ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ: Η BRITISH AIRWAYS ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ

5/5 (5)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Όπως ήταν αναμενόμενο, η British Airways είναι επίσης μέρος της παγκόσμιας σατανικής συνωμοσίας, όπως επίσης και οι των δηλώσεις τους, ακόμη και αν ηγούνται όλων.

Η British Airways επιβεβαιώνει το θάνατο τεσσάρων πιλότων, αλλά δεν βλέπει καμία σχέση με τον «εμβολιασμό κορωναϊού». «Δυστυχώς, τέσσερα μέλη της πιλοτικής μας κοινότητας πέθαναν πρόσφατα. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους τους. Ωστόσο, δεν υπάρχει τίποτα στους ισχυρισμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που υποθέτουν ότι οι τέσσερις θάνατοι σχετίζονται. Τζούλι «

Αυτό που είναι ιδιαίτερα εκρηκτικό σε αυτό το πλαίσιο είναι ότι οι πιλότοι ελέγχονται τακτικά και εντελώς ιατρικά και δεν έχουν προηγούμενες ασθένειες που θα μπορούσαν να θεωρηθούν υπεύθυνες για το θάνατό τους. Πρέπει να είσαι πολύ υγιής για να μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου. (…) Το μήνυμα Twitter από την αεροπορική εταιρεία British Airways έχει πλέον εξαφανιστεί, αλλά προς το παρόν μπορεί να βρεθεί μέσω του web.archive.org ή εισάγοντας το κείμενο χρησιμοποιώντας την αναζήτηση Google «

https://www.rubikon.news/artikel/dramatische-todesquote

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Σ Α Λ Ο Σ στήν Αγγλία! Σχεδόν το ένα τρίτο όσων ν ό σ η σ α ν μέ τήν ‘μετάλλαξη Δ’ καί ΠΕΘΑΝΑΝ, είχαν …ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΙ ! ! ! ! ! ( Κ Α Τ Α Ν Ο Η Τ Ο Ν ; ; ; )

 Σαρώνει η ινδική μετάλλαξη του Κορωνοϊου το Ηνωμένο

Βασίλειο και, όπως έγινε γνωστό την Κυριακή (13/06), σχεδόν το ένα τρίτο όσων νόσησαν με αυτήν και πέθαναν, είχαν εμβολιαστεί πλήρως.

Μια σχετική έκθεση της Δημόσιας Υγειονομικής Αρχής της Αγγλίας (PHE) αναφέρει, όπως δημοσιοποιήθηκε την Κυριακή (13/06), ότι 12 είχαν εμβολιαστεί πλήρως από τα 42 που είναι γνωστό ότι έχουν πεθάνει μέχρι στιγμής με την ινδική μετάλλαξη της νόσου COVID-19 στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση της «Sun», η προαναφερθείσα έκθεση αποκάλυψε ότι το 29% των θανάτων Covid από το στέλεχος B.1.617.2 της νόσου COVID-19, είχαν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου.

Μάλιστα, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση της «Telegraph», επισημαίνεται πως «υπάρχει αβεβαιότητα σχετικά με το μέγεθος της αλλαγής στην αποτελεσματικότητα του εμβολίου ύστερα από δύο δόσεις εμβολίου της AstraZeneca».

Ακόμα, υπογραμμίζεται πως «από τους 12 πλήρως εμβολιασμένους ανθρώπους που είχαν πεθάνει, “είναι εικασία, αλλά είναι πιθανό να ήταν ηλικιωμένοι, ή πιο αδύναμοι άνθρωποι στους οποίους η ανοσία να είχε εξασθενίσει από τη στιγμή που τους δόθηκαν οι δόσεις».

Πάντως, σύμφωνα με μια σχετική έκθεση στο «Lancet», θα απαιτηθούν περαιτέρω ενισχυτικές δόσεις για ομάδες προτεραιότητας με στόχο την αποτροπή της μετάλλαξης B.1.617.2.

Ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Μπόρις Τζόνσον, αναμένεται να ανακοινώσει, τη Δευτέρα (14/06), ότι το τελικό στάδιο της χαλάρωσης των ελέγχων στην Αγγλία, που έχει προγραμματιστεί για τις 21 Ιουνίου, θα αναβληθεί για έως και έναν μήνα μετά λόγω των αυξανόμενων επιβεβαιωμένων μολύνσεων της νόσου COVID-19.

Τα τελευταία στοιχεία από την PHE δείχνουν ότι έχουν επιβεβαιωθεί 42.323 περιπτώσεις της μετάλλαξης Δ στο Ηνωμένο Βασίλειο, δηλαδή 29.892 περισσότερες σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Η μετάλλαξη Δ αντιπροσωπεύει τώρα το 96% των νέων μολύνσεων της νόσου COVID-19 και, σύμφωνα με την προαναφερθείσα έκθεση της PHE, το ινδικό στέλεχος είναι 64% πιο μεταδοτικό σε σύγκριση με το βρετανικό. warnews247.gr

https://odysseiatv.blogspot.com/2021/06/blog-post_793.html

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *