ΚΟΡΟΙΔΑ, ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ(Βίντεο)

4.78/5 (23)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Όπως ξέρετε πλέον και το έχουμε γράψει αναλυτικά σε πολλά μας άρθρα, δεν πρόκειται για μετανάστες αλλά για μια οργανωμένη εισβολή στην Ευρώπη για την ολοκληρωτική καταστροφή της. Οργανωμένη πλέον η Ευρωπαϊκή Ένωση μεταφέρει την μισή Αφρική με ειδικά πλοία από την Λιβύη μέσω της Ιταλίας στην Ευρώπη, αυτό το ξέρει πλέον όλος ο κόσμος και το τονίζει αυτός ο Αφρικανός που ανέβασε στο Youtube αυτήν την ομιλία του ξεσκεπάζοντας όλο το βρώμικο παιχνίδι της Νέας Τάξης με τους λαούς μας.

Ο Serge Menga, ένας Αφρικανός, μιλώντας στην κάμερα παρουσίασε με ειρωνικό-χιουμοριστικό τρόπο την τραγική αφέλεια των γηγενών Γερμανών που αποδέχονται χάρη μιας δήθεν εξωπραγματικής προοδευτικότητας όλο αυτό το εγκληματικό καρκίνωμα μέσα στους κόλπους τους. Όχι μόνο δεν κάνουν τίποτα για να χτυπήσουν αυτήν την εγκληματικότητα, αλλά για μην χαρακτηριστούν ρατσιστές και ξενοφοβικοί, (αυτή η μόδα έχει προσβάλει και τους Έλληνες), την χρηματοδοτούν και από επάνω.

Οι μαρτυρίες αυτού του Αφρικανού είναι από προσωπικές εμπειρίες που είχε στις επαφές του με διάφορους λαθρο Αφρικάνους, Αφγανούς, Πακιστανούς, Ιρακινούς και λοιπά.

Περιληπτικά θα σας αναφέρουμε τι ακριβώς λέει στο βίντεο.

«Παιδιά δεν μπορείτε τίποτα πλέον να κάνετε. Πρόσφατα πάλι δεν ακούσατε; Πέντε άντρες λαθρο έριξαν μια γυναίκα από το ποδήλατο τραυματίζοντας την σοβαρά. Την άλλη φορά μέσα στο μετρό σπρώξανε μια κοπέλα από τις σκάλες. Η αστυνομία έκανε μια αναφορά και τους άφησε ελεύθερους χωρίς καμιά τιμωρία. Είναι για γέλια. Είμαστε πολύ καλά πληροφορημένοι για τους νόμους σας, μας έχουν ενημερώσει και μας έχουν πει κάθε λεπτομέρεια για το πώς να φερόμαστε ώστε να αποφύγουμε μελλοντική δίκη.

»Η εντολή είναι, μόλις μπλέξουμε να απευθυνθούμε στους δικούς μας δικηγόρους διότι μην ξεχνάτε, εμείς οι μετανάστες έχουμε ειδική μεταχείριση. Μπορεί να μην έχουμε λεφτά αλλά μας παραχωρούν τους δικούς μας δικηγόρους και μας δίνουν και μισθό χωρίς να κάνουμε τίποτα, 300 ευρώ το μήνα. Αν δουλέψω και λίγες ωρίτσες παραπάνω περνάω μπέικα και αυτά(τα χρήματα) δεν θα τα έπαιρνα ούτε στο όνειρό μου στη χώρα μου.

»Εξάλλου, τι θέλετε, εμάς δεν μας ενδιαφέρει και δεν έχουμε καμία σχέση με τους δικούς σας τους νόμους. Οι δικοί μας οι νόμοι θα επικρατήσουν σε λίγο καιρό εδώ.

»Εσείς έχετε τη δική σας θρησκεία, κουλτούρα και νόμους. Αυτά εμάς δεν μας αφορούν διότι έχουμε άλλη θρησκεία, άλλη κουλτούρα και άλλους νόμους. Οι άντρες σας είναι χωρίς αρχ*** και η αστυνομία σας είναι για γέλια. Τους βλέπουμε και τους φτύνουμε απλά. Όποιον θέλω μπορώ να τον πλακώσω στο ξύλο και στο δικό σας το κράτος κανείς δεν μπορεί να με κάνει τίποτα. Οι πολιτικοί σας, σας κοροϊδεύουν και το σύστημά σας δεν λειτουργεί πουθενά.

»Δουλεύατε τόσα χρόνια σαν σκλάβοι, κάνατε οικονομίες κλπ, πληρώνατε για σύνταξη και σήμερα καταλήγετε από τα σκουπίδια να μαζεύετε μπουκάλια και κουτιά και να τα εξαργυρώνετε για να βγάλετε κανένα φράγκο γιατί σας έχουν κόψει τις συντάξεις.

»Οι πολιτικοί σας όλο υπόσχονται ότι θα σας τα κάνουν όλα καλύτερα, αλλά είναι όλοι ξεπουλημένοι. Άδικα πηγαίνετε στις εκλογές και ψηφίζετε.

»Καταλάβετε ένα πράγμα: σκασίλα μου για τους νόμους σας, σκασίλα μας για την κουλτούρα σας και για τη νοοτροπία σας. Δεν δίνουμε δεκάρα για την αστυνομία σας διότι δεν τη φοβάμαι, οι δικαστές σας είναι ξεπουλημένοι και, αστυνομία και δικαστικό σώμα εργάζονται μαζί με τις νεοταξικές κυβερνήσεις.

»Εμεί ήρθαμε εδώ και θα αλλάξουμε τα φώτα στη Γερμανία, όπως έγινε ήδη στη Γαλλία και επίσης στο Βέλγιο και στην Ολλανδία. Ισλάμ και Σαρία θα σας περιμένει.»

Και αυτά που αναφέρει ο Ο Serge Menga με ειρωνικό τρόπο στο βίντεο, μπορείτε να δείτε στο επόμενο βίντεο ότι συμβαίνει στην πραγματικότητα. Ένας Αφγανός, γνωστός στην αστυνομία για την άθλια συμπεριφορά του απέναντι στους Γερμανούς χαμογελά όταν συλλαμβάνεται από την αστυνομία διότι ξέρει ότι και πάλι θα τον αφήσουν ελεύθερο σε λίγη ώρα.

Τραυμάτισε μια γυναίκα σοβαρά και πάντα ατιμώρητος συνεχίζει ήσυχα την ζωή του. Μια Γερμανίδα διηγείται το δράμα που ζει κοντά σε χοτ σποτ λαθρο, τον κίνδυνο που περνάνε η ίδια και οι δυο κόρες της. Τις παρενοχλούν, τις πιάνουν και τελευταία ο Αφγανός έριξε από το ποδήλατο την μητέρα τραυματίζοντας την.

Ένας Γερμανός δημοσιογράφος επιχείρησε να πάει ένα βράδυ με καλυμμένη κάμερα στον σιδηροδρομικό σταθμό της Βρέμης όπου έχουν στρατοπεδεύσει μόνιμα μουσουλμάνοι λαθρο. Αυτό που κατέγραψε μυστικά ξεπερνούσε για πολλούς την φαντασία μιας, το λιγότερο εγκληματικής κατάστασης μέσα στην καρδιά της πόλης. Λαθρεμπόριο ναρκωτικών, πορνεία , βίαιες συγκρούσεις και μαχαιρώματα, μαφιόζικες συμμορίες και γενικά η εγκληματικότητα στο κατακόρυφο.

Μέσα στο μετρό στην Γαλλία ένας μαύρος από την Αφρική εξηγεί γιατί έρχονται τόσοι μετανάστες από Αφρική πλέον εδώ στην Ευρώπη. Τα επιχειρήματα του είναι ότι «οι κυβερνήσεις δημιουργούν αστάθεια και πολεμικές καταστάσεις στις χώρες αυτές, και μας υποχρεώνουν να φύγουμε και να στοιβαζόμαστε στις δικές σας χώρες, με αποτέλεσμα εσωτερικές εμφύλιες καταστάσεις». Το Σχέδιο Καλλέργη δηλαδή, για να μας χειραγωγούν όλους πιο εύκολα στην συνέχεια.

 

 

Και ενώ γίνονται αυτά στην Γερμανία, ένας αγανακτισμένος Αμερικανός, ο Alexander Jennes Downing, 35 ετών από το Τέξας, προφανώς «ξενοφοβικός», επιτέθηκε σε μια παραλία κατά των μουσουλμάνων φωνάζοντας διαμαρτυρόμενος πως «φτάνει πια έχετε κουβαλήσει όλη την εγκληματικότητα εδώ και θέλετε και από πάνω να μας επιβάλετε τους βαρβάρους ισλαμικούς νόμους όπως κλειτοριδεκτομή, και γενικά την Σαρία». Συνελήφθηκε από τις αρχές και φυσικά δικάστηκε για ξενοφοβία.

Και όλα αυτά προς δόξαν της επιβολής της Σαρίας και το άκρον άωτον της δυτικής ηλιθιότητας.

 

Ο ευρωπαϊκός λαός σήμερα μοιάζει με αυτά που παρουσιάζονται στο επόμενο βίντεο.

 

Inside Germany’s refugee crisis

 

Εβραίος Ραβίνος-Για να έρθει ο Αντίχριστος πρέπει να καταστραφεί η Ευρώπη!!

 

 

 

Europe is Doomed. Don’t believe it? Look at Paris, France (Not advertiser friendly)

Douglas Murray – Europe Belongs to Europeans

 

Bloody32 – Widerstand

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

3 Σχόλια

 1. Όταν σιγά σιγά άρχισε να κατοικείται όλος ο πλανήτης, υπήρξε μεγάλη μετατόπιση πληθυσμών η οποία όμως τώρα έχει κατασταλάξει. Πολλοί λαοί εξοντώθηκαν, πλέον όμως ο κόσμος αποτελείται από διάφορες φυλές, από διαφορετικές …ράτσες, με διαφορετικά ήθη και έθιμα, με διαφορετικές συνήθειες και παραδόσεις.
  Τι να κάνουμε, αυτό δεν αλλάζει, γιατί θα πρέπει τώρα να γίνει δεκτή η παγκοσμιοποίηση, αυτή η «σαλαμοποίηση» των λαών; Ποιος έχει όφελος από την …πολυπολιτισμικότητα; Είναι …ρατσιστικό να συνειδητοποιήσουμε ότι ο Έλληνας στην Ελλάδα, ο Σουηδός στη Σουηδία, ο Αφγανός στο Αφγανιστάν, ο Πακιστανός στο Πακιστάν, ο Αυστραλός στην Αυστραλία και ο Καναδός στον Καναδά;
  Και φυσικά και δεν είμαι ενάντια στους πρόσφυγες, δεν είναι όμως πρόσφυγες πολέμου οι Πακιστανοί, οι Αλγερινοί, οι Μαροκινοί κλπ που έχουν κατακλύσει τη χώρα μας. Δεν είναι πρόσφυγες πολέμου ούτε οι εικοσάχρονοι «ριψάσπιδες» που μας κατσικώνονται εδώ, βοηθούμενοι από την «αριστερή» κυβέρνησή μας. Και πως γίνεται να μην υπάρχει ανάμεσά τους ούτε ένας χριστιανός, ενώ στη Συρία βρίσκονται πάρα πολλά εκατομμύρια χριστιανοί και είναι αυτοί που σκοτώνονται καθημερινά από τους τζιχαντιστές… Και ούτε εναντιώνομαι βέβαια στις χήρες και τα ορφανά, αυτά είναι που πνίγονται στο Αιγαίο.

  Παράνομους εισβολείς, παράνομους μετανάστες, δεν μπορούμε και δεν πρέπει να νομιμοποιήσουμε, δεν μπορούμε να μονιμοποιήσουμε στη χώρα μας. Και μάλιστα δεν μπορούμε να δεχτούμε μουσουλμάνους εισβολείς σε μια χριστιανική χώρα, δεν γίνεται, δε θέλουμε να εξισλαμιστούμε. Οι πρόγονοί μας εναντιώθηκαν 400 χρόνια στην προσπάθεια ισλαμοποίησης της Ελλάδος, μην το κάνουμε εμείς τώρα στο όνομα του «ανθρωπισμού». 400 χρόνια και δεν πρέπει να επιτρέψουμε να πετύχουν οι μουσουλμάνοι τώρα το σκοπό τους με τους «πρόσφυγες» από το Μπαγκλαντές, από το Πακιστάν, από το Αφγανιστάν, από την Αλγερία, από την Τυνησία, από τη Νιγηρία, από το Σουδάν και από το Μαρόκο (αλλά και με τις «δημοκρατικές» κυβερνήσεις μας των τελευταίων χρόνων).

  Δεν μπορεί στην Ελλάδα που ο Έλληνας πεινάει, που ο Έλληνας πένεται, εμείς να δίνουμε μόνιμη κατοικία σε εισβολείς (και τώρα τέμενος). Ο νόμος μας λέει πως όποιος εισβάλει παράνομα στη χώρα μας πρέπει να συλλαμβάνεται και να απελαύνεται άμεσα. Και δε λέει κανείς ότι οι λαθρομετανάστες αυτοί θα είναι σίγουρα οι …αυριανοί τζιχαντιστές. Απλά οι μουσουλμάνοι (γιατί όλοι τους κατά …σύμπτωση μουσουλμάνοι είναι) δεν εντάσσονται αρμονικά, δεν μπορούν να ενταχθούν, δεν τους αφήνει το κοράνι να ενταχθούν αρμονικά στην κοινωνία μας, όπως και αν φαίνεται τώρα. Ο κόσμος μας αποτελείται από διάφορες φυλές, από διαφορετικές «ράτσες». Με διαφορετικά ήθη και έθιμα, με διαφορετικές συνήθειες και παραδόσεις. Τι να κάνουμε, αυτό δεν αλλάζει, γιατί να δεχτώ εγώ την πολυπολιτισμικότητα και την παγκοσμιοποίηση, αυτή τη «σαλαμοποίηση» των λαών; Ο Έλληνας στην Ελλάδα, ο Σουηδός στη Σουηδία, ο Αφγανός στο Αφγανιστάν. ο Αυστραλός στην Αυστραλία, ο Καναδός στον Καναδά.

  Στη θρησκεία μας, στον πολιτισμό μας, δεν ταιριάζει ο μουσουλμανισμός με την παιδεία μας, με τα πιστεύω μας, με την ισότητα ανθρώπων και φύλων. Στο χριστιανισμό δεν έχει σχέση αν είναι άντρας ή γυναίκα, δυνατός ή αδύναμος, μεγάλος ή μικρός, αρκεί που είναι άνθρωπος. Δεν μπορούμε να δεχτούμε όλους αυτούς τους αλλόθρησκους, τους υπανθρώπους, στην Ευρώπη μόνο και μόνο επειδή είμαστε «άνθρωποι». Εδώ στην Ελλάδα δεν μπορούμε καλά καλά να ταΐσουμε τον εαυτό μας, θα δεχτούμε τους «νέους Έλληνες» με τα νέα πιστεύω; Πως θα συνδυάσουν αυτοί οι μετανάστες τις απάνθρωπες σούρες του κορανίου με την Ελληνική πραγματικότητα; Απλούστατα, θα την αγνοήσουν, δε θα τη λάβουν καν υπόψη τους και θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν την εγκληματική σαρία.
  Το είδαμε, σε πρώτο πλάνο, στις «κοσμικές» χώρες της Γαλλίας, της Γερμανίας, του Βελγίου. Αλλά εμείς, είμαστε πιο «πολιτισμένοι», θα τους στρώσουμε… Και νομίζουμε ότι τα παιδάκια, τα «προσφυγόπουλα», τα μουσουλμανάκια θα μεγαλώσουν και θα ενσωματωθούν στην Ελληνική κοινωνία.
  Κούνια που μας κούναγε…
  Και αυτή την «ενσωμάτωση» την είδαμε σε Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο…
  Και μόλις πρόσφατα στην Αγγλία…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *