ΚΟΡΟΝΑΪΟΣ: ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ-ΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ(Βίντεο)

5/5 (2)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ανοιχτά σύνορα Οι πολιτικοί στην Ευρώπη συμβάλλουν στην εξάπλωση του κορωναϊού του Γουχάν με τον ίδιο τρόπο που επέτρεψαν στις χώρες τους να εισέλθουν πρόσφυγες
Η αριστερή πολιτική ιδεολογία θα είναι ο θάνατος της Ευρώπης κάποια μέρα, και πιθανότατα στον περισσότερο χρόνο της ζωής μας.
Πριν από μερικά χρόνια, οι διάφορες χώρες της ηπείρου άνοιξαν τις πόρτες τους σε κύματα και κύματα μουσουλμάνων προσφύγων από τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, καταστρέφοντας τις πόλεις τους με ανθρώπους που απλά δεν μοιράζονται τις αξίες τους ή την ιστορική χριστιανική πίστη τους.
Τα αποτελέσματα ήταν προβλέψιμα: οι πόλεις της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Γερμανίας, της Σουηδίας και της Μεγάλης Βρετανίας, όπου σχηματίστηκαν μεγάλες κοινότητες μεταναστών, έγιναν «ζώνες χωρίς δικαίωμα πρόσβασης» για τους πολίτες που έχουν δικαίωμα από την γέννηση τους ήδη. Το έγκλημα και η βία έχουν γίνει τόσο άσχημα σε ορισμένες από τις περιοχές αυτές, που η αστυνομία δεν τις περιπολεί πλέον.

Τώρα, η ίδια ανοικτή νοοτροπία των συνόρων εκθέτει εκατοντάδες εκατομμύρια Ευρωπαίων στον κοροναϊό του Wuhan, όπως αναφέρουν τα Summit News:
Ακόμη και όταν οι κοροναϊοί αρχίζουν να εξαπλώνονται στην ήπειρο, οι υπάλληλοι της ΕΕ αρνούνται σθεναρά να εφαρμόσουν τους συνοριακούς ελέγχους, επιμένοντας ότι η ιερότητα των ανοιχτών συνόρων είναι πιο σημαντική.
Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων περιπτώσεων στην Ιταλία έχει αυξηθεί από 3 σε 322 μέσα σε μόλις πέντε ημέρες, με 10 θανάτους, αλλά οι αρχές επιμένουν ότι ο χώρος Σένγκεν, ο οποίος καταργεί τους ελέγχους διαβατηρίων και τους συνοριακούς ελέγχους μεταξύ 26 ευρωπαϊκών κρατών, δεν πρέπει να διακυβεύεται.
Και, σύμφωνα με τις ειδήσεις, αν και περίπου 50.000 πολίτες στη Λομβαρδία και στη Βενετία βρίσκονται υπό εσωτερικό κλείδωμα, δεν υπάρχουν τέτοιες πολιτικές για τα εθνικά σύνορα.

Στην Ιταλία, ο πρωθυπουργός Giuseppe Conte αρνείται να εφαρμόσει μέτρα ελέγχου των συνόρων και ασφάλειας, λέγοντας ότι δεν θα κάνουν τίποτα για να σταματήσουν την εξάπλωση του ιού ή να τον συγκρατήσουν. Αυτή η απάντηση ώθησε τον πρώην Ιταλό υπουργό Εσωτερικών Matteo Salvini να απαιτήσει από τον Conte να παραιτηθεί «αν δεν είναι σε θέση να υπερασπιστεί την Ιταλία και τους Ιταλούς».
Αλλά άλλοι Ιταλοί αξιωματούχοι ευθυγραμμίζονται με την κυβέρνηση Conte.
«Συμφωνήσαμε να διατηρήσουμε τα σύνορα ανοιχτά, κλείνοντας σύνορα θα ήταν ένα δυσανάλογο και αναποτελεσματικό μέτρο αυτή τη στιγμή», ανέφερε ο υπουργός Υγείας Roberto Speranza επίσης σε δημοσιογράφους στη Ρώμη την Τρίτη.
Η RT ανέφερε ότι τα σύνορα θα παραμείνουν ανοιχτά, παρόλο που η Ιταλία επιβεβαιώνεται τώρα ότι αποτελεί σημαντική πηγή του ιού που διαδίδεται στις γειτονικές ευρωπαϊκές χώρες.

Διαδίδεται σε όλη την Ευρώπη
«Σχεδόν δώδεκα πόλεις έχουν τεθεί σε καραντίνα σε όλη τη βόρεια ιταλική περιφέρεια της Λομβαρδίας και της Βενετίας και οι προμήθειες στο βορρά έχουν μειωθεί. Οι δημόσιες εκδηλώσεις έχουν ακυρωθεί και παντού οι αγοραστές έχουν απογυμνώσει τα ράφια σούπερ μάρκετ των προβλέψεων », ανέφερε η ρωσική ειδησεογραφία.
Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, σημειώνει η RT, ο αριθμός των επιβεβαιωμένων θυμάτων κορωναϊού στην Ισπανία αυξήθηκε σε επτά. Πριν από τότε, ένας Γερμανός τουρίστας και ένας Βρετανός εξέτασαν θετικά τον ιό στις Καναρίους Νήσους και στη Μαγιόρκα αντίστοιχα, παρόλο που και οι δύο έχουν εκτονωθεί από τα νοσοκομεία.
Την Τρίτη, η Ελβετία και η Αυστρία, που συνορεύουν με τη Βόρεια Ιταλία, επιβεβαίωσαν τις πρώτες τους περιπτώσεις του ιού.
«Ο ελβετικός ασθενής, ένας 70χρονος άνδρας, επέστρεψε από μια εκδήλωση στο Μιλάνο πριν από δύο εβδομάδες. Σε όλες τις Άλπεις της Αυστρίας, ένα νέο ιταλικό ζευγάρι εξέτασε θετικά την ασθένεια μετά την είσοδό του στην Αυστρία από το Μπέργκαμο στην Ιταλία την Παρασκευή «, ανέφερε η RT

Δύο πρόσθετες περιπτώσεις έχουν αυξηθεί και στη Γαλλία. Ένας ασθενής επέστρεψε πρόσφατα από την Ιταλία ενώ ο άλλος από την Κίνα.
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κηρύσσει την έκρηξη «έκτακτη ανάγκη δημόσιας υγείας διεθνούς ενδιαφέροντος», ενώ ο Γενικός Διευθυντής της ΠΟΥ Τέντρος Αχάνωμα Γκρέμπρεους Tedros Adhanom Ghebreyesus δήλωσε σε δημοσιογράφους τη Δευτέρα ότι ο ιός έχει «πανδημικό δυναμικό» – αν και πιστεύουμε ότι έχει ήδη φτάσει σε αυτό το επίπεδο.
Και στις Η.Π.Α., αξιωματούχοι της υγειονομικής περίθαλψης έχουν επίσης πει ότι πιστεύουν ότι υπάρχει πιθανότητα για μια μεγάλη εστία.
«Η εκτεταμένη μετάδοση του COVID-19 στις Ηνωμένες Πολιτείες θα μεταφραστεί σε μεγάλο αριθμό ανθρώπων που χρειάζονται ιατρική περίθαλψη ταυτόχρονα», δήλωσε στους δημοσιογράφους η Δρ Nancy Messonnier, διευθυντή του Εθνικού Κέντρου Ανοσοποίησης και Αναπνευστικών Παθήσεων.

[LIVE] Coronavirus: Real Time Counter, World Map, News

Coronavirus: How the deadly epidemic sparked a global emergency | Four Corners

2 φοιτητές της κοινότητας του κολλεγίου της Καλιφόρνιας που εκτίθενται στον ασθενή με το μυστήριο του κοροναϊού. Η Κορέα προσεγγίζει 1.000 νέες περιπτώσεις σε 48 ώρες: Ζωντανές ενημερώσεις

Περίληψη:
• Η Νιγηρία επιβεβαιώνει την πρώτη περίπτωση
• Η Νότια Κορέα αναφέρει 256 νέες περιπτώσεις
• Ο ΠΟΥ δηλώνει ότι το ξέσπασμα στο Ιράν πιθανότατα χειρότερο από ό, η εστία θα μπορούσε να πάει «σε οποιαδήποτε κατεύθυνση»
• Παρακολούθηση Cali 8400, 28 περιπτώσεις στην πολιτεία
• Η Κίνα αναφέρει 327 νέες περιπτώσεις και 44 νέους θανάτους την Πέμπτη
• Δεκάδες υπάλληλοι νοσοκομείων που αντιμετώπιζαν τον ασθενή με κορωναϊό των ΗΠΑ με «άγνωστη» καταγωγή που «παρακολουθείται»,
• Το Facebook ακυρώνει την ετήσια διάσκεψη προγραμματιστών «F8»
• 700 στη Νέα Υόρκη ζήτησαν να «απομονωθούν»
• Το Ιράν επιβεβαιώνει 26 θανάτους, μολυσμένο από αντιπρόεδρο για γυναίκες και οικογενειακές υποθέσεις
• Οι Κάτω Χώρες επιβεβαίωσαν την πρώτη τους υπόθεση
• Η Βόρεια Ιρλανδία επιβεβαιώνει την πρώτη περίπτωση
• Η Νορβηγία επιβεβαιώνει τρεις νέες περιπτώσεις
• Η Γερμανία επιβεβαιώνει 14 νέες υποθέσεις
• Lagarde: Δεν υπάρχει ακόμη χρόνος για την παρέμβαση της ΕΚΤ για την καταπολέμηση της οικονομικής αντίδρασης της επιδημίας
• HHS λέει ότι ο κίνδυνος για τα κοινά παραμένει «χαμηλός»
• Η Ιταλία αναφέρει 3 ακόμη θανάτους, φθάνοντας συνολικά σε 17, οι συνολικές περιπτώσεις έπληξαν το 650
• Pence, ο Azar διορίζει τον Mnuchin, τον Kudlow & τον χειρουργό γενικό Adams στην ομάδα εργασίας Coronavirus
• Η Starbucks αναφέρει ότι άνοιξε ξανά το 85% των κινεζικών εστιατορίων
• Azar: Η υπόθεση Sonoma μπορεί να είναι «κοινοτική μετάδοση»
• Ο Σαλβίνι συναντιέται με τον Ιταλό πρόεδρο εν μέσω κυβερνητικής κερδοσκοπίας εθνικής ενότητας
• Οι νέες περιπτώσεις της Νότιας Κορέας υπερβαίνουν τις νέες περιπτώσεις της Κίνας, καθώς η SK επιβεβαιώνει 505 νέες περιπτώσεις
• Η Κίνα, η Ιαπωνία κλείνει το σχολείο σε εθνικό επίπεδο
• Το ξέσπασμα της κοινότητας των φόβων του CDC στην επαρχία Sonoma μετά την ανακάλυψη της πρώτης αμερικανικής περίπτωσης «άγνωστης προέλευσης»
• Το CDC λέει ασθενή από το νομό Solano
• Η Σαουδική Αραβία αναστέλλει προσκυνήματα στους Ιερούς Τόπους
• Η Hawaiian Airlines αναστέλλει την υπηρεσία στη Νότια Κορέα
• Οι γείτονες της Βραζιλίας λαμβάνουν μέτρα για να αποτρέψουν τον ιό

Φεύγοντας από την Κίνα, φαίνεται ότι ο αριθμός των νέων υποθέσεων από την Κίνα θα ξεπεράσει και πάλι τον αριθμό των ηπειρωτικών υποθέσεων την Πέμπτη.

Το γερμανικό κράτος της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας επιβεβαίωσε 14 νέες περιπτώσεις του ιού στην περιοχή Heinsberg, ανεβάζοντας το σύνολο της Γερμανίας σε 26.
Ακολουθεί ο χάρτης του Johns Hopkins και ο κατάλογος των επιβεβαιωμένων περιπτώσεων έμοιαζε με 1: 30ET:

Στις ΗΠΑ, οι επενδυτές ανησυχούν για την πρώτη περίπτωση άγνωστης προέλευσης, την οποία επιβεβαίωσε το CDC χθες το βράδυ. Αυτό έρχεται ως κριτικοί slam Azar επειδή αρνήθηκε να εγγυηθεί ότι το εμβόλιο κοροναϊού θα ήταν «προσιτό σε όλους».

Η κομητεία του Σολάνο, όπου η σοβαρά άρρωστη γυναίκα εκθέτει δεκάδες νοσοκομειακούς εργάτες στον κοροναϊό, φιλοξενεί τη Βάση Πολεμικής Αεροπορίας Travis που προσπάθησε να εξάγει τους μολυσμένους ασθενείς στην πόλη κοντά στο Λος Άντζελες.

Ο νομός της Καλιφόρνιας, όπου μια γυναίκα που τώρα ήταν σοβαρά άρρωστη, εξέθεσε δεκάδες υπάλληλους του νοσοκομείου στον κοροναϊό, είναι επίσης έδρα της Βάσης Πολεμικής Αεροπορίας Travis, όπου οι μολυσμένοι ασθενείς της Diamond Princess στεγάστηκαν σε μονάδα καραντίνας.
Η γυναίκα δεν εξετάστηκε για 11 ημέρες, επειδή το CDC συνεχίζει να παρακρατεί τα κιτ δοκιμών από ολόκληρη τη χώρα. Η California Gov. Newsom δήλωσε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου ότι η Καλιφόρνια έχει «μόλις μερικές εκατοντάδες κιτ δοκιμών» που ο ίδιος κάλεσε «απλά ανεπαρκής», αναφέρει το SF Chronicle.
Τα ανεξάρτητα μέσα μαζικής ενημέρωσης – Natural News, Zero Hedge, InfoWars και Peak Prosperity – έχουν σφυρηλατήσει αυτό το σημείο για πάνω από μία εβδομάδα, με το ερώτημα γιατί διεξάγονται σχεδόν αμελητέες δοκιμασίες ανθρώπων στην Αμερική. Τα εντελώς αναξιόπιστα mainstream μέσα ενημέρωσης, τα οποία έχουν υποβαθμίσει όλη αυτή την πανδημία από την πρώτη μέρα, ισχυρίζονται ότι είναι μια «θεωρία συνωμοσίας» που αναφέρει τους αριθμούς του CDC που δείχνουν ότι μόνο 445 άτομα έχουν δοκιμαστεί σε ολόκληρη την χώρα.

Η Travis Air Force Base προσπάθησε να εξάγει τους μολυσμένους ασθενείς στην Costa Mesa, κοντά στο Λος Άντζελες

Την περασμένη εβδομάδα, η βάση της Πολεμικής Αεροπορίας Travis προσπάθησε να εξαγάγει κρυφά μέχρι και 50 μολυσμένους ασθενείς στο Fairview Developmental Center της Costa Mesa, χωρίς καμία έγκριση των ηγετών της πόλης Costa Mesa. Το κέντρο Fairview χτίστηκε για να φιλοξενήσει ενήλικες με νευρολογική δυσλειτουργία και δεν διαθέτει καθόλου εγκαταστάσεις βιολογικής διασκέδασης. Το κέντρο έχει ιστορικό μυστηριωδών θανάτων, βίαιες επιθέσεις σε ασθενείς και ακόμη και βιασμούς ασθενών. Πάνω από το 43% των ασθενών έχουν χορηγηθεί υπνωτικά φάρμακα, σύμφωνα με δημόσια αρχεία.

Όταν αξιωματούχοι της πόλης έμαθαν το σχέδιο της Πολεμικής Αεροπορίας για να μεταφέρουν τους μολυσμένους ασθενείς εκεί, διέκοψαν και κατέθεσαν μια ομοσπονδιακή αγωγή ζητώντας από έναν δικαστή να χορηγήσει μια προσωρινή εντολή συγκράτησης για να σταματήσει η ενέργεια:

COVID-19 to «Super- Spread» in USA Inc. in 3-4 Weeks Time Frame ~ Universal Vaccine 6 months

BREAKING NEWS FOR 2.27.2020

ΚΟΡΩΝΑΒΙΡΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ – Kerry Cassidy VIDEO – 27 Φεβρουαρίου 2020
1000 * – είναι καιρός να βγαίνει η αλήθεια για αυτό το bs – το ίδιο με το ανθρωπογενές AIDS και όλα τα υπόλοιπα – ένα μόνο πρόγραμμα σφαγή NΤΠ – σκεφτείτε τους «Λίθους της Γεωργίας» και τι γράφεται στις πέτρες εκεί: η θανάτωση του πληθυσμού κλπ.

KERRY CASSIDY: CORONAVIRUS AND THE TRUTH – FEB27

Ο ιαπωνικός υπουργός Υγείας Katsunobu Kato δήλωσε την Παρασκευή το πρωί στο Τόκιο ότι δεν θα αποκλείσει το ενδεχόμενο να κλείσουν τα σχολεία περισσότερο από 1-2 εβδομάδες, όπως ελπίζει σήμερα η κυβέρνηση. Είπε ότι θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις με το ξέσπασμα.

Must see! Global pandemic and the relation to 5G

Global Pandemic and the Army of the Apocalypse – Observation & Discussion

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. Εγω ενα πραμα σου λεω..Ο ιος ειναι φτιαχτος απο την ΝΤΠ..Ειναι φτιαχτος μαλιστα για να αποδεκατισει την λευκη φυλη και ιδιαιτερα τους Ελληνες που αντιδρουν στα σχεδια της ΝΤΠ για το λαθρομεταναστευτικο και την πωληση των εδαφων τους σε αλλα γειτονικα εχθρικα κρατη ..Γιατι νομιζεις οτι τωρα που ειχαμε τις ταραχες για το Λαθεομετανστευτικο σε Λεσβο,Σαμο και Χιο ηρθανε και τα κρουσματα του κωρονοιου σε Θεσσαλονικη και Αθηνα ενω επισηε η Τουρκια [χωρα με κανενα κρουσμα μεχρι τωρα]φερνει τωρα και αλλλους λαθρομετανστες..οι οποιοι προφανοτατα δεν ειναι Συριοι [αλλιως η Τουρκια πως θα αφηνε προσφυγες απο την χωρα του εχθρου να περσαουν στα εδαφη της χωρις να φοβαται οτι καποιοι απο αυτους ειναι πρακτορες του Ασαντ και του Πουτιν ??]ακριβως αυτη τη στιγμη που ο ιος χτυπαει την Ευρωπη και την Ελλαδα ..Ολα αυτα ειναι συνδεδεμενα μεταξυ τους και καθολου τυχαια ..Θελουν να γεμισουν την Ευρωπη και την Ελλαδα ιδιαιτερα μαυρο σπορο εκ Πακισταν,Αφγανιστανς,Ινδιας και Αφρικης και αλλων μουσουλμανικων χωρων που δεν εχουν κανενα κρουσμα η εχουν πολυ λιγα [απο 1 εως 3]γιατι οι ανθρωποι που προερχονται απο τις χωρες ειναι ευκολα ελεγχομενοι και η θρησκευτικη τους κουλτουρα ειναι βιαιη και μισανθρωπη και τους κανει ευκολα εναν στρατο ο οοπιος δεν εχει κανεναν ενδοιασμο να αφερει αθωες ανθρωπινες ζωες για χαρη της θρησκειαε του.Ειναι ο ατυπος στρατος τους. Απο την αλλη δεν σου φαινετε περιεργο που στην Αφρικη [ η πλειονοτητα των λαθρο στην Ευρωπη ερχεται απο κει]δεν υπαρχει μεχρι τωρα ουτε ενα κρουσμα [- Αιγυπτου [που ειναι συμμαχος μας[?]και Αλγεριας [που μεταδωθηκε οπως λενε απο εναν ”Ιταλο”]]????Επισης γιατι μεχρι τωρα δεν εχουμε ακουσει κρουσματα του ιου και σε λαθρομεταναστες αλλα μονο σε Ευρωπαιους που γυρνανε απο Ιταλια η απο το πλοιο εκει στην Ιαπωνια ??? Οπως βλεπεις ολα αυτα ειναι αλληλενδετα μεταξυ τους και ενισχυουν την θεωρια οτι ο ιος ειναι [οπως σου ειπα πριν]ειναι φτιαχτος επιτηδες απο την ΝΤΠ για να εξαλειψει τον λευκο πλυθησμο και την Ελλαδα απο το χαρτη η ειναι ψευτικος μονο και μονο για να επιβαλουν καραντινες [με προφαση οτι θα ”μολυνθουμε” αν βγουμε εξω απο τα σπιτια μας]σε ολο τον κοσμο για να τον ελεγχουν[δες Κινα][τωρα που εχουμε αρχισει και αντιδραμε]ωστε αυτοι να συνεχισουν τις βρωμοδουλειες τους κρυφα απο τον κοσμο.Επισης με την προφαση του ”ιου”θα φερουν και τους υποχρεοτικους εμβολιασμους καθως και το τσιπαρισμα [θα σου πουν οτι αμα δεν παρεις το τσιπακι/χαραγμα δεν προκειτε να εχεις προσβαση στην υγεια,τροφη και στα νοσοκομεια] .Το εμβολιο και το τσιπακι θα σκωτονουν πολλους περισοτερους απο οτι ο ιος..Ειναι ολα[λαθρομεταναστες /ιος/εμβολιο/τσιπακι και κλπ] μεσα στο σχεδιο και αμα μας επιβαλουν καραντινα[τυπου Κινας]ειμαστε καταδικασμενοι γιατι και η ελευθερια μας θα καταργηθει αυτοματα και αυτοι θα εχουν εναν πληρη ελεγχομενο λαο και θα κανουν τις βρωμοδουλειες τους [λαθρομεταναστες,πουλημα δικων μας εδαφων σε ξενες και εχθρικες χωρες προς εμας,Τουρκικη εισβολη και αλλα]ησυχα χωρις να υπαρξουν αντιδρασεις ..Εξαλου ποιος μας λεει οτι οταν αυτη η καραντινα μπει θα μπουν και οι λαθρο μαζι εμας σε καραντινα ????ΚΑΝΕΝΑΣ..Αυτοι θα συνεχιζουν να αλωνιζουν παντου.βιαζοντας ,σκωτονοντας,κλεβοντας και λεηλατωντας τα παντα ενω εμεις θα ειμαστε κλειδαμπαρωμενοι στα σπιτακια μας φοβουμενοι τον ”ιο”.Αμα δεν αντιδρασουμε [αργα η γρηγορα]πριν μπουν οι καραντινες που μας ετοιμαζουν ειμαστε καταδικασμενοι να εξαφανιστουμε ως φυλη και ως εθνος ..Τωαρ ειναι η ωρα να τους πεταξουμε οξω απο την Ελλαδα και τους λαθρο και τους πολιτκους που μας καταδικαζουν σε θανατο ..δεν υπαρχει ”μετα”η ”αργοτερα”.Το ”αργοτερα”θα ειναι ο θανατος μας.Ας κανονισουμε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *