ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΞΕΝΟ ΑΝΤΡΑ(Βίντεο)

5/5 (4)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Το αποτέλεσμα ενός κοινωνικού πειράματος που διεξάγεται από το Youtuber Joey Salads είναι απολύτως τρομακτικό. Πήγε σε παιδότοπους με ένα χαριτωμένο κουτάβι για να προσελκύσει παιδιά. Σε συνεννόηση με τις μητέρες, εξέτασε με τον τρόπο αυτό αν τα παιδιά θα πήγαιναν μαζί του, με έναν εντελώς ξένο. Οι μητέρες ήταν αρχικά βέβαιες ότι το παιδί τους θα έμενε αμέσως μακριά. Έμειναν όμως άφωνες όταν είδαν τι πραγματικά συνέβη.

Παρόλο που είχαν κάνει κήρυγμα κατ ‘επανάληψη στα παιδιά τους να μην μιλάνε με τους ξένους ή ακόμα και να πάνε, τα παιδιά προφανώς ξεγελάστηκαν από την καλή πίστη τους. Επειδή και τα τρία εξεταζόμενα παιδιά πήγαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα με τον ξένο, χωρίς να ενημερώσουν εκ των προτέρων τις μητέρες τους ή ακόμα και να ξεφύγουν. Δεν μπορείτε να κατηγορήσετε τα παιδιά, επειδή μέσα από το καλά προστατευόμενο περιβάλλον τους, τα παιδιά δεν έχουν συναντήσει ποτέ το κακό και είναι πέρα από τη φαντασία τους.

Παρόλο που το πείραμα του Joey Salads δεν είναι καινούργιο, δεν θα πρέπει να το αγνοήσουμε γιατί θεωρούμε ότι η ανησυχία πίσω από αυτό αξίζει τον κόπο. Ο Joey πιστεύει ότι όταν οι γονείς βλέπουν αυτό το βίντεο, θα είναι πιο προσεκτικοί, αποτρέποντας οποιαδήποτε απαγωγή παιδιών.

 

 

 

 

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *