ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ ΧΟΛΛΙΓΟΥΝΤ: ΜΕΛ ΓΚΙΠΣΟΝ «ΤΟ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ-ΣΠΗΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ ΠΟΥ ΘΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΠΑΙΔΙΩΝ»(Βίντεο)

5/5 (12)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Το Χόλλυγουντ θεωρείται τόπος γοητείας, τόπος όπου πραγματώνονται όνειρα. Οι άνθρωποι βγαίνουν και ο καιρός είναι όμορφος και όλα μοιάζουν με τις ταινίες. Πηγαίνουν να ακολουθούν τα όνειρά τους, αλλά μετά από μια σειρά νέων αποκαλύψεων πολλοί από αυτούς αντιμετωπίζουν σεξουαλική κακοποίηση και αιμοδιψείς σατανικές τελετουργίες.

Σύμφωνα με τον Μελ Γκίμπσον, ο οποίος ισχυρίζεται ότι η κατανάλωση του «Baby Blood» ήταν τόσο δημοφιλής στο Χόλιγουντ, ότι λειτουργεί και ουσιαστικά σαν το δικό της νόμισμα, τα στούντιο του Hollywood «με το αίμα των αθώων παιδιών» έχει καθιερωθεί.

Οι ελίτ του Χόλιγουντ είναι εχθρός της ανθρωπότητας, ενεργώντας συνεχώς εναντίον των καλύτερων συμφερόντων μας και σπάζοντας κάθε ταμπού γνωστό στον Θεό, συμπεριλαμβανομένης της ιερότητας των παιδιών, είπε ο Mel Gibson στο Λονδίνο, όπου μίλησε για το ρόλο του στο Daddy’s Home 2, οι πιο διάσημοι ρόλοι βρίσκονται εδώ και χρόνια στην οθόνη.

«Είναι ανοιχτό μυστικό στο Χόλιγουντ. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν τις δικές τους θρησκευτικές και πνευματικές διδασκαλίες και τα δικά τους κοινωνικά και ηθικά πλαίσια. Έχουν τα ιερά τους κείμενα – είναι άρρωστα, πιστέψτε με – και δεν μπορούν να αντικρούσουν αυτό που αντιπροσωπεύει η Αμερική ».

Ο Mel Gibson εμφανίστηκε στο Graham Norton Show και εμφανίστηκε μπροστά στο BBC και σόκαρε στους φιλοξενούμενους για την αληθινή φύση της ελίτ του Χόλιγουντ.

Εξήγησε ότι για τα τελευταία δέκα χρόνια δούλευε στις δικές του ιδέες έξω από το σύστημα του Χόλιγουντ, αφού έμεινε σε μαύρη λίστα από το Χόλιγουντ το 2006 επειδή μοιράστηκε απόψεις για τη βιομηχανία και τον κόσμο που έρχονται σε αντίθεση με τη φιλελεύθερη ορθοδοξία.

«Δεν ξέρω πώς να το σπάσω απαλά … Το Χόλιγουντ είναι θεσμοποιημένη παιδεραστία. Χρησιμοποιούν και κακοποιούν τα παιδιά. »

«Παίρνουν συνεχώς ένα τεράστιο αριθμό παιδιών κάθε χρόνο. Οι πνευματικές τους πεποιθήσεις, αν μπορείτε να τις ονομάσετε έτσι, τους δίνουν οδηγίες να καρπωθούν την ενέργεια των παιδιών. Γιορτάζουν σε αυτά τα πράγματα και ευδοκιμούν καλά», είπε ο σκηνοθέτης του Hacksaw Ridge.

Τι εννοώ; Αυτό δεν είναι ένα είδος καλλιτεχνικής αφαίρεσης. Συγκομίζουν το αίμα των παιδιών. Τρώνε το κρέας τους. Πιστεύουν ότι τους δίνει ζωτικότητα. Εάν το παιδί έχει υποστεί σωματικό και ψυχικό σφάλμα πριν από το θάνατό του, πιστεύει ότι θα κερδίσει επιπλέον δύναμη ζωής.

Οι περισσότεροι από εμάς έχουν μια δημιουργική και δύναμη αγάπης που μας καθοδηγεί στη ζωή. Αυτοί οι άνθρωποι δεν το έχουν. Για αυτούς είναι το αντίθετο.

Σύμφωνα με τον Mel Gibson, ο οποίος έχει ζήσει 30 χρόνια στο σύστημα του Χόλιγουντ και έξω από αυτό το σύστημα λέει:

Η βιομηχανική ελίτ ευδοκιμεί από τον πόνο, το τραύμα, το άγχος, την κακοποίηση και την ταλαιπωρία.

Το Χόλιγουντ είναι κορεσμένο με το αίμα των αθώων παιδιών. Όλες οι αναφορές στην παιδεραστία και στον κανιβαλισμό είναι από καιρό συμβολικές ή υπονοούμενες. Ήρθα προσωπικά στην πρακτική στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Μπορώ να μιλήσω γι ‘αυτό τώρα γιατί αυτοί οι άνθρωποι, οι ηγέτες, είναι τώρα νεκροί.

Το αίμα ενός σεξουαλικά κακοποιημένου παιδιού θεωρείται «εμπλουτισμένο» και πολύτιμο. Τα χρήματα που αλλάζουν τα χέρια, οι χάρες, οι αποτυχίες – δεν έχετε ιδέα. Τα μωρά είναι ένα εξαιρετικά λειτουργικό νόμισμα από μόνο του. Τα μωρά αποτελούν την κορυφαία επωνυμία τους για υψηλής ποιότητας διαμαντα κοκαϊκης .

Mel Gibson: Hollywood Is ‘Den Of Parasites’ Who ‘Feast On Blood Of Kids’

PIZZA GATE
Αυτό δεν είναι συνωμοσία
«Σκοτώνουμε τα μωρά, πίνουμε το αίμα τους»

Στο Hampstead Village, στο Λονδίνο, στην Αγγλία, αναδύονται θλιβερά και αηδιαστικά νέα. Μετά το πρόσφατο σκάνδαλο παιδεραστίας Jimmy Seville και την υπόθεση του Sandusky Penn State, δύο νεαρά παιδιά του Hampstead μαρτυρούν το τελετουργικό σεξ, την ανθρώπινη θυσία, την κατανάλωση αίματος, τον κανιβαλισμό και την παιδεραστία. Ο Gabriel Dearman, ένα 8χρονο αγόρι και η 9χρονη αδερφή του Alisa, περιέγραψαν ένα πλήρες σατανικό δαχτυλίδι παιδεραστίας με τον πατέρα τους Ρίτσαρντ, την επικεφαλής Katy Forsdyke και άλλους δασκάλους της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της Christ Church, συμπεριλαμβανομένων των μελών της βρετανικής αστυνομίας.

Τα μωρά παρέχονται τακτικά για τα τελετουργικά: κακοποιούνται, βασανίζονται με τις παγίδες αρουραίων, πέφτουν στο έδαφος (συχνά αιμορραγούν) και στη συνέχεια σκοτώνονται. Τους αφήνουν να κοιμούνται με ψεκασμό, κόβουν το λαιμό του μωρού, αποστραγγίζουν το αίμα, πίνουν αίμα και μαγειρεύουν το σώμα είτε με το τηγάνισμα είτε με τη φρύξη. Το κρέας τρώγεται από τον κ. Δ., τους δασκάλους, 20 ειδικά παιδιά και τους γονείς τους.

Βιντεο

Alcyon Pleyaden 66:Pädophilie Hollywood, PizzaGate, Vampirismus-Kannibalismus, Satanismus, Parabiose

Πρόκειται για μια σκοτεινή, πολυδιάστατη απόκρυφη τέχνη και πρακτική που έχει χρησιμοποιηθεί από τις μυστικές κοινωνίες για τον κοινωνικό προγραμματισμό και τον έλεγχο του μυαλού τα τελευταία εκατό χρόνια και έχει ανυψωθεί σε ένα ζενίθ από το Χόλιγουντ στην Αμερική στις μέρες μας.

Η αποκάλυψη ότι οι βασιλιάδες του Χόλιγουντ, τα αστέρια του ποπ και οι άγκυρες καλωδιακής τηλεόρασης στο Λος Άντζελες τρώνε ανθρώπινη σάρκα είναι μόνο το τελευταίο παράδειγμα που οι δημόσιες φιγούρες εκτίθενται ως σκοτεινές φιγούρες και απολαμβάνουν το σκοτάδι.

Ο Jay-Z περιέγραψε τον Ιησού Χριστό στα τέλη του 2017 ως «το αρχικό ψεύτικο μήνυμα».
Η Miley Cyrus είπε στο ζωντανό ραδιόφωνο «Χαίρε Satan» και είπε ότι έχει μια στενότερη σχέση με την κόλαση παρά με τον «επίγειο πατέρα» της Billy Ray.

Hollywood. THINGS YOU DONT KNOW ABOUT THESE PEOPLE AND OTHERS WILL SHOCK YOU.

Η Rihanna πιάστηκε λέγοντας στα παιδιά στα Μπαρμπάντος ότι «αν ο Ιησούς δεν απαντήσει στις προσευχές σας, προσπαθήστε να προσευχηθείτε στον Σατανά».
Η Τσέλσι Κλίντον δήλωσε στους ακόλουθους Twitter ότι ο σατανισμός είναι μια «θρησκεία» που αξίζει «σεβασμό».
Αυτά τα περιστατικά έχουν προκαλέσει φόβους σε όλο τον κόσμο ότι οι Illuminati έχουν προχωρήσει στην επόμενη φάση του γενικού τους σχεδίου και έχουν αρχίσει ανοιχτά να προωθούν τη σκοτεινή πνευματικότητα ως βιώσιμη θρησκευτική επιλογή για όσους αναζητούν βοήθεια.
Ο Christian Bale ευχαριστεί τον Σατανά αφού κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα.

Christian Bale Thanks Satan After Winning Golden Globe

Β Κορ. 11,13 Διότι οι τοιούτοι κήρυκες είναι ψευδαπόστολοι, δόλιοι εργάται, οι οποίοι υποκρίνονται και παίρνουν την εξωτερικήν μορφήν, ώστε να φαίνωνται ότι τάχα είναι απόστολοι του Χριστού.
Β Κορ. 11,14 Και αυτό βέβαια δεν είναι παράδοξον• διότι και αυτός ο ίδιος ο σατανάς υποκρίνεται και μεταβάλλεται μερικές φορές κατά την εμφάνησιν και συμπεριφοράν εις άγγελον φωτός.
Β Κορ. 11,15 Δεν είναι, λοιπόν, μεγάλο πράγμα, εάν και οι υπηρέται του σατανά παρυσιάζωνται υποκριτικά και συμπεριφέρωνται σαν να είναι υπηρέται δικαιοσύνης. Το κατάντημα όμως και το τέλος αυτών θα είναι ανάλογον προς τα πονηρά των έργα.
Γαλ. 6,7 Μη πλανάσθε. Ο Θεός δεν εξαπατάται ούτε και περιπαίζεται. Διότι κατά την ημέραν της μεγάλης κρίσεως θα θερίση ο άνθρωπος εκείνο, που θα έχη σπείρει.
Ματθ. 7,17 Ετσι και κάθε δένδρον αγαθόν και ήμερον κάμνει καλούς καρπούς, ενώ το σάπιο και βλαμμένο δένδρο κάνει καρπούς επιβλαβείς.
Ματθ. 7,18 Δεν είναι δε δυνατόν ποτέ δένδρον ήμερον να βγάλη επιβλαβείς καρπούς ούτε σάπιο δένδρο να βγάλη καλούς. (Ο αγαθός δηλαδή άνθρωπος εναρέτους πάντοτε πράξεις θα παρουσιάζη, ο δε πονηρός και υποκριτής, εφ’ όσον μένει εις την πονηρίαν του, θα κάμνη έργα κακά).
Δευτ. 18,10 Και συγκεκριμένως• δεν πρέπει να υπάρξη ποτέ μεταξύ σας Ισραηλίτης, ο οποίος, δια να εξαγνίση τάχα τον υιόν η την θυγατέρα του, θα περνά αυτούς δια του πυρός. Η άλλος ο οποίος θα ζητή μαντείας η θα λέγη μαντείας, η θα παρατηρή σημεία και οιωνούς, δια να εξακριβώνη το μέλλον.

Το Χόλιγουντ και τη βιομηχανία ψυχαγωγίας

Τα παιδιά μας δογματιζονται σεξουαλικά από τους παιδόφιλους «ελίτ»

Στο μουσικό βίντεο για το τραγούδι της BB Talk, η Cyrus τραγουδάει

Miley Cyrus – BB Talk

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

2 Σχόλια

  1. Βλεπουμε τελικα ,οτι ρουφουν και την ανθρωπινη ενεργεια ,πιθανωτατα οταν χανουν δυναμεις ,ξεμενουν απο τροφη .Εδω μιλαμε ,για μεγαλα ποσοστα ερπετικου dna ,στο αιμα τους .Φυσικα ,τα σατανιλικια και τα κερατα και οι αλοηγκορ μορφες ,δεν ειναι τιποτα αλλο ,παρα η ανωτερη καστα των Δρακων με τα κερατα και τις φτερουγες ,το αιθερικο σωμα ,την συμπυκνωση του σε υλικο πεδιο ,την δυναμη να εισχωρουν σε αλλα σωματα ,ειτε με ψυχη ,ειτε ανευ ψυχης, την δυνατοτητα ννα προσκολλουνται γυρω απο την αυρα και να σε ακολουθουν (και εδω θα σας πω κατι ,καψτε λιβανι και φασκομηλο ,δεν το αντεχουν και μενετε παντα οξυγονωμενοι ,ουτε αυτο αντεχουν ). Η τσελσι κλιντον ,ειναι και αυτη ερπετο και ισως και αγριο ,πιθανωτατα εχει συλληφθει και αυτο ,οπως και η μανα της ανακοντα χιλαρυ.Η μαχη που δινει η ανθρωποτητα εναντιον τους , ειναι πολυδιαστατη ,πολυμορφικη και υπαρχουν και θυματα .Ποιοι αλλοι επισης κατηγορουνται ; απλα και οι βασιλικες οικογενειες ,φωλιες ερπετο δρακων .Το τι παραμυθιασμα εχει πεσει πανω στην ανθρωποτητα δεν περιγραφεται ! Οτι εχει γινει και οτι γινεται ,ειναι δημιουργια αυτωνων .Το βατικανο ,ειναι μια στρατιωτικη δυναμη ,με υπογεια πολη κατωθεν ,που βριθει απο Δρακους ,Κατωθεν της επιφανειας της γης,υπαρχουν πολιτειες των δρακων και των ερπετων.Ουτε οι θανατοι ,της ελιτ ,που μας παρουσιαζωνται ως φυσικοι ηταν τυχαιοι ,με δυο λογια ,συνεληφθησαν και εκτελεσθηκαν ,την υπολοιπη αναζητηση πρεπει να την κανετε μονοι σας εαν βεβαια σας ενδιαφερει το ανθρωπινο γενος και ο συνανθρωπος.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *