ΙΤΑΛΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ : «ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ»!!!

5/5 (19)

Κυριολεκτικά άφωνοι έμειναν οι Τούρκοι βουλευτές όταν ο Ιταλός ευρωβουλευτής, Άνγκελο Τζιόκκα, άρπαξε τα σοκολατάκια που είχαν φέρει Τούρκοι βουλευτές για κέρασμα στο Ευρωκοινοβούλιο και τα πέταξε κάτω φωνάζοντας : Δεν δεχόμαστε δώρα από αυτούς με τα αιματοβαμμένα χέρια, που στηρίζουν την τρομοκρατία»

Ο Άνγκελο Τζιόκκα ανήκει στο κόμμα της Λέγκας του Ματέο Σαλβίνι, και είναι γνωστός για τις δράσεις του ενάντια στις παράλογες πολιτικές της ΕΕ και στους παράνομους μετανάστες.

Ο Τζιόκα κατά την γενική συνέλευση ασκώντας κριτική στην στρατιωτική επιχείρηση στην βόρεια Συρία, πήρε τα σοκολατάκια που είχαν φέρει νωρίτερα Τούρκοι βουλευτές και τα πέταξε κάτω.

Σύμφωνα με την είδηση από το Euronews, ο Τζιόκα υποστήριξε πως η Τουρκία βομβαρδίζει πολίτες στην Β. Συρία και πρόσθεσε πως «Δεν δεχόμαστε δώρα από αυτούς με τα αιματοβαμμένα χέρια, που στηρίζουν την τρομοκρατία»

Ο Ιταλός ευρωβουλευτής κοινοποίησε στο λογαριασμό του στο twitter τις στιγμές κατά τις οποίες πέταξε κάτω το κουτί με τα σοκολατάκια. Στο βίντεο που κοινοποίησε ο Τζιόκα έβαλε και υπέρτιτλο ¨Όχι η Τουρκία στην Ευρώπη¨.

Παραδειγματισμός σε κάτι δικούς μας Τουρκολάγνους.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
wwwçnıkosxeıladakısçgr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *