Ισωπεδώνουν πόλεις με το επίπεδο 4 η Λοκ Ντάουν.Σε απόγνωση οι πολίτες…Ὅσο πλησιάζει ἡ 28η Ὀκτωβρίου…

5/5 (6)

Το παιχνίδι της αύξησης των Κρουσμάτων συνεχίζεται αμείωτα απο την Κυβέρνηση της απάτης..Μετα την Κοζάνη σειρά έχουν βάλει Γιάννινα ,Καστοριά , Σέρρες , Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις για να τις καταστρέψουν Οικονομικά ..Τα κρούσματα βγαίνουν απο διαγνωστικά που βγάζουν ολους τους ιούς αλλα και ΥΓΙΕΙΣ που εχουν αντισώματα με αποτέλεσμα να διαχειρίζονται ψευδείς αριθμούς και να θέτουν πόλεις και Νόμους σε ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ στραγγαλίζοντας οτι εχει απομείνει ορθιο στην Οικονομία κάθε περιοχής.

Δήμαρχοι ,Βουλευτές και αντιπολίτευση Πολίτες και σωματεία δεν ζητούν να ελέγξουν τα δηθεν κρούσματα και με καμένους απο τις μάσκες οι εγκέφαλοι τους αποδέχονται την καταστροφή των περιοχών τους..

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά Εθνικές και Θρησκευτικές εορτές καταργήθηκαν και μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις βλέπουμε να αντιδρούν οι Κάτοικοι.. Χθες 20/10/20 εγινε παρέλαση απο τους πολίτες στα Γιαννιτσά ενώ ετοιμάζονται μηχανοκίνητες παρελάσεις σε ολη την Eλλάδα για τις 28 Οκτωβρίου. Δείτε το video απο την παρέλαση σε λήψη του Haris Efthimiadis.

Πόλη με  πόλη Νομό με Νομό μας πάνε σε ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ και Οικονομική καταστροφή αυξάνοντας τεχνητά τα κρούσματα με “επιθέσεις” ΤΕΣΤ σε ομάδες ποδοσφαίρου Γηροκομεία Ιδρύματα στους δρόμους κλπ για να κλείνουν πόλεις και να απαγορεύουν τις μετακινήσεις και για να φέρουν το εμβόλιο της μείωσης πληθυσμού ωστε να το δεχθούν κάτω απο αυτές τις προϋποθέσεις εγκλεισμού μας .Το χάραγμα δηλαδή το τσιπάκι υπο τη μορφή τους ψευδούς υγειονομικού ελέγχου θα τροποποιήσουν το RNA μας ..

Ολες οι Κυβερνήσεις γνωρίζουν και γνώριζαν αυτο το πρόγραμμα ελέγχου μας..Κανεις σχεδόν δεν αντιστάθηκε να σωθει ο Λαός του ..H ανθρωπιστική κριση και ο Οικονομικός Αρμαγεδών ειναι στη πόρτα μας..οπως και η μετατροπή μας σε ΖΟΜΠΙ αν δεν αντισταθούμε..

Οσο πιο γρήγορα ο Λαός αντιδράσει τοτε θα απελευθερωθεί απο τους Παρανοικούς και Ψυχοπαθείς που εφαρμόζουν το πρόγραμμα Εξόντωσης μας covid 19.

amazonios.net

Ὅσο πλησιάζει ἡ 28η Ὀκτωβρίου…

…θά αὐξάνονται τά κρούσματα τοῦ …ἰοῦ. Τό ἀμπάρωμα στά σπίτια ἔρχεται ὁσονούπω. Εἴτε ἐπισήμως εἴτε ἀνεπισήμως.Ὁ φόβος φυλᾷ τά ἔρημα…

Τί νομίζετε,θά ἄφηναν τούς Ἕλληνες νά ἑορτάσουν/παρελάσουν,ἔστω καί μέ τ᾿αὐτοκίνητά τους; Νά ἀνείζουν οἱ ἑλληνικές σημαῖες ὑπό τόν ἦχο τῶν ἐμβατηρίων ;Ἄμ δέ ! 

Διότι,ὅταν λέμε καμμία παρέλασι,κανένας ἑορτασμός,γιά τήν 28η Ὀκτωβρίου, τό ἐννοοῦμε ἀπολύτως ! 

80χρονα τοῦ «ΟΧΙ» ; 

Μάλιστα…

Ἦταν μία φορά κι᾿ἕναν καιρό,κάποιοι Ἕλληνες πού ξεσηκώθηκαν νά πολεμήσουν…

Νά πολεμήσουν τόν ἐχθρό τῆς Πατρίδος πού ἀπαιτοῦσε «γῆ καί ὕδωρ»,νά σά τούς τουρκαλάδες σήμερα.

Πῶς εἴπατε;Ἄ,ναί :ὄχι ἡρωϊσμούς. Ξέχασα…

ΕΛΙΑΜΕΠ: «Πρέπει να υποταχθούμε στην Τουρκία – Δώστε τα όλα βυθό και βραχονησίδες» (ἐδῶ)

Ἄλλως τε,ποιοί ὑποτάσσονται; Οἱ φοβισμένοι…

sxolianews.blogspot.com

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *