ΚΑΠΟΙΟΙ «ΣΩΤΗΡΕΣ» ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ…ΣΩΣΟΥΝ

4.93/5 (14)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Παραμονή Δεκαπενταύγουστου 2015, όλα σχεδόν τα κόμματα της βουλής (ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ. ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι) ψήφισαν το νόμο 4336/2015 (ΦΕΚ 94 Α’ σελ. 1016), που λέει ότι καμία κυβέρνηση από εκεί και πέρα δεν πρόκειται να φέρει ένα νόμο στη βουλή, χωρίς την έγκριση των «θεσμών». Εθελούσια κατοχή δηλαδή.

Βλέπουμε τελευταία κάποιες δημοσκοπήσεις από εταιρείες που χρηματοδοτούντο από τα πολιτικά κόμματα, δηλαδή από τον δημόσιο κορβανά των Ελλήνων που κρυώνουν στις ουρές για να πάρουν κάποια ψίχουλα σύνταξης και κάποιο επίδομα ελεημοσύνης και μας δείχνουν πως το τάδε κόμμα έχει προβάδισμα, το τάδε κόμμα έχει παράσταση νίκης και το δημοσκοπικό καρναβάλι καλά κρατεί.

Μόνο ανθρωπάρια χωρίς τίποτα στο κρανίο τους θα πάνε να ψηφήσουν πάλι τα ίδια κόμματα που έφεραν την μεγαλύτερη καταστροφή στη ιστορία της χώρας και μετά να γκρινιάζουν για το κατάντημα τους, γιατί δεν έχουν πετρέλαιο να ζεστάνουν το σπίτι τους και γάλα για τα παιδιά τους.

Έξω από αυτό το καλοστημένο σύστημα έχουμε μια πανσπερμία πολιτικών κινήσεων, καθώς ο κάθε «έξυπνος σωτήρας» κάνει και ένα κόμμα για να προκαλέσει συνήχηση. Τα πιο πολλά από αυτά είναι δημιούργημα του ίδιου συστήματος σαν εναλλακτικές λύσεις αν τα πρώτα κόμματα καταρρεύσουν.

Αλήθεια νομίζετε ότι έχουμε δημοκρατία, ότι έχουμε ελευθερία, ότι εμείς αποφασίζουμε στις εκλογές για το μέλλον μας, ότι είμαστε κυρίαρχη χώρα, ότι έχουμε με αυτά τα δεδομένα κάποιο μέλλον ???

Αυτή η χώρα πάντα καταστρέφονταν όχι από τους ξένους εχθρούς, αλλά από τους εγχώριους εφιάλτες.

Παραμονές Χριστουγέννων 2017

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladaklis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

2 Σχόλια

  1. Ἀγαπητέ κ. Χειλαδάκη, αὐτά πού γράφετε στόν ἄρθρον σας γιά τά γνωστά καί ΒΡΩΜΕΡΑ «κόμματα ἐξουσίας» εἶναι ἀπολύτως σωστά. Κατόπιν, ὅμως, γράφετε καί τά ἑξῆς: «Έξω από αυτό το καλοστημένο σύστημα έχουμε μια πανσπερμία πολιτικών κινήσεων, καθώς ο κάθε «έξυπνος σωτήρας» κάνει και ένα κόμμα για να προκαλέσει συνήχηση.» Αὐτό χρειάζεται διευκρίνισιν, διότι ὑπάρχουν καί (μικρά καί ἄγνωστα) Πατριωτικά κόμματα, τά ὁποῖα πρέπει νά ψηφισθοῦν στίς ἑπόμενες ἐκλογές.

  2. Σωστά αλλά όλα τα κόμματα εκτός βουλής είναι το ίδιο ανθελληνικά;;;δεν μπορεί..τότε να δέσουμε μια πέτρα στο λαιμό μας;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *