Κι άλλο βίντεο: «Αλλαχού Ακμπάρ» από τους Ισλ@μοφασίστες έξω από την Αγία Σοφία – Αυτοί πήγαν για “προσευχή”;;;!!!ΕΤΣΙ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΣΕ ΤΖΑΜΙ!! Να φτιάξουμε Αγιά Σοφιά εκεί που θα γινόταν τζαμί στην Ελλάδα..!!!

3/5 (2)

=π.Δ…ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΔΗΛΑΔΗ…..

Εξτρεμιστές ισλαμιστές έδωσαν τον τόνο έξω από την Αγιά Σοφιά, όπου χιλιάδες τουρκομογγόλοι συγκεντρώθηκαν για την πρώτη μουσουλμανική προσευχή κατά το επίσημο άνοιγμα του Ιερού ναού της Αγίας Σοφίας ως τζαμί.


Νεαροί σε ηλικία Ισλαμοφασίστες φώναζαν την ιαχή «Αλλαχού Ακμπάρ» κατά την πορεία τους προς την Αγιά Σοφιά.


Φωνάζοντας «ο Αλλάχ είναι μεγάλος» πλήθος νέων έκαναν πορεία προς την Αγιά Σοφιά πριν ανοίξει τις πύλες της ως τζαμί μετά την απόφαση του Τούρκου Προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

#HagiaSophia, converted into a mosque, has become a new kit in #Erdogan gov’t tool box to distract voters from domestic woes such worsening economic outlook and soaring unemployment.

This footage from today tells a lot where #Turkey is heading. pic.twitter.com/EVtE63yvFJ

— Abdullah Bozkurt (@abdbozkurt) July 24, 2020

Τό βίντει>>> ΕΔΩΠΗΓΗ>>> ΕΔΩ

ΕΤΣΙ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΣΕ ΤΖΑΜΙ!!

Το Υπουργείο Παιδείας (κλίκ) επιχορηγεί τη Διοικούσα Επιτροπή του Ισλαμικού Τεμένους Αθηνών με 987.400€ με Φ.Ε.Κ. στις 16 Ιουλίου 2020 (κλίκ για μεγέθυνση) :

Με απόφαση της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως ορίστηκε η επιχορήγηση του Ν.Π.Ι.Δ με την επωνυμία “Διοικούσα Επιτροπή Ισλαμικού Τεμένους Αθηνών” από τον κρατικό προϋπολογισμό οικονομικού έτους 2020 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 76 του ν 4170/2013. Η συνολική επιχορήγηση θα ανέλθει στο ποσό των 987.400,00 € και θα βαρύνει τις πιστώσεις του προϋπολογισμού του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.

Πηγή

«Μπίλντεμπεργκ» στο Υπουργείο Παιδείας

Οι Δυτικοί έχουν τις δικές τους «Διεθνείς» όπου παίρνουν τις αποφάσεις τους υπεράνω κυβερνήσεων. Οι «Διεθνείς» αυτές αποτελούνται κυρίως από εκπροσώπους των οικονομικών κολοσσών, ορισμένους «επαγγελματίες» πολιτικούς και στρατιωτικούς, ταγμένους στην υπηρεσία του καπιταλισμού (πολλές φορές και οι ίδιοι μεγαλοκαπιταλιστές) κ. α. Αναφερόμαστε στις γνωστές αλλά μυστηριώδεις Λέσχη Bilderberg (ίδρυση το 1954) και την Τριμερή Επιτροπή, Trilateral Commission, (ίδρυση το 1973), πέρα από τη CIA και τις θυγατρικές της ή τις αντίστοιχες υπηρεσίες στα άλλα κέντρα του καπιταλισμού ή τις τοπικές οργανώσεις όπως π. χ. η ιταλική Στοά Ρ2 κ.ά.

Αν δει κανείς (όπου έχουν διαρρεύσει) τα ονόματα των μετεχόντων στις οργανώσεις αυτές, θα διαπιστώσει ότι μερικά είναι κοινά και συνεχή, όπως του Mack Namara, πρώην υπουργού Αμυνας των ΗΠΑ και επικεφαλής της Διεθνούς Τραπέζης, του Ανιέλι, ιδιοκτήτη της FIAT, του Dalles, αρχηγού της CIA, του H. Kissinger, πρώην υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, του Πρίγκιπα Βερνάρδου της Ολλανδίας, από τους πλουσιότερους στον κόσμο, του Αντρεότι, πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας και κατηγορούμενου για τις σχέσεις του με τη Μαφία και τη δολοφονία του πρωθυπουργού Aldo Moro και ένα σωρό άλλα λουλουδάκια και «αρσακειάδες», που ίσως μας απασχολήσουν κάποια άλλη φορά.

Στα παραπάνω πλαίσια, δρουν μερικά πολύ γνωστά Ιδρύματα «ευεργετών» όπως το Ιδρυμα Ford, το Ιδρυμα Rockfeller και μερικά άλλα. [Διεθνή ιδρύματα εξαγοράς συνειδήσεων].

Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, που κάθε χρόνο οργανώνει με κάθε διακριτικότητα μια διάσκεψη πολιτικών και οικονομικών παραγόντων από την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, συνεδριάσε φέτος από τις 30 Μαΐου μέχρι τις 2 Ιουνίου στο Μοντρέ της Ελβετίας, με θέματα συζήτησης την παγκόσμια σταθερότητα, το μέλλον της Ευρώπης και το Brexit, την κλιματική αλλαγή, τις κυβερνοαπειλές, την Κίνα, την Ρωσία, το μέλλον του καπιταλισμού, την οπλοποίηση των κοινωνικών μέσων και την ηθική της τεχνητής νοημοσύνης. [Η Νίκη Κεραμέως στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ – 29 Μαΐου 2019] .

Συμμετείχαν 130 προσωπικότητες από 23 χώρες, μεταξύ των οποίων ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χένρι Κίσινγκερ, ο βασιλιάς της Ολλανδίας Βίλεμ – Αλεξάντερ, ο πρόεδρος της γαλλικής Total Πατρίκ Ρουγιανέ, ο επικεφαλής της Google Τζεντ Κοέν και πολλοί άλλοι: πολιτικοί, επιχειρηματίες, τραπεζίτες και ειδικοί στην άμυνα.

Από ελληνικής πλευράς, σύμφωνα με τον κατάλογο των συμμετεχόντων, παρέστησαν η βουλευτής της ΝΔ Νίκη Κεραμέως, ο Γιώργος Παγουλάτος, αντιπρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ και καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, και ο Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της ΤΙΤΑΝ. [ Λέσχη Μπίλντερμπεργκ: Ποιοι Ελληνες θα βρεθούν φέτος στη συνάντηση – TA NEA – 1 Ιουνίου 2019] .

Δεν πρόλαβε να περάσει καλά – καλά ούτε ένας μήνας απο τήν πρόσκληση στήν συνεδρίαση της ‘Λέσχης Μπίλντερμπεργκ’ , γιά την κυρία Νίκη Κεραμέως βουλευτή της Ν.Δ., και σήμερα παραλαμβάνει το Υπουργείο Παιδείας.

Ενα επιπλέον προσόν της, είναι πως ἀνήκει στοὺς φίλους του περιβόητου διεθνοῦς καὶ πανίσχυρου ἱδρύματος Rockefeller. [Στὴν λίστα φίλων τοῦ ἱδρύματος Rockefeller ἡ Νίκη Κεραμέως τῆς ΝΔ! – 7 Ιουνίου 2019].

Άρα τί να υποθέσουμε οι απλοί και άδολοι Έλληνες …προβατο-ψηφοφόροι;
Ότι η ‘Λέσχη’ κάνει και ρουσφέτια όπως και διορισμούς;
Γιά το καλό μας πάντα! [Δηλαδή κυρα-Νίκη, η «Λέσχη» σε ΔΙΟΡΙΣΕ; Αμέσως; -ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤV -8 Ιουλίου 2019].

Συγχαρητήρια στην υπουργό μαζί με την ευχή να ξεπεράσει σε συμμετοχές στην Λέσχη Μ. ακόμα και τον αρχηγό του κόμματός της !

Πηγές :

1. Επίσημη ιστοσελίδα BILDERBERG, συμμετέχοντες στην ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 2019

2. Επίσημη ιστοσελίδα Τριμερούς Επιτροπής –Λίστα φίλων τοῦ ἱδρύματος Rockefeller (σελίδα 8 στο pdf).

Που’σαι Κουτσούμπα !! … Σε περιμένουμε γιά να πάρουμε πίσω την Κύπρο και την Αγιά Σοφιά ..

Αναρτήθηκε από Aνατροπή Τώρα

Πρόταση Βόμβα από τον Μεσογαίας Νικόλαο: Να φτιάξουμε Αγιά Σοφιά εκεί που θα γινόταν τζαμί στην Ελλάδα..!!!

==π.Δ… ΣΩΣΟΝ ΚΥΡΙΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΟΥ!!!

«Να φτιάξουμε Αγιά Σοφιά εκεί που θα γινόταν τζαμί στην Ελλάδα ως απάντηση στην προσβολή που βιώνουμε»…


Αυτή ήταν η δήλωση του Σεβ. Μητροπολίτου Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικολάου, με αφορμή την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί και την πρώτη μουσουλμανική προσευχή.


Σύσσωμος ο Ελληνικός λαός να αναλάβει την ανοικοδόμηση νέου επιβλητικού ναού Της του Θεού Σοφίας, μάλιστα σε εκπλήρωση και του παλαιότερου Τάματος των ηρωικών προγόνων μας”, δήλωσε χαρακτηριστικά.


Ο ναός να γίνει στην είσοδο της χώρας μας από τον Αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας, πάνω στον λόφο Χούζμουζα Παιανίας, δηλαδή στον χώρο που προ εικοσαετίας είχε οριστεί και δεν τελεσφόρησε να κτιστεί το Ισλαμικό Τέμενος”, ανέφερε καταλήγοντας ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος.


Δείτε το βίντεο: ΕΔΩ


ΠΗΓΗ>>> ΕΔΩ

ΑΓΡΙΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ! ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΚΑΤΕΣΦΑΞΕ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!

Εξιχνιάστηκε το άγριο έγκλημα που έγινε προχθές στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, με θύμα μια 57χρονη ανυπεράσπιστη Ελληνίδα, που βρέθηκε από την αδερφή της  σ φ α γ μ έ ν η  μέσα στο ίδιο της το σπίτι!Δράστης του φρικτού εγκλήματος είναι ένας 34χρονος Πακιστανός, που εργαζόταν στα κτήματα του θύματος. 


Καταλυτικό ρόλο στην εξιχνίαση του εγκλήματος, έπαιξαν οι κάμερες που είναι τοποθετημένες έξω από το σπίτι του θύματος κι «έπιασαν» τον δολοφόνο, την ώρα που έμπαινε στο σπίτι για να  σ φ ά ξ ε ι  την άτυχη Ελληνίδα και την ώρα που έβγαινε απ’ αυτό. 

Να τον χαίρονται τον Πακιστανό σφαγέα οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», ψοφοδεξιοί κι αριστεροί!
https://ethnikismos.net/2020/07/23/%ce%b1%ce%b3%cf%81%ce%b9%ce%bf-%cf%81%ce%b1%cf%84%cf%83%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%ce%b5%ce%b3%ce%ba%ce%bb%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b1-%cf%86%ce%b9%ce%bb%ce%b9%ce%b1%cf%84%cf%81/

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Συναφή Άρθρα

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *