ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΑΜΟΚ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ(Βίντεο)

5/5 (4)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΑΜΟΚ

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

Εβραίος Ραβίνος: Για να έρθει ο Αντίχριστος πρέπει να καταστραφεί η Ευρώπη και ο Χριστιανισμός

The Jewish Plot to Destroy Christian Europe

Janusz Korwin Mikke – POLAND WILL BE POLAND! European Union Must Be Destroyed! 28.02.2018.

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ. ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ, Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ, Ο ΓΕΡΩΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Gaddafi’s Prophecy, 2011 – «Europe will turn black»

3 Reasons The EU’s NEW Migration Plan Will DESTROY Europe

Οι Προφητείες του Alois Irlmaier: Ένας προφήτης που συχνά αγνοήθηκε κατά τον 20ο αιώνα ήταν κάποιος Alois Irlmaier. Τα οράματά του, ενός τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου στην Ευρώπη, [1] τη Μέση Ανατολή και τον Ειρηνικό συμφωνούν με πολλές από τις δικές μου προβλέψεις, καθώς και με αυτές του Γάλλου μάντη Νοστράδαμου. Η περιγραφή του, ενός τρίτου παγκοσμίου πολέμου, που ξεκινάει από μεγάλη σύγκρουση ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ειδικότερα, είναι μία από τις πιο λεπτομερείς και τρομακτικές προφητικές αναφορές που έχουν καταγραφεί ποτέ για το θέμα.

3 Weltkrieg – Die Prophezeiungen von Alois Irlmaier

Πρέπει να προειδοποιήσω ότι αυτό που ακολουθεί είναι αρκετά σοκαριστικό και μπορεί να ενοχλήσει κάποιους από εσάς. Εγώ ο ίδιος, μόλις πρόσφατα έλαβα τις πλήρεις προφητείες του Irlmaier. Στον πρόλογο, επιτρέψτε μου να πω ότι το όραμα του Irlmaier επιβεβαιώνει τις υποψίες μου ότι, τα χειρότερα και πιο φρικτά στοιχεία του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης χημικών όπλων και της κατάληξης ενός παγκόσμιου λοιμού, θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του 3ου. Κανείς δεν θα ξεφύγει από αυτή τη σύγκρουση και τις συνέπειές της.

Εδώ βρίσκονται όσα αποκάλυψε ο γερμανός προφήτης, σε συνέντευξή του τη δεκαετία του 1950:[2]

Alois irlmaier – Ich seh`s ganz deutlich

[Τα πάντα ζητούν την ειρήνη. Schalom ! (ειρήνη!). Στη συνέχεια, αυτό θα συμβεί – ένας νέος πόλεμος ξεσπάει ξαφνικά στη Μέση Ανατολή, μεγάλες ναυτικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν εχθρότητα στη Μεσόγειο – η κατάσταση είναι τεταμένη. Αλλά η πραγματική πυροδότηση του σπινθήρα άναψε στα Βαλκάνια: Βλέπω έναν «μεγάλο» να πέφτει, ένα ματωμένο στιλέτο βρίσκεται δίπλα του – τότε, ο αντίκτυπος είναι κατά την πρόσκρουση.

Δύο άνδρες θανατώνουν έναν τρίτο υψηλόβαθμο. Είχαν πληρωθεί από άλλους ανθρώπους. Ένας από τους δολοφόνους είναι ένας μικρός μαύρος, ο άλλος λίγο πιο ψηλός, με φωτεινά χρώματα στα μαλλιά. Νομίζω ότι θα συμβεί στα Βαλκάνια, αλλά δεν μπορώ να πω ακριβώς.

Μετά τη δολοφονία του τρίτου ξεκινάει εν μία νυκτί. Βλέπω ξεκάθαρα τρεις αριθμούς, δύο οχτάρια και ένα εννέα. Αλλά δεν μπορώ να πω τι σημαίνει και δεν μπορώ να δηλώσω το χρόνο. Ο πόλεμος αρχίζει με την ανατολή. Προχωράει πολύ γρήγορα. Οι αγρότες κάθονται στις παμπ παίζοντας χαρτιά, όταν οι ξένοι στρατιώτες κοιτάζουν από τα παράθυρα και τις πόρτες. Αρκετός μαύρος στρατός έρχεται από την ανατολή, αλλά ωστόσο τα πάντα συμβαίνουν πολύ γρήγορα. Βλέπω ένα τρία, αλλά δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει τρεις ημέρες ή τρεις εβδομάδες.

Vorhersagen Alois Irlmaier

Μαζικές μονάδες βαδίζουν από την Ανατολή στο Βελιγράδι και προχωράνε στην Ιταλία. Στη συνέχεια, τρεις θωρακισμένες στρατιές σε διάταξη σφήνας, προχωράνε με ταχύτητα αστραπής στα βόρεια του Δούναβη πάνω από τη Δυτική Γερμανία προς το Ρήνο – χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Αυτό θα συμβεί τόσο ξαφνικά που ο πληθυσμός φεύγει γεμάτος πανικό προς τα δυτικά. Πολλά αυτοκίνητα φράζουν τους δρόμους – αν είχαν μείνει στο σπίτι ή δεν είχαν χρησιμοποιήσει τους κεντρικούς δρόμους. Τα πάντα, τα οποία θα αποτελέσουν εμπόδιο για τα ταχέως αναπτυσσόμενα τανκς στους αυτοκινητόδρομους υψηλών ταχυτήτων και άλλων ταχέων αυτοκινητοδρόμων, θα ισοπεδώνονται. Δεν μπορώ να δω τις γέφυρες του Δούναβη πάνω από το Ρέγκενσμπουργκ πια. Σχεδόν τίποτα δεν έχει απομείνει από την μεγάλη πόλη της Φρανκφούρτης. Η κοιλάδα του Ρήνου θα καταστραφεί, κυρίως από αέρος.

Βλέπω τρεις εμπροσθοφυλακές να έρχονται. Ο Ρώσος δεν σταματά πουθενά, ενώ διοικεί τις τρεις στρατιές του. Μέρα και νύχτα τρέχει, προκειμένου να φτάσει στην περιοχή Ruhr, όπου βρίσκονται οι πολλοί κλίβανοι και τα τζάκια. Μέρα και νύχτα οι Ρώσοι τρέχουν αμείλικτα, στόχος τους είναι η περιοχή Ruhr.

Αμέσως η εκδίκηση έρχεται διά μέσου του μεγάλου νερού. Ωστόσο, ο κίτρινος δράκος εισβάλλει στην Αλάσκα και τον Καναδά ταυτόχρονα. Αλλά δεν φτάνει μακριά.

Και στη συνέχεια βρέχει μία κίτρινη σκόνη σε μια γραμμή. Όταν η χρυσή πόλη καταστρέφεται, αρχίζει. Σαν μια κίτρινη γραμμή ανεβαίνει μέχρι την πόλη στον κόλπο. Θα είναι μια καθαρή νύχτα, όταν αρχίσουν να τη ρίχνουν. Τα τανκς ακόμα κινούνται, αλλά εκείνοι που κάθονται σε αυτά τα τανκς έχουν γίνει αρκετά μαύροι. Όταν πέσει κάτω, όλα θα γίνουν νεκρά, ούτε δέντρο, ούτε θάμνος, κανένα βοοειδές, χωρίς χορτάρι, αυτό μαραίνεται και γίνεται μαύρο. Τα σπίτια εξακολουθούν να υπάρχουν. Δεν ξέρω τι είναι και έτσι δεν μπορώ να το πω. Πρόκειται για μια μακριά σειρά. Όποιος πάει πάνω από αυτή τη γραμμή, πεθαίνει. Στη συνέχεια, τα πάντα στις εμπροσθοφυλακές καταρρέουν. Κανείς δεν θα γυρίσει πίσω πια.

Τα αεροπλάνα ρίχνουν μια κίτρινη σκόνη ανάμεσα στη Μαύρη Θάλασσα και τη Βόρεια Θάλασσα. Έτσι, μια λωρίδα θανάτου δημιουργείται, κατ ‘ευθείαν από τη Μαύρη Θάλασσα προς τη Βόρεια Θάλασσα, πλατιά όσο το μισό της Βαυαρίας. Στη ζώνη αυτή δεν μπορεί να αναπτυχθεί χόρτο πόσο μάλλον να ζήσουν άνθρωποι. Η ρωσική προέλαση διακόπτεται.

Από τα ανατολικά υπάρχουν πολλές ερπύστριες. Αλλά στις ερπύστριες όλοι είναι ήδη νεκροί, αν και τα οχήματα συνεχίζουν να κυλάνε, προκειμένου σταδιακά να σταματήσουν αυτόματα. Στο Ρήνο η επίθεση τελικά απωθείται. Από τις τρεις εμπροσθοφυλακές κανένας στρατιώτης δεν θα γυρίσει σπίτι του πια.

Οι πιλότοι πετάνε τα μικρά μαύρα κουτιά τους. Εκρήγνυνται, πριν αγγίξουν το έδαφος και απλώνουν έναν κίτρινο ή πράσινο καπνό ή σκόνη. Ότι έρχεται σε επαφή με αυτό πεθαίνει, είτε είναι άνθρωπος, είτε ζώο ή φυτό. Για ένα χρόνο κανείς οργανισμός δεν επιτρέπεται να εισέλθει σε αυτήν την περιοχή, διαφορετικά θα εκτεθεί στο μεγαλύτερο θανάσιμο κίνδυνο.

Αυτά τα κουτιά είναι σατανικά. Όταν εκρήγνυνται, αναδύεται μια κίτρινη ή πράσινη σκόνη ή καπνός, ό, τι έρχεται σε επαφή με αυτό, είναι νεκρό. Οι άνθρωποι γίνονται πολύ μαύροι και το κρέας ξεκολλάει από τα οστά τους, τόσο καυστικό είναι το δηλητήριο. Καμία από αυτές τις τρεις στρατιές δε θα γυρίσει στο σπίτι πια.

Τότε βλέπω κάποιον να πετάει, έρχεται από τα ανατολικά, ο οποίος ρίχνει κάτι στο μεγάλο νερό, έτσι ώστε κάτι παράξενο θα συμβεί. Το νερό σηκώνεται μόνο του τόσο ψηλά όσο ένας πύργος και πέφτει κάτω, τότε τα πάντα πλημμυρίζουν. Η όλη δράση δεν θα διαρκέσει πολύ, βλέπω τρεις γραμμές – τρεις ημέρες, τρεις εβδομάδες, τρεις μήνες δεν ξέρω ακριβώς, αλλά αυτό δεν θα διαρκέσει πολύ.

Υπάρχει ένας σεισμός. Το νότιο τμήμα της Αγγλίας γλιστρά στο νερό. Ένα μέρος εξαφανίζεται, όταν το πράγμα πέφτει στη θάλασσα … Οι χώρες στη θάλασσα βρίσκονται σε μεγάλο κίνδυνο από το νερό, τα κύματα πάνε ψηλά όσο ένα σπίτι, αφρίζει, σα να βράζει. Νησιά εξαφανίζονται. Ένα μέρος του περήφανου νησιού βυθίζεται, αν το πράγμα το οποίο ρίχνει ο πιλότος πέφτει στη θάλασσα. Στη συνέχεια, το ίδιο το νερό σηκώνετε τόσο ψηλά όσο ένας πύργος και πέφτει κάτω. Τι είναι αυτό το πράγμα, δεν ξέρω. Πότε έρχεται, δεν ξέρω.

Κατά τη διάρκεια του πολέμου το μεγάλο σκοτάδι έρχεται, το οποίο διαρκεί 72 ώρες. Θα γίνει σκοτάδι σε μια μέρα κατά τη διάρκεια του πολέμου. Στη συνέχεια, μια χαλαζόπτωση που απαρτίζεται από κεραυνό και βροντή, ξεσπά και ένας σεισμός δονεί τη γη. Παρακαλώ μην βγείτε έξω από το σπίτι αυτή τη στιγμή. Τα φώτα δε λειτουργούν, εκτός από το φως των κεριών, το ηλεκτρικό ρεύμα διακόπτεται. όποιος εισπνέει τη σκόνη, κάνειι μία σύσπαση και πεθαίνει. Μην ανοίγετε τα παράθυρα, καλύψτε τα με εντελώς μαύρο χαρτί … Έξω, ο θάνατος από τη σκόνη είναι τριγύρω, πολλοί άνθρωποι πεθαίνουν. Μετά από 72 ώρες τα πάντα τελειώνουν. Αλλά και πάλι: Μην βγαίνετε έξω από το σπίτι, μην κοιτάξετε έξω από τα παράθυρα, και κρατήστε το φως των κεριών. Και προσευχηθείτε. Τη διάρκεια της νύχτας θα υπάρξουν πολλοί νεκροί άνθρωποι, πιο πολλοί από ό, τι στους δύο προηγούμενους παγκοσμίους πολέμους.

Μην ανοίγετε τα παράθυρα κατά τη διάρκεια των 72 ωρών. Τα βοοειδή ψοφάνε, το γρασίδι γίνεται κίτρινο και ξηρό, οι άνθρωποι θα γίνουν αρκετά κίτρινοι και μαύροι. Ο άνεμος κινεί τα σύννεφα του θανάτου μακριά προς τα ανατολικά.

Η πόλη με τον σιδερένιο πύργο (Πύργος του Άιφελ), γίνεται θύμα του ίδιου του λαού της. Αναφλέγονται τα πάντα. Μαίνεται επανάσταση και όλα αγριεύουν.

Η μεγάλη πόλη με τον σιδερένιο πύργο καίγεται. Αλλά αυτό έχει γίνει από τον ίδιο τον λαό της, όχι από εκείνους που ήρθαν από την ανατολή. Και στην Ιταλία, η κατάσταση αγριεύει. Σκοτώνουν πολλούς ανθρώπους εκεί και ο Πάπας φεύγει, αλλά πολλοί κληρικοί σκοτώνονται, πολλές εκκλησίες καταρρέουν.

Στη Ρωσία μια επανάσταση ξεσπά και ένας εμφύλιος πόλεμος. Τα πτώματα είναι τόσο πολλά που δεν μπορεί να τα πάρουν από τους δρόμους πια. Οι μεγάλοι αρχηγοί των κομμάτων αυτοκτονούν και ο μεγάλος ένοχος ξεπλένεται μέσα στο αίμα … Βλέπω μια κόκκινη μάζα αναμεμιγμένη με κίτρινα πρόσωπα, είναι μια γενική εξέγερση και μια φρικτή δολοφονία.

Ο σταυρός έρχεται σε τιμές εκ νέου. Οι Ρώσοι πιστεύουν στο Θεό εκ νέου. Θα τραγουδήσουν το τραγούδι του Πάσχα και θα κάψουν κεριά μπροστά από τις ιερές εικόνες. Με τις προσευχές του χριστιανισμού το τέρας από την κόλαση πεθαίνει. Επίσης, οι νέοι πιστεύουν εκ νέου στη μεσολάβηση της μητέρας του Θεού.

Αν τα πάντα έχουν τελειώσει, ένα μέρος των κατοίκων έχει πεθάνει και οι άνθρωποι φοβούνται το Θεό εκ νέου.

Οι νόμοι, που θανατώνουν τα παιδιά, καθίστανται άκυροι. Τότε θα υπάρξει ειρήνη. Μια καλή στιγμή. Ο Πάπας, ο οποίος δε χρειάστηκε να φύγει πέρα από το νερό για μεγάλο χρονικό διάστημα, επιστρέφει. Όταν τα λουλούδια ανθίζουν στα λιβάδια, θα επιστρέψει και θα θρηνήσει για τα δολοφονημένα αδέρφια του. Μετά από αυτά τα γεγονότα, έρχεται μια μακρά, τυχερή περίοδος. Αλλά οι άνθρωποι πρέπει να ξεκινήσουν από εκεί, όπου ξεκίνησαν οι παππούδες τους.]

ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ!!! Ήρθε η ΩΡΑ της απόφασης να επέμβει το ορθόδοξο ΞΑΝΘΟ γένος!!!
Το Ξανθό γένος! Τότε θα επέμβει από πάνω ο Ρώσος και θα γίνει όπως τα λέει η προφητεία

Τουρκική πρόκληση

π. Παΐσιος: «Όταν θα δούμε η Ελλάδα να παίρνει την πρεσβεία της από την Τουρκία και η Τουρκία την πρεσβεία της από την Ελλάδα, τότε θα πρέπει να πούμε: «Ταις πρεσβείαις της Θεοτόκου, Σώτερ σώσον ημάς». «Θα γίνει σύγκρουση στο Αιγαίο. Εμείς δεν θα πάθουμε μεγάλο κακό».
π. Σίμων Αρβανίτης: «Καί ή πρώτη, η πρώτη Ελλάς αυτήν πού θά υποστεί από τους Τούρκους μια μικρή, μια μικρή αυτήν όπως είπωμεν προσβολή». π. Ιωσήφ Βατοπαιδινός: «θα αναγκάσουν τους Τούρκους να έρθουν εδώ, στην Ελλάδα, για να ξεκινήσουν τη δουλειά τους. Και η Ελλάδα, παρόλο που τυπικά έχει κυβέρνηση, δεν έχει στην πραγματικότητα κυβέρνηση. Της λείπει η δύναμη, και οι Τούρκοι θα έρθουν εδώ».
Μοναχός Γεννάδιος: «Οι Τούρκοι θα μας επιτεθούν, θα περάσουν τον Έβρο ποταμό, προκαλούντες παντός είδους καταστροφάς. Θα φτάσουν ως τα Εξαμίλια».
Κυριάκος Τσίτσικας:« Όταν δεις και κάτσουν οι Τούρκοι μες την εθνοσυνέλευση τους και τραβήξουν πιστόλια να ξέρεις κοντεύει η ώρα. Η Κύπρος θα πιαστεί (καταληφθεί) από τους Τούρκους. Θα κηρυχθεί Ελληνοτουρκικός πόλεμος και η Τουρκία θα μπει στην Ελλάδα».
Εξαμίλια
Κοσμάς ο Αιτωλός: «Οι Τούρκοι θα φύγουν, αλλά θα ξανάρθουν πάλι και θα φθάσουν ως τα Εξαμίλια».
π. Παΐσιος: «Εξαμιλια είναι κάθε σημείο που απέχει έξι μίλια από τις ακτές της Τουρκίας. Το ίδιο και από τη δική μας πλευρά. Κάθε σημείο που απέχει έξι μίλια από τις ακτές μας, από οποιεσδήποτε νησιωτικές η χερσαίες ακτές, είναι τα Εξαμίλια. Όταν ο τουρκικός στόλος ξεκινήσει κατά της Ελλάδος και φτάσει στα έξι μίλια, πράγματι θα καταστραφεί. Θα είναι η ώρα που θα έχουν τα κόλλυβά τους στο ζωνάρι τους».

Συνέπειες: 2 νησάκια καταλαμβάνονται

Ολιγόμηνη πείνα στην Ελλάδα

π. Παΐσιος: «το πολύ κάνα – δυο νησιά να πειράξουν οι τούρκοι», «εμάς θα μας πιάσει πείνα. Θα πεινάσει η Ελλάδα. Και επειδή θα κρατήσει αυτή η μπόρα κάποιο διάστημα, μήνες θα είναι, θα πούμε το ψωμί ψωμάκι».
π. Σίμων Αρβανίτης: «μια άλλη φορά μου είπε, ότι θα έρθει τέτοια πεινά, που η πείνα του 1941 δεν είναι τίποτα, μπροστά σε αυτή που έρχεται»
π. Αμβρόσιος Λάζαρης: «θα έρθουν χρόνια δύσκολα, αλλά μη φοβάστε. τα παιδιά του ο Θεός δεν τα εγκαταλείπει. Θα τα φυλαει σκανδαλωδώς. “δηλαδή γέροντα; τι δηλαδή; να, άμα δεν θα έχεις να φας, θα ξυπνάς το πρωί, θα βρίσκεις μια φραντζόλα ψωμί πάνω στο τραπέζι και θα λες: αυτό από που ήρθε;»
π. Γεννάδιος: «Και εδώ στην Κρήτη θα έλθουν οι Τούρκοι».
Παρέμβαση Ρώσων
Τάφος Μ. Κωνσταντίνου: «Η ξανθιά φυλή μαζί με τους πράκτορες τους θα κατατροπώσουν ολόκληρο τον Ισμαήλ και θα πάρουν την Επτάλοφο μαζί με τα άλλα προνόμια
Αγ. Ανδρέας Σαλός: «Εγώ όμως πιστεύω ότι θα εισορμήσει και το ξανθό γένος, του οποίου η ονομασία αρχίζει από το δέκατο έβδομο γράμμα της αλφαβήτου (Ρ). Θα μπει λοιπόν και θα κατακόψει, και θα στρώσει τους αμαρτωλούς στο έδαφος».
π. Παΐσιος: «Τότε θα επέμβει από πάνω ο Ρώσος και θα γίνει όπως τα λέει η προφητεία του αγίου Κοσμά.»
π. Ιωσήφ Βατοπαιδινός: «Η δε Ρωσία ξαφνικά εισβάλλει στην Τουρκία.», «η Ρωσία θα μετακινήσει τις δυνάμεις της επίσης, για να αναγκάσει τους Τούρκους σε υποχώρηση».
Κυριάκος Τσίτσικας: «’Ένα ξανθό γένος θα έλθει προς βοήθεια του χριστιανισμού».
Μοναχός Γεννάδιος: «Έπειτα θα τους αντεπιτεθούμε, θα μας βοηθήσουν και άλλοι λαοί, (πιθανόν οι Ρώσοι ή οι Γάλλοι)».

Καταστροφή Τούρκων (διάλυση στα τρία)

Αγ. Κοσμάς Αιτωλός: Στο τέλος θα τους διώξουν εις την Κόκκινη Μηλιά. Από τους Τούρκους το 1/3 θα σκοτωθεί, το άλλο τρίτο θα βαπτισθεί και μονάχα το 1/3 θα πάει στην Κόκκινη Μηλιά».
π. Παΐσιος: «Η Τουρκία θα διαλυθεί, και μάλιστα θα τη διαλύσουν οι ίδιοι οι σύμμαχοι», «Θα σβήσουν ως έθνος και η έκταση ολόκληρης της Τουρκίας θα είναι μία αχανής έρημος, στην οποία, για να συναντήσει κανείς άνθρωπο, θα πρέπει να περπατάει εφτά (7) ώρες!»
π. Ιωσήφ Βατοπαιδινός: «Τότε ομού θα ηττηθεί και η δόλιος Τουρκία γιατί θα πράξη πονηρά μεγάλη προδοσία».
π. Γεννάδιος: «Οι Τούρκοι θα πάθουν μεγάλες καταστροφές, και θα καταδιωχθούν μέχρι την Κόκκινη Μηλιά (κάπου στη Μέκκα, πρωτεύουσα της Αραβίας).Από τον πόλεμο το ένα τρίτο του Τουρκικού πληθυσμού θα φονευθεί, το άλλο τρίτο θα καταδιωχθεί μέχρι την Κόκκινη Μηλιά, και το υπόλοιπον ένα τρίτο θα βαπτισθεί και θα γίνουν χριστιανοί.»
π. Σίμων Αρβανίτης: «Αλλά είναι ο τάφος τους όμως της Τουρκίας. Ο τάφος τους καθώς τό είχανε πει καί αυτοί οι Τούρκοι, όπως είπαν μερικοί τώρα».
Αγ. Μεθόδιος Πατάρων: «Θα δείρουν τους Ισμαηλίτες και θα τους καταδιώξουν ως την Κολωνία».
Κουρδικό – αρμενικό – ελληνικό κομμάτι
π. Παΐσιος: «Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια. Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους. Το κουρδικό θέμα έχει ήδη δρομολογηθεί».
Προσωρινή κατάληψη Πόλης από Ρώσους
π. Παΐσιος: « Θυμήθηκα τότε ότι ο Άγιος Μεθόδιος Πατάρων είχε πει σε μια προφητεία του « …;και κρατήσει Επτάλοφον, οι Ρώσοι, το ξανθό γένος και φυτευθήσονται εν αυτή λάχανα …;», δηλαδή το ξανθό γένος, οι Ρώσοι θα κρατήσουν την Πόλη, όσο κρατούν τα λάχανα (δηλαδή 5-6 μήνες). Αυτό το επιβεβαίωσε ο Γέροντας.
Αγ. Μεθόδιος Πατάρων: «Και θα επικρατήσει στην Επτάλοφο το ξανθό γένος για έξη ή πέντε μήνες και θα φυτεύουν πάνω σ’ αυτήν λάχανα, και θα φάνε πολλοί από αυτούς για να εκδικηθούν τους Αγίους».

Γ΄ Παγκόσμιος πόλεμος

π. Παΐσιος: «Ο πόλεμος που θα ξεσπάσει θα είναι παγκόσμιος…;»
π. Λεόντιος Σάμου: «το κακό και ο μεγάλος πόλεμος που προετοιμάζουν οι χώρες που δεν έχουν σταυρό στην σημαία τους και αυτοί που τις κατευθύνουν πλησιάζει και μοιάζει σαν το νερό που το μαζεύει τ’ αυλάκι μετά γίνεται χείμαρρος και ποτάμι και στο τέλος πλημμυρίζει την πεδιάδα και σκεπάζει την γη».
Κυριάκος Τσίτσικας: «Σ’ αυτό το Πόλεμο μόνο το 1/3 του πληθυσμού της γής θα μείνει».
Προέλασή Ρώσων μέχρι Ιερουσαλήμ
π. Παΐσιος: «Η καταιγίδα αυτή θα φτάσει μέχρι το Ισραήλ και τότε οι Εβραίοι θα καταλάβουν τα σφάλματα τους».
π. Ιωσήφ Βατοπαιδινός: «Η δε Ρωσία ξαφνικά εισβάλλει στην Τουρκία και ως χείμαρρος ορμητικός σαρώνει την Περσία. Και προχωρεί ακάθεκτη φθάνει στην Παλαιστίνη».
π. Ηλίας Διαμαντίδης: «Ο Ρώσος θα νικά. Θα πάει ως τον Ευφράτη ποταμό».
Τέλος α΄ ημιχρόνου – ανακωχή – Διαπραγματεύσεις – Δυνάμεις δύσης και άλλες ξεκινούν για Πόλη
π. Παΐσιος: «Σ΄ αυτόν τόν πόλεμο όλοι θά γυρίσουν νικημένοι. Ο Ελληνικός στρατός θά παραμείνει θεατής. Γήπεδο θά είναι ή Παλαιστίνη, τάφος τους ή Νεκρά Θάλασσα. Αυτό θά είναι καί τό πρώτο ημίχρονο…», «θα δουν τότε τα άλλα κράτη της Ευρώπης, συγκεκριμένα η Αγγλία, η Γαλλία, η Ιταλία και άλλα έξι-εφτά κράτη της ΕΟΚ, ότι η Ρωσία θα αρπάξει μέρη, οπότε θα πουν: “Δεν πάμε κι εμείς εκεί πέρα, μήπως πάρουμε κανένα κομμάτι;” Όλοι, όμως, θα κυνηγούν τη μερίδα του λέοντος. Έτσι, θα μπουν και οι Ευρωπαίοι στον πόλεμο».
π. Ιωσήφ Βατοπαιδινός: «Η πρώτη φάσις έληξε του τρομερού πολέμου τόσα δεινά πέντε μηνών δεν επαρκούν Θεέ μου; Το ζήτημα της Πόλεως πάλι θα βγει στη μέση κι ο κόσμος θα περιπλεχθεί και δε θα ξεμπερδεύση», «οι Αμερικάνοι και το ΝΑΤΟ θα προσπαθήσουν να το αποτρέψουν αυτό, ώστε να μην υπάρξει ενότητα, να μην υπάρξει ένωση μεταξύ δύο Ορθοδόξων εθνών. Θα κινήσουν και άλλες δυνάμεις, όπως τους Ιάπωνες και άλλους».
Αγ. Κοσμάς Αιτωλός: Όταν θα ιδείτε το χιλιάρμενον στα Ελληνικά ύδατα, τότε θα λυθεί το ζήτημα της Πόλης». « Από τρία μπουγάζια στενά, Κρά, Κράψη και Μουζίνα, θα περνούν πολλά στρατεύματα για την Πόλι. Καλόν είναι τα γυναικόπαιδα να βγουν στα βουνά. Θα σάς ρωτούν αν είναι μακριά η Πόλι” εσείς να μη λέτε την αλήθεια, διότι θα σας κακοποιήσουν».
Ουδετερότητα Ελλάδας – τριήμερη σύγκρουση στην Πόλη
Αγ. Κοσμάς Αιτωλός: «Στην Πόλι θα χυθεί αίμα πού τριχρονίτικο δαμάλι θα πλέξη (πλεύση)». π. Παΐσιος: «Θα βγάλει η κυβέρνηση απόφαση να μη στείλει στρατό. Θα κρατήσει στρατό μόνο στα σύνορα.»
π. Ιωσήφ Βατοπαιδινός: «Τότε τα Έθνη μεληδόν θα σφάζονται αγρίως στα όρια της Πόλεως για τα Στενά κυρίως», «Θα γίνει φοβερή σφαγή στην περιοχή της πρώην Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Από αυτούς που θα πεθάνουν, θα είναι 600 εκατομμύρια, ξέχωρα».
π. Ηλίας Διαμαντίδης: «Θα γίνει πόλεμος στην Κωνσταντινούπολη
π. Γεννάδιος: «Εις την Κωνσταντινούπολη θα γίνει μακελειό μεγάλο, και η θάλασσα θα κοκκινίσει από αίματα σφαγμένων ανθρώπων. Τριχρονίτικο δαμάλι (μοσχάρι) θα πλεύσει στο αίμα, όπως λέγει ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός στις προφητείες».
Κυριάκος Τσιτσίκας: «Στην Κωνσταντινούπολη θα συσσωρευτούν όλα τα έθνη. Εκεί θα γίνει η μεγάλη μάχη που το αίμα θα φτάνει μέχρι το χαλινό του ίππου».
Ανώνυμος Προφήτης: «Μάχη στην Κωνσταντινούπολη εφτά κρατών και τρία μερόνυχτα σφαγή. Νίκη του μεγαλύτερου κράτους κατά των έξι κρατών».
Ελληνικός στρατός ξεκινάει για τη Πόλη και φθάνει στο τέλος των συμβάντων
Αγ. Κοσμάς Αιτωλός: «Δεν θα φθάσει ο στρατός στην Πόλι ” στη μέση του δρόμου θα ΄ ρθει το μαντάτο, ότι έφθασε το ποθούμενο».
π. Ιωσήφ Βατοπαιδινός: «Τότε η Ελλάς θα σηκωθεί πρώτη με το στρατό της να εκπληρώσει ολόχαρη τον Ιερόν σκοπόν της. Να καταλάβει αμαχητί, τα ιερά της μέρη που της τα πήραν οι εχθροί, που όλος ο κόσμος ξέρει.».
Παράδοση Πόλης στους Έλληνες
π. Παΐσιος: «Όχι. Την Πόλη θα μας τη δώσουν οι Ρώσοι. Θα την πάρουν σε πόλεμο που θα κάνουν με την Τουρκία και θα τη δώσουν σ’ εμάς», «Οι Εγγλέζοι και οι Αμερικάνοι θα μας παραχωρήσουν την Πόλη. Όχι γιατί μας αγαπάνε, αλλά γιατί αυτό θα συμπλέει με τα συμφέροντά τους».
π. Ηλίας Διαμαντίδης: «Θ’ ανοίξει η Άγια Σοφιά και θα λειτουργηθεί. Ένας εξαδάκτυλος βασιλιάς θα είναι τότε».
π. Γεννάδιος: «Οι Μεγάλοι, Ρωσία – Αμερική, θα συνορίζονται ποιος θα πάρει την Κωνσταντινούπολη, λόγω της στρατηγικής θέσεώς της και θα είναι επικίνδυνη άλλη πολεμική σύγκρουσης μεταξύ των. Δια να μην έλθουν σε τέτοια πολεμική σύγκρουση και να μην την πάρει μήτε ο ένας, μήτε ο άλλος, θα είναι και εκ Θεού να την δώσουν εις τους Έλληνες, εις τους οποίους και ανήκεν».
Γέροντας «Τ» – Κύπρος: Είπε τότε ο γέροντας, εν έτει 1965 :–«Η Κωνσταντινούπολη θά δοθεί (ή, θα παραδοθεί…), σε βασιλέα των Ελλήνων.
Ανώνυμος Προφήτης: «Ο Πόλεμος θα σταματήσει από κάποιον άγγελο και η Πόλη θα παραδοθεί στους Έλληνες».
Αναγέννηση Ορθοδοξίας-Μεγάλωμα Ελλάδας
π. Παΐσιος: «Το Γένος μας θα μεγαλώσει, αν και οι υποτιθέμενοι φίλοι μας θα ήθελαν να το τσαλακώσουν και θα ήταν γι αυτούς πολύ ευχάριστο. Αλλά ο Θεός δεν θα το επιτρέψει. Θα κανονίσει ο Θεός τις υποθέσεις του Έθνους.», «Όλοι ανεξαρτήτως θα πιστέψουν. Δεν θα υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος άπιστος. Αλλά, δεν θα έχουν τον μισθό των σημερινών Χριστιανών.»
π. Ιωσήφ Βατοπαιδινός : «Ακολούθως αυτής της μεγάλης κλίμακας κάθαρσης, θα γίνει τέτοια αναγέννηση της Ορθοδοξίας, όχι μόνο στην Ρωσία, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο. Τέτοια αναλαμπή της Ορθοδοξίας!!!»
π. Σίμων Αρβανίτης: «Η Ελλάς θά δείτε σε λίγο πόσο θά γίνει μεγάλη, μεγάλη, μεγάλη. Όχι μόνο θα δείτε, θά έχει εξαίρετο καί λαμπρό παράδειγμα εις όλη την οικουμένη».
π. Εφραίμ Αριζόνας: «Η ζωή αυτών των χρόνων, θα είναι μια παραδεισένια πάνω στη γη από απόψεως αγαθών και από απόψεως πίστεως».

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ -ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ

Ο «δικός μας» ΄Αγιος Παίσιος έχει προφητεύσει επανειλημμένως για τη διάλυση της Ευρωπαικής ΄Ενωσης. Από ό,τι φαίνεται όμως, αυτό θα είναι το μικρότερο κακό, που μπορεί, να πάθει η Ευρώπη!

Γιατί υπάρχουν άλλες προφητείες, οι οποίες κάνουν λόγο για πολύ χειρότερα πράγματα, που πρόκειται, να λάβουν χώρα στη Γηραιά ΄Ηπειρο! Και την αρχή κάνει ο Σέρβος άγιος ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΕΛΙΜΙΡΟΒΙΤΣ, λέγοντας τα εξής:

«Στενοχωριέμαι για την Ευρώπη, γιατί θα καταστραφεί όπως η Καπερναούμ! Οι περήφανοι πύργοι της θα γκρεμιστούν, θα καταστραφούν και οι λεωφόροι της θα μετατραπούν σε τόπους που θα φυτρώσουν θάμνοι με αγκάθια, όπου θα κάνουν τη φωλιά τους τα φίδια. Στον τόπο που τώρα ακούγονται φωνές εναντίον του Χριστού, θα ακούγονται κραυγές από κουκουβάγιες και ουρλιαχτά από τσακάλια.»

΄Οσον αφορά στην Καπερναούμ ο ίδιος ο Χριστός είχε προείπει το τέλος της στο Ματθ. 11,23 & 24: «Και συ, Καπερναούμ, που σε εξέλεξα ως τόπον κατοικίας μου και εξυψώθηκες δια τούτο έως τον ουρανόν, θα κρημνισθής βαθύτατα μέχρι τον Αδην, διότι εάν τα μεγάλα θαύματα, που έγιναν εις σε, είχαν γίνει εις τα διεφθαρμένα Σόδομα, οι κάτοικοι θα μετανοούσαν και δεν θα κατεστρέφοντο, αλλά θα έμεναν μέχρι σήμερα. Πλην, σας λέγω και τούτο· ότι η θέσις και η τιμωρία των Σοδόμων κατά την μεγάλην ημέρα της κρίσεως θα είναι περισσότερον υποφερτή, παρά η ιδική σας»

Για να απαντήσουμε όμως στο ποια θα είναι η αιτία, που η Ευρώπη θα έχει τόσο κακό τέλος αρκεί, να κάνουμε μια περιγραφή της κατάστασης, που επικρατεί σήμερα σ’ αυτήν: Στις μέρες μας λοιπόν, στην πρώην χριστιανική Ευρώπη έχει επιβληθεί σε μεγάλο βαθμό και στην πλειοψηφία των χωρών η ΝΤΠ, η οποία έχει εισάγει νέα ανήθικα ήθη και έχει απομακρύνει τους Ευρωπαίους πολίτες από τις παραδοσιακές αρχές και αξίες! Αποτέλεσμα αυτής της δαιμονικής διείδυσης είναι τα εξής:

1) Πλήρης αποχριστιανοποίηση ή και αθεϊα των Ευρωπαίων ενώ η κατάσταση στις νέες γενιές και ειδικά στα μικρά παιδιά χειροτερεύει διαρκώς αφού δε γνωρίζουν καν το Χριστό ή στην καλύτερη των περιπτώσεων Τον θεωρούν κάτι ανάλογο του Σούπερμαν!

2) Εκκλησίες κλείνουν και μετατρέπονται σε κέντρα διασκεδάσεως ή τζαμιά !

3) Εισβολή του Ισλάμ και μέγας κίνδυνος ισλαμοποίησης της ηπείρου αφού ο άνθρωπος έχει έμφυτη την ανάγκη να γνωρίσει το Θεό και τον κατευθύνουν οπουδήποτε αλλού εκτός από την Αλήθεια!

4) Ελεύθερα μπορεί ο οποιοσδήποτε, να προσβάλει και να βλασφημήσει το Χριστό και την Ορθοδοξία, αλίμονό του όμως, αν πει κάτι εναντίον του Ισλάμ!

5) Οι Χριστιανοί λοιδορούνται και χλευάζονται!

6) Εκκλησίες γκρεμίζονται και Σταυροί καταστρέφονται!

7) Η ομοφυλοφιλία προωθείται μετά μανίας ενώ και οι BISEXUAL, TRANSGENDER έχουν γίνει κυρίαρχη τάση!

8) Τα ζευγάρια (άνδρας – γυναίκα) συζούν αντί, να παντρεύονται ενώ οι ομοφυλόφιλοι προτιμούν τις … ευλογίες του δημάρχου ή και του ιερέα, άμα λάχει!

9) Κάθε χώρα, που σέβεται τον εαυτό της χτυπάει και δυο τρεις GAY PRΙDE το χρόνο πάντα με σημαντικούς σπόνσορες, που τα ακουμπάνε χοντρά για τέτοια καραγκιοζιλίκια ενώ οι πιο προχώ φωτίζουν και τη Βουλή της χώρας στα ανάλογα χρώματα!

10) Η παιδεραστία επίσης προωθείται ως μια ακόμα επιλογή, ενώ υπάρχει και νόμιμο κόμμα παιδόφιλων στην Ολλανδία!

11) Στην «πολιτισμένη» Γερμανία οι «προοδευτικοί» Γερμανοί εκτονώνουν τη λίμπιντό τους σε οίκους ανοχής για κτηνοβάτες!

12) Οι εκτρώσεις είναι νόμιμες και γίνονται κατά χιλιάδες με το πρόσχημα του δικαιώματος της γυναίκας, να ορίζει το σώμα της! Για το δικαίωμα του αγέννητου παιδιού, να μη σφαγιασθεί, οι πάντες ποιούνται την νήσσαν!

13) Η αντίχριστη παιδεία δηλητηριάζει τα μυαλουδάκια των παιδιών με κάθε είδους ανοησία και ανωμαλία, όπως αλλαγή φύλου, έμφυλες ταυτότητες, νηπιαγωγεία ουδετέρου φύλου κλπ. ΄Οσο για προσευχή, διδασκαλία Θρησκευτικών και τέτοια «αναχρονιστικά» ούτε φωνή ούτε ακρόαση!

Αυτά τα ολίγα, έτσι, για να κάνουμε μια επαναληψούλα και να μην ξεχνιόμαστε! Και, αν μετά από τα παραπάνω έχουμε καμιά αμφιβολία για το ζοφερό μέλλον της Ευρώπης, πάει, να πει, ότι το έχουμε εντελώς ακατοίκητο!

Ας συνεχίσουμε όμως και με άλλες προφητείες, που κάνουν λόγο για το μέλλον της Ευρώπης και ας προτιμήσουμε πρώτα τους εγχώριους προφήτες (παπούτσι από τον τόπο σου…):

Α) ΄Αγιος Κοσμάς ο Αιτωλός: «Οι Πολιτείες θα καταντήσουν σαν παράγκες…» «Στις 3 χώρες μια θα μείνει!»

Β) ΄Οραμα ηλικιωμένης: «Εσείς θα αρχίσετε να ζείτε ευλογημένη ζωή, τα βάσανα στην Ελλάδα θα τελειώσουν! Αλλά για τα άλλα κράτη αφήστε… Θα καίγονται για μήνες και σωτηρία δεν θα τους έρθει από πουθενά! Θα αλλάξουν τα πάντα! Τουρκία, Ρωσία, Βουλγαρία, Ιαπωνία, Αίγυπτος, Γερμανία, Αμερική, Κορέα, Ισπανία, Ιταλία, Φινλανδία, Αλβανία κρατίδια μικρά με τσαντίρια θα γίνουν! Θα έχουν εμφύλιους για χρόνια στο έδαφός τους.»

Γ) Προφητικό ποίημα «Ακούσατε Έθνη και λαοί της Οικουμένης πάσης» :
«Τότε κατέρχονται ομού της Δύσεως τα κράτη
ουαί στα Έθνη του Βορρά γίνονται όλα στάχτη.»
Ας συνεχίσουμε όμως και με προφήτες άλλων χωρών αφού, ως γνωστόν, η Ορθοδοξία δεν έχει σύνορα:

Δ) Συγκλονιστικά και ανατριχιαστικά οράματα του Ρώσου γέροντος Αντωνίου*:
Από το βιβλίο του Αλεξάνδρου Κρασνώφ, που έγινε μπεστ σέλλερ στη Ρωσία: Ο Κύριος έδειξε δύο προφητικά οράματα στο γέροντα Αντώνιο, τα οποία είναι όντως ανατριχιαστικά και αποκαλύπτουν από το 1970 πράγματα, που δυστυχώς ήδη συμβαίνουν σήμερα και άλλα τα οποία αναμένουμε! Γράφω επιγραμματικά:

1) Θα πληθυνθούν οι τεχνικές βλάβες: αεροπλάνα θα πέφτουν, πλοία θα βουλιάζουν, πυρηνικοί σταθμοί και χημικά εργοστάσια θα ανατιναχθούν!

2) Τρομερές φυσικές καταστροφές θα χτυπήσουν όλες τις χώρες και περισσότερο την Αμερική: σεισμοί, ξηρασίες, κατακλυσμοί!

3) Ο άνθρωπος θα βρίσκει γαλήνη μόνο μέσω της πίστης του στα ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!

4) Οι πόλεις θα χτυπηθούν περισσότερο. Οι πολυκατοικίες θα καταρρέουν από τους σεισμούς και θα θάβουν εκατοντάδες ψυχές στέλνοντάς τες κατευθείαν στην κόλαση!

5) Στις πόλεις δε θα υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα, νερό, θέρμανση και τροφή και όσοι γλυτώσουν από τον Εγκέλαδο θα πεθαίνουν με αργό μαρτυρικό θάνατο από πείνα και ασφυξία!

6) Συμμορίες ληστών θα περιπλανιώνται στις πόλεις και θα εγκληματούν μένοντας ατιμώρητοι!

7) Οι αγροί θα είναι μολυσμένοι από τις τοξικές βροχές και με ξηρασία και δε θα αποδίδουν σοδειές. ΄Απειρα βοοειδή θα ψοφήσουν και θα μείνουν άθαφτα δηλητηριάζοντας την ατμόσφαιρα! Οι άνθρωποι της πόλης θα κάνουν επιδρομές στα χωριά ικανοί ακόμα και να σκοτώσουν για μια φέτα ψωμί!

8) Οι άνθρωποι θα έχουν καταπατήσει όλες τις εντολές του Θεού και θα έχουν απορρίψει τη Θεία Πρόνοια και Χάρη!

9) Ο κανιβαλισμός θα γίνει ένα σύνηθες φαινόμενο!

10) ΄Ολα θα ξεκινήσουν από μικροπράγματα, όπως το έκλυτο ντύσιμο και τα ήθη, την κοινή διαπαιδαγώγηση αγοριών και κοριτσιών και την απομάκρυνση από την εκκλησία!

11) Η λογική του κόσμου συσκοτίζεται από την αφθονία μιας δωδεκάδας «ανεπτυγμένων» χωρών, που επέλεξε ο Σατανάς για όργανά του!

12) Ο Σατανάς εξαπατά τον κόσμο με το σλόγκαν της «ελευθερίας», που στην πραγματικότητα όμως είναι ένας ζυγός, που οδηγεί κατευθείαν στην κόλαση!

13) Το παγκόσμιο κακό θα δυσφημήσει την Αγία Εκκλησία του Χριστού ενώ μέσω των ΜΜΕ θα προσβάλλει, θα χλευάσει και θα γελοιοποιήσει τους Χριστιανούς και το χριστιανικό τρόπο ζωής (ιεροτελεστίες, νηστείες κλπ.)!

14) Χιλιάδες εχθροί της Ορθοδοξίας θα διεισδύσουν στις τάξεις των κληρικών και θα απομακρύνουν τους ανθρώπους από την εκκλησία!

15) Το φως της πραγματικής αγιότητας, της πίστης και της θεοσέβειας όμως θα συνεχίζει, να τρεμοπαίζει σε κάποια μέρη της γης!

16) Ο αληθινός κλήρος και οι ευσεβείς θα διωχθούν και κάποιοι θα μαρτυρήσουν!

17) Θα προωθήσουν τη σεξουαλική ελευθερία ενώ η διαφθορά και η πορνεία θα προβάλλεται ακόμα και στα μικρά παιδιά!

18) Απώτερος σκοπός η γιορτή της Αστάρτης και του Βάαλ, όπου όλοι θα πορνεύουν αποχαυνωμένοι από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά!

19) Ο σοδομισμός και η παιδεραστία θα προβάλονται ως υπέρτατες μορφές ελευθερίας!

20) Η σοδομική αμαρτία θα εξαπλωθεί αισθητά αρχικά ανάμεσα σε καλλιτέχνες και πολιτικούς, ενώ θα διοργανώνονται και καρναβάλια ομοφυλοφίλων!

21) ΄Οσοι αντιστέκονται θα θεωρούνται αμαθείς και εχθροί του κράτους!

22) Θα υπάρξει τρομερή έξαρση των αυτοκτονιών στους νέους, οι οποίοι θα είναι χωμένοι στην αμαρτία, το ποτό και τα ναρκωτικά! Θα πληθύνουν οι σεξουαλικώς μεταδιδόμενες αρρώστιες!

23) ΄Υψιστος σκοπός της ζωής θα είναι ο υλισμός!

24) Οι τράπεζες όμως θα πτωχεύσουν ακαριαία και οι άνθρωποι θα γονατίσουν!

25) Η βιομηχανία θα παραλύσει εξαιτίας φυσικών συμφορών και πολέμων και τότε οι άμθρωποι θα κατανοήσουν ποια είναιο τα σημαντικά και ποια τα ασήμαντα πράγματα στη ζωή!

Ε) Ευτυχώς όμως, σύμφωνα με το Σέρβο Γέροντα Στέφανο: «Μπροστά μας είναι οι μέρες των μεγάλων γεγονότων. Ο Χριστιανισμός δεν είπε ακόμα την τελευταία του λέξη.»

Συμπεράσματα: Στην Ευρώπη κυριαρχούσε ο σατανάς μέχρι, που εμφανίστηκε ο Χριστός και απάλλαξε τους Ευρωπαίους από το σκοταδισμό και την ειδωλολατρεία! Οι λαοί της Ευρώπης βαπτίστηκαν και έκαναν ιεραποστολές όπου βάπτιζαν και άλλους λαούς μεταδίδοντας τους τα φώτα τους. Δυστυχώς όμως δεν εκτίμησαν την απλοχεριά Του και αντί, να ευχαριστήσουν το Χριστό Τον αρνήθηκαν και Τον έδιωξαν από κοντά τους!

΄Οπως ακριβώς οι Γαδαρηνοί, τους οποίους ο Χριστός ελευθέρωσε από τη δαιμονική λεγεώνα και εκείνοι Τον παρακάλεσαν να φύγει! Και Εκείνος έφυγε χωρίς να πει λέξη αλλά κατάρα έμεινε σ’ αυτή την περιοχή. Η περιοχή των Γαδαρηνών, που κάποτε ήταν εύφορη και πλούσια, σήμερα είναι μία γκρίζα καταραμένη έρημος.

Και επειδή κι εμείς οι ΄Ελληνες κοπτόμεθα, να ακολουθήσουμε τους άσπονδους»φίλους και συμμάχους» μας Ευρωπαίους, ας προσέξουμε λίγο! Γιατί πήραμε φόρα (φόρα κατηφόρα), να πρωτοστατήσουμε στον προοδευτισμό του κ@λου και κινδυνεύουμε, να ακολουθήσουμε την υπόλοιπη Ευρώπη στη μαύρη και άραχνη μοίρα, που την περιμένει! Γκρεμίζουμε εκκλησίες και σταυρούς και χτίζουμε τζαμιά!

Ανατρέφουμε παιδιά χωρίς Θεό και σύμφωνα με τις νεοταξίτικες επιταγές! Συναγωνιζόμαστε τους άλλους λαούς στην αμαρτία και κρατάμε τα σκήπτρα στις εκτρώσεις! Ας έρθουμε εις σεαυτόν, ας διαχωρίσουμε σαφώς τη στάση μας από τους άθεους ή τους θεομπαίχτες πολιτικούς μας, που λυμαίνονται Ελλάδα και Ορθοδοξία και ας υπακούσουμε στα κελεύσματα των προφητών και λοιπών ανθρώπων του Θεού, που μας δείχνουν τη μοναδική οδό σωτηρίας: τη ΜΕΤΑΝΟΙΑ!!!

Και πάνω από όλα, ας μεγαλώσουμε χριστιανικά τα παιδιά μας, για να μην τα πάρουμε στο λαιμό μας και έχουμε διπλό κρίμα: την απώλεια όχι μόνο των δικών μας ψυχών αλλά και των δικών τους! Ας υπακούσουμε στην περίπτωση αυτή τον ΄Αγιο Παίσιο, που λέει:
«Αν ποτισθεί το ξύλο με λάδι δε σαπίζει. ΄Ετσι και τα παιδιά, αν ποτισθούν με την ευλάβεια και το φόβο του Θεού δεν έχουν ανάγκη στη μετέπειτα ζωή τους.»

Αλλά και τον ίδιο το Χριστό, που σε προφητικό ποίημα, μας λέει τα εξής:
«Το νου σας στα παιδία σας , σφιχτά στην αγκαλιά σας ,
Άρπαγες καραδοκούν και είναι αυτοί κοντά σας .»

Και ας είμαστε σίγουροι, ότι οι προφητείες, θα επαληθευθούν κατά γράμμα, όπως μας λέει και το προφητικό ποίημα:
«Έλληνες ανανήψατε αυτή είναι η αλήθεια/μή σας πλανούν οι άπιστοι πώς είναι
παραμύθια.
Όλα αυτά θα γίνουνε η ώρα πλησιάζει/το σύμπαν αναταράσεται και σας δεν
σας τρομάζει: Η συμφορά που έρχεται τους ασεβείς να πλήξη/και εκ της γης
αλύπητα να τους αξαφανίση.
Πάρετε την απόφασιν και λογικά σκεφθήτε/αν θέλετε να ζήσετε και αιώνια να
σωθήτε/όλοι μετανοήσατε στραφήτε προς τα θεία/γιατί ουδεμία απ’ αυτήν
υπάρχει σωτηρία.
Ο πόλεμος που έρχεται ουδέποτε έχει γίνει/τόσον μεγάλος και φρικτός και δεν
θα γένη ειρήνη.
Εάν δεν εκκαθαρισθή η ήρα από το σιτάρι / και τα ζιζάνια θα καούν σαν το ξερό χορτάρι.

Γιατί στο τέλος, βάσει των προφητειών «Η Αμερική θα καταρρεύσει», » Η Ευρώπη θα καταστραφεί», η μεγάλη Ρωσία θα γίνει «μικρό κρατίδιο με τσαντίρια», ποιος θα μείνει επομένως, να σηκώσει στις πλάτες του το βάρος της Αναλαμπής της Ορθοδοξίας και του Επανευαγγελισμού της Οικουμένης; Εμείς οι ΄Ελληνες και τα Ελληνόπουλα!
Γένοιτο! Αμήν!

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *