Ιωάννα Κουσκούση: Αποκάλυψη! Hellenic Hoaxes συκοφαντική δυσφήμηση στον Π.Σκαρλάτο (και πολλά άλλα).-“ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΩΣ Ε Δ Ω !!! Δ Ε Ν ΣΑΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΑΜΕ , Ο Υ Τ Ε ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ , Ο Υ Τ Ε ΝΑ ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΤΕ !!!”

5/5 (6)

Απίστευτες καταγγελίες για παράνομη σύλληψη και παράνομη κράτηση, παράξενα τηλεφωνήματα από ανώτατους κυβερνητικούς παράγοντες που λειτουργούν υπεράνω του νόμου. Ο επιστήμονας που απέδειξε πως ο COVID δεν είναι πιο επικίνδυνος από μια απλή γρίπη και πως οι μάσκες μπορεί να κάνουν περισσότερο κακό από καλό μετά τα 15 λεπτά χρήσης. Η επίθεση που δέχτηκε από τα Greek Hoaxes/Hellenic Hoaxes με συκοφαντική δυσφήμηση. Στην εκπομπή της Ιωάννας Κουσκούση MATRIX RELOADED.

Ιωάννα Κουσκούση: Αποκάλυψη! Hellenic Hoaxes συκοφαντική δυσφήμηση στον Π.Σκαρλάτο (και πολλά άλλα).

“ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΩΣ Ε Δ Ω !!! Δ Ε Ν ΣΑΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΑΜΕ , Ο Υ Τ Ε ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ , Ο Υ Τ Ε ΝΑ ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΤΕ !!!” ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ & ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΟΚΤΩ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ Κ.Υ.Α. ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ

Νίκος Αντωνιάδης: “ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ Τ Ω Ρ Α ΤΗΝ Κ.Υ.Α. ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΑ SUPER MARKET !!!ΓΙΑ Α Ρ Χ Η :ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ !!Αυτά που ΕΓΙΝΑΝ, αυτά που ΓΙΝΟΝΤΑΙ και αυτά που ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ :ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ !! ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΤΕ !!”

Ο γνωστός δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης, είναι αποφασισμένος να μην αφήσει σε χλωρό κλαρί τους φασίστες που μας κυβερνούν και εκδίδουν αποφάσεις και νόμους ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ.Άλλωστε μην ξεχνάμε, πως στους εβραιοσιωνιστές  συμπατριώτες του στο παγκόσμιο συνέδριό τους ο Μητσοτάκης, είχε ζητήσει να τον κάνουν πρωθυπουργό, προκειμένου να εξαφανίσει τους αυτόχθονες έλληνες.Και αυτό πράττει, πιστός στην υπόσχεση που τους είχε δώσει, μαζί με το εβραιοσιωνιστικό επιτελείο του.Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.Ενάντια σ’ αυτή την ΩΜΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΙΜΑ ΑΠΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΑΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΡΟΥΣ, ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΜΑΣΚΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ο γνωστός δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης, με δημόσια ανοιχτή επιστολή του, ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ Κ.Υ.Α. (ΚΟΙΝΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ) και αποστέλει εξώδικο αίτημα στους οκτώ υπουργούς που την υπέγραψαν.Και θα μου πείτε “σιγά μην την πάρουν πίσω και σιγά μην φοβηθούν από ένα εξώδικο”…Ούτε πίσω θα την πάρουν, ούτε θα φοβηθούν τα εξώδικα… όπως δεν φοβούνται και τις μηνύσεις, γιατί υπάρχει Ο ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ – ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ, ΠΕΡΙ ΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ.Ξέρετε τι φοβάται η πολιτική “φασιστοσυμμορία” του Μητσοτάκη;ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΡΑΓΔΑΙΑ.Το διαδίκτυο, είναι και θα είναι Ο ΤΑΦΟΣ ΤΗΣ “ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ”Μέσα σε λιγότερο από μια ώρα, οι κοινοποιήσεις του Νίκου Αντωνιάδη, ξεπερνούν ήδη τις 600… και αν αναλογιστεί κανείς, ότι αυτοί οι 600 (προς το παρόν) έχουν κατά μείζονα αριθμό από 1.000 – 5.000 διαδικτυακούς φίλους, αντιλαμβάνεστε σε τι ύψη ενημέρωσης περνάει το σύνθημα ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ…Προσωπικά, ούτε φόρεσα ποτέ μάσκα, ούτε σκοπεύω να φορέσω, ακόμα κι αν μου κόψουν χιλια πρόστιμα… ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΩ… ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ.Κι αν κάτι έχω να πω σ’ όσους διαβάζουν είτε το ιστολόγιό μου ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ.INFO, είτε την προσωπική μου σελίδα στο f.b. και στο v.k. είναι: “ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ… Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΜΑΣ… Η ΜΑΣΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ… ΚΑΙ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ.”Καλλιόπη ΣουφλήΥ.Γ. Και μια πρόταση προς τον κ. Νίκο Αντωνιάδη:Παρακαλώ, δημιουργείστε ένα email ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ… ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΣΗΡΟ ΤΡΟΠΟ.Αυτό, δεν αποτελεί μόνον προσωπικό μου αίτημα, αλλά αίτημα εκαντοντάδων φίλων μου, που θέλουν να στηρίξουν τις σημαντικές πρωτοβουλίες σας.

Νίκος ΑντωνιάδηςΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ & ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΟΚΤΩ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ Κ.Υ.Α. ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ,Σπυρίδωνα-Άδωνι Γεωργιάδη, Δόμνα-Μαρία Μιχαηλίδου, Παναγιώτη Θεωδωρικάκο, Μιχαήλ Χρυσοχοΐδη, Βασίλειο Κικίλια, Ιωάννη Κεφαλογιάννη, Ιωάννη Βρούτση και Στυλιανή Μενδώνη :

ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΩΣ Ε Δ Ω !!!Δ Ε Ν ΣΑΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΑΜΕ ,Ο Υ Τ Ε ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ,Ο Υ Τ Ε ΝΑ ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΤΕ !!!ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ Τ Ω Ρ Α ΤΗΝ Δ1α/Γ.Π.οικ. 45850/17.7.2020 Κ.Υ.Α. ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΑ SUPER MARKET !!!ΓΙΑ Α Ρ Χ Η :ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ !!Αυτά που ΕΓΙΝΑΝ, αυτά που ΓΙΝΟΝΤΑΙ και αυτά που ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ :ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ !! ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΤΕ !!

ΔΩΣΤΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ 16ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2020 ΓΙΑ ΤΗΝ Κ.Υ.Α. ,ΤΟΥ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΙΟΔΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ 25 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ :

Α Υ Τ Ο Ι ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΜΑΣ !!Α Υ Τ Ο Ι ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΑΝ ΤΗ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΜΑΣ !!Α Υ Τ Ο Ι ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΑ SUPER MARKET !!!NA ΤΗ ΔΟΥΜΕ !!

ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΑ SUPER MARKET ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΡΑΓΔΑΙΑ ΤΑ “ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ”…ΑΛΛΑ Δ Ε Ν ΕΙΝΑΙ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ !!!ΟΠΩΣ Α Π Ε Δ Ε Ι Ξ Α ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ ΤΗΣ 13ης ΙΟΥΛΙΟΥ !!!https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=313413096483286&id=100034437944878ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES Δ Ε Ν ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΑΓΓΙΞΟΥΝ !!!ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ !!!

ΤΗ ΦΟΒΕΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ :ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΣΤ ΑΝΙΧΝΕΥΟΥΝ Ο Λ Ο Υ Σ ΤΟΥΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥΣ ,ΚΑΙ Ο Χ Ι ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ COVID-19 !!

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑΚΑΘ’ Υ Π Ο Θ Ε Σ Η ΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ COVID-19 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ,Δ Ε Ν ΕΙΝΑΙ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ !!!ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟ Ι Δ Ι Ο ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ 1ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ,ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ,ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΞΕΙΑ Λ Ο Ι Μ Ω Ξ Ηή Ν Ο Σ Ο Σ ΤΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ !!!ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ :Η “ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ” ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ Ψ Ε Μ Α !!!ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ !!!ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ, ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΟΥΝ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΖΑΧΑΡΑΤΟΥΣ ΓΕΛΩΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ !!!ΠΡΟΚΑΛΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΞΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑH O A X E S :ΔΙΑΨΕΥΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΣΩΠΑΣΤΕ ΓΙΑ Π Α Ν Τ Α !!!Κυρίες και Κύριοι Υπουργοί της κυβέρνησης :ΔΩΣΤΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ Κ.Υ.Α. !!!ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ Ω Σ Ε Δ Ω !!!

Πηγή

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. Αυτά τα HOAXES , καθώς και οι πολιτικάντηδες, περνούν την δύναμη τους από μια και μόνο πηγή : Από τα Κορόιδα που τους πιστεύουν καί τους ακολουθούν. Αν ο λαός τους αγνοούσε όλα αυτά τα Λαμόγια δεν θα άξιζαν μια δεκάρα .
    Ο λαός, δυστυχώς , δωρίζει την δύναμη του στους απατεώνες και δεν την αξιοποιεί για τον εαυτό του .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *