ΚΑΙ ΣΧΟΛΗ …ΣΤΟΜΑΤΙΚΟΥ ΕΡΩΤΑ!!! (βίντεο-προσοχή το άσεμνο)

4.43/5 (7)

Η μακρά περίοδος ενός άθεου καθεστώτος αφήνει πολλά «χαρακτηριστικά υπολείμματα». Έτσι εκτός από το… σπορ της πορνείας στην χώρα αυτή που είναι κύριο εξαγώγιμο προϊόν, τώρα έχουμε και αυτό :

Όπως αναφέρεται : Στη Μολδαβία λειτουργούν σχολές στoματικού έρωτα διεθνή, επικαιρότητα, λοιπά NOW PLAYING H Ιθάκη, ο πιθανότερος προορισμός Τσίπρα για το διάγγελμα εξόδου από τα μνημόνια O Δήμος Βερύκιος ζητάει δημόσια συγγνώμη για την ανάρτηση με την Παναγία 8.4 χιλ. Μια «σχολή”, έχει γίνει δημοφιλής στη Μολδαβία, καθώς στην πρωτεύουσα της χώρας, στο Κισινάου, λειτουργεί ακαδημία στoματικού έpωτα.

Η «ακαδημία” προσφέρει μαθήματα σε γυναίκες άνω των 18 ετών, οι οποίες για εξάσκηση χρησιμοποιούν λαστιχένια πέη. Τα μαθήματα, κοστίζουν 60 ευρώ, ενώ αν κάποια κοπέλα επιλέξει το ιδιαίτερο, που γίνεται με τη συνδρομή ψυχολόγων και κοινωνιολόγων και κοστίζει 250 ευρώ. Συνήθως οι γυναίκες που παρακολουθούν τα μαθήματα είναι ηλικίας από 25 έως 45 ετών, ενώ το αξιοσημείωτο της υπόθεσης, είναι ότι για το 30% των γυναικών, τα δίδακτρα τα πληρώνει για ευνόητους λόγους, το έτερόν τους ήμισυ.

Άλλο κακό να μην μας «βρει»!

Πηγή :: https://www.tilestwra.com/mia-quot-scholi-quot-echei-ginei-dimofilis-sti-moldavi/
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *