ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΡΩΝΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ(Βίντεο)

5/5 (2)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η κατάσταση στην Κίνα με τον κοροναιό έχει ξεφύγει τελείως σε σημείο να έχουν εμφανιστεί κοράκια που τρώνε τους νεκρούς  στους δρόμους. Τα σπίτια έχουνε γίνει κελιά φυλακής. Φωτιές ανάβονται χωρίς να επεμβαίνει η πυροσβεστική  και άνθρωποι αυτοκτονούν πηδώντας από υψηλούς ορόφους. Η αστυνομία έχει εφαρμόσει 24 ώρες περιπολίες στους δρόμους μην τυχόν και βρουν κάποιον να κυκλοφορεί χωρίς προστατευτική μάσκα  που τότε τον μπουζουργιάζουν αμέσως και τον ρίχνουν σε θαλάμους απομόνωσης. Η κατάσταση είναι επίσης τραγική  στα μέρη όπου γίνονται διανομή τροφής και νερού όπου συνωστίζεται ο τρομαγμένος κόσμος σχηματίζοντας μεγάλες  ουρές. Χαρακτηριστικό της έντασης που επικρατεί είναι πως όταν οι αστυνομικοί αντιληφτούν κάποιον που θέλει να το σκάσει με το αυτοκίνητο του κλείνουν την οδό διαφυγής, τον τραβάνε έξω δια της βίας και αφού τον ξυλοκοπούν τον κλείνουν και αυτόν στους θαλάμους απομόνωσης.

Âmes sensibles s’abstenir. Coronavirus: les médias nous mentent! partie 8

Μέσα σε όλα αυτά έχει παρατηρηθεί , όπως αναφέρεται από τοπικά ΜΜΕ, οι ουρανοί να έχουν γεμίσει κοράκια που ψάχνουν για πτώματα και να χιμήξουν επάνω τους.

湖北荊州天空現成群成群的烏鴉

Wuhan virus: Crows are eating Dead bodies in China

https://www.youtube.com/watch?v=uR0VmtsUzeQ

Το ότι η κατάσταση αυτή αναμένεται να επιδεινωθεί το δείχνουν και οι εικόνες που προβάλουν αμέτρητες κούτες με μάσκες προστατευτικές  που προορίζονται σε μεγάλα τμήματα του πληθυσμού.

Χιλιάδες μάσκες σε κούτες

Live Update Coronavirus China Red Cross holds full warehouse of medical supplies but NOT DISTRIBUTE!

Στο παρακάτω φρικτό βίντεο φαίνεται ένας Κινέζος που δίνει οδηγίες στην γυναίκα του γιατί αυτός ομολόγει ότι δεν αντέχει άλλο και θέλει να αυτοκτονήσει. Καθώς είναι συγχυσμένος σωριάζεται.

Live Update Coronavirus – Footage of an infected man having a nervous breakdown EN SUBTITLE

Ο Κινέζος που μιλάει και τον οποίο ‘‘εξαφάνισαν’’ πρόλαβε να καταγγείλει το σύστημα σας κουμμουνιστικό και απάνθρωπο που ‘‘αντιμετωπίζει’’ με ιδιαίτερα σκληρό τρόπο την επιδημία μη λογαριάζοντας καμία ιδιότητα ή ταυτότητα των θυμάτων.

Coronavirus – Last clip from Wuhan citizen Fang Bin who’s disappeared by CCP for telling the truth

Στο παρακάτω χαρακτηριστικό βίντεο ένας γιατρός υπέρ –εξαντλημένος πέφτει κάτω στο ασανσέρ  και χτυπά το κεφάλι του ενώ στην συνέχεια καθώς προσπαθεί να φτάσει στο αυτοκίνητο του ξαναπέφτει στο έδαφος σπάζοντας τα δόντια και ενώ πάνε να τον περιθάλψουν στο κρεβάτι νοσηλία εκείνος υποχρεώνεται να συνεχίσει την εργασία του για την αντιμετώπιση της επιδημίας.

Overworked Chinese doctor collapses from exhaustion

OMS DECLARA AL COVID-19 «ENEMIGO NÚMERO 1 DEL MUNDO»

Ο τρόπος μετάδοσης όμως της αλήθειας για όλες αυτές τις καταστάσεις ελέγχεται αυστηρά από την μασονική ελίτ που ποτέ δεν παρουσιάζει την αλήθεια όπως είναι στην πραγματικότητα.

MY MOST IMPORTANT VIDEO TO HELP YOU WAKE UP SOMEONE IN YOUR LIFE…

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *