«ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ… ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ» Αλλοίωση του πληθυσμού των νησιών μας !(Βίντεο)

5/5 (6)

Πουθενά λόγος για κλειστά σύνορα! Πουθενά λόγος για να μπει STOP σε αυτή την τρέλα! Καμαρώστε τους λοιπόν…

Να δείξουν όλοι αλληλεγγύη στα νησιά του Αιγαίου και να βοηθήσουν στο πρόγραμμα μετεγκατάστασης των μεταναστών και των προσφύγων, ζήτησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης

Εισερχόμενος σε ξενοδοχείο της Λάρισας το βράδυ της Πέμπτης, προκειμένου να συμμετάσχει σε επιχειρηματικό δείπνο που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Βιομηχανιών, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι κανείς δεν αισθάνεται ευχάριστα με την αναγκαστική μεταφορά μεταναστών στην ενδοχώρα και συμπλήρωσε: «Πρέπει όλοι μας να δείξαμε αλληλεγγύη στα νησιά μας. Η επιλογή είναι ή θα πάρουμε από λίγους όλοι μας, για να μπορέσουν να βγάλουν το χειμώνα η Λέσβος, η Χίος, η Σάμος και η Κως ή θα πούμε εμείς ας καούν τα νησιά αυτά κι εμείς να μην έχουμε κανέναν. Δε νομίζω ότι ένας Έλληνας πατριώτης μπορεί στα αλήθεια να πει ας καούν τα νησιά. Κι επειδή δεν ακούσαμε από κανέναν άλλη λύση… αυτό γίνεται άπαξ, εκτάκτως και μόνον γιατί δεν έχει λειτουργήσει ακόμη το νέο σύστημα απέλασης».

Η ΕΡΤ των Ταλαμαγκα, Καψωχα, το Αλ τζαζιρα και η Αλλοίωση του πληθυσμού των νησιών μας !

ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΝΗΣΙΑ – ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Την είχαν ΓΡΑΜΜΕΝΗ και πεταμένη αβοήθητη επειδή είναι ΕΛΛΗΝΙΔΑ.. ΒΙΝΤΕΟ

Τα όσα θα δείτε στο βίντεο μιλούν μόνα τους, γιαυτό εμείς θα προσθέσουμε ελάχιστα λόγια.
Πρόκειται για την Κατερίνα Κούκη, μια πολύτεκνη μητέρα από την περιοχή της Ηλείας, που απελπισμένη, με δάκρυα στα μάτια μίλησε στην κάμερα του ΙΟΝΙΑΤV, για όσα βιώνει.

Όπως θα ακούσετε και θα δείτε πριν 4 χρόνια, όταν η πρώην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, άνοιξε διάπλατα τα σύνορα σε παράτυπους μετανάστες, ζούσε χωρίς φως, σε ένα ημιτελές ξύλινο σπίτι εδώ και τρία χρόνια.

Χωρίς νερό και ρεύμα… η απάντηση τους είναι «ότι και πριν 100 χρόνια έτσι ζούσε ο κόσμος»

Χωρίς νερό και ρεύμα… η απάντηση τους είναι «ότι και πριν 100 χρόνια έτσι ζούσε ο κόσμος»

Η Κατερίνα έφυγε από την επαρχεία για την Αθήνα, με σκοπό να προσφέρει ότι καλύτερο μπορούσε στα παιδιά της, όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα σχεδίαζε και βρέθηκε με πολλά χρέη σε εφορία και τράπεζες.

Η ίδια ωστόσο όπως είπε τότε, το πρόβλημά της δεν ήταν το χρέος, αλλά το ότι τόσα χρόνια ζούσε χωρίς ρεύμα και νερό και όσες πόρτες και αν χτύπησε κανένας δεν ευαισθητοποιήθηκε.

Αλήθεια, τι θα γινόταν αν ήταν «μετανάστρια»; Που ήταν τότε οι υποκριτές-ανθρωπιστές που ξοδεύουν εκατομμύρια για τους παράτυπους μετανάστες να βοηθήσουν αυτή την Ελληνίδα μητέρα; Μήπως το έγκλημα της ήταν ότι είναι Ελληνίδα και όχι Αφγανή;

Που είναι σήμερα οι ίδιοι, να βοηθήσουν όσους Έλληνες και Ελληνίδες είναι άστεγοι και δεν έχουν να ταΐσουν τα παιδιά τους, με αποτέλεσμα πολλοί να οδηγούνται ακόμη και στην αυτοκτονία;

«Ποιος μπορεί να με βοηθήσει, να βάλει το χέρι στην καρδιά, να μπορώ να έχω ρεύμα και νερό;» Ρωτούσε απελπισμένη…

Εξομολογήθηκε μάλιστα πως στη δημαρχεία που πήγε να ζητήσει βοήθεια της είχαν πει: «Και οι γονείς μας χωρίς νερό και ρεύμα μεγάλωσαν!!!!»

Θα τολμούσε κανείς να πει το ίδιο και σε «μετανάστες»;

Ξαναρωτάμε, που ήταν το κράτος, οι ΜΚΟ, η ΕΚΚΛΗΣΙΑ και όλοι οι δήθεν φιλάνθρωποι να βοηθήσουν αυτήν την αβοήθητη γυναίκα;

Σύμφωνα με πληροφορίες του σταθμού, η κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα είναι άγνωστη, παρόλο που κάποιοι προσφέρθηκαν να την βοηθήσουν τότε.
el.gr

Άρχισαν τα όργανα! Λαθρομετανάστης πρόσπάθησε να βιάσει γυναίκα στην Κατερίνη – Τα ακούς δήμαρχε;

του Γιώργου Οικονομίδη www.Pieria.tv
Σύμφωνα με επώνυμη καταγγελία επιχειρηματία τής πόλης μας, το πρωΐ τής Πέμπτης 14/11/2019, και επί τής οδού Κλεισούρας στην Κατερίνη, μαύρος λαθρομετανάστης, από αυτούς που μαζεύει εδώ ο Δήμος μας και η ΜΚΟ τής οδού Θεσσαλονίκης, επιτέθηκε στις 9.30 το πρωΐ σε γυναίκα χουφτώνοντας την και προσπάθησε να την κακοποιήσει σεξουαλικά.

του Γιώργου Οικονομίδη www.Pieria.tv
Σύμφωνα με επώνυμη καταγγελία επιχειρηματία τής πόλης μας, το πρωΐ τής Πέμπτης 14/11/2019, και επί τής οδού Κλεισούρας στην Κατερίνη, μαύρος λαθρομετανάστης, από αυτούς που μαζεύει εδώ ο Δήμος μας και η ΜΚΟ τής οδού Θεσσαλονίκης, επιτέθηκε στις 9.30 το πρωΐ σε γυναίκα χουφτώνοντας την και προσπάθησε να την κακοποιήσει σεξουαλικά.

Η γυναίκα αντιστάθηκε έντρομη και έβαλε τίς φωνές με αποτέλεσμα ο λαθρομετανάστης να τραπεί σε φυγή.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα επιχειρήσει και πάλι επίθεση βιασμού με την πρώτη ευκαιρία εάν δεν τον εντοπίσει η αστυνομία και τον στείλει από εκεί που ήρθε, όπως και κάθε λαθροεισβολέα από αυτούς που μαζεύει εδώ η γνωστή πλέον ΜΚΟ τής Κατερίνης και ο Δήμος μας που κάνει τά στραβά μάτια στο έγκλημα τούτο.

 

Αύριο ίσως να είναι η κόρη σου φίλε δημότη στην θέση αυτής της γυναίκας η οποία έντρομη κατέφυγε στο γυμναστήριο τού Γιώργου Κωνσταντινίδη ο οποίος και έκανε γνωστό το θέμα με την ανάρτηση του στο Facebook.

Δυστυχώς, όταν κρούω τον κώδωνα τού κινδύνου γι’ αυτά τά ανώμαλα στοιχεία, κάποια παπαγαλάκια τού συστήματος επαναστατούν ώς δήθεν αλληλέγγυοι και ψυχοπονιάρηδες. Σε λίγο που θα έρθει το πρόβλημα και στην πόρτα των παιδιών τους, και ειδικά στις κόρες τους ή στις γυναίκες τους, να δούμε πώς θα αντιδράσουν.

Επιβάλλεται στα αστυνομικά όργανα τής πόλης μας να εντοπίσουν αυτόν τον «λαθρο…. » για να απαλλάξουν την πόλη μας από τά χειρότερα, ειδάλλως θα αποδοθεί συνυπευθυνότητα σε κάποιους για ότι κακό συμβεί.

Pieria tv.

Ελλάδα

«Γιατί κύριε κράτος;»: Ένας καφετζής από το Αγρίνιο τα χώνει στην κυβέρνηση

Σε ανάρτησή του στα social media ένας ιδιοκτήτης καφενείου στο Αγρίνιο βγάζει «κραυγή αγωνίας» για την επιχείρησή του και όχι μόνο, «μαζεύοντας» σε 795 λέξεις όλα τα προβλήματα που βιώνει ένας επαγγελματίας στο χώρο της εστίασης, αλλά και γενικά.

Όπως αναφέρει ο Βασίλης Μπαλάσκας που διατηρεί καφενείο στο Αγρίνιο εδώ και 32 χρόνια, ενώ ο ίδιος είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του, το κράτος δεν είναι και όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει, απευθυνόμενος στους κυβερνώντες: «Κοιτάξτε λίγο τον άνθρωπο … τον καααθε εργαζόμενο σαν … ΑΝΘΡΩΠΟ!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΟΟΟΛΑ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΝΟΥΜΕΡΑ!!!

Το Σύνταγμα λέει ότι:” Οι Έλληνες είναι ίσοι μεταξύ τους και απέναντι στους νόμους”!!! ΠΟΟΟΟΣΟ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ???? Και τι κάνετε εσείς οι κυβερνώντες, όλων των εποχών, για αυτό???». Μάλιστα, η ανάρτηση του Βασίλη Μπαλάσκα έχει χιλιάδες κοινοποιήσεις και ακόμη περισσότερες χιλιάδες αντιδράσεις στο facebook, όπου αναρτήθηκε. Αναλυτικά όσα επισημαίνει:

«Κύριε κράτος: Έχω καφενείο, στο Αγρίνιο, από το 1987!!! Μέχρι σήμερα, εχω δεχτεί πάνω απο εκατό φορές ελέγχους, από υπηρεσίες, (εφορία, υγειονομικό, αστυνομία, δήμο κτλ), και καθημερινά από τους πελάτες μου!!! Οι ώρες μου μέσα στο καφενείο, είναι γύρω στις 18 με 20 ώρες το 24ωρο!!! Εχω χάσει την προσωπική μου ζωή, για να έχω σωστό μαγαζί και να είμαι εντάξει με τον κόσμο και την κοινωνία!!! Οι συναλλαγές μου με τον κόσμο είναι, 1,30 καφέ, ούζο κρασί, 1,50 αναψυκτικό, 2,50 μπύρα και πολύ σπάνια, 3,00 ευρώ το ουίσκι και με συνοδεία κατιτις, για μεζεδάκι … αμισθί!!!

Με αυτά τα λεφτά, είμαι υποχρεωμένος να καλύψω τα έξοδα του μαγαζιού, (αγορά αγαθών, ενοίκιο, ΔΕΗ, νερό, τηλέφωνο, ίντερνετ, συνδρομή για ράδιο και τηλεόραση, ΤΕΒΕ, εφορία, τέλη δήμου, επιμελητήριο, καθαριότητα, ανακαινίσεις … Λογιστή κτλ) και να μου μείνει και εμένα ένα μεροκάματο!!! ΓΊΝΕΤΑΙ????????!!!!!!!!!!

Κάθε μέρα, είμαι υποχρεωμένος, να καθαρίζω το μαγαζί μου, τις τουαλέτες από την χρήση των πελατών μου και όχι μόνο, να προσέχω τα πράγματα που αφήνουν οι πελάτες μου, στον χώρο του μαγαζιού και στο ψυγείο, μέχρι να τα ξαναπάρουν, να προσέχω τους παππούδες, τις γιαγιάδες, τους άρρωστους και τα παιδιά και το πρωί, μέχρι να ανοίξουν τα ιατρεία, τα σχολεία, τα μαγαζιά και οι υπηρεσίες και το μεσημέρι μέχρι να ξαναφύγουν για τα χωριά ή τα σπίτια τους!!!

Έρχεται το κράτος και μου επιβάλει, φόρους για οτιδήποτε, μου επιβάλει προκαταβολή φόρου, μου επιβάλει να πληρώνω επιμελητήριο, χωρίς να έχω κανένα όφελος, μου επιβάλει στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, του νερού και του τηλεφώνου, διπλάσια ή και παραπάνω χρέη, για να κάνουν κοινωνική πολιτική … αυτοι, με τα δικά μου χρήματα!!! Μου επιβάλει να αγοράσω από την τράπεζα, μηχάνημα … ΒΟS και να μου παίρνει τα χρήματα της δουλειάς μου η … ΤΡΑΠΕΖΑ … !!!!????

Μου επιβάλει να πληρώνω για τον δήμο, για ιατρική περίθαλψη, για σύνταξη, για δομές, για αστυνόμευση, για δικαιοσύνη, όταν αυτά είναι σχεδόν ανύπαρκτα και σχεδόν εξευτελισμένα, από το κράτος προς εμάς!!! Κύριε κράτος: Ποιος έλεγχος προς τις τράπεζες, όταν σε κάθε συναλλαγή με πελάτη, παίρνει προμήθεια από ένα ευρώ το λιγότερο και πάνω??? Ποιος έλεγχος στις τράπεζες, που σου κλέβουν τα χρήματα από τους λογαριασμούς, όταν είναι λίγα στο βιβλιάριο ή αργεί κάποιος να κάνει συναλλαγές μαζί τους???

Ποιος έλεγχος προς τις τράπεζες, τα ταχυδρομεία, την ΔΕΗ, τον ΟΤΕ, την εφορία, που δεν έχουν τουαλέτες για το κοινό, που δεν έχουν πάρκινγκ για τους πελάτες, που δεν έχουν πρόσβαση για ΑΜΕΑ ή καροτσάκια μικρών παιδιών, που δεν προσφέρουν καθίσματα … ούτε νερό στους ανθρώπους που περιμένουν με τις ώρες και πολλές φορές δεν εξυπηρετούνται???

Ποιος έλεγχος στις υπηρεσίες, για την συμπεριφορά πολλών υπαλλήλων??? Ποιος έλεγχος στα νοσοκομεία και στην συμπεριφορά πολλών γιατρών??? Ποιος έλεγχος στην εφορία, που είναι το ΜΟΟΟΝΟ δημόσιο ταμείο και αν θέλεις να πληρώσεις κάτι, σε στέλνει στις … τράπεζες, για να πληρώσεις και την προμήθεια??? Και αν θέλεις κάποιο χαρτί σε στέλνει σε … λογιστές, για να πληρώσεις και εκεί???!!!! Ποια η θέση του κράτους, όταν εγώ έχω ένα σπίτι με δάνειο και δεν έχω την κυριότητα του σπιτιού, αλλά την έχει η τράπεζα, να πληρώνω εγώ ΕΝΦΙΑ???

Όταν η τράπεζα βγάζει σε πλειστηριασμό ένα σπίτι, για μη καταβολή των δόσεων, δεν πρέπει ο δανειολήπτης, να πάρει πίσω ένα μέρος από τα χρήματα που έχει δώσει στην τράπεζα?!? Γιατί κύριε κράτος, με στέλνεις υποχρεωτικά στον στρατό, (και έτσι πρέπει), όταν βγω στην σύνταξη, δεν μου τον θεωρείς εργάσιμο και συνταξιοδοτήσειμο, αυτόν τον χρόνο, αλλά με βάζεις να … πληρώσω για να τον κατοχυρώσω??? Το ίδιο κάνεις στους βουλευτές??? Ποιος ο έλεγχος του κράτους, προς τους ελεγκτές και τις συμπεριφορές τους??? Πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε εμείς, κακούς ελέγχους και κακές συμπεριφορές κάποιων???

Κύριε κράτος: Κύριοι τουουου … κράτους: Ελάτε λίγο στην θέση μας!!! Κοιτάξτε λίγο τον άνθρωπο … τον καααθε εργαζόμενο σαν … ΑΝΘΡΩΠΟ!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΟΟΟΛΑ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΝΟΥΜΕΡΑ!!! Το Σύνταγμα λέει ότι: ” Οι Έλληνες είναι ίσοι μεταξύ τους και απέναντι στους νόμους”!!! ΠΟΟΟΟΣΟ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ???? Και τι κάνετε εσείς οι κυβερνώντες, όλων των εποχών, για αυτό???».

Ο “πατριώτης” Άδωνις Γεωργιάδης προτρέπει τους Έλληνες να πάρουν από λίγους “πρόσφυγες”

Αδωνη δεν ακούσαμε για hot spot στα Βόρεια προάστια ακόμα.. Εκεί δεν θα πάρουν από λίγους; Η ενοχλούν τις κυρίες με τα Σανέλ.. οι μπούργκες;

ΑΣ δούμε τι έλεγε το 2015..

Και τι λέει τώρα..
Σε δηλώσεις για το προσφυγικό – μεταναστευτικό πρόβλημα της χώρας προχώρησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, εισερχόμενος σε ξενοδοχείο της Λάρισας, όπου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, επιχειρηματικό δείπνο που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Βιομηχανιών.

Συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε πως «κανένας μας δεν αισθάνεται ευχάριστα από αυτή την αναγκαστική μεταφορά μεταναστών στην ενδοχώρα. Όμως πρέπει όλοι μας να δείξουμε αλληλεγγύη στα νησιά μας. Η επιλογή είναι ή θα πάρουμε από λίγους όλοι μας, για να μπορέσουν να βγάλουν το χειμώνα η Λέσβος, η Χίος, η Σάμος και η Κως ή θα πούμε εμείς ας καούν τα νησιά αυτά κι εμείς να μην έχουμε κανέναν.

 

/hellas-now.com/

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *