ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ…ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΜΠΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΑΟ (Βίντεο)

5/5 (6)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Στην Ολλανδία στην  περιοχή του Μπριλέν, είναι απίστευτο και όμως αληθινό. Ένας ιερέας μιας χριστιανικής σέκτας, για να τραβήξει τον κόσμο ξανά, υποσχέθηκε στους κατοίκους ότι όταν κλείνουν τα τοπικά παμπ θα τους προσφέρει μπύρα μέσα στο ναό του με την υπόσχεση όμως ότι το πρωί θα πηγαίνουν να ακούν το κήρυγμα του και να συμμετέχουν στη θεία λειτουργία. Το κατάντημα των χριστιανών του εξωτερικού με τους οποίους μάλιστα συμπροσεύχεται ο δικός μας πατριάρχης.

Στο Λονδονιστάν ο μουσουλμάνος δήμαρχος του, επιτρέπει την ίδρυση  400 νέων τζαμιών ενώ 500 παλιές εγκαταλειμμένες εκκλησίες τις προσφέρει προς εκμετάλλευση.

Το κατάντημα της σημερινής Ευρώπης με τη μεγάλη απαξίωση της χριστιανικής θρησκείας και την ολοένα και μεγαλύτερη πλημύρα των μουσουλμάνων λαθρο παρουσιάζει καθημερινά πολλά συμβάντα και γεγονότα.

Σε ποια δραματική κατάσταση έχει φτάσει ο χριστιανισμός απέναντι στο Ισλάμ φαίνεται από την εικόνα που παρουσιάζουν  δυο μεγάλοι χριστιανικοί ναοί στο Λονδίνο, ο ναός του Αγίου Γεωργίου και ο ναός της Παναγίας.

Η εφημερίδα Daily Mail δημοσίευσε φωτογραφίες των δυο εκκλησιών και ενός τζαμιού σε απόσταση λίγων μέτρων αναμεταξύ τους στην καρδιά του Λονδίνου.

Οι δύο αυτοί ναοί έτυχε να βρίσκονται λίγα μέτρα απόσταση από ένα γνωστό μουσουλμανικό τέμενος της βρετανικής πρωτεύουσας. Ενώ αυτοί οι δύο ναοί που κάποτε γέμιζαν από περίπου 1200 πιστούς, σήμερα είναι εγκαταλειμμένοι και άδειοι, το γειτονικό μουσουλμανικό τέμενος συγκεντρώνει χιλιάδες πιστούς μουσουλμάνους.

Συγκεκριμένα, στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, που σχεδιάστηκε για να φιλοξενήσει 1.230 πιστούς, συγκεντρώθηκαν μόνο 12 άτομα για να γιορτάσουν και να προσευχηθούν Στην εκκλησία της Σάντα Μαρία υπήρχαν μόνο 20 άτομα.

Στην κατάσταση αυτή συμβάλει χαρακτηριστικά και ο νυν δήμαρχος του Λονδίνου, ο μουσουλμάνος Σαντίκ Καν, ο οποίος δεν χάνει ευκαιρία να απαξιώνει τη χριστιανική θρησκεία.

 

Στην δεύτερη μεγάλη πόλη της Βρετανίας, το Μπίρμιγκχαμ, είναι εντυπωσιακό πως εκείνο που δεσπόζει στον ουρανό σε κάποιον επισκέπτη που έρχεται για πρώτη φορά να επισκεφτεί την πόλη είναι ένας μεγάλος μιναρές. Η πόλη αυτή είναι γνωστό ότι συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό μουσουλμάνων και πολλοί από αυτούς δηλώνουν φανερά ότι είναι οπαδοί του ISIS.

Σε όλη τη Βρετανία έχει δοθεί δια νόμου η άδεια να καλούν από τα μεγάφωνα των τζαμιών τους πιστούς σε προσευχή τρεις φορές την ημέρα όπως σε μια τυπική μουσουλμανική χώρα.

Τα ποσοστά των μουσουλμάνων στις μεγαλύτερες βρετανικές πόλεις είναι τα εξής: Μάντσεστερ (15,8%), Μπέρμιγχαμ (21,8%) και Μπράντφορντ (24,7%).

Όπως δείχνουν τα στατιστικά, οι γεννήσεις των μουσουλμάνων είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές των γηγενών. Και όλα αυτά συμβάλλουν στις πιθανότητες εκδήλωσης τρομοκρατικών επιθέσεων. Πρόσφατα μάλιστα στο Μπίρμιγκχαμ η αστυνομία εξάρθρωσε ένα κέντρο συγκέντρωσης τρομοκρατών μουσουλμάνων.

Όπως δείχνουν τα στατιστικά, οι γεννήσεις των μουσουλμάνων είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές των γηγενών. Και όλα αυτά συμβάλλουν στις πιθανότητες εκδήλωσης τρομοκρατικών επιθέσεων. Πρόσφατα μάλιστα στο Μπίρμιγκχαμ η αστυνομία εξάρθρωσε ένα κέντρο συγκέντρωσης τρομοκρατών μουσουλμάνων.

Στην ίδια την πρωτεύουσα της Βρετανίας, στο Λονδίνο, έχουν συγκροτηθεί πλήθος δικαστηρίων Σαρίας. Επίσημα υπάρχουν τα 100 μουσουλμανικά δικαστήρια της Σαρίας. Ενώ οι βρετανικές αρχές ουσιαστικά κάνουν σαν να αγνοούν την αυξανόμενη επιβολή αυτού του ισλαμικού νόμου.

Χαρακτηριστικό είναι πως ένας από τους κορυφαίους δικαστές της Μεγάλης Βρετανίας ο κύριος James Munby δήλωσε απροκάλυπτα πως η δικαιοσύνη πλέον δεν αποδίδεται βάσει χριστιανικών αρχών αλλά πολυπολιτισμικών αρχών και πρέπει να έχει μια φανερή εύνοια προς το Ισλάμ.

Το τέλος για τη Βρετανία αλλά μάλλον και για όλη την  Ευρώπη διαγράφεται πλέον με έντονο ισλαμικό χρώμα δείχνοντας το κατάντημα της άλλοτε μεγαλύτερης χριστιανικής ηπείρου.

Και για να πάμε και στην Ιταλία ας δούμε τι δήλωσε ένας 25χρονος Αφρικανός μουσουλμάνος από την Γκάμπια ο οποίος πριν λίγο καιρό έβαλε φωτιά στο προαύλιο μιας χριστιανικής εκκλησίας ένα άγαλμα της Παναγίας και όλα τα χριστιανικά σύμβολα που βρίσκονταν εκεί. «Είμαι μουσουλμάνος, είναι καθήκον μου να καταστρέφω χριστιανικά σύμβολα», λέει ο ίδιος.

Όταν πιάστηκε προσπαθώντας να εγκαταλείψει τη σκηνή, είπε ότι ήταν καθήκον του ως μουσουλμάνος να καταστρέψει τα χριστιανικά σύμβολα. Δεδομένου ότι το περιστατικό έλαβε χώρα τον Ιανουάριο και έχει πλέον αποβληθεί, αυτό σημαίνει ότι δεν έχει υπηρετήσει σχεδόν καθόλου χρόνο φυλάκισης για τα αδικήματα της πυρκαγιάς, της υλικής ζημίας και της βίαιης αντίστασης στη σύλληψη.

Αυτόν τον Αφρικανό οι Ιταλικές αρχές τον απέλασαν αλλά είναι σχεδόν σίγουρο, όπως πολλοί άλλοι, ότι πολύ σύντομα θα βρει τον τρόπο να ξαναμπεί στην Ιταλία και να κάνει τα ίδια.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα επιστρέψει ξανά σε ένα από τα παράνομα αλλοδαπά μουσουλμανικά λαθραία πλοία που διασώζονται από την ιταλική ακτοφυλακή σε καθημερινή βάση αυτές τις μέρες.

Καμαρώστε χαρακτηριστική σκηνή στη Γερμανία πως οι μουσουλμάνοι λαθρο που τους κουβάλησε η Μέρκελ μπαίνουν μέσα σε ένα σουπερμάρκετ, τρώνε ό,τι θέλουν και όχι  μόνο δεν πληρώνουν τίποτα, αλλά πετούν και τα σκουπίδια όπου βρουν.

Σε μια άλλη περίπτωση βιασμού μιας κοπέλας στη Γερμανία, στο δικαστήριο που έγινε, οι συγγενείς της μόνο που δεν λίντσαραν τους δικαστές γιατί κρατούσαν μια φιλική στάση προς τον λαθρο βιαστή ενώ εκείνος γελούσε με όλη αυτή την κατάσταση. Ο ίδιος γνωρίζει ότι σε λίγο καιρό θα είναι ελεύθερος και πάλι και μπορεί να συνεχίσει να βιάζει.

Φτάσαμε στο θλιβερό σημείο ακόμα και οι ποδοσφαιρικές ομάδες να βγάζουν το σταυρό από τα εμβλήματά τους για να μην προσβάλλουν τους μουσουλμάνους, όπως για παράδειγμα η Ρεάλ Μαδρίτης.

Και για να καταλάβουμε που έχει φτάσει η τρέλα, ιδιαίτερα των Αμερικανών: ένας Αμερικάνος που δημοσίευσε μια φώτο της Μέρκελ, υποσχέθηκε στους αναγνώστες του πως αν του δώσουν 10.000 λαικ θα κάνει τη φώτο αυτή τατού στα οπίσθιά του. Τελικώς, συγκέντρωσε 30.000 λαικ και προσχώρησε στην πράξη,

Εδώ θα δείτε πως στην Αυστραλία περιθάλπουν και περιποιούνται τους μουσουλμάνους λαθρο μέσα στη μέση του δρόμου.

Δεν υπάρχουν χώροι πλέον στην Ευρώπη που να έχουν αφεθεί ανεκμετάλλευτοι από τους μουσουλμάνους καθώς οι ίδιοι έχουν φροντίσει οτιδήποτε κτίριο όπως εκκλησίες αποθήκες κλπ να το αξιοποιήσουν για να εξυπηρετήσουν δικούς τους σκοπούς. Ισλαμοποίηση της Ευρώπης με όλη την σημασία της λέξεως.

Άλλο ένα παράδειγμα στο Lüchow στο Βέντλαντ  της Γερμανίας. Ένας παλιός ιστορικός σταθμός μετατρέπεται σε τζαμί και ο ιμάμης ο Dr Mouhandes λέει ότι περιμένουν 100 πιστοί, οι οποίοι θα είναι το πρώτο του ποίμνιο.

Ο εν λογω ιμάμης είναι γιατρός και εργάζεται από το 1991 στο Lüchow στο Βέντλαντ όπου  και κατάφερε να μαζέψει  από δωρεές χρήματα για να μετατρέψει τον σταθμό σε μεγάλο τζαμί με χωριστούς χώρους για άντρες και για γυναίκες.

Ακόμη και οι αστυνομικές δυνάμεις σηκώνουν πλέον τα χέρια ψιλά. Στο επόμενο βίντεο παρουσιάζεται ένα επεισόδιο όπου ένα Γάλλος αστυνομικός ουσιαστικά το βάζεις τα πόδια μπροστά σε Αφρικανούς αδίστακτους λαθρο. Τέτοιες καταστάσεις δεν αποκλείεται να τις έχουμε και στη χώρα μας.

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr

 

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Συναφή Άρθρα

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *