ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΝ 130 ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΕ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ SECURITY ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ(Βίντεο)

5/5 (2)

Γράφει Συντακτική ομάδα Χειλαδάκη

Ιταλός ψαράς  «ο Salvini είναι ο μόνος πατριώτης όλοι οι άλλοι είναι παράσιτα.

»Μας παίρνουν τις δουλείες  δεν είμαστε ρατσιστές αλλά πρέπει να τους στείλουμε όλους πίσω.»

 

Sicilian Fishermen on mass migration to Italy

 

Ιταλία: Σοκ! Ένας 28χρονος Ρουμάνος με μαχαίρι πήρε έναν 61χρονο άνδρα υπό βία ως όμηρο στο MESTRE. Κράτησε ένα μεγάλο μαχαίρι στο λαιμό του και τον τραυμάτισε αρκετές φορές στο πρόσωπό του. Χάρη στην αστυνομία, η αφάνεια θα μπορούσε να συγκλονιστεί! από μπλοκαρισμένο χρήστη.

 

Ιταλία: Η παλαιότερη ιταλική κυρία (συνταξιούχος) ληστεύεται από τη συνηθισμένη συμμορία, και επιπλέον είναι σχισμένη στο έδαφος, στην πτώση το έχει σπάσει τον μηρό της! από μπλοκαρισμένο

 

Ιταλία: Με ευρύ φως της ημέρας και στη μέση μιας διασταύρωσης κυκλοφορίας στο Μιλάνο! Δύο από τους συνηθισμένους παράνομους μετανάστες κτύπησαν ο ένας τον άλλον, τότε κάποιος χτυπά τον άλλο άνθρωπο με ένα μαχαίρι μπροστά στους περαστικούς! Εξαιρετικά επαινεμένος εμπλουτισμός!

 

Η Γαλλία φέρνει εισάγει στη χώρα της  130 τζιχαντιστές.

Ενώ φυλακίζονται Γάλλοι στης ξένες χώρες για παραμικρά αδικήματα, φέρνουν φονιάδες στην Γαλλία στην καρδιά της Ευρώπης. Δεν είναι απλά αδικήματα αλλά βαρεία αδικήματα ης βάρος της ανθρωπότητας.

 

France to bring home 130 jihadis

 

 

Μουσουλμάνος από  την Τυνήσια ξυλοκόπησε μέχρι θάνατο 8 χρόνο αγόρι και έστειλε με βαριά τραύματα στην εντατική την μικρή αδελφή του μόλις 4 χρονών.

 

Tunisian beats step child to death in Italy 1080p

 

 

 

Ο πρώην βουλευτής της Αυστρίας συμβουλεύει τα χριστιανικά κορίτσια να φορούν προστατευτικά καλύμματα ισλαμικού τύπου για να αποφευχθεί η επίθεση και η σεξουαλική επίθεση μουσουλμάνων μεταναστών

Ο Marcus Franz, ένας γιατρός και πρώην βουλευτής από το συντηρητικό Αυστριακό Λαϊκό Κόμμα, έκανε τις παρατηρήσεις στην τοπική τηλεόραση την περασμένη εβδομάδα.

«Εγώ προσωπικά γνωρίζω πατέρες οι οποίοι, όταν οι κόρες τους έρχονται το βράδυ όταν ζουν στην προβληματική περιοχή, τους δίνουν μαντίλες, ώστε να μην αναγνωρίζονται ως Αυστριακοί. Αυτό το ξέρω προσωπικά, στην 15η συνοικία [της Βιέννης], αυτό είναι γεγονός «, δήλωσε ο Marcus Franz .

Ο Marcus Franz δήλωσε επίσης ότι η εμπειρία του ως γιατρός του λέει ότι οι γυναίκες φοβούνται λόγω των επαναλαμβανόμενων «μικρο-επιθέσεων» που συμβαίνουν στους δρόμους της Βιέννης, ειδικά σε περιοχές με πολλούς μουσουλμάνους μετανάστες.


Οι αποκαλύψεις του συντηρητικού πολιτικού οδήγησαν ορισμένους να εικάζουν για το μέλλον: «Μεγάλη, τώρα θα πρέπει να ακολουθήσουν τη Σαρία», έγραψε ένα άτομο.

https://pbs.twimg.com/amplify_video_thumb/1092454222904414209/img/mQsYfAajZyfwf66W?format=jpg&name=small

 

 

Οι κάτοικοι της Μελβούρνης παίρνουν την ασφάλειά τους στα χέρια τους με την πρόσληψη ιδιωτικών ένοπλων φρουρών για την προστασία των οικογενειών τους και των περιουσιών τους από τις αφρικανικές (κυρίως) μουσουλμανικές συμμορίες που εκφοβίζουν, ληστεύουν και επιτίθενται βίαια στους Αυστραλούς πολίτες.

 

residents hire armed guards | A Current Affair Australia

 

Εμφύλιος πόλεμος στους δρόμους του Λονδίνου του μουσουλμάνου Δήμαρχου Sadiq Khan;

 

Κάτω από τον Sadiq Khan, 40 επιθέσεις μαχαιριών ημερησίως θεωρούνται «το νέο φυσιολογικό». Θα μπορούσε η εθνότητα των επιθεωρητών μαχαιριών να έχει κάποια σχέση με την απροθυμία του Χαν να αντιμετωπίσει, πόσο μάλλον να ασχοληθεί με το θέμα;

40 Knife “Incidents” PER DAY in London, Mayor Ignores Media and Victims | Jack Buckby

 

Η Nestle στην Αυστραλία ήδη πωλεί πολλά προϊόντα που είναι πιστοποιημένα από το «halal» (εγκεκριμένο από το Ισλάμ), συμπεριλαμβανομένων των μπαρ Kit Kat. Δεν ξέρω για σας, αλλά ποτέ δεν θα αγοράσω κανένα από τα προϊόντα τους ξανά.

#AmericaLovesCrunch αλλά οι μουσουλμάνοι δεν αποτυγχάνουν ποτέ να αποδείξουν πόσο μισούν την Αμερική. Ακολουθεί μια λίστα με τα πιστοποιημένα προϊόντα της Nestle’s Halal 2018

 

Crunch TV Commercial – Fatima Loves Crunch

 

Βέλγιο: Η ατμόσφαιρα και οι συνθήκες στις Βόρειο Βρυξέλες! Οι λαθρομετανάστες στην πρωτεύουσα της ΕΕ καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες για να προσαρμόσουν την πόλη στην πραγματική πατρίδα τους. Κορυφαία κατηγορία μιας κατεστραμμένης πόλης!

 

Η επίσκεψη του Πάπα Φράνσις στη Μέση Ανατολή περιελάμβανε την υπογραφή μιας ιστορικής συμφωνίας «ανθρώπινης αδελφοσύνης» με την ανώτατη εξουσία του Σουνιτικού Ισλάμ, τον Σεΐχη Αχμέτ el-Tayeb.


Ο Πάπας Φράνσις και ο Δρ. Αχμέτ Αλ Ταγιέβ περπατούσαν εκατέρωθεν του Σεΐχη Μοχάμεντ Μπιν Ράσιντ, χέρι-χέρι καθώς έφθασαν στο μνημείο του Ιδρυτή στο σκοτάδι και στην ειρηνική μουσική.
Η υπογραφή ενός «εγγράφου ανθρωπίνων αδελφώσεων» στο μνημείο του ιδρυτή, θεωρείται ιστορική στιγμή στις σχέσεις μεταξύ του Al Azhar και του Βατικανού.

 

 

 

 

Όταν παρακολουθείτε αυτό το βίντεο, να έχετε κατά νου ότι οι μουσουλμάνοι εξακολουθούν να μας λένε ότι διατάζουν τις γυναίκες τους να φορούν hijabs για να «προστατεύσουν τη σεμνότητα τους»

 

WORLD HIJAB DAY: Κάπου στη Μέση Ανατολή σε μια από τις πιο θρησκευτικές μουσουλμανικές χώρες (Σαουδική Αραβία, ΗΑΕ, Κατάρ, Μπαχρέιν κ.λπ.) στη γη.

 

Twerking on Hijab Day

 

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *