ΚΛΟΝΙΖΕΤΑΙ Η ΜΟΝΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ;;; (βίντεο)

5/5 (1)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Η Τουρκία βαδίζει την Κυριακή σε πολύ κρίσιμες εκλογές όπου για πολλούς κρίνεται και το μέλλον του ίδιου του Ερντογάν, ο οποίος έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ ομιλιών σε όλη την χώρα προσπαθώντας να συγκρατήσει τους ψηφοφόρους του.

Η μάχη θα κριθεί στην Άγκυρα και στην Κωνσταντινούπολη, όπου ο Ερντογάν απειλείται με ήττα που θα πλήξει καίρια το προφίλ του, γι αυτό και εμφανίζεται για πρώτη φορά να χάνει την ψυχραιμία του.

Η οικονομική κατάσταση που χειροτερεύει συνεχώς έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στο κόμμα του και προσπαθεί να αντισταθμίσει την κατάσταση σιγοντάροντας σε εθνικά θέματα όπως το Αιγαίο, η Κύπρος και οι σχέσεις της Τουρκίας με ΗΠΑ και Ισραήλ. Αλλά αυτή την φορά μάλλον δεν του βγαίνει.

Το θέμα είναι πως αν ο Ερντογάν αρχίσει και ξηλώνεται, ποια κατάσταση θα προκύψει και ποιες θα είναι οι συνέπειες για την Ελλάδα, καθώς η αντιπολίτευση των Κεμαλικών είναι πιο ανθελληνική.

Πάντως θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να αξιολογήσουμε σωστά τα αποτελέσματα τα των εκλογών της Κυριακής 31 Μαρτίου.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *