ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ… ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

4.87/5 (15)

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΓΕΡΣΗΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ… ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ!

Γράφει και κοινοποιεί ο Γεωκών

Τα ΜΜΕ ασχολούνται κυρίως με τον covid-19, και την πανδημία και δεν αποκαλύπτουν τι συμβαίνει σε όλες τις μεγάλες δυνάμεις του πλανήτη, το ίδιο κάνουν και οι επιστήμονες, εδώ και χρόνια οι κυβερνήσεις κάποιων κρατών λαμβάνουν προφυλάξεις για μια παγκόσμια καταστροφή ( φυσική, πυρηνική, βιολογική κλπ) εδώ είναι μερικά αξιοσημείωτα γεγονότα:
Βαθιά μέσα σε ένα παγωμένο βουνό μεταξύ της Νορβηγίας και του Βόρειου Πόλου βρίσκεται μια τεράστια τράπεζα σπόρων ζωτικής σημασίας για το μέλλον της ανθρωπότητας, βέβαια αυτά δεν είναι για να σώσουν την ανθρωπότητα όπως λένε αλλά για να τα χρησιμοποιήσουν οι κοσμοκράτορες όπως και τα 500 εκατομμύρια που θα επιβιώσουν, όπως λένε, από τους πολέμους και τις καταστροφές, περισσότερες από 930.000 ποικιλίες καλλιεργειών τροφίμων, είναι αποθηκευμένα στο Global Seed Vault στο Spitsbergen, μέρος του αρχιπελάγους της Νορβηγίας.
Κυβερνήσεις, Οργανισμοί και στρατιωτικά κτίρια έχουν κατασκευάσει τα World Wide Underground Survival Bunkers ( υπόγεια καταφύγια ) τα τελευταία 3-5 χρόνια έχουν αυξηθεί σε όλον τον κόσμο σχεδόν 700%
Οι ΗΠΑ σκάβουν τεράστιες υπόγειες εγκαταστάσεις σε αφιλόξενες περιοχές που είναι δύσκολο να φτάσουν οι μάζες! Άρα δεν προορίζονται για εμάς τους κοινούς θνητούς…
Η Κίνα σκάβει έκτακτα συγκροτήματα μετρό κάτω από τις περισσότερες από τις μεγάλες πόλεις της για προστασία από καταστροφή, φαίνεται όμως περίεργο όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα και το πεδίο εφαρμογής.
Η Ρωσία ανακοίνωσε το 2019 ότι προσθέτει 5.000 νέα καταφύγια από πυρηνικά, στη Μόσχα
Η Νορβηγική κυβέρνηση χτίζει όλο και περισσότερες υπόγειες βάσεις και αποθήκες.
Η FEMA κατασκεύασε ειδικά στρατόπεδα και αγόρασε εκατομμύρια σάκους για πτώματα. Επίσης, αποθηκεύουν εκατομμύρια τόνους αποξηραμένων τροφίμων.
Πολλοί άνθρωποι απλώς δεν συνειδητοποιούν πόσο ξαφνικά και γρήγορα μπορούν να σημειωθούν τεράστιες φυσικές και τεχνικές καταστροφές και μάλιστα χωρίς προειδοποίηση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ«ΦΟΒΕΡΟ ΘΕΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΩΝ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΜΑΣ»

σε ένα σημείο λέει Ο ΚΥΡΙΟΣ 
«τα πάνω κάτω θε να ’ρθούν , θα αναποδογυριστούνε.Θε να σκαφθεί βαθειά η γη, πρέπει να καθαρίσει, όλη να καταποντιστεί και η βρωμιά βαθειά να μπει, καινή να επικρατήση. Θ’ αλλάξει πρόσωπο η γη, αγνώριστη θα γίνει, τίποτα απ’ ό,τι ξέρατε, το ίδιο δεν θα μείνει. ΠΟΛΕΙΣ ΘΑ ΛΕΙΨΟΥΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ, ΧΑΡΑΔΡΕΣ Θ’ ΑΝΟΙΧΤΟΥΝΕ, ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΑΤΕ,ΟΛΟΙ ΘΕ ΝΑ ΣΚΑΦΤΟΥΝΕ. ΞΕΧΑΣΤΕ Τ’ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΑΣ, ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΝΑΧΑΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΣΑΣ»
Οι περισσότεροι από εμάς συνεχίζουμε να κοιμόμαστε ακόμα, όμως σύντομα θα ζήσουμε την πραγματικότητα και θα δούμε ( όσοι επιβιώσουν ) έναν πλανήτη πολύ διαφορετικό, έχω βρει μια ταινία του 2009 που αναφέρεται σε μια παγκόσμια καταστροφή, δεν χρειάζεται να δείτε όλη την ταινία, δείτε μόνο τα πρώτα λυγά λεπτά…και θα καταλάβετε πολλά…

Ο ΘΕΟΣ μας έχει προειδοποιήσει «Θ’ αλλάξει πρόσωπο η γη, αγνώριστη θα γίνει, τίποτα απ’ ό,τι ξέρατε, το ίδιο δεν θα μείνει…»
Άρα, τα σπίτια θα διαλυθούν, οι ουρανοξύστες θα πέσουν σαν χάρτινοι πύργοι, σχολεία και τα εμπορικά κέντρα θα ισοπεδωθούν και ολόκληρο το τοπίο δεν θα θυμίζει την πόλη που ήταν κάποτε, εκατομμύρια, ίσως δισεκατομμύρια άνθρωποι θα χάσουν τη ζωή τους, παντού ερημιά, πόνος, κλάμα, πείνα, και ασθένειες

Αυτοί που κυβερνούν τον κόσμο σήμερα, πυροδοτούν άχρηστους πολέμους για να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα καταστρέφοντας ένα έθνος, την θρησκεία, την φυλή και την οικογένεια. 
Οι περισσότεροι ιστορικοί πληρώνονται για να αποκρύψουν το φρικτό γεγονός ότι οι άνθρωποι που είναι τελικά υπεύθυνοι για το Άουσβιτς, Γκουλάγκ, Χιροσίμα, Ιρακ, Συρία, Κύπρο κλπ. εξακολουθούν να διαχειρίζονται τον κόσμο.
Ο Rothschild έγραψε κάποτε, «Από εμάς προχωράει ο τρομακτικός τρόμος. Έχουμε στην υπηρεσία μας άτομα όλων των απόψεων, όλων των δογμάτων, μοναρχικών, δημαγωγών, σοσιαλιστών, κομμουνιστών και ουτοπικών ονειροπόλων κάθε είδους … προσπαθώντας να ανατρέψουμε όλες τις καθιερωμένες μορφές τάξης. Όλα τα κράτη βρίσκονται σε βασανιστήρια… αλλά δεν θα τους δώσουμε ειρήνη έως ότου αναγνωρίσουν ανοιχτά τη διεθνή σούπερ κυβέρνησή μας… » και εννοεί τον Αντίχριστο.

Φίλοι μου αυτό που έρχεται είναι αναπόφευκτο. Είναι μόνο θέμα χρόνου.
Η κορύφωση θα έρθει αναπάντεχα, εν τω μεταξύ, υπομονή, παρακολουθήστε τις εξελίξεις, περισσότερο αυτές που αφορούν την Ελλάδα διότι σε λίγο οι εξελίξεις θα τρέχουν πολύ γρήγορα, θυμάστε τι έλεγαν οι Γέροντες για τους έλληνες πολιτικούς, για την βουλή, και για τους ιεράρχες που πρόδωσαν τον Χριστό μας ; όλα αυτά θα τα δούμε σύντομα… Το Φως, η Αλήθεια και το Καλό πάντα κερδίζουν.
Στα χρόνια τα παλιά, οι προδότες είχαν άσχημο τέλος ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΙΕΡΑΡΧΕΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ…οι δολοφόνοι, οι παιδόφιλοι, οι προδότες, οι σατανιστές, οι άθεοι, και οι αντίχριστοι, πως τα καταφέραμε ένας λαός με ένδοξο παρελθόν να έχουμε καταλήξει να συντηρούμε ένα διαλυμένο κράτος, το οποίο λειτουργεί εις βάρος του λαού και απεργάζεται την καταστροφή του Έθνους ;
Πρέπει να κάνουμε τον πατριωτισμό μας πράξη. ….Να περιφρουρήσουμε αξίες, πολιτισμό, περιβάλλον, την πίστη μας, και την γλώσσα μας. Να περιφρουρήσουμε τη φυλή μας, και τον γεωγραφικό χώρο που μας απέμεινε και να διεκδικήσουμε αυτό που ανήκει σε μας και στα παιδιά μας. Να αγωνιστούμε για να λευτερώσουμε τα σκλαβωμένα εδάφη του Ελληνισμού.
Η ευθύνη για την κατάντια της πατρίδας μας δεν βαραίνει μόνο αυτούς που ζεσταίνουν με τον κώλο τους τις καρέκλες των διαφόρων κυβερνήσεων και βουλής….. αλλά βαραίνει και όλους εμάς που τους ανεχόμαστε.
Είναι ώρα να ενωθούμε και να πολεμήσουμε το κακό…

οimos-athina.blogspot.com

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *