ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ…ΑΡΜΕΝΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!!!

700x400Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Σίγουρα θα… το φυσά και δεν θα κρυώνει ο Τούρκος πρόεδρος, Ταιγίπ Ερντογάν, όταν πήρε το προσκλητήριο για να παραστεί σε μια μεγάλη διεθνή συναυλία που θα γίνει στην πόλη Δρέστη της Γερμανίας προς… τιμή των θυμάτων της μεγάλης αρμενικής γενοκτονίας!

Σύμφωνα με την DW σε εκπομπή της στην τουρκική γλώσσα και σε δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου, η Συμφωνική Ορχήστρα της Δρέστης οργανώνει μεγάλη συναυλία με την επωνυμία Aghet, δηλαδή Αραράτ, προς τιμή των θυμάτων της αρμενικής γενοκτονίας.

Το εντυπωσιακό όμως είναι ότι οι αρμόδιοι της Συμφωνικής Ορχήστρας μέσω του γερμανικού προξενείου της Κωνσταντινούπολης έστειλαν προσκλητήρια για να παραστούν στην συναυλία αυτή ο Τούρκος πρόεδρος, Ταιγίπ Ερντογάν, καθώς και οι : πρωθυπουργός, Μπιναλί Γιλντιρίμ, υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαούσογλου και υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας, Ναμπί Αβτζί. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 13 Νοεμβρίου.

Αντιλαμβάνεστε τι ένοιωσαν οι προσκεκλημένοι Τούρκοι επίσημοι μόλις έλαβαν τα; τιμητικά τους προσκλητήρια. «Πάντως κάποιοι έλεγαν ότι ο Ερντογάν τα… πήρε στα κάγκελα»!

ΝΙΚΟ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

2 Σχόλια

  1. 26 Οκτ. 2016

    […] Το εντυπωσιακό όμως είναι ότι οι αρμόδιοι της Συμφωνικής Ορχήστρας μέσω του γερμανικού προξενείου της Κωνσταντινούπολης έστειλαν προσκλητήρια για να παραστούν στην συναυλία αυτή ο Τούρκος πρόεδρος, Ταιγίπ Ερντογάν, καθώς και οι : πρωθυπουργός, Μπιναλί Γιλντιρίμ, υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαούσογλου και υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας, Ναμπί Αβτζί. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 13 Νοεμβρίου. Αντιλαμβάνεστε τι ένοιωσαν οι προσκεκλημένοι Τούρκοι επίσημοι μόλις έλαβαν τα; τιμητικά τους προσκλητήρια. «Πάντως κάποιοι έλεγαν ότι ο Ερντογάν τα… πήρε στα κάγκελα»! ΝΙΚΟ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος nikosxeiladakis.gr […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *