Κοντοζαμάνης: «Θα γίνει μαζικός εμβολιασμός στην Ελλάδα από τον Ιανουάριο»!!!! ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ: ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΟΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΓΕΝΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ!!!!

5/5 (7)

Τα νέα για το εμβόλιο της Pfizer είναι θετικά και πολλά υποσχόμενα σύμφωνα με τον υφυπουργό Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη, ο οποίος μιλώντας σήμερα το πρωί, σε online event της διεθνούς ένωσης αερομεταφορών ΙΑΤΑ με θέμα «Leading Greece into a New Aviation Reality» υπογράμμισε ότι,….«θα είμαστε σε θέση να προχωρήσουμε σε μαζικούς εμβολιασμούς από τον Ιανουάριο και μετά».Ο κ. Κοντοζαμάνης σημείωσε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει έρθει σε συμφωνία με τέσσερις παραγωγούς εμβολίων και η Ελλάδα συμμετέχει και στις τέσσερις συμφωνίες.

Εστιάζοντας στο δύσκολο, όπως είπε, στρατηγικό σχεδιασμό του εμβολιασμού, ο κ. υφυπουργός ανάφερε ότι Θα ξεκινήσει ο μαζικός εμβολιασμός στην Ελλάδα ταυτόχρονα με την υπόλοιπη Eυρώπη, μόλις τα εμβόλια πάρουν τις απαιτούμενες εγκρίσεις από τον διεθνή οργανισμό Εuropean Μedicines Αgency.Σε ό,τι αφορά το θέμα του διαδικτυακού συνεδρίου, ο αρμόδιος υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής υπογράμμισε ότι οι αερομεταφορές είναι βασικός πυλώνας για την ανάπτυξη του τουρισμού και στάθηκε στα μέτρα που έχει λάβει η ΕΕ για τη στήριξη της βιοσιμότητας τους, η οποία απειλείται από την πανδημία.Μεταξύ άλλων, τα μέτρα αφορούν την τόνωση της ρευστότητας, την διατήρηση των θέσεων εργασίας αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις, και κρατικοποιήσεις εταιρειών. Στο εγχώριο μέτωπο αναφορά έγινε για το πρόγραμμα «συνεργασία», που θα τρέχει μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου, αλλά προφανώς θα επεκταθεί, όπως είπε ο κ. Καραμανλής.

Με τη σειρά του ο υπουργός τουρισμού Χάρης Θεοχάρης στάθηκε στη σημασία των αερομεταφορών στο ελληνικό τουριστικό προϊόν, σημειώνοντας ότι το 70% του εισερχόμενου τουριστικού ρεύματος κάνει χρήση του αεροπλάνου. Παράλληλα ο κ. Θεοχάρης έκανε εκτενή αναφορά στο επιτυχημένο άνοιγμα του τουρισμού την εφετινή δύσκολή, ελέω της πανδημίας, χρονιά.

Τό είδα>>> ΕΔΩ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ: ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΟΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΓΕΝΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ!!!!

=π.Δ…Εεεεεε ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΟΙ Κ@ΛΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΣΑΝΟΦΑΓΟΙ ΜΕ ΤΟ ΦΕΡΕΤΖΕ,,,, …. ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ…..

ΠΑΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ !!

Σιγά σιγά βγαίνουν (κι άλλοι) νοσηλευτές και γιατροί…

Σιγά σιγά βγαίνουν και τα δικαστήρια…Μέσα στο άνδρο του «lock down», τη Γερμανία, και συγεκριμένα στο Düsseldorf, δικαστήριο έκανε δεκτή προσφυγή πολίτη κατά της γενικής χρήσης μάσκας. Την έκρινε παντελώς αόριστη και ως εκ τούτου παράνομη!

https://deutsch.rt.com/…/108972-verwaltungsgericht-kippt-…/…Η απόφαση ίσχυε μόνο για τον προσφεύγοντα, η πόλη του Düsseldorf όμως επέκτεινε την εφαρμογή της σε όλους.Και πώς να μη κριθεί παντελώς αόριστη και επιστημονικά ατεκμηρίωτη μία τέτοια απόφαση; Όπως είναι και όλες οι αποφάσεις και τα μέτρα στην εποχή της «πανδημίας».Να θυμηθούμε τη δική μας ΚΥΑ για την υποχρεωτικότητα της μάσκας στα σχολεία;

Χωρίς καμία μελέτη, κανένα επιστημονικό δεδομένο και στοιχείο; Και μία ψευδή βεβαίωση μέσα, για την οποία έχω μηνύσει όλους σχεδόν τους «ειδικούς» της κυβέρνησης;Σήμερα, η πόλη του Düsseldorf θα αντιδράσει, διαβάζουμε στα γερμανικά ΜΜΕ. Προφανώς θα προσπαθήσουν να επαναφέρουν το μέτρο πιο «μαζεμένο».

Πιο ορισμένο.

Για να τους δούμε.

Τι θα γράψουν;

Δύσκολα τα πράγματα.

Όπως και να έχει, αυτές είναι καλές ειδήσεις.

Η αντίδραση φουντώνει.Όπως και εγώ εδώ, έτσι και οι Γερμανοί εκεί, βάζουμε διαρκώς δύσκολα στο σύστημα.

Το πιέζουμε.

Το στριμώχνουμε.

Το εξαντλούμε.

Θα το έχουμε μέχρι το τέλος στην άμυνα. Να μη ξέρει τι να πρωτοκάνει, σε τι να αντιδράσει πρώτα, σε τι μετά, σε τι πιο μετά.

Μέχρι το τέλος.

Σε λίγο θα το λυγίσουμε.

Και στο τέλος θα το καταρρίψουμε.Και αν κάνετε λίγη υπομονή, θα μάθετε τι πραγματικά ετοιμάζεται.

Για το μεγάλο νομικό χτύπημα. Και αφήστε τα Ελληνικά Hoaxes να βγάζουν παραπληροφόρηση τη μήνυση που θα κατατεθεί στις Η.Π.Α. από την ομάδα του Dr. Reiner Füllmich.

Πριν καν αυτή κατατεθεί.

Ο φόβος τα κάνει και αντιδράνε έτσι.

Είναι ο φόβος του συστήματος.

Γι αυτό που έρχεται.

Για ΑΥΤΑ που έρχονται.

Εγώ συνεχίζω το δικό μου αγώνα.

θα δημοσιοποιήσω τις επόμενες δύο νομικές ενέργειες. Μία για τις Σέρρες και τη γενναία νοσηλεύτρια, και μία για την αγαπημένη σας.

Μία από τις αγαπημένες σας.

Την Ελένη Γιαμαρέλλου.

Έχετε πίστη.

Τό είδα>>> ΕΔΩ

Μητσοτάκης: «Στο lockdown ο κόσμος αποταμιεύει χρήματα για να τα ξοδέψει μετά»!!!!

=π.Δ… ΕΡΩΤΗΣΗ!!!!ΠΟΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΡΑΓΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛ@Κ@Σ;;;

Πριν προλάβουν να συνέλθουν οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι από την πρωθυπουργική «ρήση» ότι γνωρίζει πως μερικοί είναι εξαρτημένοι από τον μισθό τους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξαναχτύπησε, λέγοντας ότι στο lockdown ο κόσμος αποταμιεύει χρήματα για να τα ξοδέψει μετά…Μιλώντας στον δημοσιογράφο John Defterios, σε μια συνέντευξη που προβλήθηκε στο 5ο EU – Arab World Summit, ο Κ. Μητσοτάκης είπε, πως «είμαι σίγουρος πως η ανάκαμψη θα είναι ισχυρότατη μόλις έχουμε το εμβόλιο. Στην Ελλάδα οι αποταμιεύσεις αυξάνονται, που σημαίνει πως ο κόσμος θα θέλει να προβεί σε δαπάνες όταν η πανδημία τελειώσει.

Και οι επιχειρήσεις θα θέλουν να επενδύσουν.

Και οι έξυπνες επιχειρήσεις ήδη επενδύουν».Επειδή είναι προφανές πως ο «κόσμος» στον οποίο αναφέρεται ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να είναι οι εργαζόμενοι της αναστολής σύμβασης, των 500 και 700 ευρώ, οι άνεργοι της καραντίνας και της κρίσης που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη με αφορμή την πανδημία, τότε συνάγεται το συμπέρασμα ότι στο μυαλό του έχει την ελίτ που εκπροσωπεί σε πολιτικό επίπεδο.Ιδιαίτερης ψυχαγωγικής αξίας, δεδομένου του φιάσκου της τηλεκπαίδευσης, ήταν και η πρωθυπουργική αποστροφή στις «σύγχρονες τηλεπικοινωνιακές υποδομές» που διαθέτει η χώρα…

Τό είδα>>> ΕΔΩ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

2 Σχόλια

  1. Στην ελλαδα δεν υπαρχει δικαιοσυνη αλλα μονο μασονια.για τον λογο αυτον ξεχαστετο και απλα να σημειώνετε ονοματα πιονια του συστηματος γιατι αν ελευθερωθούμε απο την σιωνιστικη δικτατορία θα πρεπει ολα αυτα τα πιονια να πληρωσουν με κανονικη δικαιοσυνη και να εκτελεστούν αμεσα.
    Μην ταΐζουμε και κοπροσκυλα σκουπιδια στις φυλακες.δεν εχει νοημα.

  2. Η πολιτική που εφαρμόζεται από τον μητσοτάκη θυμίζει την αυταρχική οικογενειακή δικτατορία του Αναστάσιο Σομόζα στην Νικαράγουα το 1936 …1979, και του Χόρχε Ραφαέλ Βιδέλα στην Αργεντινή 1976…1981 .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *