Καμία αποζημίωση: Η Big Pharma ΔΕΝ θα λογοδοτήσει για παρενέργειες του εμβολίου Covid!… Εκφασισμός της κυβέρνησης όσο τα μέτρα γίνονται πιο υποχρεωτικά.

5/5 (4)

Καμία αποζημίωση: Η Big Pharma ΔΕΝ θα λογοδοτήσει για παρενέργειες του εμβολίου Covid!…

=π.Δ…ΠΑΡ’ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ… ΠΟΣΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΛΑΣΑΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ;;;;….

Ανώτερο στέλεχος του φαρμακευτικού γίγαντα AstraZeneca επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία του δεν μπορεί να αντιμετωπίσει νομικές ενέργειες για πιθανές παρενέργειες που προκαλούνται από το εμβόλιο Covid –


Όσοι επηρεάζονται δεν θα έχουν νομική προσφυγή…Η AstraZeneca είναι μία από τις 25 φαρμακευτικές εταιρείες παγκοσμίως που ήδη δοκιμάζουν τα εμβόλια Covid σε ανθρώπους, προετοιμάζοντας εμβόλιο εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων.


Πρόκειται για τη μεγαλύτερη φαρμακευτική εταιρεία της Βρετανίας, αξίας περίπου 70 εκατομμυρίων λιρών.


Ήδη ανέφεραν κέρδη 12,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων τους τελευταίους έξι μήνες.


Αλλά παρά τον υγιή ισολογισμό της, η AstraZeneca δεν είναι πρόθυμη να θεωρηθεί υπεύθυνη για τυχόν πιθανές παρενέργειες του «ελπιδοφόρου» υποψηφίου εμβολίου.


Με άλλα λόγια, η εταιρεία προστατεύεται πλήρως από τυχόν αγωγές από άτομα που θα κάνουν το εμβόλιο τους και θα έχουν αρνητικές επιπτώσεις, ανεξάρτητα από το πόσο σοβαρές ή μακροχρόνιες είναι.


Οι δικηγόροι της εταιρείας ζήτησαν να τεθούν σχετικές ρήτρες στις συμβάσεις τους με τις χώρες που η AstraZeneca συμφώνησε να προμηθεύσει με το εμβόλιο Covid.


Η εταιρεία λέει ότι, χωρίς τέτοιες εγγυήσεις, δεν θα είχαν κίνητρα να παράγουν το φάρμακο.


Και φαίνεται ότι οι περισσότερες χώρες έχουν αποδεχτεί αυτό το αίτημα.


Ο Ruud Dobber, ανώτερος διευθυντής της AstraZeneca, δήλωσε στο Reuters:


«Στις συμβάσεις που έχουμε συνάψει, ζητάμε αποζημίωση.Για τις περισσότερες χώρες είναι αποδεκτό να αναλάβουν αυτόν τον κίνδυνο στους ώμους τους επειδή είναι “προς το εθνικό τους συμφέρον”».


Η… επίκληση στο «εθνικό συμφέρον» είναι η μεγαλύτερη απάτη των τελευταίων χρόνων, για να παίρνονται αποφάσεις αντιλαϊκές (όπως οι περικοπές μισθών και συντάξεων κλπ) όπου οι πολίτες όχι μόνο δεν κερδίζουν τίποτα, αλλά παραχωρούν δικαιώματα στην ντόπια πολιτική και οικονομική ελίτ.


Ο Dobber αρνήθηκε να κατονομάσει τις χώρες που έχουν υποβάλει παραγγελίες για το εμβόλιο της εταιρείας, αν και πολλές μεγάλες δυτικές δημοκρατίες είναι πιθανό να περιλαμβάνονται στη λίστα.


Όπως ανέφεραν ανώτεροι αξιωματούχοι της ΕΕ στο Reuters αυτήν την εβδομάδα, έρχονται σε αντιπαράθεση με τους κατασκευαστές εμβολίων για την τιμή, τα χρονοδιαγράμματα πληρωμής και, κυρίως, την ευθύνη.


Κι απ’ ό,τι φαίνεται, κανείς δεν θέλει να αναλάβει με την ευθύνη.


Ο Dobber πρόσθεσε επίσης:«Αυτή είναι μια μοναδική κατάσταση όπου εμείς ως εταιρεία απλά δεν μπορούμε να πάρουμε τον κίνδυνο εάν… σε τέσσερα χρόνια το εμβόλιο παρουσιάζει παρενέργειες».


Σύμφωνα με τον Μπιλ Γκέιτς, έως και 700.000 άνθρωποι στον κόσμο να πάθουν βλάβη από το εμβόλιο και ζητάει από τις κυβερνήσεις να αναλάβουν την ευθύνη, οι οποίες απ’ ό,τι φαίνεται, μάλλον δεν θα είναι και πολύ πρόθυμες.


Από την άλλη λένε -όπως η δική μας- δεν θα είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός, αλλά θα πούμε εμείς σε «ποιες κατηγορίες» θα είναι (καταρχάς και διαίρει και βασίλευε), πάλι χωρίς να αναλάβουν την ευθύνη;


Στ’ αλήθεια, πιστεύουν ότι όλο αυτό το παραμύθι θα πιάσει στον κόσμο, ειδικά όταν μας λένε ότι το εμβόλιο δεν θα καλύπτει πλήρως και θα πρέπει να φοράμε μάσκες και να κρατάμε αποστάσεις και να το κάνουμε μάλιστα ξανά και ξανά;


Μοιάζει λίγο με παγκόσμιο ξεκαθάρισμα ήρας από το στάρι:πόσοι άνθρωποι τελικά στον πλανήτη είναι νοήμονες και με ελεύθερο πνεύμα, και πόσοι βρίσκονται ακόμα σε χαμηλότερο επίπεδο εξέλιξης…


ΠΗΓΗ>> ΕΔΩ

Εκφασισμός της κυβέρνησης όσο τα μέτρα γίνονται πιο υποχρεωτικά. Θα συλλαμβάνεται όποιος διαφωνεί με την Νέα Τάξη….…

=π.Δ…ΕΓΩ Ο παπαΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΪΟΥ,,,, ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΕΙΔΙΚΩΝ,,,, ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΩ ΣΕ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ…. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟ… ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ…. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ,,, ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ………

Σε άλλη μία κίνηση προς τον αυταρχισμό η κυβέρνηση Μητσοτάκη, μετά την απαγόρευση των διαμαρτυριών, απαγορεύει στους πολίτες να εκφράζουν τη διαφωνία τους σχετικά με τις… απαγορεύσεις για τον κορωνοϊό, καθώς διέταξε τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να στέλνει στον εισαγγελέα όποιον αναρτά οτιδήποτε δεν συμφωνεί με την «γραμμή» της επιτροπής λοιμωξιολόγων.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έδωσε εντολή στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ώστε να αποσταλεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, το υλικό αναρτήσεων στο Διαδίκτυο, οι οποίες τάσσονται ενάντιον των μέτρων, ώστε να προχωρήσει σε ποινικές διώξεις των «αντιφρονούντων».

Στο υλικό, προς ενημέρωση και ποινική αξιολόγηση, περιλαμβάνονται αναρτήσεις όπου γίνονται αναφορές σε μη εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού ή αμφισβητούν τη «γραμμή ΠΟΥ και επιτροπής λοιμωξιολόγων» σχετικά με τον ιό.

 

«Θα πάρουμε όλα τα νόμιμα μέτρα ώστε να μην απειληθεί η δημόσια υγεία από παραπληροφόρηση ή θεωρίες συνωμοσίας που έχουν αρχίσει και κυκλοφορούν στο διαδίκτυο» ανέφερε ο κ. Χρυσοχοΐδης, συμπληρώνοντας πως η πανδημία «δεν προσφέρεται για εκκλήσεις ανυπακοής ή για σενάρια συνωμοσίας».

«Σε κάθε ενέργεια, σε κάθε πράξη μας, να κυριαρχεί η ευθύνη και η συναίσθηση των συνεπειών για τους συμπολίτες μας. Η πολιτεία δεν θα επιτρέψει την δημιουργία εστιών κινδύνου της δημόσιας υγείας, από ανεύθυνες κοινωνικά συμπεριφορές» κατέληξε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.


πηγή

ΣΧΟΛΙΟ
Είμαστε σε καλό δρόμο…Για να δώσει τέτοια εντολή η κυβέρνηση η αντίσταση είναι καθολική…


Το δούλεμα δεν θα το χάψουμε παιδιά…Τα νέα κρούσματα καθημερινά είναι κάτι πλήρως ελεγχόμενο…Από εκεί που έκαναν 500-1000 τεστ ημερησίως τώρα κάνουν άνω των 5000 ημερησίως με αποτέλεσμα τα κρούσματα να αυξάνονται κατακόρυφα…


Η εντολή προφανώς είναι να πέσει πανικός στον κόσμο…Τα ΜΜΕ έχουν αρχίσει και πάλι να τσιρίζουν και περιμένουν την νέα επιχορήγηση για τις πλάτες που κάνουν στην κυβέρνηση…


Και μην ξεχνάμε όλα τα κάνουν λόγω εντολών…


Στην εντατική είναι ελάχιστοι συμπολίτες μας και έχουμε ΜΟΝΟ 209 νεκρούς κι από αυτούς όπως ο ίδιος ο Τσιόδρας μας είχε πει, δεν πέθαναν όλοι από κορωνοϊό αλλά ….με κορωνοϊό κι από άλλες αιτίες…


Ψυχραιμία λοιπόν και να λαμβάνουμε τα μέτρα μας με αντισηπτικά και αποστασιοποίηση…


Μάσκες και λοιπές υπερβολές όσο μπορούμε να τα αποφεύγουμε…


Αλλωστε κανείς γιατρός στην Ελλάδα δεν έχει υπογράψει υπεύθυνα και με ποινικές κυρώσεις ότι η μάσκα δεν προκαλεί προβλήματα υγείας σε όσους την φοράνε.…


Κι αντί ο Μητσοτάκης ως υπεύθυνος πρωθυπουργός να απαιτήσει να αναλάβουν προσωπικά την ευθύνη όσοι δώσουν την εντολή να φοράμε παντού μάσκες κάθεται και ακούει ότι του λένε οι λοιμωξιολόγοι….. που ακούνε ότι τους λέει ο Π.Ο.Υ….. που ακούει ότι του λένε οι μυστικές λέσχες και οι στοές.…


Τώρα λοιπόν περνάμε σε μια νέα φάση…Οποιος αντιστέκεται είναι εχθρός της κοινωνίας, του κράτους κλπ…


Καλή αντίσταση λοιπόν…ΥΓ. Οταν τα πράγματα ήταν εύκολα οι νεοταξίτες ήξεραν αν λένε ότι πρέπει να δεχόμαστε την αντίθετη άποψη, την διαφορετικότητα…. π.χ.


Στον στρατό οι αντιρρησίες συνείδησης κάνουν εναλλακτική θητεία… κλπ..


Τώρα με τον κορωνοϊό οι αντιρρησίες συνείδησης είναι κακούργοι και πρέπει να διώκονται…


Ρε ουστ κοπρόσκυλα της υποκριτικής νέας τάξης…

ΠΗΓΗ>> ΕΔΩ

Προς κάθε στέλεχος, όργανο, κολαούζο, σερίφη, ενεργούμενο, ανδρείκελο (κλπ κλπ) της ζοφερής δυστοπικής δικτατορίας, που πνίγει τη χώρα μέσα στο ψεύδος και την παράκρουση

Να είστε σίγουροι πως όσους νόμους κι αν παραβιάσετε, όσα συνταγματικά δικαιώματα κι αν κουρελιάσετε, όσες απειλές κι αν εκτοξεύσετε, όσες διώξεις κι αν προαναγγείλετε, όσους μπαμπούλες κι αν επιστρατεύσετε, το στόμα όσων έχουν επιλέξει να αντιδρούν στον παρανοϊκό σας εφιάλτη δεν πρόκειται να το σφραγίσετε. 

Κάποιοι θα συνεχίσουν με κάθε τίμημα να μιλούν και για τον τερατώδη φασισμό σας και για τον απερίγραπτο κυκεώνα των ψεμάτων και παλινωδιών σας και για τις ζωές μας που τόσο ξετσίπωτα νυχθημερόν τις ξεφτιλίζετε και για τις στερνές ελευθερίες μας που τόσο χυδαία τις καταργείτε και για την ορθόδοξη πίστη μας που τόσο προκλητικά διώκετε και για τη νοημοσύνη μας που την κατακρεουργείτε καθημερινά. 

Εσείς τυφλά αφοσιωμένοι στην εντεταλμένη σας υπηρεσία, αλλά και κάποιοι άλλοι πιστοί στη δική τους γραμμή του καθήκοντος. Προφανώς ο καθένας εφ’ ω ετάχθη τελικά…

Νεκτάριος Δαπέργολας

trelogiannis.blogspot.com

oxistinneataksi.blogspot.com

Ανώνυμος είπε…

Χούντα με κοινοβουλευτικό μανδύα!
Οι αδιάντροποι παραμονές Δεκαπενταύγουστου επέβαλλαν στον Πόρο απαγόρευση λιτανειών, συναθροίσεων άνω των 9 ατόμων και υποχρεωτική μασκοφορία και στους εξωτερικούς χώρους.
Καλλιεργείται η συλλογική παράνοια.
Μετατρέπουν τους ανθρώπους σε φοβικά και καταθλιπτικά όντα, δηλητηριάζουν τις διαπροσωπικές σχέσεις, υπονομεύουν την κοινωνική συνοχή, σπέρνουν το διχασμό.

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *