ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ…GAY!!!

4/5 (4)

Όλα τα είχαμε σε αυτή την «χωρά των Θαυμάτων», τώρα αποκτούμε και αστυνομία, (την οποία πληρώνουμε όλοι εμείς)… Gay! Μάλιστα!

Στο φετινό Pride (Φεστιβάλ Υπερηφάνειας) απηύθυνε χαιρετισμό και ομάδα αστυνομικών. Εκ μέρους τους μίλησε ο Υπαστυνόμος Α Μιχάλης Λώλης. Ο κ. Λώλης είναι ο πρώτος ανοιχτά gay Έλληνας αστυνομικός. Συμμετέχει στην Police Action – Δράση Αστυνομικών για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου. Η Police Action είναι αναγνωρισμένο σωματείο. Σκοπός της είναι: «Η προάσπιση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η κατάργηση των Διακρίσεων, η διασφάλιση της τήρησης της αρχής της Ίσης Μεταχείρισης και η καταπολέμηση του Ρατσισμού.»

Ο κ. Λώλης είπε στον χαιρετισμό του:
«Είμαστε Έλληνες αστυνομικοί. Είναι μεγάλη μας τιμή που είμαστε σήμερα σήμερα εδώ. Σας ευχαριστούμε για αυτήν την υπέροχη υποδοχή και αποδοχή. Είμαστε εδώ για να χτίσουμε ένα όραμα από κοινού συμπερίληψης, ισότητας και προάσπισης της LGBT κοινότητας από την Ελληνική Αστυνομία μέσα στην ελληνική κοινωνία. Αν μπορούσα ως Έλληνας αξιωματικός να ζητήσω από την LGBT κοινότητα για την ομοφοβία και την τρανσφοβία της ΕΛΑΣ, θα το έκανα. Όπως προσωπικά όπως και οι συνάδελφοι που είναι εδώ σήμερα, θα θέλαμε να σας ζητήσουμε μια βαθιά συγγνώμη. Σας υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε τα πάντα για να αλλάξει η Ελληνική Αστυνομία.

Kαι εις ανώτερα!

Κατάνυξις
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *