Κανένα ταξίδι μεγάλων αποστάσεων μέχρι το 2022 για τους Αυστραλούς – και αυτό θα συμβαίνει μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο το επόμενο έτος. Κορωνο-δυστοπία στη Μελβούρνη….…!

5/5 (1)

Η ευρεία υιοθέτηση ενός εμβολίου για το μυθιστόρημα κοροναϊού θα είναι προϋπόθεση για τους Αυστραλούς να μπορούν να ταξιδεύουν πάλι σε μεγάλες αποστάσεις, σύμφωνα με τον νέο προϋπολογισμό της χώρας που παρουσιάστηκε την Τρίτη.

Μέχρι να διατεθεί αυτό το εμβόλιο, μπορούν να περιμένουν οι κοινωνικές αποστάσεις,τα διαλείπουσα κλειδώματα και μια στασιμότητα της οικονομίας.

« Υποτίθεται ότι κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης παρουσιάζονται εντοπισμένα κρούσματα COVID19.

Ένα πρόγραμμα εμβολιασμού COVID19 στην Αυστραλία και σε όλο τον κόσμο θεωρείται ότι θα έχει τεθεί σε πλήρη εφαρμογή στα τέλη του 2021.

Οι γενικοί περιορισμοί της κοινωνικής απόστασης υποτίθεται ότι θα συνεχιστούν έως ότου ένα εμβόλιο είναι πλήρως διαθέσιμο », διαβάζουμε το μέρος του εγγράφου με τίτλο« Βασικές παραδοχές. «

Τό είδα>>ΕΔΩ

Έφοδος «Ρουβίκωνα» Υπηρεσιών στο ιατρείο της Ελένης Γιαμαρέλλου – Τώρα και οι «αναρχικοί» ανησυχούν μήπως οι Χριστιανοί…

…κολλήσουν κορωδο-ϊό κι εξαπλωθεί η «πανδημία»!
Χαρδαλιά, Χρυσοχοϊδη είστε «θεοί»!

πηγή

David Icke για τον «κορονοϊό»

 Με την τόση χειραγώγηση που συμβαίνει και στημένα ρεπορτάζ την τόση πλύση εγκέφαλου εύκολα μπορεί να πεις εε ένας ακόμη ψεκασμένος ,είναι όμως ; Παρακολουθήστε τον με προσοχή !

video

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fkoinwnia.ergasia.oaed.politika%2Fvideos%2F596798190997647%2F&show_text=0&width=560

trelogiannis.blogspot.com

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *