ΚΙΝΕΖΟΙ ΙΟΛΟΓΟΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΟΥΝ: Ο SARS-COV-2 ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΩΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΕΞΑΠΟΛΥΘΘΗΚΕ ΣΚΟΠΙΜΑ

5/5 (2)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

(Natural News) Η Li-Meng Yan, Κινέζα ιολόγος που λογοκρίθηκε από διάφορες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, δημοσίευσε μια δεύτερη συν-συγγραφική έκθεση που προειδοποιεί ότι το SARS-CoV-2 είναι ένα «χωρίς περιορισμό βιολογικό-όπλο» που δεν δημιουργήθηκε μόνο ένα εργαστήριο του Γουχάν, αλλά κυκλοφόρησε επίσης ΑΚΡΙΒΩΣ από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα (ΚΚΚ).
Παρασκευή 09 Οκτωβρίου 2020 από: Lance D Johnson.

https://www.naturalnews.com/

https://www.zerohedge.com/medical/covid-19-unrestricted-bioweapon-whistleblower-releases-second-paper-alleging-large-scale

https://www.naturalnews.com/author/ljdevon

Η Li-Meng Yan εργάστηκε μυστικά στο Πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ και σε εργαστήριο αναφοράς για τον Παγκόσμιο Οργάνισμό Υγείας, προτού μιλήσει ξεκάθαρα για την επιστημονική απάτη πίσω από την απελευθέρωση βιολογικών όπλων της Κίνας. Αυτή και οι συνάδελφοί της ανακάλυψαν βιολογικά στοιχεία ότι το SARS-CoV-2 δημιουργήθηκε από ένα πρότυπο ιό (ZC45 / ZXC21) και ανήκε σε στρατιωτικά ερευνητικά εργαστήρια που απαντούν στο Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα.

https://zenodo.org/record/4073131

Οι ιολόγοι προειδοποιούν ότι το SARS-CoV-2 δημιουργήθηκε ως βιολογικό-όπλο.
Η εφημερίδα αποκάλυψε πώς ο ιός του προτύπου, που ανήκει στον Λαϊκό Απελευθερωτικό Στρατό (PLA), δημιουργήθηκε σε διάστημα έξι μηνών για να γίνει SARS-CoV2. Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι οι ιολόγοι του Γουχάν προχώρησαν πέρα από την έρευνα του κέρδους-λειτουργίας για να σχεδιάσουν το νέο βιολογικό-όπλο, και μάλιστα χρησιμοποίησαν τις κατασκευές δεδομένων για να καλύψουν την προέλευση του SARS-CoV2.

Η έκθεση ρίχνει επίσης μια πιο προσεκτική ματιά στον ιό RaTG13, ο οποίος φέρεται ότι προήλθε από περιττώματα νυχτερίδας το 2013. Η αλληλουχία αυτού του ιού, που δημοσιεύτηκε στο GenBank, συγκρίθηκε με το SARS-CoV-2 και έχει αποδειχθεί ότι είναι 96 τοις εκατό πανομοιότυπο. Λόγω της ομοιότητας του RaTG13 με το SARS-CoV-2, το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα ισχυρίστηκε ότι και οι δύο είναι φυσικοί ιοί. Ο κεντρικός αντισυμβαλλόμενος δήλωσε ότι τα RaTG13 και SARS-CoV-2 πρέπει να συμβαίνουν φυσικά, επειδή προέρχονται από ένα δείγμα κοπράνων. Τα δείγματα κοπράνων είναι συνήθως 70-90 τοις εκατό βακτηριακό. αλλά αυτές οι αλληλουχίες ήταν μόνο 1,7 τοις εκατό κοπράνων. Επιπλέον, το RaTG13 περιέχει τμήματα DNA όχι μόνο από νυχτερίδες, αλλά και από αλεπούδες, σκίουρους και άλλα ζώα.

Δεδομένου ότι κανένας ζωντανός ιός ή άθικτο γονιδίωμα δεν έχει ποτέ απομονωθεί ή ανακτηθεί στη φύση για το RaTG13, η φυσική θεωρία αποδεικνύεται. Επομένως, αυτοί οι δύο ιοί αποτελούν μέρος μιας συνεχιζόμενης σειράς έρευνας ιών στο Ινστιτούτο ιολογίας του Γουχάν στην Κίνα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, η διαδικασία για τον προσδιορισμό της αλληλουχίας του DNA «αφήνει περιθώρια για πιθανή απάτη». Το γονιδίωμα RaTG13 «θα μπορούσε εύκολα να κατασκευαστεί». Η καταχώρισή του στο GenBank αποδεικνύει ότι οι ιογενείς γονιδιωματικές αλληλουχίες και οι σχετικές αναγνώσεις αλληλουχίας συναρμολογούνται και δεν προσφέρουν οριστική απόδειξη ότι το ιικό γονιδίωμα αντιπροσωπεύεται σωστά.

Το έγγραφο περιγράφει λεπτομερώς πώς το ιικό γονιδίωμα RNA μπορεί να κατασκευαστεί στο GenBank με προσεκτική εκτέλεση. Μετά τη δημιουργία της γονιδιωματικής αλληλουχίας σε έναν υπολογιστή, τμήματα του γονιδιώματος μπορούν να συντεθούν με βάση την αλληλουχία. Αφού ενισχύσει κάθε τμήμα DNA μέσω PCR, ο ερευνητής μπορεί να στείλει τα προϊόντα PCR για αλληλούχιση. Αυτά μπορεί να περιέχουν δείγματα προσδιορισμού αλληλουχίας από έναν υποτιθέμενο ξενιστή που αναμιγνύεται με γενετικό υλικό από τον ξενιστή, το οποίο τελικά (ψευδώς) χρησιμοποιείται για τον προσδιορισμό της αλληλουχίας του ιού από αυτές τις «πρώτες αναγνώσεις αλληλουχίας» που στη συνέχεια δημοσιεύονται στο GenBank. Αυτό το εργαστηριακό σκεύασμα, συγχωνευμένο με έναν ξενιστή και ενισχυμένο, μπορεί στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί ως ψευδή ένδειξη για να δηλώσει ότι ο ιός είναι μια «φυσική» έκδοση του αντίστοιχου ιού.

Επιπλέον, οι ερευνητές ρίχνουν μια πιο προσεκτική ματιά στα γονίδια των SARS-CoV-2 και RaTG13 Δεν βρήκαν στοιχεία για φυσική εξέλιξη σε σύγκριση με αλληλουχίες φυσικών εξελισσόμενων κοροναϊών. Η έκθεση διαπιστώνει ότι η περιοχή RBM του S1 / spike του στελέχους RaTG13 είχαν επεξεργαστεί για να διατηρήσουν την ταυτότητα ακολουθίας 96,2%. Η έκθεση διαπιστώνει επίσης ότι «Όλοι οι κατασκευασμένοι κοραναϊοί μοιράζονται 100% ταυτότητα αλληλουχίας αμινοξέων στην πρωτεΐνη Ε με τα ZC45 και ZXC21», μια διαδικασία που χρησίμευσε ως πρότυπο για τη δημιουργία του SARS-CoV-2.

Πρέπει να σταματήσουμε τώρα την έρευνα για τα βιολογικά όπλα της Κίνας και να τους λογοδοτήσουμε για εγκλήματα πολέμου.
Επειδή η γονιδιωματική αλληλουχία χειρίζεται εύκολα, τι γίνεται αν οι δοκιμές για το covid-19 δεν είναι σε θέση να εντοπίσουν την ακριβή γονιδιωματική αλληλουχία; Τι γίνεται αν τα εμβόλια που βρίσκονται σε εξέλιξη δεν περιέχουν το σωστό στέλεχος; Τι γίνεται αν υπάρχουν ήδη πολλά στελέχη βιο-όπλου, με διάφορους βαθμούς μολυσματικότητας;

Τι γίνεται αν η έρευνα για τα βιο-όπλα της Κίνας είναι ήδη δέκα βήματα μπροστά από την υστερία της δημόσιας υγείας και το CCP ετοιμάζεται να εξαπολύσει ακόμη πιο θανατηφόρα βιο-όπλα; Εάν η επιστημονική απάτη και η έρευνα για τα βιο-όπλα της Κίνας δεν σταματήσει, τι εμποδίζει το άτιμο κομμουνιστικό καθεστώς να εξαπολύσει ένα νέο βιο-όπλο κάθε έξι μήνες για να διαιωνίσει κρυφά τα κρούσματα που μπορούν να σχεδιαστούν για να ανατρέψουν τον εντοπισμό;

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

Zerohedge.com
Zenodo.org
naturalnews.com

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *