Κοεμτζόγλου (Κοέν + τζ + oγλού) λέγεται ο Χρυσοχοΐδης (βιντεο)

5/5 (10)

Ἕνα ἀφιέρωμα στόν σύγχρονο «Ἰαβέρη»

Θα πάρουμε όλα τα νόμιμα μέτρα ώστε να μην απειληθεί η δημόσια υγεία από παραπληροφόρηση ή θεωρίες συνωμοσίας που έχουν αρχίσει και κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Ο κορονοϊός δεν προσφέρεται για εκκλήσεις ανυπακοής ή για σενάρια συνωμοσίας. Σε κάθε ενέργεια, σε κάθε πράξη μας, να κυριαρχεί η ευθύνη και η συναίσθηση των συνεπειών για τους συμπολίτες μας. Η πολιτεία δεν θα επιτρέψει την δημιουργία εστιών κινδύνου της δημόσιας υγείας, από ανεύθυνες κοινωνικά συμπεριφορές».
δηλώνει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και με εντολή του η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος απέστειλε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, υλικό αναρτήσεων στο διαδίκτυο προς ενημέρωση και ποινική αξιολόγηση.
 (ἐδῶ)

Περισσότερα, εδώ.

Χρυσοχοΐδης : Δεν διάβασε το μνημόνιο που υπέγραψε καί βούλιαξαν την Ελλάδα στον απόπατο, τώρα όμως διαβάζει τις αναρτήσεις για τον κοροναϊό, για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Γιά τίς 10.000 καί πλέον αυτοκτονίες λόγω της οικονομικής κρίσης μέ τα μνημόνια δεν ίδρωσε το αυτί του, και ιδρώνει τώρα για την υγεία για τους 203 που πέθαναν καί με υποκείμενα νοσήματα.

SCRIPTA MANENT

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Συναφή Άρθρα

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *