Κίνδυνος υγειονομικής «ΒΟΜΒΑΣ» οι χώροι μόνο για εμβολιασμένους! Η αλήθεια και η… Νυρεμβέργη

5/5 (8)

Με τρία διαφορετικά σήματα θα χωρίζονται πλέον οι επιχειρήσεις εστίασης και διασκέδασης, με πολλούς να κάνουν λόγο για μεθόδους που παραπέμπουν σε άλλα χρόνια όταν σημαδεύονταν στην Γερμανία τα καταστήματα των Εβραίων πολιτών ή όταν ο κόσμος φορούσε το γνωστό περιβραχιόνιο με εντολή και τότε της κυβέρνησης!

Χαρακτηριστική είναι μάλιστα η φωτογραφία, μάλλον από τις ΗΠΑ, η οποία, κατά τα φαινόμενα, ταιριάζει και στην ελληνική περίπτωση, κάνοντας λόγο, με αφορμή τα «πειραματικά εμβόλια» για τον COVID, για «ιατρικά πειράματα» με αναφορά στον «κώδικά της Νυρεμβέργης», ένα σύνολο αρχών έρευνας όσον αφορά τα ζητήματα ηθικής που θίγουν το θέμα των επιστημονικών πειραμάτων με υποκείμενο το ανθρώπινο είδος. Δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα των Δικών της Νυρεμβέργης μετά το πέρας του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

 Για πείραμα είχε μίλησε άλλωστε και ο υπέρμαχος των εμβολιασμών, καθηγητής του ΑΠΘ, κ, Μανωλόπουλος:

  

Πέραν όμως του «πειράματος» και του διαχωρισμού των πολιτών, η εν λόγω πρακτική μπορεί να αποδειχθεί και υγειονομική «βόμβα», καθώς όπως είναι γνωστό οι εμβολιασμένοι και μεταδίδουν και μολύνονται, άγνωστο σε ποιο βαθμό, μεγαλύτερο ή μικρότερο από τους ανεμβολίαστους. Πέραν τούτου είναι επιστημονικά πανθομολούμενο πως τα εμβόλια προσφέρουν ανοσία για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Αυτό φέρεται να είναι από 6 έως 8 μήνες, οπότε αρκετοί πολίτες που εμβολιάστηκαν στην αρχή ίσως πλέον να μην έχουν επαρκή ανοσία.

Οπότε δεν ισχύει ο όρος «covid-free», όταν οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν και νοσούν!

Λένε λοιπόν ψέματα στους πολίτες;;; Για ποιόν λόγο;;;

ΠΗΓΗ 

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *