Καί αὐτό τό κακό ἀπό τίς Πρέσπες ἦρθε… Τι είναι το «Super Cell» που σάρωσε τη Χαλκιδική! Πώς και γιατί δημιουργήθηκε (Βίντεο – σοκ από την καταστροφή)

5/5 (2)

Η καταιγίδα αυτή, ανήκει στην κατηγορία «υπερκύτταρο» («super cell»), που είναι και η μεγαλύτερη διαβάθμιση, ενώ περιγράφοντας την πορεία του φαινομένου, επισήμανε ότι αρχικά το έναυσμα δόθηκε από την περιοχή των Πρεσπών.Από εκεί ξεκίνησε μια ατμοσφαιρική διαταραχή στην ανώτερη ατμόσφαιρα».

Τι είναι το «Super Cell» που σάρωσε τη Χαλκιδική! Πώς και γιατί δημιουργήθηκε

Πόσο σημαδιακό μπορεῖ νά εἶναι αὐτό πού συνέβη,μέ τό συγκεκριμένο ἀτμοσφαιρικό φαινόμενο(;) μόλις 3 ἡμέρες μετά τήν ἀνάληψιν τῆς κυβερνήσεως ἀπό τόν Κυριάκο Μητσοτάκη;
Καί ἀπό τίς Πρέσπες ἔφθασε στήν Χαλκιδική γιά νά κάνῃ τό κακό καί ν᾿ἀφήσῃ πίσω του νεκρούς καί οἰκονομική καταστροφή !

Μά ἀπό τίς Πρέσπες ;

«Δε θέλω σε καμία περίπτωση αυτός ο ευλογημένος τόπος οι Πρέσπες να ταυτίζονται με μια κακή συμφωνία που προσέβαλε την μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων. Συγκρουστήκαμε και σε Ελλάδα και σε Ευρώπη. Είμαστε απέναντι σε αυτή τη συμφωνία»
(Θα προσπαθήσουμε να απαλύνουμε τις αρνητικές συνέπειες της συμφωνίας των Πρεσπών)

«Πρέπει, λοιπόν, να εργαστούμε για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που θα προκύψουν κατά την εφαρμογή της συμφωνίας. Και βέβαια, το έχω πει δημόσια ότι η Ελλάδα διατηρεί το δικαιώματά της να θέσει βέτο στην πιθανή διαδικασία ένταξης του βόρειου γείτονα μας στην ΕΕ εάν θεωρήσει ότι δεν εξυπηρετούνται τα εθνικά της συμφέροντα» (Κακή ἡ Συμφωνία,ἀλλά θά τήν σεβαστῶ)

Μητσοτάκης: Εξήγησα στη Μέρκελ γιατί η Συμφωνία των Πρεσπών μπορεί να πυροδοτήσει και νέα προβλήματα

Η Καγκελάριος ‘Αγγελα Μέρκελ «συγχαίρει τον νικητή των εκλογών Κυριάκο Μητσοτάκη για τη μεγάλη επιτυχία του κόμματός του, της Νέας Δημοκρατίας, και προσβλέπει σε μια στενή φιλική συνεργασία μαζί του, όπως αναλογεί στην ελληνογερμανική φιλία και στην εταιρική σχέση», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ.

«Η επίλυση της μακροχρόνιας διένεξης από τις κυβερνήσεις στα Σκόπια και στην Αθήνα είναι ένα ιστορικό επίτευγμα και αυτό το έχει πει επανειλημμένα η κυβέρνηση και η Καγκελάριος. Είναι ένα επίτευγμα το οποίο καθιστά εφικτή και την εξομάλυνση των σχέσεων μεταξύ της Βόρειας Μακεδονίας και της Ελλάδας και ελπίζουμε πολύ ότι και η νέα ελληνική κυβέρνηση θα συμμετάσχει εποικοδομητικά σε αυτήν την θετική διαδικασία εξομάλυνσης».

Η Μέρκελ προσκάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Βερολίνο

Η Μέι χαιρέτισε τη δέσμευση του Μητσοτάκη να τηρήσει τη Συμφωνία των Πρεσπών

Τί «κόψιμο» εἶναι αὐτό πού τούς ἔχει πιάσῃ ὅλους γιά τίς Πρέσπες; Δῆλα δή,τό μόνο ἐνδιαφέρον τους γιά τήν Ἑλλάδα,ἐστιάζεται,ἀποκλειστικῶς σ᾿αὐτή τήν ἐπαίσχυντο καί προδοτική συμφωνία; Γιατί ἄρα γε; Μήπως,λέω τώρα, καί ἡ ἐπίσκεψις τοῦ Δαυΐδ Χάρις τῆς AJC εἶχε τό ἴδιο ἐνδιαφέρον …; 

Λές,ὅλοι γι᾿αὐτό νά …ἐργάζονται; 

Πολύ σημαδιακές,αὐτές οἱ Πρέσπες,βρέ παιδί μου ! Ἄν τε νά δοῦμε ποῦ θά καταλήξῃ τό πρᾶγμα…

Πρός τό παρόν ΜΟΝΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ἀποδεικνύονται ! ! ! 

Καί ὅπως πολύ ὁρθῶς ἐπισημαίνει καί μᾶς θυμίζει,τό ἰστολόγιον : Φιλοσοφία -Ἔρευνα

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΦΥΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ…

Υ.Γ. Ἄχ μωρέ Ἑλλάδα,τά κομμάτια σου θέλουν ὄλοι,καί ἐσύ κάνεις ὅ,τι περνᾶ ἀπό τό χέρι σου,γιά νά τούς τά προσφέρεις…Μέ ὅποιο τίμημα ! 


Ἡ Πελασγική

http://sxolianews.blogspot.com/

 

Τι είναι το «Super Cell» που σάρωσε τη Χαλκιδική! Πώς και γιατί δημιουργήθηκε (Βίντεο – σοκ από την καταστροφή)

Η καταστροφή και από εικόνες δορυφόρου

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα γίνονται όλο και συχνότερα και όχι μόνο στη χώρα μας. Αυτό δείχνει ότι πράγματι η κλιματική αλλαγή είναι κάτι που ισχύει και που κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει με βεβαιότητα το μέγεθος των καταστροφικών της επιπτώσεων…

Τι είναι  Super Cell»

THE SUPERCELL – MOTHER OF STORMS

Booker supercell timelapse

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα γίνονται όλο και συχνότερα και όχι μόνο στη χώρα μας. 


Αυτό δείχνει ότι πράγματι η κλιματική αλλαγή είναι κάτι που ισχύει και που κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει με βεβαιότητα το μέγεθος των καταστροφικών της επιπτώσεων…

Ο ομότιμος καθηγητής Μετεωρολογίας και Κλιματολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Καρακώστας, χαρακτήρισε το καιρικό φαινόμενο που έπληξε τη Χαλκιδική, σπάνιο και πολύ έντονο.

Ο κ. Καρακώστας, μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, επισήμανε ότι «το φαινόμενο εμφανίζεται δύο φορές στα τρία χρόνια, δηλαδή ούτε μια φορά το έτος» και ανέφερε:

«Σίγουρα ο απλός πολίτης δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο, εκτός αν έχει βρεθεί στο παρελθόν σε παρόμοια κατάσταση. Ωστόσο οι μετεωρολόγοι έχουν ξανασυναντήσει τέτοιες περιπτώσεις».

Σε ό,τι αφορά στην ένταση της καταιγίδας, υπογράμμισε ότι αυτή ανήκει στην κατηγορία «υπερκύτταρο» («super cell»), που είναι και η μεγαλύτερη διαβάθμιση, ενώ περιγράφοντας την πορεία του φαινομένου, επισήμανε ότι αρχικά το έναυσμα δόθηκε από την περιοχή των Πρεσπών.

«Από εκεί ξεκίνησε μια ατμοσφαιρική διαταραχή στην ανώτερη ατμόσφαιρα. Μια πολύ ψυχρή αέρια μάζα κινήθηκε από βορρά προς νότο, πέρασε όλη την περιοχή του Βερμίου και των Πιερίων και κατέβηκε στην κοιλάδα της Ημαθίας και της Πέλλας. Κάποια στιγμή έφτασε στα παράλια του Θερμαϊκού Κόλπου, ο οποίος είναι μια πολύ θερμή, αβαθής θάλασσα, με μεγάλη εξάτμιση και εμπλουτισμό της αέριας μάζας σε υδρατμούς.

Έτσι η ψυχρή αέρια μάζα που ξεκίνησε από τις Πρέσπες πίεσε με καθοδικές κινήσεις τη θερμή και υγρή αέρια μάζα, την οποία ανάγκασε να κινηθεί προς τα πάνω. Η καταιγίδα ενισχύθηκε με υγρασία και δυνάμωσε ακόμη περισσότερο. Καθώς, μάλιστα, το φαινόμενο κινούνταν αρκετά γρήγορα, έγινε πάρα πολύ έντονο και έδωσε αυτά τα ανεπιθύμητα αποτελέσματα» επισήμανε.


Δείτε το βίντεο  που καταδεικνύει το μέγεθος της καιρικής «βόμβας» που κτύπησε τη Χαλικιδική:

Δορυφορικές εικόνες των καταστροφικών καταιγίδων – 10 Ιουλίου 2019

.crashonline.gr

Κατευθυνόμενα Ενεργειακά Οπλα…

ΕΛΑΝΑ ΦΡΙΛΑΝΤ: Κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα, Γεωμηχανική κ.ά (Σημαντικό!)

JFK & LBJ On Weather Modification: «Used For Good Or Evil;» «Control Weather, Control World»

Harvey: Into the Deluge | Times Documentary

Dr Michio Kaku: Laser weather modification

Weather Modification Using Electromagnetic Beams Common Knowledge at Aquiess,Inc. SD

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *