ΚΟΡΟΝΑΙΟ-ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ(Corona Shoppers)

5/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

«Μόνο ένας ψυχοπαθής ακόμα θα σκεφτόταν να κάνει αυτά τα πράγματα, μόνο ένας ψυχοπαθής θα ονειρευόταν να καταχραστεί άλλους ανθρώπους με αυτό τον τρόπο, μόνο ένας ψυχοπαθής θα αντιμετώπιζε τους ανθρώπους για χρήματα με λιγότερη ανθρωπιά από τους ανθρώπους. Η συγκλονιστική αλήθεια είναι ότι ακόμα κι αν έχουν τα περισσότερα, αν όχι όλα, τα χρήματα τώρα, θέλουν περισσότερα, θέλουν όλα τα χρήματα που έχετε ακόμα στις τσέπες σας, θέλουν τα πάντα επειδή δεν έχουν κανένα συναίσθημα με άλλους ανθρώπους, με άλλα πλάσματα, δεν έχουν κανένα συναίσθημα γι ‘αυτούς, για τον κόσμο που εκμεταλλεύονται, δεν έχουν καμία αγάπη ή αίσθηση ότι είναι ή ανήκουν κάπου.

Γιατί  οι ψυχές τους είναι νεκρές, νεκροί σε όλα τα πράγματα, εκτός από την απληστία και την επιθυμία σε σχέση με άλλους να επικρατούν. ~

Arun D. Ellis, Corpalism

Οι ψυχοπαθείς μεταξύ μας είναι μέλη της άρχουσας τάξης και οι μαριονέτες τους στην πολιτική και όλοι όσοι αγωνίζονται για εξουσία έναντι των άλλων. Εκείνοι στις υψηλότερες θέσεις είναι οι πιο ψυχοπαθητικοί και διεφθαρμένοι από όλους, αλλά και οι πιο επικίνδυνοι, αλλά ουσιαστικά όσοι θέλουν να κυριαρχήσουν πάνω σε άλλους δεν αξίζουν θαυμασμό ή σεβασμό. Είσαι απλά κακό. Σε μια χώρα που ισχυρίζεται ότι εκπροσωπείται επί ίσοις όροις, αν και ποτέ δεν συνέβη ή δεν ήταν ποτέ δυνατή, σήμερα ένας άνθρωπος ή λίγοι έχουν την πολιτική εξουσία, τη συμπεριφορά και το μέλλον όλων των ανθρώπων που τελούν υπό την κυριαρχία τους και το κοπάδι έχει καμία ιδέα αυτής της αλήθειας. Η άγνοια σε αυτό το επίπεδο δεν είναι φυσικό, αλλά το αποτέλεσμα της μακροπρόθεσμης προπαγάνδας και της μαζικής επαγωγής.

Βρισκόμαστε στη μέση κάτι που φαίνεται να είναι μόνο σε μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας θα μπορούσε να έχει γραφτεί, αλλά τώρα είναι πραγματικότητα. Κάλεσε έναν ιό δήθεν υπεύθυνος για αρκετούς χιλιάδες θανάτους, έχει έναν μικρό αριθμό πολιτικών που επιτρέπει να κατακτήσει το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη. Όλες οι χώρες κλείνουν και οδηγούν
σε διαφορετικές μορφές στρατιωτικού νόμου.

Οι απαγορεύσεις ταξιδιών καθίστανται πλέον καθολικές και η άρχουσα τάξη απαιτεί συνολικά απομόνωση ολόκληρων πληθυσμιακών ομάδων. Αυτή τη στιγμή αυτό ονομάζεται αυτοαπομόνωση, τι θα ήταν προφανώς εθελοντική συμπεριφορά.

Η πραγματικότητα είναι ότι ο καθένας που λέγεται είναι αυτός
που θα πρέπει να απομονώσει τον εαυτό του, και ποιος δεν το κάνει, αναγκάζεται να υποβάλει με το όπλο.
Αυτό δεν έχει καμία σχέση με την αυτοδιάθεση ή την εθελοντικότητα, αλλά είναι το αποτέλεσμα ενός συνόλου δεσποτικού κανόνα. Ενώ ορισμένες μορφές στρατιωτικού νόμου έχουν τη μορφή:
Οι απαγορεύσεις κυκλοφορίας, τα εμπόδια και οι περιορισμοί έχουν ήδη τεθεί σε ισχύ, άλλοι όπως-Τα μέτρα ελέγχου που βρίσκονται σε εξέλιξη, και μια πολύ επεμβατική ιατρική έκτακτη ανάγκη  φαίνεται επικείμενη.

Αυτά τα μέτρα, που επιβάλλονται στο κοινό από κυβερνητικούς οργανισμούς, έχουν σταματήσει πολλές, αν όχι τις περισσότερες από τις συνήθεις οικονομικές δραστηριότητες.

Αυτό δεν είναι πλέον τοπικό, αλλά εξαπλώνεται σε όλες τις πτυχές της αμερικανικής κοινωνίας. Όλες οι ανθρώπινες συγκεντρώσεις έχουν ανασταλεί ή εξαλειφθεί.

Τα εθνικά γεγονότα έχουν σταματήσει, οι χώροι έχουν κλείσει και το πολύτιμο δικαίωμα στην ελεύθερη κυκλοφορία εξαφανίζεται γρήγορα. Οι κανονικές λειτουργίες που είναι απαραίτητες για την επιβίωση είναι πολύ πιο δύσκολο ή αδύνατο να επιτευχθούν.

Οι επιχειρήσεις θα κλείσουν, και εκείνοι που εξαρτώνται από τους μισθούς σύντομα θα έχουν κακές συνέπειες. Δεν υπάρχει καμία σκέψη ή συμπόνια για να δει κανείς πότε οι πολιτικές αποφάσεις που επηρεάζουν τη ζωή τόσων πολλών ανθρώπων είναι αυθαίρετες στο πλαίσιο της λανθασμένης προστασίας της ασφάλειας και της προστασίας. Το όλο αυτό:
Οι αντιδράσεις είναι μια απάτη και εξυπηρετούν περισσότερο τον έλεγχο του πληθυσμού από οτιδήποτε άλλο. Ορυχείο:
Η αρχική σκέψη ήταν ότι αυτή η προκατειλημμένη πανδημία χρησιμοποιήθηκε σκόπιμα ως δοκιμασία, ήταν δομημένη καθώς η οικονομία ήταν στο χείλος μιας επικείμενης κατάρρευσης με στάσεις. Μια αποτυχημένη οικονομία που τρέχει από ακριβώς την ίδια ομάδα ανθρώπων που τώρα μπορούν να βιώσουν κάθε πτυχή της αμερικανικής ζωής ελέγχου.

Αυτή η αυξανόμενη κυβερνητική εξαγορά όλων των οικονομικών υποθέσεων εξακολουθεί να επεκτείνεται και έχει τη δυνατότητα να καταστεί εξαντλητική και όλα αυτά λόγω ενός ιού που πιθανότατα δημιουργείται σκόπιμα σε ένα εργαστήριο βιολογικών όπλων ήταν.

Αυτός ο ιός της γρίπης θα τελειώσει σύντομα, αλλά αυτό το μαζικό οικονομικό χάος που προκύπτει από αυτή τη δομημένη πανδημία
θα εξακολουθεί να είναι και να διαρκεί εδώ και πολλά χρόνια.

Στην πραγματικότητα, αυτό θα μπορούσε να είναι ολόκληρη η οικονομική προοπτική του κόσμου και εξαιτίας μέτρων που είναι εξάνθημα και ανεξάρτητα από τις απώλειες και την καταστροφή πολλών οικογενειών και πολύ περισσότερη φτώχεια, πείνα και θάνατο από ό, τι θα μπορούσε ποτέ να έχει επιτύχει οποιοσδήποτε ιός.

Εξ όσων γνωρίζουμε, αυτή η δυνατότητα είναι ούτε καν αντιμετωπίστηκε, αλλά ίσως αυτό ήταν το σχέδιο καθ ‘όλη τη διάρκεια. Ένας ο τρομοκρατημένος και πεινασμένος παγκόσμιος πληθυσμός θα ήταν έτοιμος για μια εξαγορά, και αυτό η παγκοσμιοποιημένη ατζέντα θα πήγαινε ομαλά στην προσπάθειά τους για υπεροχή.

Ένα μεγάλο μέρος του αμερικανικού πληθυσμού είναι χρέος, δεν έχει αποταμιεύσεις και δύσκολα μπορεί να ζήσει εβδομάδα μετά από την εβδομάδα. Τι θα συμβεί εάν δεν έχουν δουλειά, κανένα φαγητό και κανένα βασικό φαγητό για να ζήσουν;

Πώς θα θερμαίνουν τα σπίτια τους, θα ψωνίζουν για παντοπωλεία, θα πληρώνουν τους λογαριασμούς τους και θα διαχειρίζονται ιατρικά έξοδα για τον εαυτό τους και τις οικογένειές τους; Πώς θα είναι οι ηλικιωμένοι αν είναι κλειδωμένοι και απομονωμένοι στα σπίτια τους χωρίς να μπορούν να είναι με τις οικογένειές τους;

Πώς θα αντιμετωπίσουν οι άνθρωποι τους μαζικά περιοριστικούς νόμους και δεν έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν ή να δέχονται επισκέπτες; Η οικονομική πραγματικότητα που κάνει την Αμερική σήμερα είναι μια πραγματικότητα του χρέους και του χρέους

Κατανάλωση, και αυτό πηγαίνει πολύ στη σημερινή μεσαία τάξη. Σύμφωνα με μερικές μελέτες, το 70% των Αμερικανών έχει λιγότερα από 1.000 δολάρια εξοικονόμηση.

Πώς μπορεί λοιπόν μια αναγκαστική οικονομική στάση που προκαλείται και εφαρμόζεται από αυτήν την κακή κυβέρνηση να μην προκαλεί περισσότερη ασθένεια, φτώχεια και θάνατο από ό, τι είναι δυνατόν με οποιαδήποτε ιϊκή ανησυχία;

Εάν ο ιός corona εξαφανίστηκε σήμερα, οι καταστροφικές συνέπειες θα συνέβαιναν σε αυτή τη χώρα.
Επωφεληθείτε εδώ και χρόνια. Πολλοί ζουν ήδη στην άκρη της φτώχειας, με άνευ προηγουμένου.
Οι τιμές στη χώρα αυτή και οι οποίες εξακολουθούν να αυξάνονται. Η πληθωριστική πτυχή της απάντησης ότι ο ιός Corona θα αυξήσει ακόμη περισσότερο τις τιμές σε μια εποχή όπου ο μέσος Αμερικανός δεν μπορεί να εργαστεί, δεν έχει εξοικονόμηση πόρων και έχει ένα εντελώς αβέβαιο μέλλον. Αυτή είναι μια συνταγή για μια οικονομική καταστροφή.

Δεν μπορέσαμε να το αποδείξουμε ακόμη, αλλά πιστεύουμε ότι ο πανικός αυτός δημιουργήθηκε για λόγους που είναι πολύ απειλητικοί.

Αλλά αν αυτό συνέβη τυχαία ή είχε ενορχηστρωθεί σκόπιμα θα είναι σύντομα άσχετο, επειδή η μεγάλη ζημιά που έχει γίνει σε τόσα άτομα καταναλώνει την αναζήτηση της αλήθειας και επιτρέπει την κάλυψη της ενοχής. Αυτό μπορεί να ευνοήσει μόνο τις κυρίαρχες ελίτ και να κάνει την υπόλοιπη κοινωνία εξαρτώμενη και έτσι σε θέση δουλείας.

Πολλοί έχουν ρωτήσει πού θα τελειώσει αυτό, αλλά δεν υπάρχει σίγουρη απάντηση σε αυτή την ερώτηση. Αυτό που είναι βέβαιο για εμάς είναι όμως ότι αυτό δεν θα τελειώσει καλά και μάλιστα η οικονομική καταστροφή θα είναι ανυπολόγιστη και η τυραννία που θα συμβεί μετά τον Διαφωτισμό.

Η παραμένουσα ομίχλη θα είναι εξωφρενική.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *