ΚΙΝΕΖΑ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 90000 ΕΧΟΥΝ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΑΠΟ ΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. ΥΠΕΡΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ(Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Περισσότεροι από 90.000 έχουν ήδη μολυνθεί αποκαλύπτει Κινέζα νοσοκόμα υπερπληθυσμός στην Κίνα Νέα Τάξη δημιούργησε τον ιό για να του μειώσει.

Κινέζικη νοσοκόμα: Περισσότεροι από 90.000 έχουν ήδη μολυνθεί – τα νέα από το Υπουργείο Υγείας

Ένα βίντεο που ανεβασαν πριν λιγες ώρες στο διαδίκτυο σήμερα εγινε αμεσος Viral στα δίκτυα. Τώρα έχει πάνω από 800.000 εμφανίσεις και περιέχει ένα μήνυμα που στοιχειώνει μια νοσοκόμα του Wuhan. Ισχυρίζεται ότι πάνω από 90.000 άνθρωποι στην Κίνα εχουν μολυνθεί.με το ιο του κοροναϊό και εξάπλωση του είναι ραγδαία.

A New World Order Investigation: Did a Snake Really Cause the Deadly Coronavirus? I Don’t Think So!

«Ποιο είναι το ποσοστό συστολής; Εάν ένα άτομο έχει μολυνθεί από αυτή την ασθένεια και δεν είναι σωστά τοποθετημένο σε καραντίνα και θεραπεία, θα μολύνει άλλα 14 άτομα που έχουν έρθει σε επαφή μαζί της. Αυτός είναι ένας σημαντικός πολλαπλασιαστής. Κατά τη διάρκεια του Πολιτιστικού Ανοιξιάτικου Φεστιβάλ, οι οικογένειές μας αρέσκονται να συναντηθούν για να φάμε και να γιορτάσουμε μαζί Αλλά φέτος είναι διαφορετικό από το παρελθόν. Ελπίζω ότι οι άνθρωποι μένουν στο σπίτι, δεν συγκεντρώνονται και δεν επισκέπτονται τις οικογένειες. Υπάρχει ένα φεστιβάλ άνοιξης κάθε χρόνο. Αν όλοι μένουν ασφαλείς, μπορείτε πάντα να τις συναντήσετε αργότερα », λέει η μη επιβεβαιωμένη μετάφραση της νοσοκόμας.

CORONAVIRUS | NEW WORLD ORDER

666 Warning ~New World Order.Coronavirus,Economy,WW3…

Η μετάφραση λέει επίσης ότι η ιατρική περίθαλψη με ειδικά προστατευτικά κοστούμια, ιατρικές μάσκες, γυαλιά ασφαλείας και γάντια είναι «ελαχιστα «.

Σε μια πολύ συναισθηματική έκκληση, η νοσοκόμα είπε ότι όλοι στο Wuhan και τις γύρω πόλεις «δεν πρέπει να βγούμε έξω! Μείνετε στο σπίτι! «

Η μετάφραση τελείωσε με τη νοσοκόμα να αναφέρει κάποια «πολύ άσχημα νέα».

Ο ιός corona έχει μεταλλαχθεί. Είναι πλέον ένας ιός δεύτερης γενιάς. Όταν ήταν ακόμα στην πρώτη γενιά, μπορούσαμε ακόμα να το αντιμετωπίσουμε … Ωστόσο, μετά την τελευταία μετάλλαξη, έγινε μοιραία … Το ποσοστό μόλυνσης αυξάνεται τώρα εκθετικά. Συνεπώς, παρακαλούμε να θυμάστε να μην βγείτε έξω, να μην επισκέπτεστε τους ανθρώπους, να μην συγκεντρώσετε σε μια ομάδα, να μην κρατάτε κόμματα ».

Όπως μάθαμε την Κυριακή, περίπου 5 εκατομμύρια κάτοικοι του Wuhan είχαν ήδη απομείνει πριν τεθεί σε ισχύ η καραντίνα. Αυτό σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι δεν γνώριζαν ακόμη ότι είχαν τον κοροναϊό και μπορούσαν να το διαδώσουν.

«Παρατηρήσεις δείχνουν ότι ο ιός είναι επίσης μεταδοτικός κατά τη διάρκεια της περιόδου επώασης.» Αυτό επιβεβαιώθηκε επίσης από τον Ma Xiaowei, υπουργό Υγείας της Εθνικής Επιτροπής Υγείας της Κίνας (NHC), προσθέτοντας ότι η περίοδος επώασης διήρκεσε μεταξύ μιας και 14 ημερών. «Μερικοί ασθενείς έχουν φυσιολογικές θερμοκρασίες και υπάρχουν επίσης και πολλές ήπιες περιπτώσεις. Υπάρχουν κρυμμένοι αχθοφόροι «, δήλωσε ο Μα.

Η Κίνα έχει ήδη τοποθετήσει σε καραντίνα 17 πόλεις και παγιδεύει δέκα εκατομμύρια ανθρώπους για να αποτρέψει την περαιτέρω μετάδοση του ιού. Οποιαδήποτε προσπάθεια να περιοριστεί η εξάπλωση έχει πιθανώς αποτύχει.
Κινέζικη νοσοκόμα λέει ότι 90.000 έχουν ήδη μολυνθεί σε συναισθηματικό λόγο για βοήθεια

και εδώ περισσότερα ….

και εδώ είναι τα σχόλια κάτω από το βίντεο του YouTube στο Mandarin. Αφήστε το Google να το μεταφράσει για εσάς

https://twitter.com/DrEricDing/status/1221620398950883329

Εθνική Επιτροπή Υγείας της Κίνας: «Ο ιός είναι μεταδοτικός ακόμα και κατά τη διάρκεια της περιόδου επώασης … Μερικοί ασθενείς έχουν φυσιολογικές θερμοκρασίες. Υπάρχουν κρυμμένοι φορείς. «==> Μια άλλη ένδειξη για το πώς ο νέος στεφανιαίος ιός είναι χειρότερος από το SARS
Ποια είναι η μεγάλη διαφορά μεταξύ του SARS και του νέου ιού της κορώνας; Το SARS δεν ήταν μεταδοτικό κατά τη διάρκεια της περιόδου επώασης. Αλλά ο νέος ιός corona μπορεί να «μεταδοθεί» ακόμη και αν δεν υπάρχουν συμπτώματα ακόμα! Πρώην Επίτροπος FDA των Η.Π.Α. Ο Scott Gottlieb το επιβεβαιώνει.

Corona virus: Γιατί δεν επιβάλλονται καθολικές ταξιδιωτικές απαγορεύσεις;
Ο νέος τύπος ιού corona εξαπλώνεται με μεγάλη ταχύτητα στην Κίνα. Εν τω μεταξύ, ο αριθμός των μολυσμένων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο αυξάνεται επίσης. Γιατί διεθνείς οργανισμοί όπως ο ΠΟΥ έχουν εδώ και καιρό διακηρύξει την κατάσταση μιας πανδημίας που εξαπλώνεται παγκοσμίως θα είναι πάντα πάντα ένα μυστήριο στον καθρέφτη των γεγονότων. Ένα στιγμιότυπο.

Οι διεθνείς οργανισμοί, όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ.), εξακολουθούν να περιμένουν πριν η επιδημία, η οποία εξαπλώνεται στην Κίνα και προκαλείται από ένα νέο είδος κορωναϊού, κηρύσσεται παγκόσμια πανδημία, παρόλο που τα κριτήρια στα οποία βασίζεται μια τέτοια περίπτωση έχουν από καιρό επιτευχθεί. Γιατί;

Bill Gates Simulation ‘Predicted’ Coronavirus 33 MILLION Could Die In First Six Months

WORLD SITREP – Corona Virus Could Kill Millions

Viren und Epidemien auf dem Vormarsch | Doku | ARTE

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *