Ιωάννινα:Πετροπόλεμος ,υλικές ζημιές& 4 προσαγωγές για τις νέες αφίξεις από τη Μόρια.Χωρίς υγειονομικό έλεγχο οι λαθρομετανάστες που εισέρχονται στην Ελλάδα(Βίντεο)

5/5 (3)

Σε μια αποκάλυψη-βόμβα προχώρησε ο πρώην αστυνομικός διευθυντής Μυτιλήνης Παναγιώτης Βαλέσης, που έχει να κάνει με την δημόσια υγεία στην Πατρίδα μας. Όπως ανέφερε μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, οι λαθρομετανάστες που μπαίνουν στο νησί της Λέσβου, δεν ελέγχονται υγειονομικά!

Διαβάστε αναλυτικά την δήλωσή του: «Αυτή την ώρα το νησί απειλείται από μια υγειονομική βόμβα. Σε ένα κολαστήριο που στοιβάζονται 13.000 άνθρωποι δεν υπάρχει βιολογικός καθαρισμός για τα λύματα ενώ καθημερινά δεν μπορούν να ελεγχθούν υγειονομικά οι πρόσφυγες επειδή έχουν αποχωρήσει οι γιατροί.
Όποιοι μπαίνουν στο νησί δεν ελέγχονται υγειονομικά και από το 2015 έχουν αυξηθεί τα διάφορα νοσήματα».

Στα «διάφορα νοσήματα» στα οποία αναφέρεται ο πρώην αστυνομικός διευθυντής, συμπεριλαμβάνεται η ιλαρά, η ελονοσία η φυματίωση και άλλες ξεχασμένες εδώ και δεκαετίες ασθένειες που επανήλθαν στην Πατρίδα μας, από τα ορθάνοιχτα σύνορα των «αντιρατσιστών».

Και όμως η κυβέρνηση της ΝΔ ετοιμάζεται να στείλει δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες, στους οποίους δεν έχει γίνει κανένας υγειονομικός έλεγχος, στα αστικά κέντρα!

Αυτή είναι η «υπεύθυνη μεταναστευτική πολιτική» του Κυριάκου Μητσοτάκη και είναι μονόδρομος η αντίσταση των Ελλήνων στα σχέδια του πολιτικού συστήματος να μετατρέψει την Ελλάδα στο μεγαλύτερο hotspot της οικουμένης!

Ιωάννινα:Πετροπόλεμος ,υλικές ζημιές& 4 προσαγωγές για τις νέες αφίξεις από τη Μόρια

Στην ενδοχώρα 215 πρόσφυγες από την Μόρια

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ! Επιφυλακή στη Σάμο μετά τα γεγονότα στη Μόρια στη ΛΕΣΒΟ

ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Η ΜΟΡΙΑ: «KILL POLICE» ΦΩΝΑΖΑΝ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ!

Εκρηκτική άνοδος της λαθρομετανάστευσης.

Ειδικά στην Λέσβο η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, αφού μετά τα χθεσινά φοβερά επεισόδια, έγινε φανερό ότι  τα «προσφυγάκια» που εξεγέρθηκαν στη Μόρια ήθελαν τoν θάνατο των αστυνομικών  και το γεγονός αυτό δείχνει πόσο επικίνδυνη έχει γίνει η κατάσταση στην χώρα με την συγκέντρωση τόσο μεγάλων αριθμών αλλόθρησκων αλλοδαπών.

«Η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο. Είχαν πολύ επιθετική συμπεριφορά, δεν άφηναν τα πυροσβεστικά για την κατάσβεση. Όταν είδαν το πτώμα χάρη στην εμπειρία συναδέλφων και από τύχη δεν είχαμε θύματα». Για τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που αντιμετώπισαν χθες, κατά τα επεισόδια στον καταυλισμό της Μόριας με τους δύο νεκρούς, μίλησε  ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Λέσβου, Βασίλης Ροδόπουλος.

Όπως είπε χαρακτηριστικά στον ΘΕΜΑ 104,6 «για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια φώναζαν «kill police»…

«Δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί αυτό το πράγμα» συμπλήρωσε ο ίδιος περιγράφοντας ότι στο κέντρο υποδοχής της Μόριας βρίσκονται αυτή τη στιγμή «13.000 άνθρωποι από πάνω από 17 διαφορετικές φυλές».

Σημείωσε επίσης ότι «το πιο ανησυχητικό είναι το σημείο που βρίσκεται το κέντρο κράτησης μέσα στη Μόρια όπου βρίσκονται κρατούμενοι που είναι για επαναπροώθηση. Χθες ήταν 40 κρατούμενοι και φυλάσσονταν από 5 συναδέλφους που δέχθηκαν επίθεση από 400 άτομα. Κινδύνευσαν οι συνάδελφοι, γλίτωσαν χάρη στην εμπειρία τους καθώς δεν υπάρχει έξοδος διαφυγής».

Και οι Κούληδες νομίζουν ότι με το να φεύγουν για αλλού 90 και 100 άτομα θα βελτιωθεί η κατάσταση…

Για πόσο καιρό ακόμη θα κοροϊδεύετε ασύστολα την ελληνική κοινωνία;

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ! ΤΩΡΑ ! Οι κάτοικοι στο Βαθύ στη Σάμο όπου Παντου είναι λαθρομεταναστες οργισμένοι

https://twitter.com/BasedPoland/status/1178928868264153089

Φωνάζουν «Allahu Ahkbar»! στη Μόρια.

6.000 λαθρομετανάστες στην Γη του Λεωνίδα –

Στην Λακωνία και συγκεκριμένα σε απόσταση αναπνοής από την πλέον ιστορική πόλη της Ελλάδος, την Σπάρτη, πρόκειται να εγκαταστήσει η Νέα Δημοκρατία έξι χιλιάδες λαθρομετανάστες! 

Περνώντας από την Σπάρτη και πηγαίνοντας νότια προς την Μάνη, λίγα χιλιόμετρα μετά υπάρχει ένα τεράστιο στρατόπεδο. Είναι το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Εφοδιασμού Μεταφορών. Στο Στρατόπεδο αυτό από το οποίο θα μπορούν να πηγαίνουν με τα πόδια στην Σπάρτη, αποφάσισε η Νέα Δημοκρατία την εγκατάσταση έξι χιλιάδων λαθρομεταναστών, που ως γνωστόν αποκαλούν τα ΜΜΕ του συστήματος παράτυπους μετανάστες ή “πρόσφυγες”. 

6.000 χιλιάδες λαθρομετανάστες, λοιπόν στο ΚΕΕΜ Λακωνίας. Το ΚΕΕΜ ευρίσκεται στον Δήμο Φάριδος. Ο Δήμος Φάριδος με τα χωριά Ξηροκάμπι, Ανώγεια, Άρνα, Βασιλική, Γοράνοι, Δάφνη, Λευκόχωμα, Παλιοπαναγιά, Πολοβίτσα και Ποταμιά έχει 5.269 κατοίκους. Περισσότεροι δηλαδή θα είναι οι λαθρομετανάστες που θα εγκαταστήσει εκεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη από τους Έλληνες μόνιμους κατοίκους της περιοχής…

Να είστε πιο προσεχτικός κύριε Τράγκα…

Ο γνωστός δημοσιογράφος Γ. Τράγκας σχολίασε την απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να μεταφέρει στα αστικά κέντρα 56.000 (για αρχή!) λαθρομετανάστες, χαρακτηρίζοντας την ενέργεια αυτή ως «τοποθέτηση βόμβας» στις πόλεις μας:

«Αν κατάλαβα καλά η κυβέρνηση αδειάζει τα νησιά, για να τα ξαναγεμίσει ο Σουλτάνος σε μερικούς μήνες. Το πρόβλημα δεν λύνεται με τη μεταφορά χιλιάδων μεταναστών σε ξενοδοχεία και σπίτια σε όλη τη χώρα. Αυτή η λύση θυμίζει τη λήψη καρκινικού ιστού, νεοπλασματικών κυττάρων και την τοποθέτησή τους σε όλο τον οργανισμό. Αυτό θα εξελιχθεί ως μετάσταση και θα φανεί εντός του άμεσου μέλλοντος. Μιλάμε για τοποθέτηση υγειονομικών και κοινωνικών βομβών σε όλες τις πόλεις και τις περιοχές της Ελλάδας.

Ανοικτές δομές σημαίνει ότι θα κυκλοφορούν άνθρωποι από τριτοκοσμικές περιοχές, εμποτισμένοι με την αγριότητα και την αρπακτικότητα των περιοχών τους ανάμεσα στα παιδιά μας και στα μέλη των οικογενειών μας. Πρόκειται για δόλιο σχέδιο των Ευρωπαίων και αυτά που κάνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι χορήγηση παρακεταμόλης για τη θεραπεία πολλαπλών μεταστάσεων ή αιμορραγικού πυρετού…»

Προσοχή κύριε Τράγκα γιατί η «αστυνομία» της πολιτικής… ορθότητας μπορεί να σας κατηγορήσει ακόμα και ως… «φασίστα». Μα είναι απόψεις αυτές για τους φιλήσυχους και απολύτως ειρηνικούς «πρόσφυγες» που προτιμούν την Πατρίδα μας; Τι θέλετε δηλαδή; Να φύγουν… στενοχωρημένοι και να πάνε να… επενδύσουν κάπου αλλού;

ethnikismos.net

ΟΥΑΟΥ! ΟΙ… ΣΚΛΗΡΟΙ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ» ΜΙΛΗΣΑΝ: ΘΑ ΑΠΕΛΑΥΝΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ 1 ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ 11!

Επιτέλους, σήμερα μίλησαν οι… σκληροί «εθνικόφρονες» της Νουδούλας για το λαθρομεταναστευτικό πρόβλημα!

Έτσι, ο μεν Μπουμπούκος, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ 1, είπε αρχικά πως… δεν υπάρχει καμμία δυνατότητα αποτροπής της εισβολής (ο Σαλβίνι πως το κατάφερνε και μάλιστα αναιμάκτως, ωρέ υπερσούπερντούπερ εθνικόφρονα;):

«τα λεγόμενα push-backs, δηλαδή το να εμποδίσεις μία βάρκα να έρθει βάζοντας μπροστά μία βάρκα δική σου, απαγορεύεται ρητώς από το διεθνές δίκαιο. Push – backs δεν γίνονται».

Έταξε όμως «μαζικές απελάσεις». Όχι για φέτος, αλλά για του… χρόνου:

«Μέσα στο 2020 θα αρχίσουν επιτέλους οι μαζικές απελάσεις στην Τουρκία».

Μία από τα ίδια έταξε και ο… Μάκαρος (ο Βορίδης ντε!), μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha. Όπως είπε, η συντριπτική πλειοψηφία των εισβολέων είναι «παράνομοι μετανάστες» κι όχι πρόσφυγες και «πρέπει να επαναπατρίζονται».

Μας δουλεύουν ψιλό γαζί και τα δύο… μπουμπούκια της «εθνικοφροσύνης»! Διότι, όπως προβλέπει το λεγόμενο «σχέδιο Χρυσοχοΐδη» (που είναι στην πραγματικότητα «σχέδιο Κούλη Μητσοτάκη»…), μέσα στο 2020 ο στόχος είναι να γίνουν 10.000 απελάσεις.

Όμως, περίπου τόσοι είναι οι λαθρομετανάστες που εισβάλλουν στην Ελλάδα μέσα σ’ έναν μήνα,. Για παράδειγμα –σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία- μόνο τον Αύγουστο μας… προτίμησαν 8.500 «προσφυγάκια»! Άρα, σύμφωνα με το σχέδιο, θα απελαύνονται τα «προσφυγάκια» που θα μας… προτιμούν τον ένα μήνα του χρόνου και θα μένουν εδώ τα «προσφυγάκια» που μας… προτιμούν τους υπόλοιπους έντεκα Ο πρόσφυγας Πάπας Φράνσις παρουσίασε ένα γλυπτό στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στη Ρώμη – αφιερωμένο στους μετανάστες και τους λεγόμενους πρόσφυγες αυτού του κόσμου. Ο καθολικός ηγέτης ήταν βαθιά άγγιξε.μήνες του χρόνου!

Flüchtlingspapst Franzsikus hat auf dem Petersplatz in Rom eine Skulptur enthüllt – gewidmet den Migranten und sogenannten Flüchtlingen dieser Welt. Das katholische Oberhaupt zeigte sich schwer berührt. Ο Πάπας Franzsikus παρουσίασε ένα γλυπτό στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στη Ρώμη – αφιερωμένο στους μετανάστες και τους λεγόμενους πρόσφυγες αυτού του κόσμου. Ο καθολικός ηγέτης ήταν βαθιά συγκινημένος.

Εντωμεταξύ στην Γερμανία.

Περίπου στις 12:40 π.μ., ένα 21χρονο κορίτσι ταξίδευε στη γωνιά του Ringlebenstraße της Mollnerweg, όταν ξαφνικά ένας ξένος την χτύπησε με ένα γυάλινο μπουκάλι. Η νεαρή γυναίκα είχε πέσει στο έδαφος, όπου είχε κλωτσήσει ο άντρας αρκετές φορές. Στη συνέχεια, ο ληστής άρπαξε το πορτοφόλι της και έφυγε με τη λεηλασία του προς το φράγμα Buckower.

Περίπου 20 λεπτά αργότερα, ένας άγνωστος άνθρωπος στο χωριό Buckower λιμνούλα μια άλλη γυναίκα (21) από πίσω χτύπησε ένα γυάλινο μπουκάλι στο κεφάλι. Έπεσε επίσης στο έδαφος, οπότε ο επιτιθέμενος την χτύπησε για άλλη μια φορά με το γυάλινο μπουκάλι στο κεφάλι. Τότε ο άνδρας άρπαξε το πορτοφόλι από τη γυναίκα και περπάτησε προς το φράγμα Buckower.

Όπως έγινε γνωστό ήταν λαθρο.

Gars am Inn: ένας Νιγηριανός  προσπαθεί να μαχαιρώσει και να βγάλει τα μάτια της γυναίκας, το θύμα νοσηλεύτηκε με σοβαρούς τραυματισμούς.

Σουηδία: Το κράτος αγοράζει Συριακούς πολυγαμικούς με 16 παιδιά, και τους προσφέρει τρεις βίλες με θέα στη θάλασσα.

Ακόμα πιο υπερβολικό από ό, τι στη Γερμανία, ο πολιτισμός υποδοχής στην πραγματικότητα γιορτάζεται μόνο στη Σουηδία. Ένας πολυγαμικός της Συρίας, ο οποίος έχει συνολικά 16 παιδιά με τρεις γυναίκες, παρασχέθηκε από το σουηδικό κράτος με τρεις βίλες με θέα στη θάλασσα αξίας 1,8 εκατομμυρίων δολαρίων. Οι Σουηδοί Δημοκρατικοί και πολλοί πολίτες είναι τρομοκρατημένοι μετά από το δημόσιο γνώρισμα του σκανδάλου.

Ετοιμαστείτε καθώς  δεν αστειευόμαστε, τα πράγματα αγριεύουν ενώ όπως φαίνεται πάμε για εμφύλιο.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *