θαύμα. Καθώς μιλάμε, εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο εγχέονται με ένα πειραματικό νανοσωματίδιο που μπορεί να επηρεάσει την υγεία και την ευημερία τους για το υπόλοιπο της ζωής τους. Βασίστηκαν την απόφασή τους, όχι στην καλή επιστήμη και στα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, αλλά στο αδυσώπητο φόβο που ακολουθείται από μια φρικιαστική και εξουδετερωτική μαζική ενημέρωση. Αυτή η άθλια χειραγώγηση των αντιλήψεων του κοινού αποκλείει αυτό που κάθε λογικό άτομο θα αποκαλούσε «ενημερωμένη συγκατάθεση». Μας οδηγούν σαν πρόβατα στη σφαγή.

Λοιπόν, εδώ είναι η ερώτηση: Είναι ασφαλή ή όχι τα εμβόλια Covid; Πώς θα μπορούσαν να είναι; Δεν είχαν δοκιμαστεί επαρκώς, η τεχνολογία είναι νέα και πειραματική, οι δοκιμές φάσης 3 δεν έχουν ολοκληρωθεί, δεν διεξήχθησαν διεξοδικές δοκιμές σε ζώα, δεν υπάρχουν δεδομένα για μακροχρόνιες ανεπιθύμητες ενέργειες και το τελικό προϊόν ήταν κομμένο και ραμμένο μέσω του «καουτσούκ» σφραγίδα «FDA βάσει της διάταξης για την άδεια έκτακτης ανάγκης (EUA). Επιπλέον, οι γιατροί μας προειδοποιούν τώρα ότι τα εμβόλια θα μπορούσαν να «προκαλέσουν μικροαγγειακό τραυματισμό στον εγκέφαλο, την καρδιά, το ήπαρ και τα νεφρά». Ο λαός πρέπει να εξετάσει αυτά τα πράγματα προτού λάβουν την απόφασή τους.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *