ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΠΟΥ ΣΠΑΖΟΥΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ(Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Οι τελευταίες φωτιές στην Καλιφόρνια στο Όρεγκον των ΗΠΑ αλλά και οι φωτιές στην Ελλάδα όπως και άλλο που έχουν πυκνώσει πολύ τα τελευταία χρόνια λειτουργούν σαν ένα όπλο της Νέας Τάξης να σπάζει το ηθικό του κόσμου καταστρέφοντας τις περιουσίες και συχνά με πολλά αθώα θύματα.

Oregon wildfires: Drone video shows scorched scenes in town nearly wiped out by fire

Something strange is happening in the West Coast is this the new normal? The wildfires EXPOSED

Ερευνητές που έχουνε ερευνήσει το φαινόμενο αυτό έχουν διαπιστώσει πώς πριν εκραγούν οι πυρκαγιές, πετάνε Drones στην περιοχή που αφήνουν μια αγνώστου σύνθεσης και ιδιότητας σκόνη να αιωρείται στον αέρα που μπορεί να έχει άμεση σχέση με την έκρηξη της φωτιάς. NanoChem Smoke.

Fire NanoChem Smoke Is Weaponized and Business Liable for Worker Safety from Toxic Air

The Grand Designed DEW Disco (just go!) Inferno

Very easy starting wildfires from aircraft

Ψαλ. 9,17 Με τα θαυμαστά αυτά έργα της δικαιοσύνης σου γίνεται υλοφάνερον και γνωστόν εις όλον τον κόσμον, ότι ο Κυριος πάντοτε δικαίας κρίσεις και αποφάσεις λαμβάνει και εφαρμόζει. Εφερεν εν τη δικαιοσύνη του έτσι τα πράγματα ο Κυριος, ώστε ο αμαρτωλός συλλαμβάνεται ο ίδιος εις τα παγιδευτικά έργα, που έχει στήσει δια τους άλλους.
Πραξ. 2,19 Και θα δώσω θαύματα επάνω στον ουρανόν και σημεία εις την γην κάτω, που θα μαρτυρούν την θείαν μου δύμαμιν• αιματοχυσίας και πυρκαϊάς και σύνεφα καπνού, που θα ανεβαίνουν από τας καιομένας πόλεις σας.
Β Πε. 3,7 Οι δε σημερινοί ουρανοί και η γη με τον παντοδύναμον λόγον του Θεού φυλάσσονται δια το πυρ και διατηρούνται δια την μεγάλην ημέραν της Κρίσεως και της καταστροφής των ασεβών ανθρώπων.
Αποκ. 20,15 Και οποίος δεν ευρέθηκε γραμμένος στο βιβλίον της ζωής ερρίφθη εις την λίμνην της φωτιάς.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *