ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ ΗΔΗ(Βίντεο)

5/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Α Βασ. 8,5          και του είπαν• “ιδού, συ πλέον έχεις γηράσει, τα δε παιδιά σου δεν ακολουθούν το ιδικόν σου ευσεβές παράδειγμα. Δια τούτο ζητούμεν να εγκαταστήσης εις ημάς βασιλέα, δια να λύη αυτός τας διαφοράς μας, όπως ακριβώς βασιλέα έχουν και τα αλλά έθνη”.

Ησ. 56,4            Αυτά λέγει ο Κυριος στους ευνούχους. Εις εκείνους, οι οποίοι θα τηρήσουν τα σάββατά μου, θα εκλέξουν και θα δεχθούν εκείνα, τα οποία εγώ θέλω και θα κρατήσουν στερεά την διαθήκην μου.

Στην αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ προχώρησε ο αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ. Η απόφασή του, εξ ορισμού ιστορική αλλά και ιδιαίτερα αμφιλεγόμενη, έχει πυροδοτήσει σειρά διεθνών αντιδράσεων, ενώ απειλεί να διαλύσει τις όποιες ελπίδες για επανέναρξη της ειρηνευτικής διαδικασίας ανάμεσα στους Ισραηλινούς και τους Παλαιστίνιους.

Σύμφωνα με τον Τραμπ, το πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί με αποτυχημένες στρατηγικές του παρελθόντος, καθώς υποστήριξε ότι η καθυστέρηση της αναγνώρισης δεν συνέβαλε στην επίτευξη της ειρήνης.

Άμεση ήταν η αντίδραση της Χαμάς, που διαμήνυσε ότι το με το διάγγελμά του, ο Ντόναλντ Τραμπ άνοιξε “τις πύλες της κολάσεως” για τα αμερικανικά συμφέροντα.

Σήμερα συγκρίνουν τον Τραμπ με τον Κύρο Β΄ της Περσίας 600 π.Χ. – 4 Δεκεμβρίου 530 π.Χ.), γνωστός κοινώς ως Κύρος ο Μέγας και Κύρος ο Πρεσβύτερος, ήταν ο ιδρυτής της Αχαιμενιδικής Αυτοκρατορίας, της πρώτης Περσικής Αυτοκρατορίας.

Ήταν μεγάλος κατακτητής και ο σημαντικότερος βασιλιάς της Περσίας από την δυναστεία των Αχαιμενιδών. Η βασιλεία του σύμφωνα με τις πηγές διήρκεσε 29 ή 31 χρόνια, είναι ο ιδρυτής της μεγάλης Περσικής αυτοκρατορίας των Αχαιμενιδών με πλήθος από τίτλους.

Ο Ξενοφών αναφέρει ότι ήταν γιος του Καμβύση Α’ και της Μανδάνης, κόρης του βασιλιά των Μήδων Αστυάγη, που μεγάλωσε στην αυλή του και σε ηλικία 16 χρονών νίκησε κι έδιωξε τους Ασσύριους. Κήρυξε τον πόλεμο εναντίον του παππού του Κύρου Α΄ και τελικά επικράτησε. Μεγάλωσε την έκταση του κράτους του κατακτώντας τους διάφορους γειτονικούς του λαούς, στους οποίους φέρθηκε με επιείκεια.

Ο Κύρος είναι επιπλέον ένα από τα σημαντικότερα πρόσωπα της Βίβλου, περιγράφεται σαν ο μεγάλος φιλάνθρωπος βασιλιάς των Περσών που επέτρεψε στους Ιουδαίους να επιστρέψουν στα Ιεροσόλυμα και να λατρέψουν ελεύθερα τον θεό τους. Εξέδωσε τα διατάγματα της αποκατάστασης, γι’αυτό πήρε από τη Βίβλο τον τίτλο του χρισμένου.

Δαν. 7,23              Μου είπε λοιπόν• Το τέταρτον θηρίον είναι η τετάρτη βασιλεία επάνω εις την γην, η οποία από απόψεως δυνάμεως και αγριότητος θα υπερέχη από τας άλλας βασιλείας. Θα καταφάγη όλην την οικουμένην, θα ποδοπατήση και θα κατακόψη αυτήν.

Μαρκ. 4,24            Και έλεγεν εις αυτούς• “προσέχετε εις αυτά που ακούετε• με όποιο μέτρο προσοχής και αγαθής διαθέσεως ακούετε και εννοείτε, με το αυτό μέτρο θα σας δοθή από τον Θεόν η γνώσις και η σοφία. Και ακόμη περισσότερον.

Είναι πολύ χαρακτηριστικό πως ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο πρώτος Αμερικανός πρόεδρος που αναγνώρισε ως πρωτεύουσα του Ισραήλ την Ιερουσαλήμ παρά τις έντονες διεθνείς αντιδράσεις.

Αλλά ποιος είναι ο Τραμπ σύμφωνα με τους Εβραίους; Και εδώ είναι χαρακτηριστικό πάλι πως υποστηρίζουν ότι το όνομα Τραμπ σημαίνει ο μεσσίας, και είναι ο Μεσσίας που περιμένανε οι Εβραίοι εδώ και αιώνες.

Την ημέρα που ορκίστηκε ο Ντόναλντ Τραμπ έχει το χαρακτηριστικό γνώρισμα της επανάληψης του αριθμού 7. Ο ίδιος ήταν εκείνη την ημέρα 70 χρονών 7 μηνών και 7 ημερών. Και επίσης είναι χαρακτηριστικό εδώ πως οι τηλεθέαση στο διαδίκτυο εκείνη την ημέρα ήταν 700.000.

Όπως αναφέρεται δεν είναι τυχαίο ότι στο Ισραήλ έχει κυκλοφορήσει ένα νόμισμα που στη μια όψη φαίνεται ο Τραμπ μαζί με τον αρχαίο αυτοκράτορα Κύρο της Περσίας που απελευθέρωσε του Ισραηλινού από την αιχμαλωσία της Βαβυλωνίας και τους επέτρεψε να επιστρέψουν στην πατρώα γη τους.

Με όλα αυτά φαίνεται γιατί σήμερα οι Εβραίοι ευλογούν τον Τραμπ και ούτε λίγο ούτε πολύ τον θεωρούν ότι είναι ο Μεσσίας που περίμεναν εδώ και πολλά χρόνια.

Rabbis sagen der Messias ist da!(Englisch)

Ο παρακάτω ραβίνος Rabbi Mintz στηρίζει τις απόψεις αυτές αναφέροντας πως ο Μεσσίας που περιμένανε οι Εβραίοι δεν θα είναι κάτι ανάλογο με τον Μεσσία που περιμένουν οι χριστιανοί αλλά θα είναι ένας όπως ήταν οι προφήτες Δαυίδ, Μωυσής κλπ αλλά θα έχει τη μεγάλη παγκόσμια δύναμη να υλοποιήσει τα προαιώνια όνειρα των Εβραίων.

Ο Rabbi Mintz λέει ότι: ο μεσσίας μας δεν θα είναι άγιος η θεόπνευστος αλλά δημιούργημα Θεού γεννημένος για αυτόν τον σκοπό από μητέρα πατέρα όπως εμείς, αλλά με χαρίσματα και ικανότητες πολλές. Οι χριστιανοί δημιούργησαν αυτήν την ιδέα του Μεσσία του θεόπνευστου, λέει ο ραβί, ο δικός μας Μεσσίας είναι και θα είναι ένας απλός άνθρωπος γεννημένος επάνω στην γη που θα μεγαλουργήσει.

Who Is Messiah- Ask the Rabbi Live with Rabbi Mintz

 

THE TRUMP INAUGURATION PROPHECY! – The numbers may have indicated it in advance!

Prophetic «Trump Cyrus Temple Half Shekel Silver Coin»

Ιεζ. 37,24       Ο δούλός μου ο Δαυΐδ θα είναι ο άρχων ανάμεσα αυτών. Ενας δε ποιμήν θα υπάρχη δι’ όλους. Θα πορεύωνται σύμφωνά με τας εντολάς μου και θα τηρούν τα προστάγματά μου και θα τα εφαρμόζουν.

Ιεζ. 37,25        Ασφαλείς δε και ειρηνικοί θα κατοικήσουν εις την χώραν των, την οποίαν εγώ έχω δώσει στον δούλον μου τον Ιακώβ, όπου κατώκήσαν οι προπάτορες των. Αυτοί θα κατοικήσουν εις την γην της Επαγγελίας και ο Δαυίδ, ο δούλός μου, θα είναι βασιλεύς αυτών αιωνίως.

The Cyrus – Trump Connection

Ωσ. 3,5          Μετά ταύτα όμως οι Ισραηλίται θα επιστρέψουν και θα αναζητήσουν Κυριον τον Θεόν των, οπότε ως βασιλέα των θα έχουν τον απόγονον του Δαβίδ, τον Μεσσίαν. Θα μείνουν κατάπληκτοι δια την ευλογίαν αυτήν του Κυρίου και δια τα άλλα αγαθά, τα οποία θα τους δώση κατά την νέαν αυτήν μεσσιακήν εποχήν, που θα αρχίση από τας ημέρας εκείνας.

PROPHECY UPDATE: «MESSIAH IS COMING SOON» SAY RABBIS

Β Θεσ. 2,4          ο εχθρός και αντίπαλος του Θεού και της αληθείας και ο οποίος θα εξιψώνη τον ευατόν του και θα τον θέτη παραπάνω από κάθε άλλον, που ονομάζεται Θεός η από κάθε άλλον που θα απολαμβάνη σεβασμόν και λατρείαν εκ μέρους των ανθρώπων. Τοσον δε πολύ θα αλαζονευθή αυτός, ώστε θα καθίση ως Θεός στον ναόν του Θεού και θα προσπαθή με πονηρά και δόλια τεχνάσματα να αποδείξη τον ευατόν του, ότι είναι Θεός.

Αποκ. 13,7         Και εδόθη στο θηρίον αυτό, κατά παραχώρησιν Θεού, η άδεια να κάμη πόλεμον εναντίον των Χριστιανών και να τους νικήση• και του εδόθη ακόμη η εξουσία να κυριαρχήση εις κάθε φυλήν και λαόν και γλώσσαν και έθνος (και να γίνη έτσι η Ρωμη, που συμβολίζεται με το θηρίον, με τον αντίχριστον, κοσμοκράτειρα).

Αποκ. 13,8         Και θα προσκυνήσουν αυτόν, που αλαζονικώς θα παριστάνη τον ευατόν του Θεόν, όλοι οι κάτοικοι της γης, εκείνοι δηλαδή, των οποίων το όνομα από καταβολής κόσμου δεν έχει γραφή στο βιβλίον της ζωής του σφαγμένου Αρνίου.

Ισραηλινοί: Πώς θα μάθουμε πότε έρχεται ο Μεσσίας;

Israelis: How will we know when the Messiah comes?

An AMAZING Discovery in Israel (R$E)

USA POTUS ELECTION: Donald Trump 777 vs Hilary Clinton 666

777 – Numerology and Donald Trump: What is God telling us?

Οι Εβραίοι «ένας λαός της ελίτ και αυταρχικός»

Les juifs «un peuple d’élites et dominateur»

SHEMA ISRAEL (Sepharcic tradition) Yaniv Madar – יניב מדר – קבלת עול מלכות שמים – שמע ישראל

Shema Yisrael Call to Prayer (Official Video) | (שמע ישראל מואזין יהודי (הקליפ הרשמי

ISRAEL’S National Anthem – HATIKVAH with English and Hebrew lyrics ( Longer version )

Β Θεσ. 2,2         να μη συναρπασθήτε ταχέως και σαλευθήτε από την λογικήν και αντικειμενικήν σκέψιν του νου σας ούτε να ταράσσεσθε και ανησυχήτε ούτε από προφητικόν τάχα χάρισμα του πνεύματος, ούτε από λόγον ούτε από επιστολήν, δια τα οποία θα προσπαθήσουν να σας πείσουν, ότι τάχα προέρχονται από ημάς και δια των οποίων σας ειδοποιούμεν τάχα ημείς, ότι έχει φθάσει η ημέρα του Χριστού.

Αποκ. 6,2         Και είδα• και ιδού ένα κατάλευκο άλογο. Και εκείνος που εκάθητο επάνω εις αυτό, είχε τόξον, σύμβολον της δυνάμεώς του. Και του εδόθη στέφανος, σύμβολον της νίκης του και της βασιλικής εξουσίας του. Και αμέσως μόλις εξήλθε, ήρχισε να νικά και θα εξακολουθή να νικά μέχρι συντελείας των αιώνων. (Η εικών συμβολίζει το κήρυγμα του Ευαγγελίου, το οποίον απ’ αρχής νικά και θα νικά το κακόν και τον πονηρόν εις σωτηρίαν των ανθρώπων. Είναι η νίκη, η νικήσσασα τον κόσμον).

Μαρκ. 1,15         Και έλεγεν ότι, “συνεπληρώθη ο ωρισμένος χρόνος και η βασιλεία του Θεού, που θα ιδρυθή από τον Μεσσίαν, έχει πλησιάσει. Μετανοείτε, λοιπόν, και πιστεύετε στο ευαγγέλιον, το οποίον εγώ σας κηρύττω”.

Ρωμ. 3,23        Και τούτο, διότι όλοι ανεξαιρέτως ημάρησαν και έχουν στερηθή από την δόξαν, που έχει και μεταδίδει ο Θεός.

Ρωμ. 6,23          Διότι αι μεν συνέπειαι και ο μισθός της αμαρτίας είναι ο πνευματικός θάνατος, το δε δώρον του Θεού προς εκείνους, που τον υπακούουν, είναι η αιώνιος ζωή δια του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.

Ρωμ. 5,8           Ο Θεός όμως δεικνύει και επιβεβαιώνει κατά ένα τρόπον αναντίρρητον την αγάπην του προς ημάς εκ του γεγονότος ότι, ενώ ημείς ήμεθα αμαρτωλοί, ο Χριστός εθυσιάσθη προς χάριν ημών.

Πραξ. 4,12       Και δεν είναι δυνατόν με κανένα άλλο πρόσωπον και τρόπον να επιτύχωμεν την σωτηρίαν, διότι δεν υπάρχει κανένα άλλο όνομα κάτω από τον ουρανόν και εις όλην την γην, που να έχη δοθή εκ μέρους του Θεού στους ανθρώπους, δια του οποίου, σύμφωνα με την βουλήν του Θεού, έχει ορισθή να σωθώμεν όλοι μας”.

Ρωμ. 10,3         Διότι αυτοί ηγνόησαν μεν και περεμέρισαν την δικαίωσιν, που παρέχει ο Θεός, ζητούν δε να στήσουν τας ιδικάς των αντιλήψεις περί δικαιώσεως και έτσι δεν υπετάχθησαν εις την δικαίωσιν του Θεού.

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *