ΚΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ(Βίντεο)

5/5 (1)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Τα τελευταία χρόνια έχει καλλιεργηθεί μέσω μιας μεγάλης εκστρατείας τον ΜΜΕ , διαφημίσεων, ειδικών περιοδικών για τις έγκυες , φυλλάδια με έντεχνο αντιρατσιστικό περιεχόμενο το κλίμα για επαφές Αφρικανών με Ευρωπαίες γυναίκες.

Η εξέλιξη αυτή έχει προέλθει από μια άλλη παράλληλη εκστρατεία μέσω περιέργων ψεκασμών προώθησης των ομοφυλοφίλων παιδείας του που διαστρέφει το αρσενικό και το θηλυκό προβάλλοντας με έντονο τρόπο το τρίτο φύλο με αποτέλεσμα ο σύγχρονος Ευρωπαίος να χάνει όλο και πιο πολύ τον αντρισμό του, να γίνεται αδιάφορος για την σεξουαλική επαφή και στο τέλος να καταντά κυριολεκτικά ανίκανος.

Το κενό αυτό της σκόπιμα καλλιεργημένης αντρικής ανικανότητας το συμπληρώνουν ακριβώς με την μεγάλη προβολή του εγχρώμου εραστή που θα ικανοποιεί τις Ευρωπαίες προς μια νέα φυλή μιγάδων και Ευρωπαίων με χαμένη ταυτότητα.

Η εξέλιξη αυτή, αν και εκ πρώτης όψεως φαίνεται σαν κάτι το ακίνδυνο, στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα πολύ οσβαρό θέμα, που είναι μέρος ενός σχεδίου δημιουργίας μιας κοινωνίας «τουρλού τουρλού» δεν θα μπορεί να αντιδρά σε ότι της επιβάλλουν δηλαδή μιας απρόσωπης μάζας χωρίς καμία πολιτιστική και θρησκευτική ταυτότητα.

Στο παρακάτω βίντεο ο καθηγητής αυτός, ο Dr.Phil. Holger Strohm, αναλύει και παρουσιάζει όλη αυτή τη σειρά των πολιτικών-υψηλόβαθμων μασόνων από τις ΗΠΑ που πρώτοι είχανε προβάλλει την λεγόμενη open society όπου όλοι θα είναι ανακατεμένοι και πολτοποιημένοι.

Ο βασικός μοχλός του σχεδίου είναι η προώθηση της ανάμειξης των φυλών με κάθε μέσο δημιουργίας ανίκανων στην Ευρώπη και τελικά η παραγωγή μιας κοινωνίας απρόσωπης που θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα τους.

🔴German Pregnancy Magazine

voila pourquoi les Jésuites on Christianisé l’Afrique…

Der größte Massenmord der menschlichen Geschichte | 28.04.2019 | www.kla.tv/14210

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *