ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ Ο GEWKWN : Η ελληνική Αριστερά είναι η μεγαλύτερη απάτη στην ελληνική ιστορία.(Βίντεο)

5/5 (6)

…Γνήσιο έργο των πιο μεγάλων απατεώνων της ελληνικής κοινωνίας. Στην κρεμάλα θα πάνε κάποιοι, αν κάποτε ανοίξουν τα κομματικά αρχεία και βέβαια τα ταμεία του ΚΚΕ.

Ολόκληρη η Αριστερά είναι «μολυσμένη» και «άρρωστη», γιατί το ΚΚΕ εξακολουθεί να την «τροφοδοτεί» με παθογόνους «ιούς». Με «παθογόνους» ηγέτες, οι οποίοι επιλέγονται από ξένες μυστικές υπηρεσίες, είναι άεργοι, εκβιάσιμοι και άθλιοι …

Όλη η ηγετική ομάδα της Αριστεράς είναι απατεώνες, γιατί απλούστατα όλοι έχουν στηθεί γύρω από μια μεγάλη ΑΠΑΤΗ …Τη μεγαλύτερη και οδυνηρότερη απάτη της ελληνικής ιστορίας …Τη «μητέρα» όλων των απατών, που δημιούργησαν το σημερινό πολιτικό σκηνικό. Την ΑΠΑΤΗ του ΕΜΦΥΛΙΟΥ.

Η «μήτρα» της απάτης του εμφυλίου γέννησε την ΑΠΑΤΗ του γνωστού Πολυτεχνείου και την ΑΠΑΤΗ της ετήσιας «παραγωγής» «ηρώων» του γνωστού πανεπιστημιακού ασύλου. Για να ελέγχει μόνιμα τη μεταπολίτευση, «στήνει» κάθε χρόνο τη γνωστή «επέτειό» του. Για να μας βάλει στη σημερινή άθλια Νέα Τάξη, έστησε τη νέα ΑΠΑΤΗ των γνωστών ΜΚΟ των «αλληλέγγυων» προδοτών

Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος μύστης της ιστορίας ή πράκτορας μεγάλων μυστικών υπηρεσιών, για να καταλάβει την απάτη, και τον ρόλο των προσώπων, τα οποία πρωταγωνίστησαν σ’ αυτήν την Απάτη.

Μέσα λοιπόν σ’ αυτόν τον οικονομικά προσοδοφόρο «κήπο» του «αριστερού» κακού θα δούμε ένα-ένα τα κορυφαία «λουλούδια» του. Θα ξεκινήσουμε, όπως είναι φυσικό, από τον «αρχιτέκτονα» της απάτης. Ποιος ήταν αυτός;

Νίκος Ζαχαριάδης. Αυτός είναι ίσως ο χειρότερος άνθρωπος που γεννήθηκε ποτέ πάνω στην ελληνική γη. Μπροστά του ακόμα και ο Εφιάλτης της αρχαιότητας ήταν ένας ευκαιριακός και ερασιτέχνης προδότης. Η προδοσία του δεν είχε ούτε την ένταση ούτε τη διάρκεια της προδοσίας του Ζαχαριάδη.

Ο Ζαχαριάδης πρόδιδε επί δεκαετίες τον ίδιο λαό σε όλα τα αφεντικά της Γης. Στην κυριολεξία δεν θα πρέπει να έζησε ούτε μία στιγμή στη ζωή του κοντά στο φως και την αλήθεια. Μέσα στο ψέμα, τον χαφιεδισμό και την υποκρισία πέρασε μια ολόκληρη ζωή. Βύθισε έναν ολόκληρο λαό στο χάος, για να εξυπηρετήσει το αφεντικό του. Έπνιξε στο αίμα έναν ολόκληρο λαό, για να διατηρήσει το αξίωμά του. Ψόφησε, όπως του άξιζε, στις παγωμένες λάσπες της σιβηριανής αυλής του αφεντικού του …

Το σύνολο της ζωής του ήταν μια αθλιότητα μέσα σε διαδρόμους μυστικών υπηρεσιών. Όταν ο ελληνικός λαός αγωνιζόταν για την ελευθερία του και βασανιζόταν από τους ξένους κατακτητές, αυτός απολάμβανε την προστασία τους. Όταν ο ελληνικός λαός πεινούσε, αυτός αύξανε τη χοληστερίνη του στις πολυτελείς πτέρυγες του Νταχάου, όπου οι Γερμανοί φιλοξενούσαν τους «χρήσιμους» γι’ αυτούς.

Μετά τη διάσωσή του από τα «αφεντικά» του, ήρθε στην Ελλάδα για να τους εξυπηρετήσει. Με αεροπλάνο των αφεντικών του ήρθε ταχύτατα στην Ελλάδα

Στη συνέχεια —κατ’ εντολή του Στάλιν και των «ευλογιών» του Τσόρτσιλ— ξεκίνησε τον εμφύλιο. …Τον πιο αναίτιο εμφύλιο στην παγκόσμια ιστορία. Τον εμφύλιο, ο οποίος δεν είχε κάποιον συγκεκριμένο στόχο νίκης των «επαναστατών», παρά στόχευε στη γενική καταστροφή των Ελλήνων, προκειμένου να διευκολυνθούν τα «αφεντικά». Έναν εμφύλιο, ο οποίος έγινε μόνο και μόνο γιατί συνέφερε κάποιους να διαχειριστούν τις συνέπειές του.

Όλα αυτά τα έκανε, για να διατηρήσει την ηγεσία του πιο μεγάλου χαφιεδομάγαζου στην ελληνική ιστορία …Του χαφιεδομάγαζου του ΚΚΕ …Του «μαγαζιού» του Εβραίου Μπεναρόγια, που, από τότε που υπάρχει, εξυπηρετεί τα συμφέροντα των αφεντικών του και άρα των ξένων. Των ξένων, οι οποίοι το χρηματοδοτούν από τότε που υπάρχει. Δεν υπάρχει «αφεντικό», που να μην χρηματοδότησε το ΚΚΕ. Τα αφεντικά αλλάζουν, αλλά κανένα αφεντικό δεν αλλάζει συμπεριφορά απέναντι σε ένα τόσο χρήσιμο εργαλείο.

Το κόμμα, που, για να επιβιώσει στις δύσκολες ώρες, σκοτώνει ακόμα και αδερφούς του, όπως έκανε και ο Ζαχαριάδης. Όταν ο Ζαχαριάδης, για λόγους προσωπικής του επιβίωσης, σκοτώνει έναν «σύντροφο», όπως ο Μπελογιάννης, γιατί το κόμμα του για τους ίδιους λόγους να μην πραγματοποιήσει έναν εμφύλιο; Δεν ξεχωρίζει «αδερφούς» από «ξένους». Μόνον αφεντικά ξεχωρίζει και αυτά υπηρετεί.

Στην περίοδο που αναφερόμαστε έκανε ό,τι το διέταζαν οι σταλινικοί της Σοβιετικής Ένωσης. Το σύνολο των ηγετών του ΚΚΕ —στη δήθεν περίοδο των δήθεν διωγμών από τη δήθεν Δεξιά— ήταν διορισμένοι απευθείας από τη Μόσχα. Ήταν, δηλαδή, απροκάλυπτα πράκτορες της KGB και λειτουργούσαν αποκλειστικά και μόνον υπέρ των σοβιετικών συμφερόντων …

Στο σύνολο του χρόνου ζωής της Σοβιετικής Ένωσης το ΚΚΕ παρέμενε μια τοπική αντιπροσωπεία των σοβιετικών συμφερόντων στην Ελλάδα …Ένα «μαγαζί»,

Το ΚΚΕ «αποφασίζει» ποιος είναι «δημοκράτης» και ποιος όχι. Αυτό αποφασίζει ποιος από όλους τους Έλληνες, είτε αυτοί σπουδάζουν είτε αγωνίζονται ως εργαζόμενοι για τα δικαιώματά τους, θα κάνει πολιτική «καριέρα». Το φασιστικό ΚΚΕ αποφασίζει ποιοι «δημοκράτες» θα στελεχώσουν το πολιτικό μας σύστημα.

Ήταν λοιπόν θέμα επιβίωσης όλοι αυτοί οι απατεώνες να πλαισιώνονται από απατεώνες, γιατί δεν κινδύνευαν απλά να πάνε σπίτια τους, αλλά σε εκτελεστικά αποσπάσματα. Ήταν θέμα επιβίωσης να φροντίζουν οι απατεώνες Ζαχαριάδηδες να βρίσκουν απατεώνες Φλωράκηδες και αυτοί με τη σειρά τους να βρίσκουν απατεώνισσες Παπαρήγες. Ήταν θέμα επιβίωσης για τους απατεώνες της πιο εγκληματικής απάτης στην ελληνική ιστορία να δημιουργήσουν ομόκεντρους κύκλους απατεώνων στον χώρο της ευρύτερης Αριστεράς…………..

Έτσι φτάσαμε από τον Ζαχαριάδη στον……

Χαρίλαο Φλωράκη. Αυτός ήταν ο ιστορικός ηγέτης του ΚΚΕ της μεταπολίτευσης …Ηγέτης του «νόμιμου» ΚΚΕ …Χαφιές από τη νιότη του. Άκαπνος κομισάριος

Σε μια εποχή που η φτώχεια ανάγκαζε τους Έλληνες να παρακαλάνε για μια θεσούλα στο δημόσιο, ο «διωκόμενος» συμμορίτης ήταν δημόσιος υπάλληλος του κράτους της Δεξιάς.

Ο Χαρίλαος ήταν αυτός, ο οποίος «νομιμοποίησε» το ΚΚΕ. Αυτός υπέγραψε το περίφημο «μπακαλόχαρτο», το οποίο εξασφάλιζε στο ΚΚΕ τα λαχταριστά χρήματα των Ελλήνων πολιτών. Ο «ήρωας» Χαρίλαος, ο οποίος δεν υπέγραφε «δηλώσεις» μετανοίας, το έκανε μόλις αντιλήφθηκε «μπαγιόκο» …

Ο μόνος που γνώριζε εξ’ αρχής τι ακριβώς δεσμεύτηκε να κάνει το ΚΚΕ, για να «νομιμοποιηθεί» …Αυτός, ο οποίος υποτάχτηκε στον Καραμανλή και στη συνέχεια στον Μητσοτάκη …Ο «μαγαζάτορας» …Ο «…ανοίξαμε» και σας «περιμένουμε». Ποιος ξέρει από ποιους και πόσα χρήματα έχει πάρει το ΚΚΕ στη «νόμιμη» ιστορία του. Ρώσοι, Άγγλοι, Αμερικανοί και Εβραίοι ήταν τακτικοί «πελάτες» του. Αυτά φοβάται το ΚΚΕ και δεν θέλει ούτε να σκέφτεται ν’ ανοίξουν κάποτε τα οικονομικά του κόμματος στον δημόσιο έλεγχο. Στην κρεμάλα θα πάνε κάποιοι, αν κάποτε ανοίξουν τα κομματικά αρχεία και βέβαια τα ταμεία του ΚΚΕ.

Τον Χαρίλαο τον διαδέχθηκε η…….

Αλέκα Παπαρήγα … Άλλη «μεγάλη μορφή» της κοινωνικής δράσης και προσφοράς. Η Αλέκα είναι στην κυριολεξία ένα ανθρώπινο «κουφάρι». Μόνον η επιστήμη της βιολογίας μπορεί να πιστοποιήσει ότι είναι άνθρωπος. Από τότε που γεννήθηκε «σέρνεται» στον πάτο της ανθρώπινης ύπαρξης. Στο limit down της ανθρώπινης «κεφαλαιοποίησης». Μια σεξουαλικά ανεπιθύμητη γυναίκα, που είναι θαύμα της ανθρώπινης παράνοιας ή του ιδεολογικού φανατισμού, που τελικά κατόρθωσε κι αναπαράχθηκε με φυσικό τρόπο.

Γιατί κάνουμε τόσο μεγάλο «ζουμ» στη φυσική της υπόσταση; Μήπως είμαστε ρατσιστές; Όχι βέβαια. Εστιάζουμε το ενδιαφέρον μας στην εξωτερική της εμφάνιση, γιατί αυτό είναι το μεγάλο της προσόν. Αυτό, το οποίο για τον οποιονδήποτε άνθρωπο θα ήταν θανάσιμο μειονέκτημα, για την Αλέκα είναι το απόλυτο πλεονέκτημα …Το μοναδικό πλεονέκτημα που γεύτηκε ως άνθρωπος.

Την τοποθέτησαν σ’ αυτήν τη θέση, γιατί απλούστατα μόνον με αυτά τα προσόντα θα μπορούσε κάποιος να τους είναι χρήσιμος. Μόνον με αυτά τα «υπερβατικά» προσόντα θα μπορούσε ένας ηγέτης ενός τόσο βρόμικου, προδοτικού και εγκληματικού μηχανισμού —όπως είναι το ΚΚΕ— να μιλάει ακόμα για «πολέμους», «επαναστάσεις» και «ανυπακοές», χωρίς να προκαλεί τη βίαιη αντίδραση του δημοκρατικού λαού …Του κορόιδου, που πληρώνει με δικά του χρήματα τα δουλικά τού Στάλιν

Είναι κι αυτή μαλωμένη με την αλήθεια. Πόσο μαλωμένη; Επειδή δήθεν δούλευε σαν φτωχή λογίστρια και δεν μπορούσε να προσέχει την κόρη της, την έβαλε στο Κολέγιο Αθηνών, που τα δίδακτρά του «λυγίζουν» και τους πλούσιους. Ενώ —ως γενική γραμματέας του ΚΚΕ— έλεγχε ως πληρεξούσιος διαχειριστής δεκάδες —κρυφούς ή φανερούς— κομματικούς τραπεζικούς λογαριασμούς εκατομμυρίων ευρώ, είχε το θράσος να δηλώνει προσωπικές καταθέσεις μερικών εκατοντάδων ευρώ. ΑΞΙΑ διάδοχος του Χαρίλαου. Αυτός θάφτηκε σαν «καπετάνιος», χωρίς να έχει πολεμήσει ποτέ και αυτή είναι υψηλοσυνταξιούχος, χωρίς να έχει εργαστεί ποτέ.

Λεωνίδας Κύρκος …Ο ιστορικός ηγέτης του ΚΚΕ-Εσωτερικού …Μορφή της Αριστεράς της εργασίας και της προόδου ο άεργος, τεμπέλης και ανεπρόκοπος Κύρκος …Ο αριστερός, ο οποίος «εργαζόταν » για πάνω από μισό αιώνα στον τομέα της «ομφαλοσκόπησης» …Κρατικοδίαιτος από τότε που υπήρχε. Μια μπουκιά ψωμί δεν έχει φάει ο «αγωνιστής» και «επαναστάτης», που να μην είναι αγορασμένη με κρατικό χρήμα. Γιος επαγγελματία βουλευτή, επαγγελματίας βουλευτής και ο ίδιος καθ’ όλη τη διάρκεια της μεταπολίτευσης.

Τα χρόνια πριν τη μεταπολίτευση, «διωκόμενος», όπως και όλοι οι όμοιοί του «αγωνιστές, ο Λεωνίδας «διώχθηκε» εκ του ασφαλούς. Έκανε το «αγροτικό» του στις φυλακές της «φίλης» Δεξιάς και από εκεί και πέρα φορτώθηκε στον ελληνικό λαό για πάντα. Όπως πηγαίνει κάποιος λίγα χρόνια στο Πανεπιστήμιο και βολεύεται στον κρατικό μηχανισμό για πάντα, έτσι έκανε και ο Λεωνίδας. Κι αυτός «άντεξε» τα βασανιστήρια της Δεξιάς και ήταν «τυχερός». Παντελώς άεργος, που είχε «όραμα» για τους εργαζομένους. Φανατικός σταλινικός, που είχε «όραμα» για τη δημοκρατία.

Μανώλης Γλέζος …Ο απόλυτος ήρωας της Αριστεράς …Ο άνθρωπος, ο οποίος κατέβασε τη σημαία των Ναζί από την Ακρόπολη. Μια σημαία, την οποία οι Ναζί ποτέ δεν δήλωσαν ότι έχασαν. Ο κατακτημένος λαός ποτέ δεν αντιλήφθηκε ότι έλλειπε από τη θέση της και ο ίδιος με τον «συνήρωά» του δεν κράτησαν ούτε ένα κομματάκι της, για να επιβεβαιώσουν το κατόρθωμά τους. Από τότε ζούσε σαν ζωντανός ήρωας, έστω κι αν κανένας δεν αντιλήφθηκε το κατόρθωμά του σε πραγματικό χρόνο. Αν ο Γλέζος αποδειχθεί ψεύτης, θα έχει το απόλυτο ρεκόρ απατεωνιάς. ..

Μαρία Δαμανάκη. Το πιο ακριβό «μεροκάματο» στην ελληνική οικονομία. Για μερικές ώρες δουλειάς εκφωνητή την πληρώνουμε αδρά για περίπου μισό αιώνα. Ποιος Διακογιάννης και ποιος Σωτηρακόπουλος. Ερασιτέχνες και τζαμπατζήδες είναι όλοι τους …Η «Εδώ Μεζεδοπωλείο» έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ. Η σταλινική Δαμανάκη ακόμα εισπράττει χιλιάδες ευρώ μηνιαίως, εξαιτίας του θρυλικού της «μεροκάματου». Είναι προφανές ότι πρόκειται περί μιας θηλυκής «κατασκευής» ντόπιων και ξένων μυστικών υπηρεσιών. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Κάποιος τη «φόρτωσε» κατ’ αρχήν στο ΚΚΕ και στη συνέχεια στο πολιτικό μας σύστημα. Δεν εξηγείται με βάση τη λογική η «επιτυχία» της. Δεν είναι δυνατόν η 25 κόρη ενός χωροφύλακα της Δεξιάς να γίνει η πρώτη βουλευτής του γεροντοκρατούμενου μέχρι αρτηριοσκληρώσεως ΚΚΕ …Του σταλινικού ΚΚΕ εκείνης της εποχής …Του ΚΚΕ, το οποίο ανέλυε μέχρι και το DNA των μελών του, προκειμένου να επιτρέψει σε κάποιον ν’ αναρριχηθεί στα ύπατα κομματικά αξιώματά του.

Σε εκείνο το ΚΚΕ η Μαρία «διακρίθηκε». Διακρίθηκε, γιατί τα γερόντια εκτίμησαν την ολιγόωρη αντίστασή της. Όμως, αυτό δεν ήταν η μόνη απόδειξη ότι η διαβόητη Δαμανάκη ήταν «κατασκεύασμα». Η Δαμανάκη, όσες φορές καταστράφηκε πολιτικά, άλλες τόσες φορές «σώθηκε» …»Ως δια μαγείας». Η αντιπαθής Δαμανάκη, την οποία ποτέ ο κόσμος δεν υποστήριξε στο μέτρο που θα της αντιστοιχούσε μετά από δεκαετίες πλύσης εγκεφάλου του.

Κατά τα άλλα είναι μια γνήσια προσωπικότητα της Αριστεράς και της Προόδου …Της οικονομικής Προόδου. Όντας άεργη και ανεπάγγελτη και με μόνο έσοδο τη βουλευτική αποζημίωση, βρέθηκε με περιουσία τεράστια. 8 κτίσματα, 15 οικόπεδα και ποιος ξέρει πόσα μετρητά σε καταθέσεις σε γνωστά και άγνωστα μέρη του Πλανήτη «μετράει» η «μεγάλη» κυρία της Αριστεράς. Όχι κι άσχημα για μια σταλινική. Η τίμια «αγωνίστρια», η οποία πλούτισε, παρ’ όλο που δεν γνώριζε και πολλά από καπιταλισμό.

Νίκος Κωνσταντόπουλος …Η επιτομή της γνήσιας προσωπικότητας της ελληνικής Αριστεράς. Μόνον τη φωτογραφία του να βάλει κάποιος σε ένα λεξικό στο λήμμα «αριστερός», θα αρκούσε από μόνη της για να αποθαρρύνει τον οποιονδήποτε να δει με συμπάθεια την Αριστερά. Είναι βέβαιον ότι, κάθε φορά που δηλώνει ο Κωνσταντόπουλος αριστερός, χιλιάδες συμπολίτες μας επανεξετάζουν τις πολιτικές τους θέσεις. Είναι προφανές ότι ο άνθρωπος αυτός «κατέληξε» στην Αριστερά, γιατί απλούστατα δεν μπορούσε να βολευτεί στη Δεξιά. Ο άνθρωπος είναι περίπτωση.

Αλέκος Αλαβάνος …Μεγάλη μορφή της Αριστεράς κι αυτός. Μεγάλη και αυθεντική, εφόσον κατάγεται από γνήσια οικογένεια της σκληρής Δεξιάς , στην πραγματικότητα είναι ένας ανεπάγγελτος και άεργος τεμπέλης. Επαγγελματίας μόνον αριστερός και βέβαια ροκανιστής δημοσίου χρήματος.

Ο άνθρωπος είναι περίπτωση. Τον βλέπεις και λες με απόλυτη σιγουριά ότι είναι άνθρωπος, ο οποίος δεν μπορεί να επιβιώσει ούτε με τα χέρια του ούτε με το μυαλό του. Αν δεν τον ταΐσουν, δεν μπορεί να κάνει τίποτε. Αν δεν βρει αφεντικό, να του κάνει θελήματα, δεν μπορεί να κάνει τίποτε.

Φώτης Κουβέλης …Θεωρητικά δικηγόρος, πρακτικά άεργος, εφόσον όλη του τη ζωή την έβγαλε ως παρατρεχάμενος της Αριστεράς. Γνήσιο έρπον ασπόνδυλο «μαλάκιο» των κομματικών διαδρόμων. Αυτός ο άεργος και ανεπάγγελτος «αριστερός» στο πόθεν έσχες του βρέθηκε με μεγάλη περιουσία, είκοσι ακίνητα, καταθέσεις και πολυτελείς σπουδές των παιδιών. Περιουσία, η οποία δεν δικαιολογείται από τους μισθούς του …………πολιτικός, ο οποίος εξυπηρετεί τη Νέα Τάξη σε όλες της τις απαιτήσεις.

Κατάλαβε ο αναγνώστης πώς λειτουργεί ο σχεδιασμός της μεταπολεμικής, και της μεταπολιτευτικής Ελλάδας; Πάνω στην πιο αιμοσταγή ΑΠΑΤΗ της νεότερης ελληνικής ιστορίας στήθηκε ένα δίκτυο ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ. Όλοι οι παράγοντες του εγκληματικού εμφυλίου έχουν στήσει ένα παιχνίδι δήθεν αντιπαλότητας, που τους διατηρεί ζωντανούς και ταυτόχρονα λειτουργεί για όλους τους υπόλοιπους φιλόδοξους και ικανούς Έλληνες σαν Σφύρα και Άκμονας.

Οι πρωταγωνιστές του εμφυλίου επαναλαμβάνουν διαρκώς την ίδια «στημένη» παράσταση σύγκρουσης και παρασέρνουν τον κόσμο. Τον παρασέρνουν, όπως τον παρέσυραν στον εμφύλιο. Τον εγκλωβίζουν μέσα σε ανθρωποκτόνα «μαντριά» και από εκεί κανένας δεν ξεφεύγει. Ακόμα και σήμερα στην εποχή της Νέας Τάξης και του ΔΝΤ και πάλι οι ίδιοι πρωταγωνιστούν. Τα ίδια αφεντικά δίνουν εντολές και οι ίδιοι «υπάλληλοι» τις εξυπηρετούν. Τα αφεντικά δίνουν την εντολή και οι «αριστεροί» ξεκινάνε τον «εμφύλιο»

Τα παιδιά του λαού φορούσαν ζιβάγκο και αμπέχονο και δεν φαίνονταν τόσο άπληστα για το χρήμα, όπως έδειχναν οι «κουστουμάτοι» της Δεξιάς. Τα παιδιά της Αριστεράς πετούσαν πέτρες στην αστυνομία και δεν διανοούνταν κανείς ότι όλοι αυτοί ήταν ταυτόχρονα και χαφιέδες της.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Αυτοί είναι οι ηγέτες του ΚΚΕ και τέτοιο είναι και το κόμμα τους. Το σύνολο του κομματικού μηχανισμού του ΚΚΕ λειτουργεί κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν των ιδρυτών και των ηγετών του. Οι πάντες είναι εξειδικευμένοι στον παρασιτισμό. Επαγγελματίες της πολιτικής από ηλικίες τέτοιες, που οι συνηθισμένοι πολίτες δεν πάνε μόνοι τους ούτε για καφέ στην πλατεία …Από τα σχολικά τους χρόνια ακόμα «έμπειροι» προβοκάτορες …Καταληψίες σχολείων, που ξεκινάνε από τα νήπια. Έτοιμοι να διαδεχθούν τους γονείς τους σε κάποιο κομματικό πόστο …Το όποιο πόστο. Είτε πρόκειται για το «μεροκάματο» ενός συνδικαλιστή κάποιας δημόσιας υπηρεσίας είτε για το «μεροκάματο» κάποιου διαδηλωσάκια.

Έναν ολόκληρο «στρατό» παρασίτων συντηρεί το ΚΚΕ, προκειμένου να φέρει εις πέρας τον ρόλο του. Έναν ρόλο, ο οποίος πολλές φορές αποκαλύπτεται κι αναγκάζει το ΚΚΕ ν’ απολογείται με τον τρόπο που το κάνει ένας απατεώνας …και άρα λέγοντας ψέματα. Γιατί; Γιατί όλα αυτά τα παράσιτα δεν έχουν δικαιολογία για τον παρασιτισμό τους. Κάποτε είχαν, αλλά τώρα δεν έχουν κι αναγκάζονται να λένε τα ίδια, ενώ είναι πλέον φανερό ότι αυτά δεν ισχύουν πλέον.

Ακόμα και σήμερα κανένας από τους επιφανείς ΚΚΕδες δεν εργάστηκε πουθενά, δεν εργάζεται και δεν πρόκειται να εργαστεί. Γιατί; Γιατί βρίσκονται υπό «διωγμό». Τους «καταδιώκουν» μάλλον οι μισθοί, γιατί εισπράττουν πολλούς. Οι «ικανοί» μισθοί, γιατί τους βρίσκουν πάντα, ακόμα κι όταν κρύβονται, διωκόμενοι.

Ολόκληρη η Αριστερά είναι «μολυσμένη» και «άρρωστη», γιατί το ΚΚΕ εξακολουθεί να την «τροφοδοτεί» με παθογόνους «ιούς». Με «παθογόνους» ηγέτες, οι οποίοι επιλέγονται από ξένες μυστικές υπηρεσίες, είναι άεργοι, εκβιάσιμοι και άθλιοι …

ΕΝΑΣ ΒΕΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ΔΙΑΚΩΜΩΔΕΙ ΤΟ «ΕΠΟΣ» ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ….

Μιας και είμαστε στις παραμονές της –καρναβαλικής- επετείου του κυρίαρχου μύθου της μεταπολιτευτικής σαπίλας, ευκαιρία είναι να δούμε τι έχει γράψει ένας βέρος αριστερός για το «ηρωικό» Πολυτεχνείο.

Πρόκειται για τον πολυγραφότατο ΑΡΙΣΤΕΡΟ συγγραφέα και δημοσιογράφο Βασίλη Ραφαηλίδη, ο οποίος έγραψε στις σελίδες 436-7 του βιβλίου του «Ιστορία (κωμικοτραγική) του Νεοελληνικού Κράτους 1830-1974», εκδόσεις του Εικοστού Πρώτου:

«Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί η εξέγερση του Πολυτεχνείου ονομάστηκε έπος. 

Η σημαντικότερη συνέπεια του «έπους» του Πολυτεχνείου, είναι το γεγονός πως η ημέρα της πτώσης του, η 17η του Νοέμβρη, χάρισε το όνομά της στην οργάνωση «17 Νοέμβρη». 

Επίσης, το «έπος» δημιούργησε εντελώς κατά λάθος μια «ηρωίδα», την Μαρία Δαμανάκη, της οποίας ο «ηρωϊσμός» συνίσταται στην εκφώνηση απ’ το ραδιόφωνο των φοιτητών των συνθημάτων και των ανακοινώσεων της συντονιστικής επιτροπής. 

Πάντως, πολλοί είχαν την ευκαιρία να βάλουν υποψηφιότητα για πολιτικοί εκεί μέσα στο Πολυτεχνείο. 

Για τον Μίμη Ανδρουλάκη, τον Κώστα Λαλιώτη και τον Στέφανο Τζουμάκα, ηγετικά στελέχη της εξέγερσης, ο δρόμος προς την βουλή, το πολιτικό παρασκήνιο και την εν γένει πολιτική αθλιότητα, ξεκινάει από κει.

Όπως και να’ ναι, το «έπος» του Πολυτεχνείου έγινε ένα ισχυρό αντιστασιακό άλλοθι για κείνους που για εφτά χρόνια λούφαζαν, και ξαφνικά έγιναν αντιστασιακοί εν μία νυκτί. 

Ευτυχώς που η οίηση και ο κομπασμός για ένα έπος ελάχιστα επικό, άρχισε να ξεφουσκώνει σιγά-σιγά».

Σε 83 σελίδες, Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ! Θα ετοιμάσουμε τους τάφους μας, ή… ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΑΣ;;;

περισσότερα εδώ

http://www.opengov.gr/yptp/wp-content/uploads/downloads/2019/10/%CE%A3%CF%87%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%9D%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%85_%CE%94%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE%CF%82-%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1-1.pdf?fbclid=IwAR114tjEHyI9CxETkJmbo6SVjolytv1lsdhwXuFekjuNiu4TC_rRG9xSiHE

Σινικοί Δράκοντες και Δούρειοι Ίπποι: Προειδοποίηση για τη σχέση ανάμεσα στην Ελλάδα και την Λ.Δ. Κίνας

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Ο Μεγαλύτερος Κίνδυνος θα έρθει όταν ισχυροί Κινεζικοί οικονομικοί παράγοντες θα Σαρώσουν τα ακίνητα των Ελλήνων – που «καρκινοβατούν» – και θα εγκατασταθούν μόνιμα σε αυτά, όπως φυσικά και εύρωστοι οικονομικά συνταξιούχοι της Ε.Ε….
-Και οι Έλληνες, κύριε…; » …
-Οι Έλληνες απλά θα γίνουν Ξανά …Υπηρέτριες και Μασατζούδες !
Από τις μέχρι σήμερα διαπιστώσεις, όπου πήγαν για επενδύσεις οι κινέζοι , έχουν σχεδόν επιβάλλει ένα δικό τους «καθεστώς», σχεδόν σαν «κράτος εν κράτει». Έχουν άλλη φιλοσοφία και νοοτροπία, όπου δεν είναι και τόσο πρόσφοροι σε πολιτισμικούς συντονισμούς, μιας και είναι αρκούντως Υπερεθνικιστές.! Δυσπιστία και τριβές προκαλεί ΜΟΝΟ με την μια πλευρά …από τις δύο που ελέγχουν τις Η.Π.Α. Τα λέγαμε ΕΔΩπριν ο Κούλις δώσει «Γη και Ύδωρ».!!.….:
 «Γνωρίζουμε από το 2011  ότι προωθείται το Αμερικανό(ομπαμικό) κινεζικό σχέδιο για την άγρια εκμετάλλευση των πόρων των βαλκανικών χωρών σε μία ευρύτερη γεωστρατηγική αναδιοργάνωση των Αμερικανικών συμφερόντων στην περιοχή και με κύριο παράγοντα τις νέες χώρες Κοσσόβου και Σκοπιδαρέων... Πίσω απ’ αυτά ήταν  και είναι η Κίνα και πίσω απ’ αυτούς οι Χαζάροι της Αμερικής (Γαΐδαροι) για τον έλεγχο των Βαλκανίων μέσω της μεγάλης Αλβανίας».

Σινεχεια εδώ

http://zeys-elaynon.blogspot.com/2019/11/blog-post_13.html

η  γενοκτονία του ελληνικού έθνους

https://lh5.googleusercontent.com/proxy/aIgPtZEVrAa3ZKpK821jVwr3ftkonCEFpBDYvLPkcqlJ4tIQOMXr1d7dEL5e7KnzbLdiHO4WXtHuEH6W2WnYCPv3TsVFIjITMu7l3dql1wWzWRv97Pq4_ICsYXp0BL0w=s0-d

Η πολιτική συγκάλυψη της γενοκτονίας του ελληνικού έθνους από τους πολιτικούς και τα μέσα ενημέρωσης ξεκίνησε χθες (20 Αυγούστου). Με πολιτικές δηλώσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση και άλλους, που ανακοίνωσαν, ότι η ελληνική κρίση έχει τελειώσει. 


Αυτό που εννοείται είναι, ότι η Ελλάδα έχει τελειώσει, είναι νεκρή και αποτελειωμένη. Αξιοποιήθηκε ό,τι ήταν δυνατό να αξιοποιηθεί μέχρι το έσχατο όριο, και τα εναπομείναντα σφάγια έχουν ριχτεί πλέον στα σκυλιά.

350.000 Έλληνες, κυρίως νέοι και επαγγελματίες, έχουν φύγει από τη νεκρή Ελλάδα. Το ποσοστό γεννήσεων είναι πολύ χαμηλότερο από το ποσοστό που είναι απαραίτητο για τη διατήρηση του υπόλοιπου πληθυσμού. Η αυστηρότητα που επιβάλλεται στον ελληνικό λαό από την ΕΕ, το ΔΝΤ και την ελληνική κυβέρνηση έχει οδηγήσει στη συρρίκνωση της ελληνικής οικονομίας κατά 25%. Η μείωση αυτή είναι το ισοδύναμο της Μεγάλης Ύφεσης της Αμερικής, αλλά στην Ελλάδα τα αποτελέσματα ήταν χειρότερα. Ο Πρόεδρος Franklin D. Roosevelt μείωσε τον αντίκτυπο της μαζικής ανεργίας με το νόμο περί κοινωνικής ασφάλισης, άλλα στοιχεία ενός δικτύου κοινωνικής ασφάλισης, όπως η ασφάλιση των καταθέσεων και τα προγράμματα δημοσίων έργων, ενώ η ελληνική κυβέρνηση, μετά τις εντολές του ΔΝΤ και της ΕΕ, επιδείνωσε τις επιπτώσεις της μαζικής ανεργίας με τη συρρίκνωση του δικτύου κοινωνικής ασφάλισης.
Παραδοσιακά, όταν μια κυρίαρχη χώρα, είτε λόγω διαφθοράς, κακοδιαχείρισης, κακής τύχης ή απροσδόκητων γεγονότων, βρέθηκε στη θέση να αδυνατεί να εξοφλήσει τα χρέη της, οι πιστωτές της χώρας διέγραψαν τα χρέη σε επίπεδο που θα μπορούσε να εξυπηρετήσει η χώρα που ήταν χρεωμένη.
Με την Ελλάδα υπήρξε μια αλλαγή παιχνιδιού. Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, με επικεφαλής τον Jean-Claude Trichet, και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αποφάσισαν ότι η Ελλάδα έπρεπε να καταβάλει ολόκληρο το ποσό των τόκων και κεφαλαίου για τα κρατικά της ομόλογα που κατείχαν γερμανικές, ολλανδικές, γαλλικές και ιταλικές τράπεζες.
Πώς θα επιτυγχάνονταν αυτό;

Συνέχεια εδώ

https://ideopigi.blogspot.com/2018/08/blog-post_68.html

Ανατριχιαστικά; Όχι μωρέ… Η ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ… (βίντεο0

Μην σταματήσετε το βίντεο, αν δεν σας αρέσει αυτός που μιλάει… ούτε κι εγώ τον γουστάρω…


Αποκαλύπτει όμως πολλά  ο Τζήμερος, που ίσως δεν γνωρίζετε και λέει την ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ για το τι μας περιμένει.

Αν πάλι θεωρείσετε πως δεν είναι έτσι τα πράγματα, δεν έχετε παρά να αλλάξετε πλευρό και να συνεχίσετε τον ύπνο σας… απλά δεν μπορώ να σας εγγυηθώ πως όταν ξυπνήσετε, θα έχετε πατρίδα και θα είστε ελεύθερος…


Αν δειτε στα πόδια και στα χέρια σας αλυσσίδες, θα φταίει … Ο ΥΠΝΟΣ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΑΣ…

https://attikanea.blogspot.com/2019/11/0.html

Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ…

Η γενιά του Πολυτεχνείου, είναι αυτή που μας οδήγησε στην πτώχευση, στην χρεοκοπία, στο ΔΝΤ, στον εποικισμό, ΑΜΑΧΗΤΙ της Πατρίδας μας, σε ξένους εισβολείς.


Το Πολυτεχνείο, στην πιο σάπια του εικόνα, δεν ήταν, παρά ένας ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ….και στο βάθος… ο σιωνισμός…

Συνέχεια εδώ

https://attikanea.blogspot.com/2019/11/blog-post_366.html

Γενιά τοῦ Πολυτεχνείου,μία συμμορία,τό ἀπόλυτο κατακάθι τῆς κοινωνίας!

Μιλάμε για υψηλούς στόχους. Οι άνθρωποι ήταν «ημίθεοι». Δεν θα άλλαζαν μόνον την Ελλάδα, αλλά και όλο τον κόσμο. Ο «ήρωας» Ανδρέας θα έσωζε τον Τρίτο Κόσμο και οι «ήρωες» του Πολυτεχνείου θα έσωζαν την Ελλάδα. Δεν ήταν κοινοί δημόσιοι υπάλληλοι ή αστοί ή τεμπέληδες …Ήταν «ήρωες». Ο «ηρωισμός» τους τραγουδιόταν κάθε χρόνο. Το κράτος είχε αργία στην επέτειο του ηρωισμού τους. 

Τα σχολεία στολίζονταν σαν επαρχιακές ταβέρνες και έκαναν εκδηλώσεις. Όλοι οι επίδοξοι «διάδοχοί» τους έκαναν «πρόβες» ηρωισμού και πετροπόλεμου εκείνη την ημέρα με την αστυνομία. Κάθε χρόνο την ίδια μέρα καίγονταν η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη, για να «θυμάται» ο λαός τη μεγάλη «πυρκαγιά».

Δαμανάκη και Παπαχρήστος (Πελασγική : περί Παπαχρήστου :  ΕΔΩ καί ΕΔΩ)Το δίδυμο της «επιτυχίας» του Πολυτεχνείου. Η μία φώναζε …»Εδώ Πολυτεχνείο» με τον στόμφο και την ένταση που κάποιος πλανόδιος καντινιέρης φωνάζει …»εδώ μεζεδοπωλείο» και ο άλλος παρίστανε τον Ταμτάκο της κοινωνικής αντίστασης. Πραγματικός Ταμτάκος. Ο Μήτσος ο Ταμτάκος. Ούτε «Μολών Λαβέ» ως αρχαίος Έλληνας ούτε «Ελεύθερος Πολιορκημένος» ως νεώτερος. Δεν χρειάστηκε, εφόσον στο Πολυτεχνείο δεν στήθηκαν ούτε Θερμοπύλες ούτε Μεσολόγγια. Φάμπρικα στήθηκε και στις φάμπρικες δεν γίνονται μάχες, αλλά παζάρια.

Ήρωες», που για τη δική τους ασφάλεια να ζητούν την «ασπίδα» του άμαχου κόσμου ή να εκλιπαρούν για το έλεος των αντιπάλων τους, μόνο στο ελληνικό Πολυτεχνείο υπήρξαν. Στο πρώτο εξειδικευόταν η Δαμανάκη και στο δεύτερο ο Παπαχρήστος. Αυτός μάλιστα θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν ένας Ταμτάκος κανονικός …»Καλέ μου κύριε Φαντάρε. Μη μου κάνεις κακό. Αντέλφι σου είμαι. Ντεν έχω τίποτες απάνω μου. Να… ντες και μόνος σου. Τώρα τα πω και τον ετνικό ύμνο. Ίντιοι είμαστε. Για το μεροκάματο πολεμάμε. Να ζήσουμε κι εμείς αντέλφια».

Να ζήσουν ήθελαν τα μετέπειτα golden boys της μεταπολίτευσης. Να ζήσουν άκοπα και πλούσια. Ξεκίνησαν τις ζωές τους χωρίς κεφάλαιο και θέλησαν να το αποκτήσουν πίσω από τα κάγκελα του Πολυτεχνείου. Στην «αυλή» του φύτεψαν ένα «δένδρο» και παίρνουν κάθε χρόνο τη «σοδειά» τους. Τα πιο golden boys απ’ όλα. Τα boys και τα girls που πήραν το πιο πλούσιο μεροκάματο που δόθηκε ποτέ στην Ελλάδα. Πάρα πολύ πλούσιο, αν σκεφτεί κάποιος ότι εκείνο το «μεροκάματο» της Δαμανάκη εξακολουθεί ακόμα να της αποδίδει χιλιάδες ευρώ μηνιαίως. Κι όμως. Ένα απλό μαρούλι διατηρεί τη φρεσκάδα του για πολύ περισσότερο χρόνο απ’ όσο διήρκησε ο αγώνας της Δαμανάκη και του Παπαχρήστου …μαζί.

Συνεχεια εδώ

http://sxolianews.blogspot.com/2019/11/blog-post_24.html

Εορτασμός του πολυτέχνειου 16-17 Νοέμβρη 1981

.μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι…» Σωκράτης

«ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ»

http://sxolianews.blogspot.com/2019/11/blog-post_24.html

ND#XEFTILES! Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΩΝ… «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΩΝ» ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ

Στην πορεία δεν κοτάει να πάει, όπως ο σύντροφος Τσίπρας (ζήλεια σου, ζήλεια σου!), αλλά αυτό δεν εμποδίζει τον επικεφαλής των… «εθνικοφρόνων» Κούλη Μητσοτάκη να τιμήσει το μύθο του Πολυτεχνείου και τους ψεύτικους νεκρούς.  

Δείτε τι έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter: «Σαράντα έξι χρόνια μετά, θυμόμαστε και διδασκόμαστε, μετατρέποντας την ιστορική μνήμη σε δημιουργικό παρόν. Τιμούμε τους αγώνες για Δημοκρατία με περισσότερη και καλύτερη Δημοκρατία. Με ανάπτυξη για όλους, ασφάλεια για όλους! Αφήνουμε πίσω ψεύτικα, διχαστικά, συνθήματα. Κάνουμε την φετινή επέτειο του Πολυτεχνείου αφετηρία περισυλλογής, ευθύνης και προόδου. Ενωμένοι οι Έλληνες, οικοδομούμε μια καλύτερη Ελλάδα. Την Ελλάδα που μας αξίζει. Με αλήθεια, σχέδιο, δουλειά και αποτέλεσμα. Προχωρούμε μπροστά!».

Κοπ… «εθνικόφρονες», γιορτάστε μαζί με τους κομμουνιστές επιβήτορές σας! Και… ου να χαθείτε!

ΟΙ ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ!

Σήμερα, λόγω της… ημέρας γιορτής των ψεύτικων ηρώων, ας θυμηθούμε τις υπερήφανες δηλώσεις ενός πραγματικού ΗΡΩΑ, που δόξασε την Ελλάδα στα πεδία των μαχών και πέθανε στα κάτεργα της –εξίσου ψεύτικης!- «δημοκρατίας» τους για τις ιδέες του. Του αειμνήστου στρατηγού Νικολάου Ντερτιλή!

«…Τους φτύνω και τους περιφρονώ. Τους έχω γραμμένους κάτω από τις μπότες μου τις παλαιές. Από το 1974, μέχρι σήμερα, το δήλωσα εγγράφως ότι όλες οι κυβερνήσεις που σχηματίστηκαν είναι παράνομες και δεν δέχομαι τις αποφάσεις τους. Χίλιες φορές περισσότερο θα έκανα ότι έκανα. Εγώ δεν είμαι οπαδός της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. Καθόλου. Τα πολιτικά κόμματα τα θεωρώ καταστροφή της πατρίδας. Οι Έλληνες δεν διοικούνται με αυτές τις φαυλότητες. Τα κόμματα δεν έχουν άλλο σκοπό παρά πώς θα πάρει την καρέκλα ο ένας από τον άλλο. Τα άλλα δεν τους ενδιαφέρουνε. Κατάλαβες; Το Δημόσιο χρήμα. Εγώ να υποβάλλω χάρη; Καλύτερα να πεθάνω 151 φορές. Εγώ μένω στη φυλακή για μια τιμή. Εγώ τα σέβομαι τα γαλόνια μου…».

Δείτε  επίσης

Πώς ο μαρξισμός προώθησε την ομοφυλοφιλία

How Marxism weaponized homosexuals, artists, and planned the long march

How Marxism weaponized homosexuals, artists, and planned the long march

Kizoa Video und Movie Maker: Merkel die «Widerstandskämpferin»

Angela Merkel ist Jüdin der Beweis

Angela Merkel ist Jüdin!

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *