ΚΑΝΕΤΕ τόν Σταυρό σας! Το Τσιπάρισμα (χάραγμα) των ανθρώπων και οι συνέπειες του! – Το βίντεο που ΠΡΕΠΕΙ να δείς! (βιντεο) Π Ρ Ο Σ Ε Ξ Τ Ε ! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ πρώτα…. ΚΑΛΑ ! Διαδικτυακή εξέγερση στην Αφρική κατά των εμβολίων!!!

4.86/5 (7)

Το Τσιπάρισμα (χάραγμα) των ανθρώπων και οι συνέπειες του!

Δείτε τό ‘βίντεο’ μέ ελληνικούς υποτίτλους …

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/05/blog-post_299.html

Μητσοτάκης: “Όλη η ανθρωπότητα π ρ έ π ε ι (!!!) να κάνει εμβόλιο! Το λέει και η …γυναίκα του Γκέϊτς”! (‘β ί ν τ ε ο’)

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ! ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ, ΝΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ; ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ (ΟΠΟΙΟ) ΕΜΒΟΛΙΟ; ; ;
ΤΙ ΣΟΪ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΑ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΛΗ «ΜΑΣ» ; ; ; 

Διαβάζοντας από κείμενο, ο «Μπίντελμπεντεργκάς» mister Κούλης, καλεί την ανθρωπότητα να κάνει το εμβόλιο για τον ιό, γιατί το λέει η …γυναίκα του Γκέϊτς! Απίστευτο κι όμως αληθινό.

Και μέ ποιό σημείο προβάλλεται δημόσια ή Melinda Gates; Αυτή η κυρία Melinda Gates, εμφανίστηκε φορώντας ανάποδο σταυρό [κλασσικό σατανιστικό σύμβολο] σ΄εκπομπή στη σειρά για coronavirus…- είναι αυτή που θέλει να μας εμβολιάσει για να μας σώσει…

Σχόλιο : Η Εύα γκρέμισε τον Αδάμ και όλο το γένος των ανθρώπων, η Κα Θεοτόκος κυοφόρησε στα σπλάχνα της Τον Νέο Αδάμ για τη σωτηρία όλου του Γένους των Χριστιανών, και σειρά τής νεοταξικής «Εύας» να προσπαθήσει νά σφραγίσει τον κόσμο υπό το θηρίο τού Σατανά. 

https://scripta—manent.blogspot.com/2020/05/blog-post_14.html

https://katakomviki-ecclesia.blogspot.com/2020/05/h-melinda-gates-

coronavirus.html?m=1

Θ Υ Ε Λ Λ Α αντιδράσεων, μέ τήν πρόταση Μπ.Νετανιάχου, γιά …ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ‘τσίπ’ στά ΠΑΙΔΙΑ !!!

Η πρόταση του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου να εμφυτευτούν μικροτσίπ σε όλα τα παιδιά, τα οποία επιστρέφουν στα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς, με αφορμή την χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό, έχει προκαλέσει την οργή της επιστημονικής κοινότητος.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδος ‘Jerusalem Post’, ο Νετανιάχου, πρότεινε στο υπουργείο Υγείας να επιστρατεύσει την νέα τεχνολογία στην καθημερινότητα των πολιτών, καθώς χαλαρώνουν τα μέτρα που εφαρμόζονται με στόχο να φρενάρουν την εξάπλωση του κορωνοϊού.
«Μίλησα με επικεφαλής της τεχνολογίας, προκειμένου να βρούμε μέτρα, στα οποία το Ισραήλ είναι καλό, όπως οι αισθητήρες.  Για παράδειγμα, κάθε άτομο, κάθε παιδί – το θέλω πρώτα σε παιδιά – να έχει έναν αισθητήρα που θα χτυπά συναγερμό κάθε φορά που πλησιάζεις πολύ κοντά, όπως αυτοί στα αυτοκίνητα…
Θα είναι δύσκολο να το κάνουμε σε πάνω από ένα εκατομμύριο παιδιά που επιστρέφουν στα εκπαιδευτικά ιδρύματα, με σκοπό να εξασφαλίσουμε πως ο ένας μαθητής θα κάθεται σε απόσταση ενός μέτρου από τον άλλο. 
Είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας και επικίνδυνο», τόνισε ο ειδικός Εϊνάτ Μερόν στην ισραηλινή εφημερίδα ‘Υnet’, την οποία επικαλείται η ‘Jerusalem Post’.

«Θεωρητικά κατανοώ την ιδέα πίσω από αυτό, αλλά αυτά τα ‘μικροτσίπ’ που υπάρχουν σε οχήματα, είναι διαφορετικά από αυτά που είναι κατάλληλα για ανθρώπους.  Η εμφύτευση ‘τσιπ’ σε παιδιά δεν θα έχει περάσει κανένα τεστ, ούτε σε πρακτικό ούτε σε νομικό επίπεδο», υποστηρίζει ο ειδικός σε θέματα κυβερνοχώρου.
«Μάλιστα, αν δημοσιευτεί στο διαδίκτυο η τοποθεσία του παιδιού, τότε μπορεί κάποιος παιδεραστής, με τις κατάλληλες διαδικτυακές γνώσεις, να εντοπίσει την πληροφορία και να παρακολουθήσει τον στόχο του στο σχολείο του», κατέληξε ο Μερόν.

Από την πλευρά του, το γραφείο του Νετανιάχου διευκρίνισε, ότι η πρόταση του πρωθυπουργού του Ισραήλ είναι «μια ιδέα που μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση της κοινωνικής απόστασης και δεν θα υπάρξει παραβίαση της ιδιωτικής ζωής»….
Πηγή: Lykavitos

Π Ρ Ο Σ Ε Ξ Τ Ε ! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ πρώτα…. ΚΑΛΑ !


Διαδικτυακή εξέγερση στην Αφρική κατά των εμβολίων!!!

ΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΠΛΕΟΝ  Υ Π Ο Ψ Ι Α Σ Θ Η Κ Α Ν ! ΕΜΕΙΣ ΟΙ «ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ» ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΩΜΑΣΤΕ ΒΑΘΙΑ; ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ;;;
Μια εξέγερση ενάντια στα εμβόλια διατρέχει τα αφρικανικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το κίνημα είναι σίγουρα ακόμη περιθωριακό, αλλά δείχνει μια δυσπιστία προς μια πολιτική υγείας που κρίνεται ότι την χειρίζονται οι ανεπτυγμένες χώρες.
Στην Αφρική, στο Twitter, εξαπλώνεται μια εντυπωσιακή καμπάνια κατά των εμβολίων. Απεικονίζει τη δυσπιστία ενός μέρους της αφρικανικής ηπείρου προς τους Δυτικούς.
Το μήνυμα είναι να αρνηθούμε μια επιστήμη που θα χρησιμοποιούσε τους Αφρικανούς ως ινδικά χοιρίδια, θα πλούτιζαν κάποιοι στην πλάτη τους και τελικά θα έκαναν ακόμη και να πεθάνουν εκατοντάδες. 
Η λέξη ημερήσιας διάταξης είναι Αντίσταση, όπως αυτή η εικόνα όπου βλέπουμε μια Αφρικανή να απειλεί με μαχαίρι μια νοσοκόμα που πρόκειται να εμβολιάσει έναν νεαρό άνδρα.
Στον εξειδικευμένο ιστότοπο Change.org, μια διαμαρτυρία αρνούμενη τα tests εμβολίων στην Αφρική έχει ήδη συλλέξει 27.000 υπογραφές με στόχο 35.000.

Oui au traitement du Madagascar? Non au vaccins empoisonnés.pic.twitter.com/k6MdyUyx2v— BAMBARA (@NativeToPangaea) May 8, 2020
Πώς φτάσαμε ως εδώ;
Όλα ξεκίνησαν από μια συζήτηση μεταξύ δύο επιστημόνων στο plateau της γαλλικής τηλεόρασης LCI, στις 2 Απριλίου 2020. Δύο ερευνητές αναφέρονται σε διεξαγωγή tests στην Αφρική χρησιμοποιώντας το εμβόλιο BCG κατά του Covid-19. Η μελέτη είναι ήδη σε εξέλιξη στη Γαλλία, πρέπει να προσδιοριστεί.
Οι χρησιμοποιούμενοι όροι, οι αναφορές στις εργασίες που έγιναν κατά του AIDS “στις πόρνες”, δημιουργούν μια γενική κατακραυγή στη Γαλλία που διογκώνεται στην Αφρική.
“Αυτά τα άτομα κάνουν σημαντικές ανακοινώσεις σαν να μην έχουμε καθόλου φωνή. Είναι σαν να επιστρέφουμε στην εποχή των αποικιών. Προσωπικά, το βρίσκω αυτό ρατσιστικό και υποτιμητικό”, δήλωσε ο AFP στο AFP. πρώην υπουργός Δικαιοσύνης της Κένυας, Martha Karua.
Μια διαμάχη που συσσωρεύεται με άλλες, ειδικά σχετικά με τη δραστηριότητα του ιδρύματος Bill και Melinda Gates, και τις εκστρατείες εμβολιασμού του, ιδίως στην Αφρική. 
Πολλοί βλέπουν το προσηλυτισμό του για εμβολιασμό ως πιο εμπορικό από φιλανθρωπικό. 
Κερδίζει χρήματα με την πώληση εμβολίων.
Πολύ συζήτηση και για τα μικροτσίπ που φέρεται να συνοδεύουν το εμβόλιο, μια επιχείρηση του Ιδρύματος Bill Gates.
dimpenews.com

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *