ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ: ΟΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ 2025(Βίντεο)

5/5 (1)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Aπό το 2013 σε άρθρα επισήμαναν ότι το covid είναι επικινδινο.

Σύμφωνα με αυτούς τους πολιτικούς, ολόκληρο το θέατρο του κορωναϊού θα πρέπει να συνεχιστεί για τα επόμενα δύο χρόνια! Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα πρέπει να υπάρξουν περαιτέρω κλειδώματα, με λίγα χαλαρά σημεία μεταξύ τους, στη συνέχεια με ανανεωμένα εναλλασσόμενα κλειδώματα κ.λπ. Σε αυτό το χρονικό σημείο, ωστόσο, δεν μπορεί να ειπωθεί πού θα πραγματοποιηθούν τοπικά / περιφερειακά κλειδώματα και αν θα υπάρξει εθνικό κλείδωμα , επειδή οι ίδιοι οι πολιτικοί δεν γνωρίζουν (ακόμη) και, με τη σειρά τους, λαμβάνουν περιορισμένες πληροφορίες και ενεργούν αυστηρά σύμφωνα με τις οδηγίες της ΕΕ, οι οποίες πραγματοποιούνται συχνά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Όλα καθορίζονται κεντρικά από την ΕΕ και τις μεμονωμένες χώρες, στη συνέχεια πρέπει να το εφαρμόσουν αμέσως.

Ο στόχος είναι να οδηγήσουμε την οικονομία εντελώς στον πάτο με αυτό το θέαμα κορωναϊού, έτσι ώστε η τελική ΝΤΠ να μπορεί στη συνέχεια να εγκατασταθεί, με μια κοινωνία χωρίς μετρητά, απόλυτο έλεγχο κ.λπ. Στο τέλος, ούτε οι πολιτικοί ούτε οι εταιρείες θα φταίνε για το δυστύχημα αυτό, αλλά μάλλον αυτός ο ιός». Τουλάχιστον αυτό είναι το σχέδιο των ηγεμόνων.

Ίσως μπορεί να ακούγεται σκληρό και πολύ απογοητευτικό τώρα, αλλά όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα ξυπνήσουν και θα διαμαρτυρηθούν, αν όχι ακόμη και να γίνουν αντάρτες.

Το πλήθος εξακολουθεί να είναι σχετικά πολύ καλά! Οι ευρείες μάζες εκεί έξω εξακολουθούν να είναι όπως προ κορωναϊού. Πρέπει να γίνει πραγματικά οδυνηρό, ώστε να επιτευχθεί μια κρίσιμη μάζα, από την οποία βρισκόμαστε ακόμη πολύ μακριά, ας μην κάνουμε παιδιά, ανεξάρτητα από το τι προτείνουν ορισμένα κανάλια. Οι μερικές εκατοντάδες χιλιάδες στις διαδηλώσεις – ένα εκατομμύριο αν θέλετε – εξακολουθούν να είναι μια μικρή μειονότητα σε σύγκριση με τα 100 εκατομμύρια.

Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε τώρα;
Ο αγώνας – που είναι πάνω απ ‘όλα ένας «πνευματικός» αγώνας – δεν είναι σπριντ, αλλά μαραθώνιος. Αυτό που μπορούμε ακόμα να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να εκπαιδεύουμε τους συνανθρώπους μας, όπου είναι δυνατόν, αλλά όχι σπασμωδικούς προσηλυτισμούς. Εάν δεν θέλετε να ξυπνήσετε, ούτε θα ξυπνήσετε, ή μια μέρα θα βγείτε βίαια από τη κωματώδη σας κατάσταση (τότε έτσι ακριβώς είναι, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι ‘αυτό).

Αυτή είναι η τρέχουσα κατάσταση. Είναι ακόμα εξαιρετικά σημαντικό να παραμείνετε θετικοί και να προετοιμαστείτε ψυχικά και σωματικά για τους ταραγμένους καιρούς που έρχονται. Εάν δεν έχετε κάνει κάποια προετοιμασία εδώ, θα πρέπει να το κάνετε το συντομότερο δυνατό, επειδή σύμφωνα με μια εσωτερική πηγή, τα περιφερειακά κλειδώματα θα έρθουν τον Οκτώβριο, αλλά δεν γνωρίζουμε όλοι ποιες πόλεις ή ομοσπονδιακές πολιτείες θα το λάβουν και πότε.

ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ ΕΠ. 20 .ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΟΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ 2025.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *